Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/K

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13. i 45/13.)


Popis općina u Hrvatskoj | Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - K
Naselje Grad ili općina Županija
Kabal Farkaševac Zagrebačka županija
Kablar Karlovac Karlovačka županija
Kačkovec Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Kadanovci Pleternica Požeško-slavonska županija
Kadina Glavica Drniš Šibensko-kninska županija
Kadumi Poreč Istarska županija
Kajgana Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Kajini Buzet Istarska županija
Kakanj Kistanje Šibensko-kninska županija
Kakinac Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Kakma Polača Zadarska županija
Kalac Mošćenička Draga Primorsko-goranska županija
Kaldanija Buje Istarska županija
Kaldir Motovun Istarska županija
Kaldrma Gračac Zadarska županija
Kalebovac Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Kali Kali Zadarska županija
Kalić Delnice Primorsko-goranska županija
Kalinić Pleternica Požeško-slavonska županija
Kalinovac Kalinovac Koprivničko-križevačka županija
Kalinovača Gospić Ličko-senjska županija
Kalinovica Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Kalinje Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Kalnik Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Kaluđerovac Perušić Ličko-senjska županija
Kalje Žumberak Zagrebačka županija
Kamanje Kamanje Karlovačka županija
Kamen Split Splitsko-dalmatinska županija
Kamena Gorica Novi Marof Varaždinska županija
Kamenac Kneževi Vinogradi Osječko-baranjska županija
Kamenci Ozalj Karlovačka županija
Kamenica Lepoglava Varaždinska županija
Kamenica Preseka Zagrebačka županija
Kamenica Sokolovac Koprivničko-križevačka županija
Kamenica Skradnička Tounj Karlovačka županija
Kamenički Vrhovec Lepoglava Varaždinska županija
Kameničko Podgorje Lepoglava Varaždinska županija
Kamenmost Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Kamenska Brestovac Požeško-slavonska županija
Kamenski Hrib Čabar Primorsko-goranska županija
Kamenski Šeovci Brestovac Požeško-slavonska županija
Kamenski Vučjak Brestovac Požeško-slavonska županija
Kamensko Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Kamensko Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Kamešnica Kalnik Koprivničko-križevačka županija
Kampelje Vrbnik Primorsko-goranska županija
Kampor Rab Primorsko-goranska županija
Kanegra Buje Istarska županija
Kanfanar Kanfanar Istarska županija
Kaniška Iva Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Kaniža Bebrina Brodsko-posavska županija
Kaniža Ivanec Varaždinska županija
Kaniža Gospićka Gospić Ličko-senjska županija
Kantrovci Velika Požeško-slavonska županija
Kanjane Drniš Šibensko-kninska županija
Kaočine Drniš Šibensko-kninska županija
Kapela Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Kapela Dvor Lukač Virovitičko-podravska županija
Kapela Kalnička Ljubešćica Varaždinska županija
Kapela Korenička Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Kapela Podravska Veliki Bukovec Varaždinska županija
Kapela Ravenska Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Kapelec Maruševec Varaždinska županija
Kapelica Garešnica Bjelovarsko-bilogorska županija
Kapelica Labin Istarska županija
Kapelna Viljevo Osječko-baranjska županija
Kapelski Vrh Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Kapelščak Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Kapetanovo Polje Pakrac Požeško-slavonska županija
Kapinci Sopje Virovitičko-podravska županija
Kapljuv Cetingrad Karlovačka županija
Kapovići Sveti Lovreč Istarska županija
Kaprije Šibenik Šibensko-kninska županija
