Lista epizoda serije NCIS

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Serija NCIS i njeni likovi su upoznati u dvodelnoj epizodi televizijske serije CBS-a JAG u aprilu 2003. godine. Serija je imala premijeru 23. septembra 2003. godine u Sjedinjenim Državama.

29. Februara 2016. godine serija je produžena za četrnaestu i petnaestu sezonu.

Od 21. maja 2019. godine 378 epizoda serije NCIS je emitovano.

Prgeled[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 april 22, 2003 (2003-04-22) april 29, 2003 (2003-04-29)
1 23 septembar 23, 2003 (2003-09-23) maj 25, 2004 (2004-05-25)
2 23 septembar 28, 2004 (2004-09-28) maj 24, 2005 (2005-05-24)
3 24 septembar 20, 2005 (2005-09-20) maj 16, 2006 (2006-05-16)
4 24 septembar 19, 2006 (2006-09-19) maj 22, 2007 (2007-05-22)
5 19 septembar 25, 2007 (2007-09-25) maj 20, 2008 (2008-05-20)
6 25 septembar 23, 2008 (2008-09-23) maj 19, 2009 (2009-05-19)
7 24 septembar 22, 2009 (2009-09-22) maj 25, 2010 (2010-05-25)
8 24 septembar 21, 2010 (2010-09-21) maj 17, 2011 (2011-05-17)
9 24 septembar 20, 2011 (2011-09-20) maj 15, 2012 (2012-05-15)
10 24 septembar 25, 2012 (2012-09-25) maj 14, 2013 (2013-05-14)
11 24 septembar 24, 2013 (2013-09-24) maj 13, 2014 (2014-05-13)
12 24 septembar 23, 2014 (2014-09-23) maj 12, 2015 (2015-05-12)
13 24 septembar 22, 2015 (2015-09-22) maj 17, 2016 (2016-05-17)
14 24 septembar 20, 2016 (2016-09-20) maj 16, 2017 (2017-05-16)
15 24 septembar 26, 2017 (2017-09-26) maj 22, 2018 (2018-05-22)
16 24 septembar 25, 2018 (2018-09-25) maj 21, 2019 (2019-05-21)
17 24 septembar 24, 2019 (2019-09-24) maj 2020 (2020-05)


Epizode[uredi - уреди | uredi izvor]

Uvod (2003)[uredi - уреди | uredi izvor]

Probne epizode (JAG sezona 8)
JAG
Br. u seriji
JAG
Br. u sezoni 8
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
17820 "Ledena kraljica (1. deo)" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGillapril 22, 2003 (2003-04-22)
Tima MZIS-a je pozvan da istraži misterioznu smrt oficira iz SAG-a, poručnika Loren Singer, kada je mladić Skaut našao njeno telo. Kao rezultat, cela istraga ubistva je pokrenuta i tim MZIS-a je krenuo da traži počinioca ubistva poručnika Singer dok razgovaraju sa njenim kolegama iz SAG-a. Epizoda se završava kada su Harmonu Rabu očitana prava pre nego što ga je agent Leroj DŽetro Gibs zvanično proglasio glavnim osumnjičenim u slučaju i kao takav, Raba je uhapsio MZIS zbog ubistva poručnika Singer. 
17921 "Otapanje (2. deo)" Scott BrazilDonald P. Bellisario i Don McGillapril 29, 2003 (2003-04-29)
Harmonu Rabu se sudi za ubistvo poručnika Singer i izgleda nema alibi koji mu treba da ne bi bio kriv ili bi mogao da završi u zatvoru. Uskoro agent DiNozo shvata da je slučaj presavršen i započinje potragu za drugim mogućim osumnjičenim, onim koji dugo godina mrzi Raba. U međuvremenu, Gibs pokušava da dobije informaciju od Amada Bin Atvaa, teroriste, pre nego što bude napadnut još jedan američki brod. 

Sezona 1 (2003–04)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 1)

Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Pancho Demmings i David McCallum ulaze u glavnu postavu. Pancho Demmings je napustio glavnu postavu nakon epizode "Babaroga".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
11 "Odobrenje najvišeg stepena" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGill23. septembar 2003 (2003-09-23)
22 "Nešto je u vazduhu" Alan J. LeviDon McGill30. septembar 2003 (2003-09-30)
33 "Sidog" Bradford MayJohn C. Kelley i Donald P. Bellisario7. oktobar 2003 (2003-10-07)
44 "Besmrtni" Alan J. LeviDarcy Meyers14. oktobar 2003 (2003-10-14)
55 "Prokletstvo" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario28. oktobar 2003 (2003-10-28)
66 "Na pučini" Dennis SmithJeff Vlaming4. novembar 2003 (2003-11-04)
77 "U tajnosti" Michael ZinbergGeorge Schenck i Frank Cardea18. novembar 2003 (2003-11-18)
88 "Minimalna sigurnost" Ian ToyntonPhilip DeGuere ml. i Donald P. Bellisario25. novembar 2003 (2003-11-25)
99 "Ubijeni vojnik" Dennis SmithJohn C. Kelley16. decembar 2003 (2003-12-16)
1010 "Živa zakopana" James Whitmore ml.Don McGill6. januar 2004 (2004-01-06)
1111 "Špijunsko oko" Alan J. LeviGeorge Schenck, Frank Cardea i Dana Coen13. januar 2004 (2004-01-13)
1212 "Moje drugo levo stopalo" Jeff WoolnoughJack Bernstein3. februar 2004 (2004-02-03)
1313 "Jedan pucanj, jedan ubijen" Peter EllisGil Grant10. februar 2004 (2004-02-10)
1414 "Dobri Samarićanin" Alan J. LeviJack Bernstein17. februar 2004 (2004-02-17)
1515 "Enigma" Thomas J. WrightJohn C. Kelley24. februar 2004 (2004-02-24)
1616 "Babaroga" Peter EllisDonald P. Bellisario2. mart 2004 (2004-03-02)
1717 "Istina je negde tamo" Dennis SmithJack Bernstein16. mart 2004 (2004-03-16)
1818 "Nezapečaćeno" Peter EllisThomas L. Moran6. april 2004 (2004-04-06)
1919 "Mrtvac koji govori" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea27. april 2004 (2004-04-27)
2020 "Nestao" Jeff WoolnoughJohn C. Kelley4. maj 2004 (2004-05-04)
2121 "Podeljene odluke" Terrence O'HaraBob Gookin11. maj 2004 (2004-05-11)
2222 "Slaba karika" Alan J. LeviJack Bernstein18. maj 2004 (2004-05-18)
2323 "Budnica" Thomas J. WrightDonald P. Bellisario25. maj 2004 (2004-05-25)


