Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/F

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu


Abecedni popisi naselja u Republici Hrvatskoj

A | B | C | Č | Ć | D |  | Đ | E | F | G | H | I | J | K | L | LJ | M | N | NJ | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

Izvor: Zakon o područjima županija, gradova i općina u Republici Hrvatskoj ("Narodne novine", broj 86/06., 125/06.-ispravak, 16/07.-ispravak, 95/08.–Odluka USRH, 46/10.-ispravak, 145/10., 37/13. i 45/13.)


Popis općina u Hrvatskoj | Popis gradova u Hrvatskoj

Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj - F
Naselje Grad ili općina Županija
Fabci Višnjan Istarska županija
Fajerovec Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Falašćak Samobor Zagrebačka županija
Falinić Breg Cestica Varaždinska županija
Farini Višnjan Istarska županija
Farkaševac Farkaševac Zagrebačka županija
Farkaševec Samoborski Samobor Zagrebačka županija
Fažana Fažana Istarska županija
Fažonci Čabar Primorsko-goranska županija
Ferbežari Čabar Primorsko-goranska županija
Ferdinandovac Ferdinandovac Koprivničko-križevačka županija
Ferenci Ozalj Karlovačka županija
Ferenci Vižinada Istarska županija
Ferežani Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Feričanci Feričanci Osječko-baranjska županija
Ferketinec Podturen Međimurska županija
Ferovac Kutjevo Požeško-slavonska županija
Festinec Gradec Zagrebačka županija
Filipana Marčana Istarska županija
Filipi Vižinada Istarska županija
Filipići Novi Marof Varaždinska županija
Filipini Poreč Istarska županija
Filipovac Lipik Požeško-slavonska županija
Filipovići Sveti Ivan Zelina Zagrebačka županija
Filozići Cres Primorsko-goranska županija
Finčevec Sveti Petar Orehovec Koprivničko-križevačka županija
Finida Umag Istarska županija
Fiorini Brtonigla Istarska županija
Flengi Vrsar Istarska županija
Florijan Klanjec Krapinsko-zagorska županija
Fodrovec Riječki Gornja Rijeka Koprivničko-križevačka županija
Foli Svetvinčenat Istarska županija
Forčići Buzet Istarska županija
Forkuševci Viškovci Osječko-baranjska županija
Fotez Breg Donja Voća Varaždinska županija
Frančići Sveta Nedelja Istarska županija
Frata Tar-Vabriga Istarska županija
Fratrovci Ozaljski Ozalj Karlovačka županija
Fratrovci Bosiljevo Karlovačka županija
Frkanovec Sveti Juraj na Bregu Međimurska županija
Frkašić Udbina Ličko-senjska županija
Frketić Selo Netretić Karlovačka županija
Frkljevci Pleternica Požeško-slavonska županija
Frkuljevec Mihovljanski Mihovljan Krapinsko-zagorska županija
Frkuljevec Peršaveški Mače Krapinsko-zagorska županija
Frnjolići Sveti Lovreč Istarska županija
Fučkovac Bosiljevo Karlovačka županija
Fuka Gradec Zagrebačka županija
Funtana Funtana Istarska županija
Furjanići Ozalj Karlovačka županija
Fuškulin Poreč Istarska županija
Fužine Fužine Primorsko-goranska županija