Kaptol Kaptol Požeško-slavonska županija
Karadžićevo Markušica Vukovarsko-srijemska županija
Karakašica Sinj Splitsko-dalmatinska županija
Karalić Drniš Šibensko-kninska županija
Karanac Kneževi Vinogradi Osječko-baranjska županija
Karane Križevci Koprivničko-križevačka županija
Karasi Karlovac Karlovačka županija
Karigador Brtonigla Istarska županija
Karivaroš Gornja Stubica Krapinsko-zagorska županija
Karlobag Karlobag Ličko-senjska županija
Karlovac Feričanački Orahovica Virovitičko-podravska županija
Karlovac Karlovac Karlovačka županija
Karlovec Ludbreški Sveti Đurđ Varaždinska županija
Karlovići Žminj Istarska županija
Karojba Karojba Istarska županija
Kartalije Vojnić Karlovačka županija
Kastav Kastav Primorsko-goranska županija
Kasuni Bosiljevo Karlovačka županija
Kašćerga Pazin Istarska županija
Kašić Pirovac Šibensko-kninska županija
Kašina Zagreb Grad Zagreb
Kašinska Sopnica Zagreb Grad Zagreb
Kašljavac Šandrovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Kašt Ozalj Karlovačka županija
Kaštel Buje Istarska županija
Kaštel Dežanovački Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Kaštel Gomilica Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Kambelovac Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Lukšić Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Novi Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Stari Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Sućurac Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Štafilić Kaštela Splitsko-dalmatinska županija
Kaštel Žegarski Obrovac Zadarska županija
Kaštelanec Jalžabet Varaždinska županija
Kaštelir Kaštelir-Labinci Istarska županija
Katinac Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Katinka Lukač Virovitičko-podravska županija
Katinovac Topusko Sisačko-moslavačka županija
Katoličke Čaire Kutina Sisačko-moslavačka županija
Katoličko Selišće Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Katoro Umag Istarska županija
Katun Poreč Istarska županija
Katuni Šestanovac Splitsko-dalmatinska županija
Kavran Marčana Istarska županija
Kavrani Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Kebel Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Kegljevac Veliko Trojstvo Bjelovarsko-bilogorska županija
Keići Generalski Stol Karlovačka županija
Kelemen Jalžabet Varaždinska županija
Keleminovec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Kelešinka Podgorač Osječko-baranjska županija
Kenđelovec Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Kepčije Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kerestinec Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Keseri Ozalj Karlovačka županija
Keserov Potok Krnjak Karlovačka županija
Kestenak Barilović Karlovačka županija
Kestenovac Donji Lapac Ličko-senjska županija
Kestenovac Vojnić Karlovačka županija
Kestenje Cetingrad Karlovačka županija
Kešinci Semeljci Osječko-baranjska županija
Kihalac Glina Sisačko-moslavačka županija
Kijani Gračac Zadarska županija
Kijevo Kijevo Šibensko-kninska županija
Kik Lovinac Ličko-senjska županija
Kindrovo Podcrkavlje Brodsko-posavska županija
Kinjačka Sunja Sisačko-moslavačka županija
Kip Sirač Bjelovarsko-bilogorska županija
Kirin Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Kirmenjak Poreč Istarska županija
Kistanje Kistanje Šibensko-kninska županija
Kitišanci Belišće Osječko-baranjska županija
Klada Senj Ličko-senjska županija
Kladare Pitomača Virovitičko-podravska županija
Kladari Sunja Sisačko-moslavačka županija
Kladešćica Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Kladje Samobor Zagrebačka županija
Kladnik Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Kladnjice Lećevica Splitsko-dalmatinska županija