Sezona 2 (2004–05)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 2)

Sean Murray, koji se epizodno pojavljivao u prošloj sezoni, je unapređen u glavnu postavu. Sasha Alexander je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
BR. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
241 "Ne videti zlo" Thomas J. WrightChris Croweseptembar 28, 2004 (2004-09-28)
252 "Kulb dobrih žena" Dennis SmithGil Grantoktobar 5, 2004 (2004-10-05)
263 "Nestao" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeaoktobar 12, 2004 (2004-10-12)
274 "NN Poručnica" Dan LernerSteven Long Mitchell i Craig W. Van Sickleoktobar 19, 2004 (2004-10-19)
285 "Groblje kostiju" Terrence O'HaraJohn C. Kelleyoktobar 26, 2004 (2004-10-26)
296 "Završno odsustvo" Jeff WoolnoughRoger Directornovembar 16, 2004 (2004-11-16)
307 "Zov tišine" Thomas J. WrightRoger Directornovembar 23, 2004 (2004-11-23)
318 "Slomljeno srce" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 30, 2004 (2004-11-30)
329 "Provala" Dennis SmithJesse Stern i John C. Kelleydecembar 7, 2004 (2004-12-07)
3310 "Vezani" Thomas J. WrightFrank Militarydecembar 14, 2004 (2004-12-14)
3411 "Crna voda" Terrence O'HaraJuan Carlos Cotojanuar 11, 2005 (2005-01-11)
3512 "Duplo" Terrence O'HaraJack Bernsteinjanuar 18, 2005 (2005-01-18)
3613 "Slagalica od mesa" Thomas J. WrightFrank Militaryfebruar 8, 2005 (2005-02-08)
3714 "Svedok" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeafebruar 15, 2005 (2005-02-15)
3815 "Snimljen na traci" Jeff WoolnoughChris Crowe, Gil Grant i John C. Kelleyfebruar 22, 2005 (2005-02-22)
3916 "Pop život" Thomas J. WrightFrank Militarymart 1, 2005 (2005-03-01)
4017 "Oko za oko" Dennis SmithSteven Kanemart 22, 2005 (2005-03-22)
4118 "Bikini zona" Stephen CraggDavid J. Northmart 29, 2005 (2005-03-29)
4219 "Teorija zavere" Jeff WoolnoughFrank Militaryapril 12, 2005 (2005-04-12)
4320 "Crvena ćelija" Dennis SmithChristopher Silberapril 26, 2005 (2005-04-26)
4421 "Lokalni heroj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeamaj 3, 2005 (2005-05-03)
4522 "Zapečaćeno poljupcem" Dennis SmithDonald P. Bellisariomaj 10, 2005 (2005-05-10)
4623 "Sumrak" Thomas J. WrightJohn C. Kelleymaj 24, 2005 (2005-05-24)


Sezona 3 (2005–06)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 3)

Cote de Pablo, koja se epizodno pojavila u epizodama "Ubiti Arija (1. deo)" i "Ubiti Arija (2. deo)", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Srebrni rat". Lauren Holly, koja se pojavljivala epizodno od epizode "Ubiti Arija (1. deo)" do epizode "Srebrni rat" i od epizode "Voajerska mreža" do epizode "Ispod čaršava", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Nameštaljka".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
471 "Ubiti Arija (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisarioseptembar 20, 2005 (2005-09-20)
482 "Ubiti Arija (2. deo)" James Whitmore ml.Donald P. Bellisarioseptembar 27, 2005 (2005-09-27)
493 "Mozgalice" William WebbJeffrey A. Kirkpatrickoktobar 4, 2005 (2005-10-04)
504 "Srebrni rat" Terrence O'HaraJoshua Lurieoktobar 11, 2005 (2005-10-11)
515 "Skretanje" Thomas J. WrightGil Grantoktobar 18, 2005 (2005-10-18)
526 "Voajerska mreža" Dennis SmithDavid J. Northoktobar 25, 2005 (2005-10-25)
537 "Kod za HONOR" Colin BuckseyChristopher Silbernovembar 1, 2005 (2005-11-01)
548 "Ispod čaršava" Aaron LipstadtL.D. Zlotoffnovembar 8, 2005 (2005-11-08)
559 "Nameštaljka" Thomas J. WrightLaurence Walshnovembar 22, 2005 (2005-11-22)
5610 "Pripravnik" Terrence O'HaraGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 29, 2005 (2005-11-29)
5711 "Model za ponašanje" Stephen CraggDavid J. Northdecembar 13, 2005 (2005-12-13)
5812 "Zatvoreni" Dennis SmithDana Coenjanuar 10, 2006 (2006-01-10)
5913 "Obmana" Leslie LibmanJack Bernsteinjanuar 17, 2006 (2006-01-17)
6014 "Spavač na svetlu" Colin BuckseyChristopher Silberjanuar 24, 2006 (2006-01-24)
6115 "Slučaj sa glavom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeafebruar 7, 2006 (2006-02-07)
6216 "Porodična tajna" James Whitmore ml.Steven D. Binderfebruar 28, 2006 (2006-02-28)
6317 "Proždrljiv" Thomas J. WrightRichard C. Arthurmart 7, 2006 (2006-03-07)
6418 "Mamac" Terrence O'HaraLaurence Walshmart 14, 2006 (2006-03-14)
6519 "Pod ledom" Dennis SmithDana Coenapril 4, 2006 (2006-04-04)
6620 "Nedodirljiv" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardeaapril 18, 2006 (2006-04-18)
6721 "Krvoproliće" Dennis SmithSteven D. Binderapril 25, 2006 (2006-04-25)
6822 "Opasnost" James Whitmore ml.David J. Northmaj 2, 2006 (2006-05-02)
6923 "Jaz (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisariomaj 9, 2006 (2006-05-09)
7024 "Jaz (2. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisariomaj 16, 2006 (2006-05-16)


Sezona 4 (2006–07)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 4)

