Lista radio-stanica u Bosni i Hercegovini

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije

Lista radio-stanica u Bosni i Hercegovini

Nacionalno pokrivanje[uredi - уреди | uredi izvor]

Ime Internet Slušanje
BH radio 1
sajt
slušaj
BN Radio
sajt
slušaj
Bobar Radio
sajt
slušaj

Regionalne stanice[uredi - уреди | uredi izvor]

Region Ime Internet Slušanje
Brčko Distrikt Radio Brčko
sajt
slušaj
Federacija BiH Radio FBiH
sajt
slušaj
Radio Herceg-Bosne
sajt
slušaj
Radiopostaja Mir Međugorje
sajt
slušaj
Republika Srpska Radio Republike Srpske
sajt
slušaj

Lokalne stanice[uredi - уреди | uredi izvor]

Mesto Ime Frekvencija (MHz) Internet Slušanje
Banja Luka BIG Radio 1
93,6
sajt
slušaj
BIG Radio 2
91,5
93,6
97,5
sajt
slušaj
BIG Radio 3
96,5
sajt
slušaj
Hard Rock Radio
102,7
sajt
Nes Radio
87,7
88,4
89,7
95,5
99,3
106,4
sajt
Radio Balkan
95,9
sajt
slušaj
Radio Igokea
94,4
sajt
slušaj
Radio Kontakt
90,0
Radio Ritam
87,9
100,4
107,1
sajt
slušaj
Radio Uno
107,5
sajt
slušaj
Vikom Radio
89,6
89,9
91,1
105,3
sajt
slušaj
Bihać Novi Radio Bihać
101,6
105,8
sajt
slušaj
Radio Bihać
92,3
94,7
sajt
slušaj
Radio Unsko-sanskog kantona
89,9
90,9
96,2
99,5
105,1
sajt
slušaj
Bijeljina Bobar Radio
88,9
92,2
95,3
100,9
101,3
102,8
104,7
105,5
105,9
sajt
Bobar Radio B2
107,7
sajt
Daš Extra
88,9
sajt
slušaj
Pan Radio
103,0
sajt
slušaj
Radio DAŠ
103,5
105,5
sajt
slušaj
Radio Slobomir
88,4
89,8
98,3
101,8
102,6
sajt
slušaj
Bijela (Brčko) Obiteljski Radio Valentino
88,0
92,4
93,2
93,7
94,3
95,2
95,6
97,8
97,9
98,4
99,7
102,9
104,1
105,3
105,5
106,7
107,2
sajt
Bileća Radio Bileća
92,2
Bosanska Krupa Radio Bosanska Krupa
97,5
sajt
slušaj
Brčko Radio Brčko
92,8
94,8
105,0
sajt
slušaj
Hit Radio
101,1
sajt
slušaj
Breza Radio Breza
100,1
sajt
Bugojno Radio Bugojno
101,0
Busovača Radio Busovača
101,9
sajt
slušaj
Cazin Radio Cazin
89,9
98,8
sajt
slušaj
Čapljina Radio Postaja Čapljina
91,3
sajt
Doboj Radio Doboj
96,3
sajt
Radio Džungla
101,1
106,0
sajt
[1]
Doboj Jug Radio Zos
107,0
Donji Vakuf Radio Donji Vakuf
88,0
sajt
slušaj
Drvar Radio Drvar
89,5
92,8
100,0
Dubica Dub Radio
96,7
sajt
Foča Radio Foča
96,4
Gacko Radio Gacko
90,0
Goražde Radio Goražde
91,1
101,5
sajt
slušaj
Gradačac Radio Gradačac
98,3
[]
[
Bet Fratelo Radio Gradačac
99,9
sajt
slušaj
Gračanica Radio Gračanica
87,6
95,0
sajt
Grude Radio Grude
90,9
95,5
sajt
slušaj
