Wikipedija:Portal zajednice

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
 
 
Navigacija urediNavigacija
Prečica:WP:PZPORTAL ZAJEDNICE
Dobro došli na Portal zajednice Wikipedije.

Wikipedia je isto onoliko enciklopedija, koliko i wiki zajednica. Već sada možete uređivati i nadopunjavati njene članke, a ukoliko već niste, možete se prijaviti. Novim korisnicima predlažemo da se, prije nego što počnu mijenjati članke, prvo poigraju na igralištu. Vrijedi pogledati i aktualnosti na Wikipediji, kako bi saznali najnovije vesti vezane za Wikipediju i ostale srodne projekte.

Portal zajednice je mjesto gde možete pronaći razne veze k projektima i trenutnim poslovima na Vikipediji, uključiti se u iste i pomoći u sređivanju članaka. Također, ovdje se možete ukratko informirati o događanjima vezanim isključivo za Wikipedije i sličnim stvarima vezanim za samu vikipedijansku zajednicu i vikipedijance. Dobro došli još jednom.

 
 
Projekti urediProjekti
  • Infokutije
    U okviru ovog projekta korisnici na Vikipediji nastoje stvoriti što opsežnije, kvalitetnije infokutije za pojedine članke i teme, odnosno standardizirati ih ako se koristi više verzija.
  • Države
    U okviru ovog projekta korisnici na Vikipediji nastoje stvoriti što kvalitetnije članke o pojedinim državama, odnosno što više članaka o pojedinoj državi tokom određenog perioda te standardizirati infokutije, kategorije i sl. sadržaje vezane uz države općenito.
 
 
Aktuelnosti urediAktuelnosti
  • Informacije o najvažnijim aktuelnostima možete naći na Aktuelnostima
  • Srpskohrvatska Wikipedija ima 459.524 članka !!!!
 
 
O Vikipediji urediO Vikipediji
 
 
Potrebno uraditi urediPotrebno uraditi
 
 
Saveti i trikovi urediSaveti i trikovi
 
 
Za Vikipedijance urediZa Vikipedijance