Lauren Holly se pridružila glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
711 "Šalom" William WebbDonald P. Bellisario i John C. Kelleyseptembar 19, 2006 (2006-09-19)
722 "Odbegli" Dennis SmithChristopher Silber i Steven D. Binderseptembar 26, 2006 (2006-09-26)
733 "Izdvojena" Terrence O'HaraDavid J. Northoktobar 3, 2006 (2006-10-03)
744 "Lažiranje" Thomas J. WrightShane Brennanoktobar 10, 2006 (2006-10-10)
755 "Mrtav i otkopan" Colin BuckseyNell Scovelloktobar 17, 2006 (2006-10-17)
766 "Lov na veštice" James Whitmore ml.Steven Kriozereoktobar 31, 2006 (2006-10-31)
777 "Peščanik" Dennis SmithRobert Palmnovembar 7, 2006 (2006-11-07)
788 "Nekadašnji heroj" Thomas J. WrightShane Brennannovembar 14, 2006 (2006-11-14)
799 "Uvrnuta sestra" Terrence O'HaraSteven D. Bindernovembar 21, 2006 (2006-11-21)
8010 "Dimljeni" Dennis SmithJohn C. Kelley i Robert Palmnovembar 28, 2006 (2006-11-28)
8111 "Vozilo" Dennis SmithRichard C. Arthurdecembar 12, 2006 (2006-12-12)
8212 "Sumnja" Colin BuckseyShane Brennanjanuar 16, 2007 (2007-01-16)
8313 "Šarif se vraća" Terrence O'HaraSteven D. Binderjanuar 23, 2007 (2007-01-23)
8414 "Povratni udar" Thomas J. WrightChristopher Silberfebruar 6, 2007 (2007-02-06)
8515 "Prijatelji i ljubavnici" Dennis SmithJohn C. Kelleyfebruar 13, 2007 (2007-02-13)
8616 "Hodajući mrtvac" Colin BuckseyNell Scovellfebruar 20, 2007 (2007-02-20)
8717 "Kosturi" James Whitmore ml.Jesse Sternfebruar 27, 2007 (2007-02-27)
8818 "Ledeni čovek" Thomas J. WrightShane Brennanmart 20, 2007 (2007-03-20)
8919 "Vreme počeka" James Whitmore ml.John C. Kelleyapril 3, 2007 (2007-04-03)
9020 "Udarna priča" Dennis SmithDavid J. Northapril 10, 2007 (2007-04-10)
9121 "Braća u vojsci" Martha MitchellSteven D. Binderapril 24, 2007 (2007-04-24)
9222 "U mraku" Thomas J. WrightSteven D. Bindermaj 1, 2007 (2007-05-01)
9323 "Trojanski konj" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario i Shane Brennanmaj 8, 2007 (2007-05-08)
9424 "Anđeo smrti" Dennis SmithDonald P. Bellisariomaj 22, 2007 (2007-05-22)


Sezona 5 (2007–08)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 5)

Lauren Holly je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naziv Reditelj Scenarista Emitovanje
951 "Sahranite svoje mrtve" Thomas J. WrightShane Brennanseptembar 25, 2007 (2007-09-25)
962 "Porodica" Martha MitchellSteven D. Binderoktobar 2, 2007 (2007-10-02)
973 "Dosije: Bivša" Dennis SmithAlfonso H. Morenooktobar 9, 2007 (2007-10-09)
984 "Kriza identiteta" Thomas J. WrightJesse Sternoktobar 16, 2007 (2007-10-16)
995 "Skok vere" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 23, 2007 (2007-10-23)
1006 "Himera" Terrence O'HaraDan E. Fesmanoktobar 30, 2007 (2007-10-30)
1017 "Rekvijem" Tony WharmbyShane Brennannovembar 6, 2007 (2007-11-06)
1028 "Označena meta" Colin BuckseyReed Steinernovembar 13, 2007 (2007-11-13)
1039 "Izgubljeni i nađeno" Martha MitchellDavid J. Northnovembar 20, 2007 (2007-11-20)
10410 "Vojna kazna" Arvin BrownJesse Sternnovembar 27, 2007 (2007-11-27)
10511 "Plemena" Colin BuckseyReed Steinerjanuar 15, 2008 (2008-01-15)
10612 "Zaseda" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardeaapril 8, 2008 (2008-04-08)
10713 "Pseći tragovi" Oz ScottDan E. Fesman i Alfonso H. Morenoapril 15, 2008 (2008-04-15)
10814 "Unutrašnja kontrola" Tony WharmbyJesse Stern i Reed Steinerapril 22, 2008 (2008-04-22)
10915 "U zoni" Terrence O'HaraLinda Burstynapril 29, 2008 (2008-04-29)
11016 "Trzaj" James Whitmore ml.Dan E. Fesmanmaj 6, 2008 (2008-05-06)
11117 "O licu" Dennis SmithJesse Sternmaj 13, 2008 (2008-05-13)
11218 "Sudnji dan (1. deo)" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. Northmaj 20, 2008 (2008-05-20)
11319 "Sudnji dan (2. deo)" Thomas J. WrightSinopis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Steven D. Binder
maj 20, 2008 (2008-05-20)


Sezona 6 (2008–09)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 6)