Ilijaš Radio Ilijaš
89,7
99.0
100,9
102,3
sajt
slušaj
Istočno Sarajevo Radio Istočno Sarajevo
88,3
89,4
93,9
98,4
100,6
105,0
105,6
sajt
slušaj
Jablanica Radio Jablanica
94,7
Jajce Radio Jajce
92,0
99,2
sajt
slušaj
Janja Radio Janja
104,2
sajt
slušaj
Jelah Antena Radio
88,7
sajt
slušaj
Kakanj Radio Kakanj
87,9
sajt
slušaj
Kalesija Radio Feral
100,4
sajt
slušaj
Kiseljak Radio Postaja Kiseljak
92,7
93,8
101,3
103,4
sajt
Kladanj Radio Kladanj
98,6
Ključ Radio Ključ
94,3
sajt
slušaj
Konjic Radio Konjic
92,0
92,3
95,0
Kozarska Dubica Radio Feniks
94,7
sajt
slušaj
Kupres Radio Kupres
89,7
90,5
107,3
sajt
slušaj
Laktaši Radio Laktaši
90,3
Livno Radio Livno
91,5
100,4
100,9
sajt
slušaj
Radio Studio N
93,3
97,6
sajt
slušaj
Ljubuški Radio Ljubuški
99,4
sajt
Lukavac Radio Lukavac
96,7
sajt
slušaj
Maglaj Radio Maglaj
94,0
Međugorje Radio Mir Međugorje
87,8
96,1
98,3
100,0
100,1
101,5
101,8
104,7
106,7
107,8
sajt
Milići Radio Birač
87,7
90,8
93,2
Radio Magic
102,8
103,7
sajt
slušaj
Mostar Omladinski radio X
88,6
sajt
Običan Radio
105,3
106,5
sajt
Radio Dobre Vibracije
96,2
106,3
106,8
sajt
slušaj
Radio Herceg Bosne
91,4
95,4
98,1
101,1
103,5
103,6
103,9
106,0
107,3
107,5
sajt
Radio Mostar
92,1
96,6
97,9
99,3
sajt
slušaj
Radio Oscar C
88,5
91,2
93,4
103,4
sajt
Radio Stari Most
101,7
sajt
slušaj
Radio Ritam
95,8
104,6
sajt
slušaj
Mrkonjić Grad Šik Radio
93,5
Nevesinje Radio Nevesinje
96,3
sajt
Novi Grad Radio Novi Grad
93,3
sajt
slušaj
Novi Travnik Radio Postaja Novi Travnik
98,3
sajt
slušaj
Odžak Radio Postaja Odžak
92,5
sajt
slušaj
Radio Preporod
95,2
sajt
slušaj
Orašje Radio Postaja Orašje
88,0
slušaj
slušaj
Pale Radio OSM
93,6
95,5
103,5
sajt
slušaj
Posušje Radio Plus
90,3
sajt
Radio Posušje
102,9
sajt
Prača Radio Prača
93,1
102,6
sajt
Prijedor Esprit radio
94,1
sajt
Free Radio
105,7
sajt
slušaj
Radio Prijedor
96,2
97,9
104,1
sajt
Prnjavor Radio Ljubić
88,9
sajt
slušaj
Radio Prnjavor
98,3
99,1
102,3
Prozor-Rama Radio Rama
88,8
sajt
Sanski Most Radio Sana
103,7
sajt
slušaj
Sapna Radio Glas Drine
88,8
99,6
103,8
104,2
106,4
sajt
slušaj
Sarajevo Radio Antena
90,9
sajt
Kalman Radio
90,0
91,2
91,5
107,8
sajt
slušaj
Radio Ritam
87,9
89,5
94,0
sajt
slušaj
Radio 202
93,1
sajt
slušaj
Radio 8
106,8
sajt
slušaj
Radio ASK Ilidža
89,9
sajt
Radio BA
104,9
sajt
slušaj
Radio BIR
87,7
88,7
90,7
95,4
95,9
96,5
98,1
101,7
sajt
slušaj
