Caitlin Todd

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Caitlin "Kate" Todd
Lik iz serijala NCIS
Debi "Yankee White"
Odlazak "Twilight"
"A Man Walks Into a Bar..." (arhivske snimke, izbrisane scene)
"Life Before His Eyes" (arhivske snimke, izbrisane scene)
Portratirao/la Sasha Alexander
Detalji
Spol žena
Zanimanje specijalni agent Mornaričke kriminalističko-istražne službe
bivši agent Tajne službe
Obitelj Rachel Cranston (starija sestra)
tri neimenovana brata
Religija katolkinja

Caitlin "Kate" Todd je fiktivni lik američke mornaričke kriminalističke istražiteljice, koja je bila jedan od glavnih protagonista TV-serije NCIS, i gdje ju je tumačila Sasha Alexander.

Prvi put se pojavluje u Yankee White, prvoj epizodi serije, kao agentica Tajne službe zadužena za zaštitu predsjednika Busha u predsjedničkom avionu, te tokom nje surađuje sa Leroyem Jethrom Gibbsom, vođom agenata NCIS prilikom istrage sumnjive smrti u avionu; na kraju epizode daje otkaz nakon što se ispostavila da je prekršila pravila službe održavanjem ljubavne veze s jednim od članova predsjedničke pratnje; usprkos toga joj Gibbs, duboko impresioniran njenim vještinama, ponudi mjesto u svom timu koga Todd prihvati.

Todd u timu brzo stiče poštovanje svojih kolega, a prilikom istraga iskazuje najviše empatije prema žrtvama zločina, posebno kada su u pitanju žene i djece. Posebno se zbližava sa Abby Sciuto, dok se njen odnos sa Tonyjem DiNozzom vrti između neobaveznog flerta i otvorenog neprijateljstva.

U epizodi Twilight, emitiranoj na kraju druge sezone je ubijena snajperskim hicem u čelo od strane Arija Haswarija, odmetnutog Mossadovog agenta i Al Qaedinog operativca u SAD. Taj događaj je duboko pogodio članove tima. Njeno mjesto kasnije zauzima Ziva David, bivša Mossadova agentica i Arijeva sestra, a nakon njenog odlaska Ellie Bishop.

Vanjske veze[uredi | uredi kod]