Rocky Carol se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.
Iz epizoda "Legenda (1. deo)" i "Legenda (2. deo)" nastala je serije "NCIS: Los Angeles".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1141 "Poslednji preživeli" Tony WharmbyShane Brennanseptembar 23, 2008 (2008-09-23)
1152 "Agent na brodu" Thomas J. WrightDan E. Fesman i David J. Northseptembar 30, 2008 (2008-09-30)
1163 "Prekršaj u Kapitolu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 7, 2008 (2008-10-07)
1174 "Domovina" Tony WharmbyJesse Sternoktobar 14, 2008 (2008-10-14)
1185 "Devet života" Dennis SmithLinda Burstyn, Dan E. Fesman i David J. Northoktobar 21, 2008 (2008-10-21)
1196 "Ubistvo 2.0" Arvin BrownSteven D. Binderoktobar 28, 2008 (2008-10-28)
1207 "Usputna šteta" Terrence O'HaraAlfonso H. Morenonovembar 11, 2008 (2008-11-11)
1218 "Izdajnik (1. deo)" James Whitmore ml.Jesse Sternnovembar 18, 2008 (2008-11-18)
1229 "Bodež (2. deo)" Dennis SmithReed Steiner i Christopher J. Waildnovembar 25, 2008 (2008-11-25)
12310 "Saobraćajna nesreća" Thomas J. WrightSteven Kriozeredecembar 2, 2008 (2008-12-02)
12411 "Tiha noć" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardeadecembar 16, 2008 (2008-12-16)
12512 "U kavezu" Leslie LibmanAlfonso H. Morenojanuar 6, 2009 (2009-01-06)
12613 "Ubijena ptica" James Whitmore ml.Jesse Sternjanuar 13, 2009 (2009-01-13)
12714 "LJubav i rat" Terrence O'HaraSteven D. Binder i David J. Northjanuar 27, 2009 (2009-01-27)
12815 "Dostava" Dennis SmithDan E. Fesman i Reed Steinerfebruar 10, 2009 (2009-02-10)
12916 "Odbijanje" Arvin BrownDavid J. North i Steven D. Binderfebruar 17, 2009 (2009-02-17)
13017 "Na jug preko jugozapada" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardeafebruar 24, 2009 (2009-02-24)
13118 "Nokaut" Tony WharmbyJesse Sternmart 17, 2009 (2009-03-17)
13219 "Žmurke" Dennis SmithDan E. Fesmanmart 24, 2009 (2009-03-24)
13320 "Mrtvačev obračun" Terrence O'HaraDavid J. Northmart 31, 2009 (2009-03-31)
13421 "Otrov" Thomas J. WrightSteven D. Binderapril 7, 2009 (2009-04-07)
13522 "Legenda (1. deo)" Tony WharmbyShane Brennanapril 28, 2009 (2009-04-28)
13623 "Legenda (2. deo)" James Whitmore ml.Shane Brennanmaj 5, 2009 (2009-05-05)
13724 "Uvek verni (1. deo)" Tony WharmbyJesse Sternmaj 12, 2009 (2009-05-12)
13825 "Alija (2. deo)" Dennis SmithDavid J. Northmaj 19, 2009 (2009-05-19)


Sezona 7 (2009–10)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 7)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1391 "Istina ili posledice (3. deo)" Dennis SmithJesse Sternseptembar 22, 2009 (2009-09-22)
1402 "Okupljanje" Tony WharmbySteven D. Binderseptembar 29, 2009 (2009-09-29)
1413 "Doušnik" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 6, 2009 (2009-10-06)
1424 "Dobar policajac, loš policajac" Leslie LibmanDavid J. Northoktobar 13, 2009 (2009-10-13)
1435 "Pravila ponašanja" Terrence O'HaraChristopher J. Waildoktobar 20, 2009 (2009-10-20)
1446 "Odmetnici i rodbina" Tony WharmbyJesse Sternnovembar 3, 2009 (2009-11-03)
1457 "Kraj igre" James Whitmore ml.Gary Glasbergnovembar 10, 2009 (2009-11-10)
1468 "Nestanak struje" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. Northnovembar 17, 2009 (2009-11-17)
1479 "Dečja igra" William WebbReed Steinernovembar 24, 2009 (2009-11-24)
14810 "Vera" Arvin BrownGary Glasbergdecembar 15, 2009 (2009-12-15)
14911 "Zapaljenje" Dennis SmithJesse Sternjanuar 5, 2010 (2010-01-05)
15012 "Od krvi i mesa" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardeajanuar 12, 2010 (2010-01-12)
15113 "Mlaznjak" Tony WharmbyChristopher J. Waildjanuar 26, 2010 (2010-01-26)
15214 "Maskarada" James Whitmore ml.Steven D. Binderfebruar 2, 2010 (2010-02-02)
15315 "Nož" Dennis SmithJesse Sternfebruar 9, 2010 (2010-02-09)
15416 "Materice" Tony WharmbyGary Glasberg i Reed Steinermart 2, 2010 (2010-03-02)
15517 "Dupli identitet" Mark HorowitzGeorge Schenck i Frank Cardeamart 9, 2010 (2010-03-09)
15618 "Nadležnost" Terrence O'HaraLee David Zlotoffmart 16, 2010 (2010-03-16)
15719 "Grešno zadovoljstvo" James Whitmore ml.Reed Steiner i Christopher J. Waildapril 6, 2010 (2010-04-06)
15820 "Sa strane" Thomas J. WrightSteven D. Binder i Jesse Sternapril 27, 2010 (2010-04-27)
15921 "Opsednutost" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardeamaj 4, 2010 (2010-05-04)
16022 "Granica (1. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Bindermaj 11, 2010 (2010-05-11)
16123 "Ubijeni rodoljub (2. deo)" Dennis SmithGary Glasbergmaj 18, 2010 (2010-05-18)
16224 "Pravilo pedesetjedan (3. deo)" Dennis SmithJesse Sternmaj 25, 2010 (2010-05-25)


Sezona 8 (2010–11)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 8)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1631 "Pauk i muva (4. deo)" Dennis SmithGary Glasbergseptembar 21, 2010 (2010-09-21)
1642 "Najgora noćna mora" Tony WharmbySteven D. Binderseptembar 28, 2010 (2010-09-28)
1653 "Kratak fitilj" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 5, 2010 (2010-10-05)
1664 "Kraljevstvo i odanost" Arvin BrownReed Steineroktobar 12, 2010 (2010-10-12)
1675 "Prekid" Terrence O'HaraChristopher J. Waildoktobar 19, 2010 (2010-10-19)
1686 "Naprsnuće" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthewsoktobar 26, 2010 (2010-10-26)
1697 "Slomljena strela" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 9, 2010 (2010-11-09)
1708 "Strani neprijatelji (1. deo)" Dennis SmithJesse Sternnovembar 16, 2010 (2010-11-16)
1719 "Domaći neprijatelji (2. deo)" Mark HorowitzJesse Sternnovembar 23, 2010 (2010-11-23)
17210 "Lažni svedok" James Whitmore ml.Steven D. Binderdecembar 14, 2010 (2010-12-14)
17311 "Brodovi u noći" Thomas J. WrightReed Steiner i Christopher J. Waildjanuar 11, 2011 (2011-01-11)
17412 "Mobilisan" Arvin BrownGary Glasbergjanuar 18, 2011 (2011-01-18)
17513 "Sloboda" Craig Ross ml.Nicole Mirante-Matthewsfebruar 1, 2011 (2011-02-01)
17614 "Čovek ulazi u kafanu" James Whitmore ml.Gary Glasbergfebruar 8, 2011 (2011-02-08)
17715 "Poziv" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeafebruar 15, 2011 (2011-02-15)
17816 "Smrtonosni ekran" Tony WharmbySteven Kriozerefebruar 22, 2011 (2011-02-22)
17917 "Poslednji posao" Michael WeatherlyJesse Sternmart 1, 2011 (2011-03-01)
18018 "Van tiganja" Terrence O'HaraLeon Carroll ml.mart 22, 2011 (2011-03-22)
18119 "Reći sve" Kevin Rodney SullivanAndrew Bartelsmart 29, 2011 (2011-03-29)
18220 "Dvoličnost (1. deo)" Thomas J. WrightNicole Mirante-Matthews i Reed Steinerapril 5, 2011 (2011-04-05)
18321 "Smrtonosni odraz (2. deo)" William WebbGeorge Schenck i Frank Cardeaapril 12, 2011 (2011-04-12)
18422 "Baltimor (3. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Bindermaj 3, 2011 (2011-05-03)
18523 "Labudova pesma (4. deo)" Tony WharmbyJesse Sternmaj 10, 2011 (2011-05-10)
18624 "Piramida (5. deo)" Dennis SmithGary Glasbergmaj 17, 2011 (2011-05-17)


