Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/Ž

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13. i 45/13.)


Popis općina u Hrvatskoj | Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - Ž
Naselje Grad ili općina Županija
Žabica Gospić Ličko-senjska županija
Žabjak Rovišće Bjelovarsko-bilogorska županija
Žabljak Barilović Karlovačka županija
Žabnica Farkaševac Zagrebačka županija
Žabnik Trnovec Bartolovečki Varaždinska županija
Žabnik Sveti Martin na Muri Međimurska županija
Žabno Sisak Sisačko-moslavačka županija
Žabnjača Crnac Virovitičko-podravska županija
Žabnjak Preseka Zagrebačka županija
Žagrići Žminj Istarska županija
Žagrović Knin Šibensko-kninska županija
Žakanje Žakanje Karlovačka županija
Žakule Vrbovsko Primorsko-goranska županija
Žamarija Žumberak Zagrebačka županija
Žarovnica Lepoglava Varaždinska županija
Žažina Lekenik Sisačko-moslavačka županija
Žažvić Skradin Šibensko-kninska županija
Žbandaj Poreč Istarska županija
Ždala Gola Koprivničko-križevačka županija
Ždralovi Bjelovar Bjelovarsko-bilogorska županija
Ždrapanj Skradin Šibensko-kninska županija
Ždrelac Pašman Zadarska županija
Ždrilo Posedarje Zadarska županija
Žedno Trogir Splitsko-dalmatinska županija
Žejane Matulji Primorsko-goranska županija
Žejinci Luka Zagrebačka županija
Železna Gora Štrigova Međimurska županija
Želiski Barban Istarska županija
Željava Plitvička jezera Ličko-senjska županija
Željeznica Ivanec Varaždinska županija
Željezno Žumberačko Žumberak Zagrebačka županija
Žena Glava Komiža Splitsko-dalmatinska županija
Ženodraga Višnjan Istarska županija
Žerava Nin Zadarska županija
Žerjavinec Zagreb Grad Zagreb
Žestilac Dobrinj Primorsko-goranska županija
Žeževica Šestanovac Splitsko-dalmatinska županija
Žgaljići Krk Primorsko-goranska županija
Žgombići Malinska-Dubašnica Primorsko-goranska županija
Žibrinovec Križevci Koprivničko-križevačka županija
Židovinjak Bedekovčina Krapinsko-zagorska županija
Žigerovci Brestovac Požeško-slavonska županija
Žigrovec Sveti Ilija Varaždinska županija
Žikovići Višnjan Istarska županija
Žirčica Martinska Ves Sisačko-moslavačka županija
Žirje Šibenik Šibensko-kninska županija
Žiroslavje Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Žiškovec Čakovec Međimurska županija
Žitarka Sveta Nedelja Zagrebačka županija
Žitkovčica Kravarsko Zagrebačka županija
Žitnić Drniš Šibensko-kninska županija
Žitomir Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Živaja Hrvatska Dubica Sisačko-moslavačka županija
Živike Oriovac Brodsko-posavska županija
Živković Kosa Vojnić Karlovačka županija
Živogošće Podgora Splitsko-dalmatinska županija
Žlebec Gorički Marija Gorica Zagrebačka županija
Žlebec Pušćanski Pušća Zagrebačka županija
Žlebina Gradina Virovitičko-podravska županija
Žman Sali Zadarska županija
Žminj Žminj Istarska županija
Žnjidarići Oprtalj Istarska županija
Žonti Buzet Istarska županija
Žreme Sunja Sisačko-moslavačka županija
Žrnovac Skrad Primorsko-goranska županija
Žrnovnica Split Splitsko-dalmatinska županija
Žrnovo Korčula Dubrovačko-neretvanska županija
Žuberkovac Okučani Brodsko-posavska županija
Žubrica Suhopolje Virovitičko-podravska županija
Žubrinci Bosiljevo Karlovačka županija
Žudetići Vižinada Istarska županija
Žukovec Dubrava Zagrebačka županija
Žuljana Ston Dubrovačko-neretvanska županija
Žumberak Žumberak Zagrebačka županija
Žunci Vrbovec Zagrebačka županija
Žuntići Kanfanar Istarska županija
Župa Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Župa Srednja Zagvozd Splitsko-dalmatinska županija
Županec Mali Bukovec Varaždinska županija
Županići Sveta Nedelja Istarska županija
Županja Županja Vukovarsko-srijemska županija
Županje Dobrinj Primorsko-goranska županija
Župić Petrinja Sisačko-moslavačka županija
Žuta Lokva Brinje Ličko-senjska županija
Žutnica Krapina Krapinsko-zagorska županija
Žužići Višnjan Istarska županija
Žužići Tinjan Istarska županija