Lista epizoda serije NCIS

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Serija NCIS i njeni likovi su upoznati u dvodelnoj epizodi televizijske serije CBS-a JAG u aprilu 2003. godine. Serija je imala premijeru 23. septembra 2003. godine u Sjedinjenim Državama.

29. Februara 2016. godine serija je produžena za četrnaestu i petnaestu sezonu.

Od 21. maja 2019. godine 378 epizoda serije NCIS je emitovano.

Prgeled[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 22. april 2003 (2003-04-22) 29. april 2003 (2003-04-29)
1 23 23. septembar 2003 (2003-09-23) 25. maj 2004 (2004-05-25)
2 23 28. septembar 2004 (2004-09-28) 24. maj 2005 (2005-05-24)
3 24 20. septembar 2005 (2005-09-20) 16. maj 2006 (2006-05-16)
4 24 19. septembar 2006 (2006-09-19) 22. maj 2007 (2007-05-22)
5 19 25. septembar 2007 (2007-09-25) 20. maj 2008 (2008-05-20)
6 25 23. septembar 2008 (2008-09-23) 19. maj 2009 (2009-05-19)
7 24 22. septembar 2009 (2009-09-22) 25. maj 2010 (2010-05-25)
8 24 21. septembar 2010 (2010-09-21) 17. maj 2011 (2011-05-17)
9 24 20. septembar 2011 (2011-09-20) 15. maj 2012 (2012-05-15)
10 24 25. septembar 2012 (2012-09-25) 14. maj 2013 (2013-05-14)
11 24 24. septembar 2013 (2013-09-24) 13. maj 2014 (2014-05-13)
12 24 23. septembar 2014 (2014-09-23) 12. maj 2015 (2015-05-12)
13 24 22. septembar 2015 (2015-09-22) 17. maj 2016 (2016-05-17)
14 24 20. septembar 2016 (2016-09-20) 16. maj 2017 (2017-05-16)
15 24 26. septembar 2017 (2017-09-26) 22. maj 2018 (2018-05-22)
16 24 25. septembar 2018 (2018-09-25) 21. maj 2019 (2019-05-21)
17 24 24. septembar 2019 (2019-09-24) maj 2020 (2020-05)


Epizode[uredi - уреди | uredi izvor]

Uvod (2003)[uredi - уреди | uredi izvor]

Probne epizode (JAG sezona 8)
JAG
Br. u seriji
JAG
Br. u sezoni 8
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
17820 "Ledena kraljica (1. deo)" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGill22. april 2003 (2003-04-22)
Tima MZIS-a je pozvan da istraži misterioznu smrt oficira iz SAG-a, poručnika Loren Singer, kada je mladić Skaut našao njeno telo. Kao rezultat, cela istraga ubistva je pokrenuta i tim MZIS-a je krenuo da traži počinioca ubistva poručnika Singer dok razgovaraju sa njenim kolegama iz SAG-a. Epizoda se završava kada su Harmonu Rabu očitana prava pre nego što ga je agent Leroj DŽetro Gibs zvanično proglasio glavnim osumnjičenim u slučaju i kao takav, Raba je uhapsio MZIS zbog ubistva poručnika Singer. 
17921 "Otapanje (2. deo)" Scott BrazilDonald P. Bellisario i Don McGill29. april 2003 (2003-04-29)
Harmonu Rabu se sudi za ubistvo poručnika Singer i izgleda nema alibi koji mu treba da ne bi bio kriv ili bi mogao da završi u zatvoru. Uskoro agent DiNozo shvata da je slučaj presavršen i započinje potragu za drugim mogućim osumnjičenim, onim koji dugo godina mrzi Raba. U međuvremenu, Gibs pokušava da dobije informaciju od Amada Bin Atvaa, teroriste, pre nego što bude napadnut još jedan američki brod. 