Klakar Klakar Brodsko-posavska županija
Klake Samobor Zagrebačka županija
Klana Klana Primorsko-goranska županija
Klanac Gospić Ličko-senjska županija
Klanac Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Klanac Perjasički Slunj Karlovačka županija
Klanice Dobrinj Primorsko-goranska županija
Klanjec Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Klanječno Desinić Krapinsko-zagorska županija
Klarići Buzet Istarska županija
Klašnjica Udbina Ličko-senjska županija
Klek Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Klenice Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Klenovac Perušić Ličko-senjska županija
Klenovec Humski Hum na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Klenovica Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Klenovnik Klenovnik Varaždinska županija
Klenovšćak Lanišće Istarska županija
Klepeće Selo Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Kletište Kutina Sisačko-moslavačka županija
Klimen Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Klimni Žminj Istarska županija
Klimno Dobrinj Primorsko-goranska županija
Klinac Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Klinča Sela Klinča Sela Zagrebačka županija
Klipino Brdo Karlovac Karlovačka županija
Klis Klis Splitsko-dalmatinska županija
Klisa Lipik Požeško-slavonska županija
Klisa Osijek Osječko-baranjska županija
Klisa Velika Požeško-slavonska županija
Kliševo Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Klobučak Sisak Sisačko-moslavačka županija
Klokoč Vojnić Karlovačka županija
Klokočevac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Klokočevci Đurđenovac Osječko-baranjska županija
Klokočevec Samoborski Samobor Zagrebačka županija
Klokočevik Garčin Brodsko-posavska županija
Klokovec Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Kloštar Ivanić Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Kloštar Podravski Kloštar Podravski Koprivničko-križevačka županija
Kloštar Vojakovački Križevci Koprivničko-križevačka županija
Kloštar Vrsar Istarska županija
Klupci (dio naselja sa zaseocima Horvati, Benkotići, Belini, Matkuni, Kuhari, Zlarinski) Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Klupci (dio naselja koji ne ulazi u sastav općine Sv. Križ Začretje) Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Klupica Vojnić Karlovačka županija
Kljaić Brdo Karlovac Karlovačka županija
Kljake Ružić Šibensko-kninska županija
Kljenak Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Ključ Drniš Šibensko-kninska županija
Ključ Novi Marof Varaždinska županija
Ključ Brdovečki Brdovec Zagrebačka županija
Ključar Vojnić Karlovačka županija
Ključić Brdo Velika Gorica Zagrebačka županija
Kmeti Umag Istarska županija
Knapić Ivanec Varaždinska županija
Knapići Sveti Lovreč Istarska županija
Knez Gorica Karlovac Karlovačka županija
Knezovec Šenkovec Međimurska županija
Knezovljani Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Knežci Pleternica Požeško-slavonska županija
Kneževac Čaglin Požeško-slavonska županija
Kneževi Vinogradi Kneževi Vinogradi Osječko-baranjska županija
Knežević Kosa Vojnić Karlovačka županija
Kneževo Popovac Osječko-baranjska županija
Knežica Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Knin Knin Šibensko-kninska županija
Kninsko Polje Knin Šibensko-kninska županija
Kobasičari Kapela Bjelovarsko-bilogorska županija
Kobilić Pokupski Karlovac Karlovačka županija
Kobilić Velika Gorica Zagrebačka županija
Kobiljača Pojezerje Dubrovačko-neretvanska županija
Kobiljak Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kocijani Brod Moravice Primorsko-goranska županija
Kočičin Delnice Primorsko-goranska županija