Sezona 9 (2011–12)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 9)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1871 "Priroda zveri (6. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergseptembar 20, 2011 (2011-09-20)
1882 "Nemir" James Whitmore ml.Steven D. Binderseptembar 27, 2011 (2011-09-27)
1893 "Penelopine hartije" Arvin BrownNicole Mirante-Matthewsoktobar 4, 2011 (2011-10-04)
1904 "Neprijatelj na Hillu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 11, 2011 (2011-10-11)
1915 "Sigurna luka" Terrence O'HaraReed Steiner i Christopher J. Waildoktobar 18, 2011 (2011-10-18)
1926 "Žeđ" Thomas J. WrightScott Williamsoktobar 25, 2011 (2011-10-25)
1937 "Đavolji trougao" Leslie LibmanSteven D. Binder i Reed Steinernovembar 1, 2011 (2011-11-01)
1948 "Angažovani (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monrealnovembar 8, 2011 (2011-11-08)
1959 "Angažovani (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergnovembar 15, 2011 (2011-11-15)
19610 "Očevi gresi" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 22, 2011 (2011-11-22)
19711 "Novorođeni kralj" Dennis SmithChristopher J. Wailddecembar 13, 2011 (2011-12-13)
19812 "Kućna pomoćnica" Terrence O’HaraScott Williamsjanuar 3, 2012 (2012-01-03)
19913 "Očajnik" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthewsjanuar 10, 2012 (2012-01-10)
20014 "Život pred očima" Tony WharmbyGary Glasbergfebruar 7, 2012 (2012-02-07)
20115 "Tajne" Leslie LibmanSteven D. Binderfebruar 14, 2012 (2012-02-14)
20216 "Živčani slom" Dennis SmithGary Glasberg i Reed Steinerfebruar 21, 2012 (2012-02-21)
20317 "Moram da znam" Michelle MacLarenGeorge Schenck i Frank Cardeafebruar 28, 2012 (2012-02-28)
20418 "Reći" Thomas J. WrightGina Lucita Monrealmart 20, 2012 (2012-03-20)
20519 "Dobar sin" Terrence O'HaraNicole Mirante-Matthews i Scott Williamsmart 27, 2012 (2012-03-27)
20620 "Misionarska poza" Arvin BrownAllison Abnerapril 10, 2012 (2012-04-10)
20721 "Rasplamsavanje (1. deo)" Mark HorowitzChristopher J. Waild i Reed Steinerapril 17, 2012 (2012-04-17)
20822 "Igranje sa vatrom (2. deo)" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeamaj 1, 2012 (2012-05-01)
20923 "Gore u dimu (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Bindermaj 8, 2012 (2012-05-08)
21024 "Dok nas smrt ne rastavi (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergmaj 15, 2012 (2012-05-15)


Sezona 10 (2012–13)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 10)

Brian Dietzen se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2111 "Izuzetna predrasuda (5. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergseptembar 25, 2012 (2012-09-25)
2122 "Oporavak" Dennis SmithScott Williamsoktobar 2, 2012 (2012-10-02)
2133 "Feniks" Terrence O'HaraSteven D. Binderoktobar 9, 2012 (2012-10-09)
2144 "Izgubljeni na moru" Tony WharmbyChristopher J. Waildoktobar 23, 2012 (2012-10-23)
2155 "Imenjak" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 30, 2012 (2012-10-30)
2166 "Potres od bombi (1. deo)" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthewsnovembar 13, 2012 (2012-11-13)
2177 "Potres od bombi (2. deo)" Thomas J. WrightGina Lucita Monrealnovembar 20, 2012 (2012-11-20)
2188 "Oteta" James Whitmore ml.Sinopsis: Scott Williams
Scenario: Reed Steiner
novembar 27, 2012 (2012-11-27)
2199 "Đavolja opklada" Arvin BrownSteven D. Binderdecembar 11, 2012 (2012-12-11)
22010 "Bolje pazi" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardeadecembar 18, 2012 (2012-12-18)
22111 "Šabat šalom (1. deo)" Dennis SmithChristopher J. Waildjanuar 8, 2013 (2013-01-08)
22212 "Šiva (2. deo)" Arvin BrownSinopsis: Scott Williams
Scenario: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
januar 15, 2013 (2013-01-15)
22313 "Saobraćajna nesreća" Dennis SmithSinopsis: Gina Lucita Monreal
Scenario: Gary Glasberg i Gina Lucita Monreal
januar 29, 2013 (2013-01-29)
22414 "Kanarinac" Terrence O'HaraChristopher J. Waildfebruar 5, 2013 (2013-02-05)
22515 "U nastavku" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthewsfebruar 19, 2013 (2013-02-19)
22616 "Obilazak" Mario Van PeeblesSteven D. Binderfebruar 26, 2013 (2013-02-26)
22717 "Glavni osumnjičeni" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeamart 5, 2013 (2013-03-05)
22818 "Potraga" Michael WeatherlyScott Williamsmart 19, 2013 (2013-03-19)
22919 "Nalet" Thomas J. WrightBill Nussmart 26, 2013 (2013-03-26)
23020 "Potera za duhovima (3. deo)" Arvin BrownNicole Mirante-Matthewsapril 9, 2013 (2013-04-09)
23121 "Berlin (4. deo)" Terrence O'HaraScott Williams i Gina Lucita Monrealapril 23, 2013 (2013-04-23)
23222 "Osveta (5. deo)" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeaapril 30, 2013 (2013-04-30)
23323 "Dvostruko slepilo (6. deo)" Dennis SmithChristopher J. Walid i Steven D. Bindermaj 7, 2013 (2013-05-07)
23424 "Dabogda... (7. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergmaj 14, 2013 (2013-05-14)