Sezona 1 (2003–04)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 1)

Mark Harmon, Sasha Alexander, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Pancho Demmings i David McCallum ulaze u glavnu postavu. Pancho Demmings je napustio glavnu postavu nakon epizode "Babaroga".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
11 "Odobrenje najvišeg stepena" Donald P. BellisarioDonald P. Bellisario i Don McGill23. septembar 2003 (2003-09-23)
22 "Nešto je u vazduhu" Alan J. LeviDon McGill30. septembar 2003 (2003-09-30)
33 "Sidog" Bradford MayJohn C. Kelley i Donald P. Bellisario7. oktobar 2003 (2003-10-07)
44 "Besmrtni" Alan J. LeviDarcy Meyers14. oktobar 2003 (2003-10-14)
55 "Prokletstvo" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario28. oktobar 2003 (2003-10-28)
66 "Na pučini" Dennis SmithJeff Vlaming4. novembar 2003 (2003-11-04)
77 "U tajnosti" Michael ZinbergGeorge Schenck i Frank Cardea18. novembar 2003 (2003-11-18)
88 "Minimalna sigurnost" Ian ToyntonPhilip DeGuere ml. i Donald P. Bellisario25. novembar 2003 (2003-11-25)
99 "Ubijeni vojnik" Dennis SmithJohn C. Kelley16. decembar 2003 (2003-12-16)
1010 "Živa zakopana" James Whitmore ml.Don McGill6. januar 2004 (2004-01-06)
1111 "Špijunsko oko" Alan J. LeviGeorge Schenck, Frank Cardea i Dana Coen13. januar 2004 (2004-01-13)
1212 "Moje drugo levo stopalo" Jeff WoolnoughJack Bernstein3. februar 2004 (2004-02-03)
1313 "Jedan pucanj, jedan ubijen" Peter EllisGil Grant10. februar 2004 (2004-02-10)
1414 "Dobri Samarićanin" Alan J. LeviJack Bernstein17. februar 2004 (2004-02-17)
1515 "Enigma" Thomas J. WrightJohn C. Kelley24. februar 2004 (2004-02-24)
1616 "Babaroga" Peter EllisDonald P. Bellisario2. mart 2004 (2004-03-02)
1717 "Istina je negde tamo" Dennis SmithJack Bernstein16. mart 2004 (2004-03-16)
1818 "Nezapečaćeno" Peter EllisThomas L. Moran6. april 2004 (2004-04-06)
1919 "Mrtvac koji govori" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea27. april 2004 (2004-04-27)
2020 "Nestao" Jeff WoolnoughJohn C. Kelley4. maj 2004 (2004-05-04)
2121 "Podeljene odluke" Terrence O'HaraBob Gookin11. maj 2004 (2004-05-11)
2222 "Slaba karika" Alan J. LeviJack Bernstein18. maj 2004 (2004-05-18)
2323 "Budnica" Thomas J. WrightDonald P. Bellisario25. maj 2004 (2004-05-25)


Sezona 2 (2004–05)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 2)

Sean Murray, koji se epizodno pojavljivao u prošloj sezoni, je unapređen u glavnu postavu. Sasha Alexander je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
BR. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
241 "Ne videti zlo" Thomas J. WrightChris Crowe28. septembar 2004 (2004-09-28)
252 "Kulb dobrih žena" Dennis SmithGil Grant5. oktobar 2004 (2004-10-05)
263 "Nestao" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea12. oktobar 2004 (2004-10-12)
274 "NN Poručnica" Dan LernerSteven Long Mitchell i Craig W. Van Sickle19. oktobar 2004 (2004-10-19)
285 "Groblje kostiju" Terrence O'HaraJohn C. Kelley26. oktobar 2004 (2004-10-26)
296 "Završno odsustvo" Jeff WoolnoughRoger Director16. novembar 2004 (2004-11-16)
307 "Zov tišine" Thomas J. WrightRoger Director23. novembar 2004 (2004-11-23)
318 "Slomljeno srce" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea30. novembar 2004 (2004-11-30)
329 "Provala" Dennis SmithJesse Stern i John C. Kelley7. decembar 2004 (2004-12-07)
3310 "Vezani" Thomas J. WrightFrank Military14. decembar 2004 (2004-12-14)
3411 "Crna voda" Terrence O'HaraJuan Carlos Coto11. januar 2005 (2005-01-11)
3512 "Duplo" Terrence O'HaraJack Bernstein18. januar 2005 (2005-01-18)
3613 "Slagalica od mesa" Thomas J. WrightFrank Military8. februar 2005 (2005-02-08)
3714 "Svedok" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea15. februar 2005 (2005-02-15)
3815 "Snimljen na traci" Jeff WoolnoughChris Crowe, Gil Grant i John C. Kelley22. februar 2005 (2005-02-22)
3916 "Pop život" Thomas J. WrightFrank Military1. mart 2005 (2005-03-01)
4017 "Oko za oko" Dennis SmithSteven Kane22. mart 2005 (2005-03-22)
4118 "Bikini zona" Stephen CraggDavid J. North29. mart 2005 (2005-03-29)
4219 "Teorija zavere" Jeff WoolnoughFrank Military12. april 2005 (2005-04-12)
4320 "Crvena ćelija" Dennis SmithChristopher Silber26. april 2005 (2005-04-26)
4421 "Lokalni heroj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea3. maj 2005 (2005-05-03)
4522 "Zapečaćeno poljupcem" Dennis SmithDonald P. Bellisario10. maj 2005 (2005-05-10)
4623 "Sumrak" Thomas J. WrightJohn C. Kelley24. maj 2005 (2005-05-24)