Kočići Višnjan Istarska županija
Kohanjac Žakanje Karlovačka županija
Kokinac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Kokirevo Vojnić Karlovačka županija
Kokočak Orahovica Virovitičko-podravska županija
Kokorići Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Kolan Kolan Zadarska županija
Kolanski Gajac Kolan Zadarska županija
Kolarec Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Kolarevo Selo Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Kolarić Vojnić Karlovačka županija
Kolarina Benkovac Zadarska županija
Kolarovec Cestica Varaždinska županija
Kolašac Kistanje Šibensko-kninska županija
Koledinec Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Kolenica Rakovec Zagrebačka županija
Kolenovac Netretić Karlovačka županija
Koločep Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Kolumbera Višnjan Istarska županija
Koljane Vrlika Splitsko-dalmatinska županija
Kom Gračac Zadarska županija
Komaji Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Komarna Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Komarnica Staro Petrovo Selo Brodsko-posavska županija
Komarnica Ludbreška Sveti Đurđ Varaždinska županija
Komarovci Kaptol Požeško-slavonska županija
Komatnica Peteranec Koprivničko-križevačka županija
Komazeci Obrovac Zadarska županija
Komesarac Cetingrad Karlovačka županija
Kometnik-Jorgići Voćin Virovitičko-podravska županija
Kometnik-Zubići Voćin Virovitičko-podravska županija
Komić Udbina Ličko-senjska županija
Komin Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Komin Ploče Dubrovačko-neretvanska županija
Komiža Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Komlenići Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Komletinci Otok Vukovarsko-srijemska županija
Komogovina Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Komolac Dubrovnik Dubrovačko-neretvanska županija
Komor Začretski Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Komora Dvor Sisačko-moslavačka županija
Komorica Pleternica Požeško-slavonska županija
Kompanj Buzet Istarska županija
Kompator Velika Ludina Sisačko-moslavačka županija
Kompolje Koreničko Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Kompolje Otočac Ličko-senjska županija
Komuševac Čazma Bjelovarsko-bilogorska županija
Komušina Požega Požeško-slavonska županija
Konak Vrbovec Zagrebačka županija
Končanica Končanica Bjelovarsko-bilogorska županija
Končarev Kraj Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Kondrić Trnava Osječko-baranjska županija
Konšćani Križ Zagrebačka županija
Konšćica Samobor Zagrebačka županija
Kontešići Vrsar Istarska županija
Konjarić Vrh Krašić Zagrebačka županija
Konjevrate Šibenik Šibensko-kninska županija
Konjkovsko Karlovac Karlovačka županija
Konjsko Karlobag Ličko-senjska županija
Konjsko Klis Splitsko-dalmatinska županija
Konjsko Brdo Perušić Ličko-senjska županija
Konjščina Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Kopačevo Bilje Osječko-baranjska županija
Kopčevec Dugo Selo Zagrebačka županija
Koprivna Brestovac Požeško-slavonska županija
Koprivna Šodolovci Osječko-baranjska županija
Koprivnica Pleternica Požeško-slavonska županija
Koprivnica Zagorska Đurmanec Krapinsko-zagorska županija
Koprivnica Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Koprivnički Bregi Koprivnički Bregi Koprivničko-križevačka županija
Koprivnički Ivanec Koprivnički Ivanec Koprivničko-križevačka županija
Koprivno Dugopolje Splitsko-dalmatinska županija
Koprno Unešić Šibensko-kninska županija
Korana Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Koranska Strana Barilović Karlovačka županija
Koranski Brijeg Barilović Karlovačka županija
Koranski Lug Rakovica Karlovačka županija