Sezona 11 (2013–14)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 11)

Cote de Pablo je napustila glavnu postavu nakon epizode "Prošlost, sadašnjost, budućnost". Emili Wickersham, koja se epizodno pojavljivala od epizode "Provera hrabrosti" do epizode "Nostalgija", ju je zamenila u epizodi "Lančana reakcija".
Iz epizoda "Grad polumeseca (1. deo)" i "Grad polumeseca (2. deo)" nastala je serije "NCIS: New Orleans".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2351 "Viski, Tango, Fokstrot (8. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergseptembar 24, 2013 (2013-09-24)
2362 "Prošlost, sadašnjost, budućnost (9. deo)" James Whitmore ml.Sinopsis: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
Scenario: Gary Glasberg
oktobar 1, 2013 (2013-10-01)
2373 "Pod radarom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaoktobar 8, 2013 (2013-10-08)
2384 "Anoniman je bila žena" Terrence O'HaraSteven D. Binderoktobar 15, 2013 (2013-10-15)
2395 "Nekadašnji lopov" Arvin BrownChristopher Silberoktobar 22, 2013 (2013-10-22)
2406 "Nafta i voda" Thomas J. WrightJennifer Corbettoktobar 29, 2013 (2013-10-29)
2417 "Bolji anđeli" Tony WharmbyGina Lucita Monrealnovembar 5, 2013 (2013-11-05)
2428 "Pokriće" Holly DaleGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 12, 2013 (2013-11-12)
2439 "Provera hrabrosti" Dennis SmithChristopher J. Waildnovembar 19, 2013 (2013-11-19)
24410 "Đavolje trojstvo" Arvin BrownSteven D. Binderdecembar 10, 2013 (2013-12-10)
24511 "Nostalgija" Terrence O'HaraScott Williamsdecembar 17, 2013 (2013-12-17)
24612 "Lančana reakcija (10. deo)" James Whitmore ml.Christopher Silberjanuar 7, 2014 (2014-01-07)
24713 "Sopstvenim stopama (11. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Monrealjanuar 14, 2014 (2014-01-14)
24814 "Čudovišta i ljudi (12. deo)" Dennis SmithJennifer Corbettfebruar 4, 2014 (2014-02-04)
24915 "Pancir" Leslie LibmanChristopher J. Waildfebruar 25, 2014 (2014-02-25)
25016 "Obučen da ubija" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardeamart 4, 2014 (2014-03-04)
25117 "Mač i zid" Arvin BrownSteven D. Bindermart 18, 2014 (2014-03-18)
25218 "Grad polumeseca (1. deo)" James Whitmore ml.Gary Glasbergmart 25, 2014 (2014-03-25)
25319 "Grad polumeseca (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergapril 1, 2014 (2014-04-01)
25420 "Stranica nije pronađena" Terrence O'HaraChristopher J. Waildapril 8, 2014 (2014-04-08)
25521 "Navodno" Arvin BrownScott Williamsapril 15, 2014 (2014-04-15)
25622 "Strelac" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaapril 29, 2014 (2014-04-29)
25723 "Admiralova ćerka" James Whitmore ml.Christopher Silber i Steven D. Bindermaj 6, 2014 (2014-05-06)
25824 "Poštuj oca svoga" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monrealmaj 13, 2014 (2014-05-13)


Sezona 12 (2014–15)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 12)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2591 "Dvadeset kilometara (1. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williamsseptembar 23, 2014 (2014-09-23)
2602 "Ubi glasnika" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeaseptembar 30, 2014 (2014-09-30)
2613 "Tako to ide (2. deo)" Leslie LibmanSteven D. Binderoktobar 7, 2014 (2014-10-07)
2624 "Zahvat gušenja" Terrence O'HaraChristopher J. Waildoktobar 14, 2014 (2014-10-14)
2635 "San Dominik" Arvin BrownChristopher Silberoktobar 21, 2014 (2014-10-21)
2646 "Preporučan roditeljski nadzor" Thomas J. WrightJennifer Corbettoktobar 28, 2014 (2014-10-28)
2657 "Tragači" Tony WharmbyGina Lucita Monrealnovembar 11, 2014 (2014-11-11)
2668 "Uvek jaki" Dennis SmithMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrettnovembar 18, 2014 (2014-11-18)
2679 "Kazna" Bethany RooneyScott Williamsnovembar 25, 2014 (2014-11-25)
26810 "Kućni red" Terrence O'HaraChristopher J. Wailddecembar 16, 2014 (2014-12-16)
26911 "Provera (3. deo)" Alrick RileySteven D. Binderjanuar 6, 2015 (2015-01-06)
27012 "Unutrašnji neprijatelj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeajanuar 13, 2015 (2015-01-13)
27113 "Za koje gradimo, borimo se" Rocky CarrollJennifer Corbettfebruar 3, 2015 (2015-02-03)
27214 "Marš" Tony WharmbyChristopher Silberfebruar 10, 2015 (2015-02-10)
27315 "Groznica (4. deo)" Bethany RooneyScott Williamsfebruar 17, 2015 (2015-02-17)
27416 "Bljesak iz prošlosti" Dennis SmithDavid J. Northfebruar 24, 2015 (2015-02-24)
27517 "Svemogući umetnik" Terrence O'HaraGina Lucita Monrealmart 10, 2015 (2015-03-10)
27618 "Stanje nadogradnje" Holly DaleChristopher J. Waildmart 24, 2015 (2015-03-24)
27719 "Strpljenje" Thomas J. WrightSteven D. Bindermart 31, 2015 (2015-03-31)
27820 "Nema dobrog" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardeaapril 7, 2015 (2015-04-07)
27921 "Izgubljeni u prevodu" Tony WharmbyJennifer Corbettapril 14, 2015 (2015-04-14)
28022 "Gnom (1. deo)" Dennis SmithScott Williamsapril 28, 2015 (2015-04-28)
28123 "Izgubljeni dečaci (2. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monrealmaj 5, 2015 (2015-05-05)
28224 "Nedođija (3. deo)" Tony WharmbyGary Glasbergmaj 12, 2015 (2015-05-12)