Sezona 3 (2005–06)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 3)

Cote de Pablo, koja se epizodno pojavila u epizodama "Ubiti Arija (1. deo)" i "Ubiti Arija (2. deo)", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Srebrni rat". Lauren Holly, koja se pojavljivala epizodno od epizode "Ubiti Arija (1. deo)" do epizode "Srebrni rat" i od epizode "Voajerska mreža" do epizode "Ispod čaršava", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Nameštaljka".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
471 "Ubiti Arija (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario20. septembar 2005 (2005-09-20)
482 "Ubiti Arija (2. deo)" James Whitmore ml.Donald P. Bellisario27. septembar 2005 (2005-09-27)
493 "Mozgalice" William WebbJeffrey A. Kirkpatrick4. oktobar 2005 (2005-10-04)
504 "Srebrni rat" Terrence O'HaraJoshua Lurie11. oktobar 2005 (2005-10-11)
515 "Skretanje" Thomas J. WrightGil Grant18. oktobar 2005 (2005-10-18)
526 "Voajerska mreža" Dennis SmithDavid J. North25. oktobar 2005 (2005-10-25)
537 "Kod za HONOR" Colin BuckseyChristopher Silber1. novembar 2005 (2005-11-01)
548 "Ispod čaršava" Aaron LipstadtL.D. Zlotoff8. novembar 2005 (2005-11-08)
559 "Nameštaljka" Thomas J. WrightLaurence Walsh22. novembar 2005 (2005-11-22)
5610 "Pripravnik" Terrence O'HaraGeorge Schenck i Frank Cardea29. novembar 2005 (2005-11-29)
5711 "Model za ponašanje" Stephen CraggDavid J. North13. decembar 2005 (2005-12-13)
5812 "Zatvoreni" Dennis SmithDana Coen10. januar 2006 (2006-01-10)
5913 "Obmana" Leslie LibmanJack Bernstein17. januar 2006 (2006-01-17)
6014 "Spavač na svetlu" Colin BuckseyChristopher Silber24. januar 2006 (2006-01-24)
6115 "Slučaj sa glavom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea7. februar 2006 (2006-02-07)
6216 "Porodična tajna" James Whitmore ml.Steven D. Binder28. februar 2006 (2006-02-28)
6317 "Proždrljiv" Thomas J. WrightRichard C. Arthur7. mart 2006 (2006-03-07)
6418 "Mamac" Terrence O'HaraLaurence Walsh14. mart 2006 (2006-03-14)
6519 "Pod ledom" Dennis SmithDana Coen4. april 2006 (2006-04-04)
6620 "Nedodirljiv" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardea18. april 2006 (2006-04-18)
6721 "Krvoproliće" Dennis SmithSteven D. Binder25. april 2006 (2006-04-25)
6822 "Opasnost" James Whitmore ml.David J. North2. maj 2006 (2006-05-02)
6923 "Jaz (1. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario9. maj 2006 (2006-05-09)
7024 "Jaz (2. deo)" Dennis SmithDonald P. Bellisario16. maj 2006 (2006-05-16)