Koransko Selo Barilović Karlovačka županija
Korčula Korčula Dubrovačko-neretvanska županija
Kordići Žumberački Žumberak Zagrebačka županija
Kordunski Ljeskovac Rakovica Karlovačka županija
Korduševci Bukovlje Brodsko-posavska županija
Korelići Cerovlje Istarska županija
Korenica Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Koreničani Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Korenić Brdo Bosiljevo Karlovačka županija
Korenići Kanfanar Istarska županija
Korenjak Maruševec Varaždinska županija
Koretinec Maruševec Varaždinska županija
Korija Virovitica Virovitičko-podravska županija
Korita Lipik Požeško-slavonska županija
Korita Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Korita Otok Splitsko-dalmatinska županija
Korita Rakovica Karlovačka županija
Koritinja Karlovac Karlovačka županija
Koritna Semeljci Osječko-baranjska županija
Koritna Dubrava Zagrebačka županija
Korlat Benkovac Zadarska županija
Korlevići Višnjan Istarska županija
Kornati Murter-Kornati Šibensko-kninska županija
Kornić Krk Primorsko-goranska županija
Korog Tordinci Vukovarsko-srijemska županija
Koromačno Raša Istarska županija
Koromani Barban Istarska županija
Korušce Klis Splitsko-dalmatinska županija
Kosa Slunj Karlovačka županija
Kosa Janjačka Perušić Ličko-senjska županija
Kosi Viškovo Primorsko-goranska županija
Kosijer Selo Slunj Karlovačka županija
Kosijersko Selo Barilović Karlovačka županija
Kosinožići Poreč Istarska županija
Kosinjski Bakovac Perušić Ličko-senjska županija
Kosna Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kosore Vrlika Splitsko-dalmatinska županija
Kosoriga Buzet Istarska županija
Kosovac Gornji Bogićevci Brodsko-posavska županija
Kosovečko Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Kostadinovac Križevci Koprivničko-križevačka županija
Kostanj Dubrava Zagrebačka županija
Kostanje Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Kostanjevac Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Kostanjevac Žumberak Zagrebačka županija
Kostanjevec Podvrški Samobor Zagrebačka županija
Kostanjevec Riječki Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Kostanjica Grožnjan Istarska županija
Kostel Pribićki Krašić Zagrebačka županija
Kostel Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Kostelsko Pregrada Krapinsko-zagorska županija
Kostrčani Kršan Istarska županija
Kostrena Kostrena Primorsko-goranska županija
Kostreši Bjelovački Donji Kukuruzari Sisačko-moslavačka županija
Kostreši Šaški Sunja Sisačko-moslavačka županija
Kostrići Majur Sisačko-moslavačka županija
Koška Koška Osječko-baranjska županija
Koškovec Maruševec Varaždinska županija
Košljun Pag Zadarska županija
Košnica Desinić Krapinsko-zagorska županija
Košutarica Jasenovac Sisačko-moslavačka županija
Košute Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Košutići Višnjan Istarska županija
Kotarani Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kotari Samobor Zagrebačka županija
Kotarice Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Kotezi Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Kotlenice Dugopolje Splitsko-dalmatinska županija
Kotli Buzet Istarska županija
Kotlina Kneževi Vinogradi Osječko-baranjska županija
Kotoriba Kotoriba Međimurska županija
Koturić Pakrac Požeško-slavonska županija
Kovačevac Lipik Požeško-slavonska županija
Kovačevac Nova Gradiška Brodsko-posavska županija
Kovačevac Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Kovači Kaštelir-Labinci Istarska županija
Kovačić Knin Šibensko-kninska županija
Kozalj Vrh Duga Resa Karlovačka županija
Kozaperovica Glina Sisačko-moslavačka županija
Kozarac Čeminac Osječko-baranjska županija