Sezona 13 (2015–16)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 13)

Michael Weatherly je napustio glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2831 "Zaustaviti krvarenje (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williamsseptembar 22, 2015 (2015-09-22)
2842 "Slobodan dan" Terrence O'HaraGina Lucita Monrealseptembar 29, 2015 (2015-09-29)
2853 "Inkognito" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardeaoktobar 6, 2015 (2015-10-06)
2864 "Dvostruka nevolja" Dennis SmithChristopher J. Waildoktobar 13, 2015 (2015-10-13)
2875 "Zaključana" Bethany RooneySteven D. Binderoktobar 20, 2015 (2015-10-20)
2886 "Virus" Rocky CarrollJennifer Corbettoktobar 27, 2015 (2015-10-27)
2897 "16 Godina" Mark HorowitzBrendan Fehilynovembar 3, 2015 (2015-11-03)
2908 "Spasitelji" Tony WharmbyScott Williamsnovembar 10, 2015 (2015-11-10)
2919 "Dan na sudu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardeanovembar 17, 2015 (2015-11-17)
29210 "Rođena braća" Arvin BrownSinopis: Jennifer Corbett
Scenario: Gary Glasberg i Jennifer Corbett
novembar 24, 2015 (2015-11-24)
29311 "Točak koji se okreće" Terrence O'HaraSteven D. Binderdecembar 15, 2015 (2015-12-15)
29412 "Sestrinski grad (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waildjanuar 5, 2016 (2016-01-05)
29513 "Već viđeno" Rocky CarrollMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrettjanuar 19, 2016 (2016-01-19)
29614 "Pritisak" Thomas J. WrightBrendan Fehilyfebruar 9, 2016 (2016-02-09)
29715 "OIAS" Bethany RooneyJennifer Corbettfebruar 16, 2016 (2016-02-16)
29816 "Labavi" Alrick RileyScott Williamsfebruar 23, 2016 (2016-02-23)
29917 "Posle radnog vremena" Terrence O'HaraCindi Hemingwaymart 1, 2016 (2016-03-01)
30018 "Nišan" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monrealmart 15, 2016 (2016-03-15)
30119 "Osnovane sumnje" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardeamart 22, 2016 (2016-03-22)
30220 "Šarada" Edward OrnelasBrendan Fehilyapril 5, 2016 (2016-04-05)
30321 "Vratiti pošiljaocu (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waildapril 19, 2016 (2016-04-19)
30422 "Kućni prag (2. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monreal i Jennifer Corbettmaj 3, 2016 (2016-05-03)
30523 "Mrtvo slovo (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Bindermaj 10, 2016 (2016-05-10)
30624 "Prvo porodica (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williamsmaj 17, 2016 (2016-05-17)


Sezona 14 (2016–17)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 14)

Wilder Valderrama i Jennifer Esposito su se pridružili glavnoj postavi na početku ove sezone. Duane Henry, koji se pojavio epizodno u epizodi "Mrtvo slovo (3. deo)", je unapređen u glavnu postavu u epizodi "Fili".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3071 "Odmetnik" Tony WharmbyGary Glasberg i Jennifer Corbettseptembar 20, 2016 (2016-09-20)
3082 "Biti loš" James Whitmore ml.Steven D. Binderseptembar 27, 2016 (2016-09-27)
3093 "Povlašćeni podatak" Edward OrnelasGeorge Schenk i Frank Cardeaoktobar 4, 2016 (2016-10-04)
3104 "LJubavna barka" Terrence O'HaraChristopher J. Waildoktobar 11, 2016 (2016-10-11)
3115 "Fili" Allan ArkushScott A. Williamsoktobar 18, 2016 (2016-10-18)
3126 "Šibicarenje" Thomas J. WrightBrendand Fehilyoktobar 25, 2016 (2016-10-25)
3137 "Dom hrabrih" Alrick RileyGina Lucita Monrealnovembar 15, 2016 (2016-11-15)
3148 "Neprijateljski borac" Tony WharmbyJennifer Corbettnovembar 22, 2016 (2016-11-22)
3159 "Plati pa igraj" Arwin BrownCindi Hemingwaydecembar 6, 2016 (2016-12-06)
31610 "Veza koja povezuje" Arwin BrownSteven D. Binderdecembar 13, 2016 (2016-12-13)
31711 "Viloubi (1. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Montrealjanuar 3, 2017 (2017-01-03)
31812 "Van vidika (2. deo)" Rocky CarolGeorge Schenk i Frank Cardeajanuar 17, 2017 (2017-01-17)
31913 "Nastavi dalje" Terrence O'HaraSinopsis: Scott Williams
Scenario: Matthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett
januar 24, 2017 (2017-01-24)
32014 "Bez prestanka" Mark HorowitzBrendan Fehilyfebruar 7, 2017 (2017-02-07)
32115 "Pandorina kutija (1. deo)" Arin BrownCindi Hemmingwayfebruar 14, 2017 (2017-02-14)
32216 "Mnogo veličanstvenih stvari" Michael ZinbergSteven D. Binder i David J. Northfebruar 21, 2017 (2017-02-21)
32317 "Šta leži iznad" Leslie LibmanScott Williamsmart 7, 2017 (2017-03-07)
32418 "N.U.A." Thomas J. WrightJennifer Corbettmart 14, 2017 (2017-03-14)
32519 "Zid" Bethany RooneyGina Lucita Monrealmart 28, 2017 (2017-03-28)
32620 "Činija trešanja" Edward OrnelasBrendan Fehilyapril 4, 2017 (2017-04-04)
32721 "Jedna knjiga, dve korice" Terrence O'HaraDavid J. Northapril 18, 2017 (2017-04-18)
32822 "Gospodar zveri" Bethany RooneyChristopher J. Waildmaj 2, 2017 (2017-05-02)
32923 "Nešto plavo" James Whitmore ml.Jennifer Corbett i Scott Williamsmaj 9, 2017 (2017-05-09)
33024 "Randevu (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Steven D. Bindermaj 16, 2017 (2017-05-16)