Sezona 4 (2006–07)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 4)

Lauren Holly se pridružila glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
711 "Šalom" William WebbDonald P. Bellisario i John C. Kelley19. septembar 2006 (2006-09-19)
722 "Odbegli" Dennis SmithChristopher Silber i Steven D. Binder26. septembar 2006 (2006-09-26)
733 "Izdvojena" Terrence O'HaraDavid J. North3. oktobar 2006 (2006-10-03)
744 "Lažiranje" Thomas J. WrightShane Brennan10. oktobar 2006 (2006-10-10)
755 "Mrtav i otkopan" Colin BuckseyNell Scovell17. oktobar 2006 (2006-10-17)
766 "Lov na veštice" James Whitmore ml.Steven Kriozere31. oktobar 2006 (2006-10-31)
777 "Peščanik" Dennis SmithRobert Palm7. novembar 2006 (2006-11-07)
788 "Nekadašnji heroj" Thomas J. WrightShane Brennan14. novembar 2006 (2006-11-14)
799 "Uvrnuta sestra" Terrence O'HaraSteven D. Binder21. novembar 2006 (2006-11-21)
8010 "Dimljeni" Dennis SmithJohn C. Kelley i Robert Palm28. novembar 2006 (2006-11-28)
8111 "Vozilo" Dennis SmithRichard C. Arthur12. decembar 2006 (2006-12-12)
8212 "Sumnja" Colin BuckseyShane Brennan16. januar 2007 (2007-01-16)
8313 "Šarif se vraća" Terrence O'HaraSteven D. Binder23. januar 2007 (2007-01-23)
8414 "Povratni udar" Thomas J. WrightChristopher Silber6. februar 2007 (2007-02-06)
8515 "Prijatelji i ljubavnici" Dennis SmithJohn C. Kelley13. februar 2007 (2007-02-13)
8616 "Hodajući mrtvac" Colin BuckseyNell Scovell20. februar 2007 (2007-02-20)
8717 "Kosturi" James Whitmore ml.Jesse Stern27. februar 2007 (2007-02-27)
8818 "Ledeni čovek" Thomas J. WrightShane Brennan20. mart 2007 (2007-03-20)
8919 "Vreme počeka" James Whitmore ml.John C. Kelley3. april 2007 (2007-04-03)
9020 "Udarna priča" Dennis SmithDavid J. North10. april 2007 (2007-04-10)
9121 "Braća u vojsci" Martha MitchellSteven D. Binder24. april 2007 (2007-04-24)
9222 "U mraku" Thomas J. WrightSteven D. Binder1. maj 2007 (2007-05-01)
9323 "Trojanski konj" Terrence O'HaraDonald P. Bellisario i Shane Brennan8. maj 2007 (2007-05-08)
9424 "Anđeo smrti" Dennis SmithDonald P. Bellisario22. maj 2007 (2007-05-22)


Sezona 5 (2007–08)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 5)