Kozarac Gvozd Sisačko-moslavačka županija
Kozarevac Račanski Nova Rača Bjelovarsko-bilogorska županija
Kozarevac Kloštar Podravski Koprivničko-križevačka županija
Kozarica Mljet Dubrovačko-neretvanska županija
Kozarice Novska Sisačko-moslavačka županija
Kozibrod Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kozica Vrgorac Splitsko-dalmatinska županija
Kozice Slatina Virovitičko-podravska županija
Kozinščak Dugo Selo Zagrebačka županija
Kozjača Velika Gorica Zagrebačka županija
Kozjak Bilje Osječko-baranjska županija
Kozjak Začretski Sveti Križ Začretje Krapinsko-zagorska županija
Kozjan Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Kozji Vrh Čabar Primorsko-goranska županija
Kozlikovo Klinča Sela Zagrebačka županija
Kožino Zadar Zadarska županija
Kožlovac Benkovac Zadarska županija
Kožljak Kršan Istarska županija
Kožljani Barban Istarska županija
Kračevec Visoko Varaždinska županija
Kraguj Pakrac Požeško-slavonska županija
Kraj Dicmo Splitsko-dalmatinska županija
Kraj Pašman Zadarska županija
Kraj Donji Marija Gorica Zagrebačka županija
Kraj Drage Sveta Nedelja Istarska županija
Kraj Gornji – južni dio Marija Gorica Zagrebačka županija
Kraj Gornji – sjeverni dio Dubravica Zagrebačka županija
Krajačići Brodski Stupnik Brodsko-posavska županija
Krajcar Breg Žminj Istarska županija
Krajići Oprtalj Istarska županija
Krajiška Kutinica Kutina Sisačko-moslavačka županija
Krajna Čačinci Virovitičko-podravska županija
Krajska Ves Luka Zagrebačka županija
Kraljev Vrh Čabar Primorsko-goranska županija
Kraljev Vrh Jakovlje Zagrebačka županija
Kraljev Vrh Preseka Zagrebačka županija
Kraljeva Velika Lipovljani Sisačko-moslavačka županija
Kraljevac Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Kraljevčani Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Kraljevec na Sutli Kraljevec na Sutli Krapinsko-zagorska županija
Kraljevec Radobojski Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Kraljevec Šemnički Radoboj Krapinsko-zagorska županija
Kraljevica Kraljevica Primorsko-goranska županija
Kraljevo Selo Bosiljevo Karlovačka županija
Krančići Kaštelir-Labinci Istarska županija
Kranjci Čabar Primorsko-goranska županija
Kranjci Labin Istarska županija
Kranjčići Svetvinčenat Istarska županija
Krapan Raša Istarska županija
Krapanj Šibenik Šibensko-kninska županija
Krapina Selo Konjščina Krapinsko-zagorska županija
Krapina Krapina Krapinsko-zagorska županija
Krapinica Budinščina Krapinsko-zagorska županija
Krapinske Toplice Krapinske Toplice Krapinsko-zagorska županija
Krapje Jasenovac Sisačko-moslavačka županija
Kras Buzet Istarska županija
Kras Dobrinj Primorsko-goranska županija
Krasica Bakar Primorsko-goranska županija
Krasica Buje Istarska županija
Krasković Čačinci Virovitičko-podravska županija
Krasno Senj Ličko-senjska županija
Krašić Krašić Zagrebačka županija
Kratečko Sisak Sisačko-moslavačka županija
Kravarsko Kravarsko Zagrebačka županija
Kravljak Đulovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Kravljak Samobor Zagrebačka županija
Krbava Udbina Ličko-senjska županija
Krbavčići Buzet Istarska županija
Krbavica Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Krbune Pićan Istarska županija
Krculi Žminj Istarska županija
Krč Bosiljevski Bosiljevo Karlovačka županija
Krč Novi Marof Varaždinska županija
Krčenik Podravska Moslavina Osječko-baranjska županija
Krečaves Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Kremena Slivno Dubrovačko-neretvanska županija
Kremenići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Kresini Žminj Istarska županija
Kreševo Šestanovac Splitsko-dalmatinska županija
Kreštelovac Dežanovac Bjelovarsko-bilogorska županija