Radio City Kameleon
101,2
sajt
slušaj
Radio M
89,8
98,7
104,2
106,3
sajt
slušaj
Radio Sarajevo
90,2
sajt
slušaj
Radio Stari Grad
87,7
88,4
92,6
97,5
104.3
sajt
slušaj
Radio Studio 99
99,8
99,0
sajt
Studentski eFM Radio
95,2
sajt
slušaj
Srbac Radio Srbac
93,2
sajt
slušaj
Srebrenik Radio Srebrenik
90,8
103,0
sajt
slušaj
Radio Studio D
97,4
99,4
sajt
slušaj
Šipovo Radio Best
93,9
sajt
Široki Brijeg Radio Široki Brijeg
92,7
93,1
102,3
sajt
slušaj
Teslić Radio Studio M
93,0
100,7
sajt
slušaj
Tešanj Radio Tešanj
92,2
sajt
slušaj
Tomislavgrad Radio Tomislavgrad
95,1
95,9
98,3
103,3
105,8
sajt
slušaj
Travnik TNT Radio
92,8
93,4
95,1
sajt
Trebinje Korona Radio
97,7
98,6
sajt
Radio Trebinje
95,9
sajt
Tuzla Radio Kameleon
95,6
95,9
98,3
91,5
102,7
sajt
slušaj
Radio PULS Tuzla
88,6
sajt
slušaj
Radio Slon
89,0
sajt
slušaj
Radio Soli
92,7
103,4
sajt
Radio Tuzla
94,0
96,5
103,8
105,1
sajt
slušaj
Radio Tuzlanskog kantona
87,9
90,0
90,3
91,8
99,8
104,4
sajt
slušaj
Vesta Radio
91,2
sajt
Ugljevik Skala Radio
96,8
sajt
slušaj
Usora Radio Usora
98,7
sajt
slušaj
Vareš Hrvatski Radio Bobavac
95,3
101,1
Velika Kladuša Radio Velika Kladuša
89,1
sajt
slušaj
Radio Velkaton
107,0
sajt
slušaj
Visoko Radio Ritam Visoko
105,2
sajt
slušaj
Radio Visoko
92,3
sajt
slušaj
Višegrad Radio Višegrad
104,0
Vitez Radio Vitez
91,3
Vlasenica Radio Vl
91,6
Radio Caffe 075
online
Vogošća Radio Vogošća
88,2
sajt
slušaj
Zenica BM Radio
92,5
94,6
99,3
99,4
101,6
106,3
sajt
slušaj
Radio Ritam Zenica
105,2
sajt
slušaj
Radio Zenica
95,5
103,0
103,1
106,6
sajt
slušaj
Radio Zenit
100,7
sajt
slušaj
Zvornik Radio Osvit
91,7
sajt
slušaj
Žepče Radio Žepče
88,2
sajt
Radiopostaja Žepče
95,9
sajt
slušaj

Internet[uredi - уреди | uredi izvor]

Koprivljanski radio - Modrica

(http://www.koprivljanskiradio.com/ sajt)
(http://188.40.95.74:2199/tunein/koprivljanski.pls slusaj
Ime Internet Slušanje
Radio Bumerang
sajt
slušaj
Radio Behar
sajt
slušaj
Radio Bosanac
sajt
slušaj
Radio Mesečina
sajt
slušaj
Radio Modriča
sajt
slušaj
Radio Ozone
sajt
slušaj
Radio Srce
sajt
slušaj
Tesla House Radio
sajt
slušaj
Radio Caffe075
sajt
slušaj
OMR - OMladinski Radio
sajt
slušaj

Satelit[uredi - уреди | uredi izvor]

Ime Internet Slušanje
Obiteljski radio Valentino
sajt
slušaj
Radio Bezlja
sajt
slušaj

Povezano[uredi - уреди | uredi izvor]

Vanjske veze[uredi - уреди | uredi izvor]