Lauren Holly je napustila glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naziv Reditelj Scenarista Emitovanje
951 "Sahranite svoje mrtve" Thomas J. WrightShane Brennan25. septembar 2007 (2007-09-25)
962 "Porodica" Martha MitchellSteven D. Binder2. oktobar 2007 (2007-10-02)
973 "Dosije: Bivša" Dennis SmithAlfonso H. Moreno9. oktobar 2007 (2007-10-09)
984 "Kriza identiteta" Thomas J. WrightJesse Stern16. oktobar 2007 (2007-10-16)
995 "Skok vere" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea23. oktobar 2007 (2007-10-23)
1006 "Himera" Terrence O'HaraDan E. Fesman30. oktobar 2007 (2007-10-30)
1017 "Rekvijem" Tony WharmbyShane Brennan6. novembar 2007 (2007-11-06)
1028 "Označena meta" Colin BuckseyReed Steiner13. novembar 2007 (2007-11-13)
1039 "Izgubljeni i nađeno" Martha MitchellDavid J. North20. novembar 2007 (2007-11-20)
10410 "Vojna kazna" Arvin BrownJesse Stern27. novembar 2007 (2007-11-27)
10511 "Plemena" Colin BuckseyReed Steiner15. januar 2008 (2008-01-15)
10612 "Zaseda" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea8. april 2008 (2008-04-08)
10713 "Pseći tragovi" Oz ScottDan E. Fesman i Alfonso H. Moreno15. april 2008 (2008-04-15)
10814 "Unutrašnja kontrola" Tony WharmbyJesse Stern i Reed Steiner22. april 2008 (2008-04-22)
10915 "U zoni" Terrence O'HaraLinda Burstyn29. april 2008 (2008-04-29)
11016 "Trzaj" James Whitmore ml.Dan E. Fesman6. maj 2008 (2008-05-06)
11117 "O licu" Dennis SmithJesse Stern13. maj 2008 (2008-05-13)
11218 "Sudnji dan (1. deo)" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. North20. maj 2008 (2008-05-20)
11319 "Sudnji dan (2. deo)" Thomas J. WrightSinopis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Steven D. Binder
20. maj 2008 (2008-05-20)


Sezona 6 (2008–09)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 6)

Rocky Carol se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.
Iz epizoda "Legenda (1. deo)" i "Legenda (2. deo)" nastala je serije "NCIS: Los Angeles".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1141 "Poslednji preživeli" Tony WharmbyShane Brennan23. septembar 2008 (2008-09-23)
1152 "Agent na brodu" Thomas J. WrightDan E. Fesman i David J. North30. septembar 2008 (2008-09-30)
1163 "Prekršaj u Kapitolu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea7. oktobar 2008 (2008-10-07)
1174 "Domovina" Tony WharmbyJesse Stern14. oktobar 2008 (2008-10-14)
1185 "Devet života" Dennis SmithLinda Burstyn, Dan E. Fesman i David J. North21. oktobar 2008 (2008-10-21)
1196 "Ubistvo 2.0" Arvin BrownSteven D. Binder28. oktobar 2008 (2008-10-28)
1207 "Usputna šteta" Terrence O'HaraAlfonso H. Moreno11. novembar 2008 (2008-11-11)
1218 "Izdajnik (1. deo)" James Whitmore ml.Jesse Stern18. novembar 2008 (2008-11-18)
1229 "Bodež (2. deo)" Dennis SmithReed Steiner i Christopher J. Waild25. novembar 2008 (2008-11-25)
12310 "Saobraćajna nesreća" Thomas J. WrightSteven Kriozere2. decembar 2008 (2008-12-02)
12411 "Tiha noć" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea16. decembar 2008 (2008-12-16)
12512 "U kavezu" Leslie LibmanAlfonso H. Moreno6. januar 2009 (2009-01-06)
12613 "Ubijena ptica" James Whitmore ml.Jesse Stern13. januar 2009 (2009-01-13)
12714 "LJubav i rat" Terrence O'HaraSteven D. Binder i David J. North27. januar 2009 (2009-01-27)
12815 "Dostava" Dennis SmithDan E. Fesman i Reed Steiner10. februar 2009 (2009-02-10)
12916 "Odbijanje" Arvin BrownDavid J. North i Steven D. Binder17. februar 2009 (2009-02-17)
13017 "Na jug preko jugozapada" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea24. februar 2009 (2009-02-24)
13118 "Nokaut" Tony WharmbyJesse Stern17. mart 2009 (2009-03-17)
13219 "Žmurke" Dennis SmithDan E. Fesman24. mart 2009 (2009-03-24)
13320 "Mrtvačev obračun" Terrence O'HaraDavid J. North31. mart 2009 (2009-03-31)
13421 "Otrov" Thomas J. WrightSteven D. Binder7. april 2009 (2009-04-07)
13522 "Legenda (1. deo)" Tony WharmbyShane Brennan28. april 2009 (2009-04-28)
13623 "Legenda (2. deo)" James Whitmore ml.Shane Brennan5. maj 2009 (2009-05-05)
13724 "Uvek verni (1. deo)" Tony WharmbyJesse Stern12. maj 2009 (2009-05-12)
13825 "Alija (2. deo)" Dennis SmithDavid J. North19. maj 2009 (2009-05-19)