Kričke Drniš Šibensko-kninska županija
Kričke Novska Sisačko-moslavačka županija
Kričke Pakrac Požeško-slavonska županija
Kringa Tinjan Istarska županija
Krištanovec Čakovec Međimurska županija
Krivac Delnice Primorsko-goranska županija
Krivaj Lipovljani Sisačko-moslavačka županija
Krivaj Požega Požeško-slavonska županija
Krivaj Sunjski Sunja Sisačko-moslavačka županija
Krivaja Berek Bjelovarsko-bilogorska županija
Krivaja Pustara Crnac Virovitičko-podravska županija
Krivaja Vojnićka Vojnić Karlovačka županija
Krivi Put Senj Ličko-senjska županija
Krivodol Podbablje Splitsko-dalmatinska županija
Krivodol Trilj Splitsko-dalmatinska županija
Križ Križ Zagrebačka županija
Križ Brdovečki Marija Gorica Zagrebačka županija
Križ Hrastovački Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Križ Kamenica Brinje Ličko-senjska županija
Križ Koranski Barilović Karlovačka županija
Križanci Žminj Istarska županija
Križanče Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Križanče Cestica Varaždinska županija
Križanec Sveti Ilija Varaždinska županija
Križci Kloštar Ivanić Zagrebačka županija
Križevci Križevci Koprivničko-križevačka županija
Križevčec Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Križic Ivanska Bjelovarsko-bilogorska županija
Križine Umag Istarska županija
Križišće Kraljevica Primorsko-goranska županija
Križnica Pitomača Virovitičko-podravska županija
Križopotje Gornji Mihaljevec Međimurska županija
Križovec Mursko Središće Međimurska županija
Križovljan Radovečki Cestica Varaždinska županija
Križovljan Martijanec Varaždinska županija
Križpolje Brinje Ličko-senjska županija
Krk Krk Primorsko-goranska županija
Krkač Vrbovec Zagrebačka županija
Krkanec Vidovec Varaždinska županija
Krković Skradin Šibensko-kninska županija
Krkuž Buzet Istarska županija
Krmed Bale Istarska županija
Krmpotske Vodice Novi Vinodolski Primorsko-goranska županija
Krndija Punitovci Osječko-baranjska županija
Krneza Ražanac Zadarska županija
Krnežići Krašić Zagrebačka županija
Krnica Marčana Istarska županija
Krničari Žminj Istarska županija
Krnjak Krnjak Karlovačka županija
Krnjeuve Kistanje Šibensko-kninska županija
Kropinjak Lanišće Istarska županija
Krstatice Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Krstinja Vojnić Karlovačka županija
Krš Perušić Ličko-senjska županija
Kršan Kršan Istarska županija
Kršanci Žminj Istarska županija
Krščenovec Breznički Hum Varaždinska županija
Kršete Buje Istarska županija
Kršikla Pazin Istarska županija
Kršinci Podgorač Osječko-baranjska županija
Kršuli Sveti Lovreč Istarska županija
Krti Buzet Istarska županija
Kručica Dubrovačko primorje Dubrovačko-neretvanska županija
Kruge Donji Lapac Ličko-senjska županija
Krunčići Sveti Lovreč Istarska županija
Krunoslavje Viljevo Osječko-baranjska županija
Krupa Obrovac Zadarska županija
Krupače Krašić Zagrebačka županija
Kruščica Gospić Ličko-senjska županija
Kruševica Slavonski Šamac Brodsko-posavska županija
Kruševo Brestovac Požeško-slavonska županija
Kruševo Obrovac Zadarska županija
Kruševo Primošten Šibensko-kninska županija
Kruškovac Gospić Ličko-senjska županija
Kruškovača Cetingrad Karlovačka županija
Krušljevec Preseka Zagrebačka županija
Krušljevec Sveti Ilija Varaždinska županija
Krušljevo Selo Oroslavje Krapinsko-zagorska županija
Krušvar Dicmo Splitsko-dalmatinska županija
Krušvari Buzet Istarska županija
Krvavac Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Krvavac II Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Krvavica Baška Voda Splitsko-dalmatinska županija
Kuberton Grožnjan Istarska županija
Kučari Križevci Koprivničko-križevačka županija
Kuče Velika Gorica Zagrebačka županija