Sezona 15 (2017–18)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 15)

Maria Bello, koja se pojavila epizodno u epizodi "Kosturi", je unapređena u glanvu postavu u epizodi "Lažiraj to dok ne napraviš". Pauley Perrette i Duane Henry su napustili seriju nakon epizode "Dva koraka nazad (2. deo)".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3311 "Podeljena kuća (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binderseptembar 26, 2017 (2017-09-26)
3322 "Dva po ceni jednog" James Whitmore ml.Scott Williamsoktobar 3, 2017 (2017-10-03)
3333 "Izlazna strategija" Terrence O'HaraChristopher J. Waildoktobar 10, 2017 (2017-10-10)
3344 "Kosturi" Rocky CarrollJennifer Corbettoktobar 17, 2017 (2017-10-17)
3355 "Lažiraj dok ne uspeš" Tom WrightDavid J. Northoktobar 24, 2017 (2017-10-24)
3366 "U zamci" Bethany RooneyBrendan Fehliyoktobar 31, 2017 (2017-10-31)
3377 "Teret dokaza (1. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monrealnovembar 7, 2017 (2017-11-07)
3388 "Glasovi" Tony WharmbySteven D. Bindernovembar 14, 2017 (2017-11-14)
3399 "Spremni?" Terrence O'HaraScott Williamsnovembar 21, 2017 (2017-11-21)
34010 "Dvostruki pad" Alrick RileyChristopher J. Wailddecembar 12, 2017 (2017-12-12)
34111 "Velika plima" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binderjanuar 2, 2018 (2018-01-02)
34212 "Mračne tajne" Bethany RooneyGeorge Schenck i Frank Cardeajanuar 9, 2018 (2018-01-09)
34313 "Porodične veze" Rocky CarrollBrendan Fehilyjanuar 23, 2018 (2018-01-23)
34414 "Prijatelje drži blizu... (2. deo)" Mark HorowitzGina Lucita Monrealfebruar 6, 2018 (2018-02-06)
34515 "...A neprijatelje još bliže (3. deo)" Thomas J. WrightJennifer Corbettfebruar 27, 2018 (2018-02-27)
34616 "Rukovati nežno" Alrick RileyMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrettmart 6, 2018 (2018-03-06)
34717 "Đubre jednog čoveka" Michael ZinbergScott Williamsmart 20, 2018 (2018-03-20)
34818 "Smrt odozgo" Rocky CarrollChristopher J. Waildmart 27, 2018 (2018-03-27)
34919 "Brojčano ograničenje" Leslie LibmanDavid J. North i Steven D. Binderapril 3, 2018 (2018-04-03)
35020 "Neviđen prizor" Bethany RooneyBrendan Fehilyapril 17, 2018 (2018-04-17)
35121 "Korak napred (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monrealmaj 1, 2018 (2018-05-01)
35222 "Dva koraka unazad (2. deo)" Michael ZinbergJennifer Corbettmaj 8, 2018 (2018-05-08)
35323 "Razlaz" Michael ZinbergSinopsis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Christopher J. Waild
maj 15, 2018 (2018-05-15)
35424 "Sastanak sa sudbinom (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Scott A. Williamsmaj 22, 2018 (2018-05-22)


Sezona 16 (2018–19)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 16)

Diona Reasonover, koja se epizodno pojavila u prošloj sezoni, je unapređena u glavnu postavu na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3551 "Dete sudbine (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binderseptembar 25, 2018 (2018-09-25)
3562 "Voli bližnjeg svog" Terrence O'HaraScott Williamsoktobar 2, 2018 (2018-10-02)
3573 "Bum" Leslie LibmanBrendan Fehilyoktobar 9, 2018 (2018-10-09)
3584 "Treći točak" James Whitmore ml.Christopher J. Waildoktobar 16, 2018 (2018-10-16)
3595 "Delići" Michael ZinbergGina Lucita Monrealoktobar 23, 2018 (2018-10-23)
3606 "Ispod površine" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrettoktobar 30, 2018 (2018-10-30)
3617 "Hiljadu reči" Alrick RileyDavid J. Northnovembar 13, 2018 (2018-11-13)
3628 "Prijateljska vatra" Thomas J. WrightJennifer Corbettnovembar 20, 2018 (2018-11-20)
3639 "Pratiti Endži" Terrence O'HaraGeorge Schenckdecembar 4, 2018 (2018-12-04)
36410 "Kakvo je ovo dete?" Michael ZinbergScott Williamsdecembar 11, 2018 (2018-12-11)
36511 "Robija i nevolja" Leslie LibmanChristopher J. Waildjanuar 8, 2019 (2019-01-08)
36612 "Poslednja veza" Rocky CarrollBrendan Fehilyjanuar 15, 2019 (2019-01-15)
36713 "Ona" Mark HorowitzGina Lucita Monrealfebruar 12, 2019 (2019-02-12)
36814 "Bio jednom jedan Tim" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binderfebruar 19, 2019 (2019-02-19)
36915 "Preći crtu" Michael ZinbergJennifer Corbettfebruar 26, 2019 (2019-02-26)
37016 "Medvedi i mečići" Diana ValentineScott Williamsmart 12, 2019 (2019-03-12)
37117 "Tiha služba" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrettmart 26, 2019 (2019-03-26)
37218 "Mona Liza" Alrick RileyDavid J. North i Brendan Fehilyapril 2, 2019 (2019-04-02)
37319 "Večito" Tony WharmbyGina Lucita Monrealapril 9, 2019 (2019-04-09)
37420 "Hajl i oproštaj" Michael ZinbergJennifer Corbettapril 16, 2019 (2019-04-16)
37521 "Sudija, porota (1. deo)" James Whitmore ml.Christopher J. Waildapril 30, 2019 (2019-04-30)
37622 "I krvnik (2. deo)" Terrence O'HaraChristopher J. Waild i David J. Northmaj 7, 2019 (2019-05-07)
37723 "Izgubljeno vreme" Diana ValentineSinopsis: Scott Williams
Scenario: Frank Cardea i Scott Williams
maj 14, 2019 (2019-05-14)
37824 "Ćerke" Tony WharmbySteven D. Bindermaj 21, 2019 (2019-05-21)


Sezona 17 (2019–20)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 17)

NCIS (sezona 17)

Spoljašnje veze[uredi - уреди | uredi izvor]