Sezona 7 (2009–10)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 7)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1391 "Istina ili posledice (3. deo)" Dennis SmithJesse Stern22. septembar 2009 (2009-09-22)
1402 "Okupljanje" Tony WharmbySteven D. Binder29. septembar 2009 (2009-09-29)
1413 "Doušnik" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea6. oktobar 2009 (2009-10-06)
1424 "Dobar policajac, loš policajac" Leslie LibmanDavid J. North13. oktobar 2009 (2009-10-13)
1435 "Pravila ponašanja" Terrence O'HaraChristopher J. Waild20. oktobar 2009 (2009-10-20)
1446 "Odmetnici i rodbina" Tony WharmbyJesse Stern3. novembar 2009 (2009-11-03)
1457 "Kraj igre" James Whitmore ml.Gary Glasberg10. novembar 2009 (2009-11-10)
1468 "Nestanak struje" Thomas J. WrightSteven D. Binder i David J. North17. novembar 2009 (2009-11-17)
1479 "Dečja igra" William WebbReed Steiner24. novembar 2009 (2009-11-24)
14810 "Vera" Arvin BrownGary Glasberg15. decembar 2009 (2009-12-15)
14911 "Zapaljenje" Dennis SmithJesse Stern5. januar 2010 (2010-01-05)
15012 "Od krvi i mesa" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea12. januar 2010 (2010-01-12)
15113 "Mlaznjak" Tony WharmbyChristopher J. Waild26. januar 2010 (2010-01-26)
15214 "Maskarada" James Whitmore ml.Steven D. Binder2. februar 2010 (2010-02-02)
15315 "Nož" Dennis SmithJesse Stern9. februar 2010 (2010-02-09)
15416 "Materice" Tony WharmbyGary Glasberg i Reed Steiner2. mart 2010 (2010-03-02)
15517 "Dupli identitet" Mark HorowitzGeorge Schenck i Frank Cardea9. mart 2010 (2010-03-09)
15618 "Nadležnost" Terrence O'HaraLee David Zlotoff16. mart 2010 (2010-03-16)
15719 "Grešno zadovoljstvo" James Whitmore ml.Reed Steiner i Christopher J. Waild6. april 2010 (2010-04-06)
15820 "Sa strane" Thomas J. WrightSteven D. Binder i Jesse Stern27. april 2010 (2010-04-27)
15921 "Opsednutost" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea4. maj 2010 (2010-05-04)
16022 "Granica (1. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Binder11. maj 2010 (2010-05-11)
16123 "Ubijeni rodoljub (2. deo)" Dennis SmithGary Glasberg18. maj 2010 (2010-05-18)
16224 "Pravilo pedesetjedan (3. deo)" Dennis SmithJesse Stern25. maj 2010 (2010-05-25)