Kučeli Matulji Primorsko-goranska županija
Kučer Krašić Zagrebačka županija
Kučevice Netretić Karlovačka županija
Kučiće Omiš Splitsko-dalmatinska županija
Kučilovina Zagreb Grad Zagreb
Kučine Solin Splitsko-dalmatinska županija
Kućište Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Kućan Ludbreški Ludbreg Varaždinska županija
Kućan Marof Varaždin Varaždinska županija
Kućanci Đakovački Drenje Osječko-baranjska županija
Kućanci Magadenovac Osječko-baranjska županija
Kućanec Zagreb Grad Zagreb
Kućari Vrbovec Zagrebačka županija
Kućibreg Buje Istarska županija
Kućišta Cesarička Karlobag Ličko-senjska županija
Kujići Marčana Istarska županija
Kujnik Brestovac Požeško-slavonska županija
Kujnik Oriovac Brodsko-posavska županija
Kuk Cetingrad Karlovačka županija
Kukci Poreč Istarska županija
Kukljica Kukljica Zadarska županija
Kukljić Gospić Ličko-senjska županija
Kukuljani Jelenje Primorsko-goranska županija
Kukuljanovo Bakar Primorsko-goranska županija
Kukunjevac Lipik Požeško-slavonska županija
Kukurini Pićan Istarska županija
Kula Kutjevo Požeško-slavonska županija
Kula Atlagić Benkovac Zadarska županija
Kula Norinska Kula Norinska Dubrovačko-neretvanska županija
Kuljaji Ozalj Karlovačka županija
Kuljani Dvor Sisačko-moslavačka županija
Kumrovec Kumrovec Krapinsko-zagorska županija
Kuna Konavoska Konavle Dubrovačko-neretvanska županija
Kuna Pelješka Orebić Dubrovačko-neretvanska županija
Kunčani Ozalj Karlovačka županija
Kunđevac Dubrava Zagrebačka županija
Kunđevec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Kunić Plaški Karlovačka županija
Kunići Ribnički Netretić Karlovačka županija
Kunišinci Marijanci Osječko-baranjska županija
Kunovac Kupirovački Gračac Zadarska županija
Kunovci Požega Požeško-slavonska županija
Kunovec Breg Koprivnica Koprivničko-križevačka županija
Kunovec Koprivnički Ivanec Koprivničko-križevačka županija
Kunj Raša Istarska županija
Kupa Delnice Primorsko-goranska županija
Kupari Župa dubrovačka Dubrovačko-neretvanska županija
Kupčina Žumberačka Žumberak Zagrebačka županija
Kupeć Dol Jastrebarsko Zagrebačka županija
Kupina Velika Kopanica Brodsko-posavska županija
Kupinec Klinča Sela Zagrebačka županija
Kupinečki Kraljevec Zagreb Grad Zagreb
Kupinovac Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Kupirovo Gračac Zadarska županija
Kupjak Ravna Gora Primorsko-goranska županija
Kupljenovo Zaprešić Zagrebačka županija
Kupljensko Vojnić Karlovačka županija
Kurili Kanfanar Istarska županija
Kurjak Udbina Ličko-senjska županija
Kurjavići Višnjan Istarska županija
Kurpezova Gorica Krašić Zagrebačka županija
Kuršanec Čakovec Međimurska županija
Kusaja Vojnić Karlovačka županija
Kusanovec Brckovljani Zagrebačka županija
Kusijevec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Kusonje Pakrac Požeško-slavonska županija
Kustići Novalja Ličko-senjska županija
Kuševac Đakovo Osječko-baranjska županija
Kuštani Sveti Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija
Kutanja Slunj Karlovačka županija
Kuterevo Otočac Ličko-senjska županija
Kutina Kutina Sisačko-moslavačka županija
Kutinica Kutina Sisačko-moslavačka županija
Kutinska Slatina Kutina Sisačko-moslavačka županija
Kutjevo Kutjevo Požeško-slavonska županija
Kutnjak Legrad Koprivničko-križevačka županija
Kutovi Zdenci Virovitičko-podravska županija
Kuzma Perjasička Slunj Karlovačka županija
Kuzma Voćin Virovitičko-podravska županija
Kuzmica Pleternica Požeško-slavonska županija
Kuzminec Mihovljan Krapinsko-zagorska županija
Kuzminec Rasinja Koprivničko-križevačka županija
Kuzminec Miljanski Zagorska Sela Krapinsko-zagorska županija
Kuželj Delnice Primorsko-goranska županija
Kvarte Perušić Ličko-senjska županija