Lista radio-stanica u Srbiji

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Lista radio-stanica u Srbiji obuhvata radio stanice sa nacionalnim, regionalnim i lokalnim prostiranjem signala u Republici Srbiji. Mnoge stanice imaju uz naziv i link prema njihovoj internet stranici (ako spisak nije dovršen, ili ako stanica nema sajt, link će izostati).

Nacionalna pokrivenost[uredi - уреди | uredi kôd]

Javni servis:

Ime Web
Radio Beograd 1
sajt
slušaj
Radio Beograd 2/3
sajt
slušaj
Radio 202
sajt
slušaj

Republička radiodifuzna agencija je 19. aprila 2006. odlučila o izdavanju dozvola za emitovanja ovim radio mrežama[1]:

Ime Web
Play (Radio B92)
sajt
slušaj (MP3)
Radio S2 (Indeks)
sajt
slušaj (MP3)
Radio S1
sajt
slušaj (MP3)
HIT FM (Roadstar)
sajt
slušaj (MP3)

Vojvodina[uredi - уреди | uredi kôd]

Javni servis u Vojvodini:

Ime Web
Radio Novi Sad 1 (srpski)
slušaj Arhivirano 2008-10-14 na Wayback Machine-u
Radio Novi Sad 2 (mađarski)
slušaj Arhivirano 2011-05-31 na Wayback Machine-u
Radio Novi Sad 3 (ostale manjine)
slušaj
Radio Stotka
slušaj Arhivirano 2010-02-21 na Wayback Machine-u

Regionalni vojvođanski:

Region Grada Beograda (uži deo grada)[uredi - уреди | uredi kôd]

RRA je 1. jula 2006. izdala dozvole za emitovanje programa u užem delu Grada Beograda (kao regionu), među kojima i ovim radio stanicama[2]:

Ime Web
Super FM Beograd 107,9 MHz
sajt
slušaj (MP3)
Nostalgija 105,2 Mhz
sajt
slušaj
Naxi radio 96,9 MHz
sajt
slušaj
Radio S4 102,2 MHz
sajt
slušaj (MP3)
Red radio 93,7 MHz
sajt
slušaj
Radio Pink 91,3 MHz
sajt
slušaj (M3U8)
Radio Studio B 99,1 MHz 100,8 MHz
sajt
slušaj
Radio TRI 95,8 MHz
slušaj (Winamp)
WTF radio 100,4 MHz
sajt
slušaj (MP3)
TDI radio 91,8 MHz
sajt
slušaj
Top FM 106,8 MHz
sajt
slušaj
Radio Karolina 106,3 MHz
sajt
slušaj (MP3)
Radio Novosti
sajt
slušaj
Radio S3 90,9 MHz
sajt
slušaj
Bum Bum radio 89,4 MHz
sajt
slušaj[3]
Radio Jat 90,2 MHz
sajt
slušaj (MP3)
Radio Slovo Ljubve 107,3 MHz
sajt
slušaj
Rock Radio 96,2 MHz
sajt
slušaj

Od 29. novembra 2010. na mestu Bete RFI (107.9) emituje Radio Antena Beograd, a i sajt Bete se preusmerava na Antenu; na streamu Bete (link Arhivirano 2016-03-06 na Wayback Machine-u) se čuje Antena (mp3 format).

Regionalne stanice[uredi - уреди | uredi kôd]

Radio stanice sa regionalnim pokrivanjem[4]:

Lokalne radio stanice[uredi - уреди | uredi kôd]

Prema rešenju RRA od 26. februara 2008 [5].

Radiodifuzna oblast 1 (Niš i južna Srbija)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 2 (jugozapadna Srbija)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 3 (istočna Srbija)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 4 (šira teritorija Beograda)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 5 (Šumadija i Pomoravlje)[uredi - уреди | uredi kôd]

  • Radio Diskos, Aleksandrovac
  • Radio Sunce, Aranđelovac
  • Radio Brus
  • Čačak
    • Radio Džoker 95,6 MHz
    • Radio 96
    • Radio Čačak
    • Ozon radio
    • Xanadu radio
  • Radio Ćićevac
  • Ćuprija
    • Radio Horreum Margi
    • Radio Dak
    • Radio Stara čaršija
  • Despotovac
    • Radio Puls
    • Radio Despotovac
  • Gornji Milanovac
    • Radio Stari Milanovac
    • Radio Gogy
  • Jagodina
    • Radio Morava
    • Radio Gong
    • Radio Ljubav
    • Radio Pozitiv
  • Kragujevac
    • Radio 34
    • Radio Zlatousti
    • Radio 9
    • Radio Bis
    • Radio Kragujevac (naveden i među regionalnim stanicama)
    • Radio Bravo
    • Radio Stari grad
  • Kraljevo
  • Kruševac
    • Antena radio
    • Rubin radio
    • Radio Lastavica
  • Paraćin
    • M Radio
    • Radio Paraćin
  • Petrovac na Mlavi
    • Radio Mlava
    • Radio Petrovac
  • Požarevac
  • Top radio, Ražanj
  • Smederevska Palanka
    • Radio Nova Jasenica (87.9 mhz)
    • Radio Moravac
  • Smederevo
    • Radio Smederevo
    • Luks radio
  • Svilajnac
    • Radio Čičica
    • Radio Resava
  • Radio Op-top, Topola
  • Trstenik
    • Radio Trstenik
    • Radio Fleš
    • Radio Logos
  • Radio Plana, Velika Plana
  • Vrnjačka Banja
    • Radio Vrnjačka Banja
    • Kult radio

Radiodifuzna oblast 6 (Zapadna Srbija, Polimlje)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 7 (Zapadna Srbija, Podrinje)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 8 (Banat)[uredi - уреди | uredi kôd]

Radiodifuzna oblast 9 (Bačka i Srem)[uredi - уреди | uredi kôd]

Napomena: Spisak je uglavnom napravljen prema dokumentima Republičke radiodifuzne agencije (u fusnotama). Neke radio stanice (npr. Radio Bor) za koje je utvrđeno da ne emituju nisu navedene; moguće je da ima još takvih. Moguće je da su neke stanice dobile frekvenciju, ali nisu započele emitovanje. Dodate su neke kojih nema u RRA rešenjima (nije jasno jesu li pirati). Za dodatne informacije pogledati korisne linkove.

Kosovo i Metohija[uredi - уреди | uredi kôd]

Internet[uredi - уреди | uredi kôd]

Internet stanice bazirane u Srbiji (prema radiostanica.com):

Reference[uredi - уреди | uredi kôd]

Povezano[uredi - уреди | uredi kôd]

Susedni radio:

Eksterni linkovi[uredi - уреди | uredi kôd]

Neki sajtovi sa radio stanicama (one touch):