Sezona 8 (2010–11)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 8)
Br. u
seriji
Bt. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1631 "Pauk i muva (4. deo)" Dennis SmithGary Glasberg21. septembar 2010 (2010-09-21)
1642 "Najgora noćna mora" Tony WharmbySteven D. Binder28. septembar 2010 (2010-09-28)
1653 "Kratak fitilj" Leslie LibmanGeorge Schenck i Frank Cardea5. oktobar 2010 (2010-10-05)
1664 "Kraljevstvo i odanost" Arvin BrownReed Steiner12. oktobar 2010 (2010-10-12)
1675 "Prekid" Terrence O'HaraChristopher J. Waild19. oktobar 2010 (2010-10-19)
1686 "Naprsnuće" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthews26. oktobar 2010 (2010-10-26)
1697 "Slomljena strela" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea9. novembar 2010 (2010-11-09)
1708 "Strani neprijatelji (1. deo)" Dennis SmithJesse Stern16. novembar 2010 (2010-11-16)
1719 "Domaći neprijatelji (2. deo)" Mark HorowitzJesse Stern23. novembar 2010 (2010-11-23)
17210 "Lažni svedok" James Whitmore ml.Steven D. Binder14. decembar 2010 (2010-12-14)
17311 "Brodovi u noći" Thomas J. WrightReed Steiner i Christopher J. Waild11. januar 2011 (2011-01-11)
17412 "Mobilisan" Arvin BrownGary Glasberg18. januar 2011 (2011-01-18)
17513 "Sloboda" Craig Ross ml.Nicole Mirante-Matthews1. februar 2011 (2011-02-01)
17614 "Čovek ulazi u kafanu" James Whitmore ml.Gary Glasberg8. februar 2011 (2011-02-08)
17715 "Poziv" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea15. februar 2011 (2011-02-15)
17816 "Smrtonosni ekran" Tony WharmbySteven Kriozere22. februar 2011 (2011-02-22)
17917 "Poslednji posao" Michael WeatherlyJesse Stern1. mart 2011 (2011-03-01)
18018 "Van tiganja" Terrence O'HaraLeon Carroll ml.22. mart 2011 (2011-03-22)
18119 "Reći sve" Kevin Rodney SullivanAndrew Bartels29. mart 2011 (2011-03-29)
18220 "Dvoličnost (1. deo)" Thomas J. WrightNicole Mirante-Matthews i Reed Steiner5. april 2011 (2011-04-05)
18321 "Smrtonosni odraz (2. deo)" William WebbGeorge Schenck i Frank Cardea12. april 2011 (2011-04-12)
18422 "Baltimor (3. deo)" Terrence O'HaraSteven D. Binder3. maj 2011 (2011-05-03)
18523 "Labudova pesma (4. deo)" Tony WharmbyJesse Stern10. maj 2011 (2011-05-10)
18624 "Piramida (5. deo)" Dennis SmithGary Glasberg17. maj 2011 (2011-05-17)


Sezona 9 (2011–12)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 9)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1871 "Priroda zveri (6. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg20. septembar 2011 (2011-09-20)
1882 "Nemir" James Whitmore ml.Steven D. Binder27. septembar 2011 (2011-09-27)
1893 "Penelopine hartije" Arvin BrownNicole Mirante-Matthews4. oktobar 2011 (2011-10-04)
1904 "Neprijatelj na Hillu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea11. oktobar 2011 (2011-10-11)
1915 "Sigurna luka" Terrence O'HaraReed Steiner i Christopher J. Waild18. oktobar 2011 (2011-10-18)
1926 "Žeđ" Thomas J. WrightScott Williams25. oktobar 2011 (2011-10-25)
1937 "Đavolji trougao" Leslie LibmanSteven D. Binder i Reed Steiner1. novembar 2011 (2011-11-01)
1948 "Angažovani (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal8. novembar 2011 (2011-11-08)
1959 "Angažovani (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg15. novembar 2011 (2011-11-15)
19610 "Očevi gresi" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea22. novembar 2011 (2011-11-22)
19711 "Novorođeni kralj" Dennis SmithChristopher J. Waild13. decembar 2011 (2011-12-13)
19812 "Kućna pomoćnica" Terrence O’HaraScott Williams3. januar 2012 (2012-01-03)
19913 "Očajnik" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthews10. januar 2012 (2012-01-10)
20014 "Život pred očima" Tony WharmbyGary Glasberg7. februar 2012 (2012-02-07)
20115 "Tajne" Leslie LibmanSteven D. Binder14. februar 2012 (2012-02-14)
20216 "Živčani slom" Dennis SmithGary Glasberg i Reed Steiner21. februar 2012 (2012-02-21)
20317 "Moram da znam" Michelle MacLarenGeorge Schenck i Frank Cardea28. februar 2012 (2012-02-28)
20418 "Reći" Thomas J. WrightGina Lucita Monreal20. mart 2012 (2012-03-20)
20519 "Dobar sin" Terrence O'HaraNicole Mirante-Matthews i Scott Williams27. mart 2012 (2012-03-27)
20620 "Misionarska poza" Arvin BrownAllison Abner10. april 2012 (2012-04-10)
20721 "Rasplamsavanje (1. deo)" Mark HorowitzChristopher J. Waild i Reed Steiner17. april 2012 (2012-04-17)
20822 "Igranje sa vatrom (2. deo)" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea1. maj 2012 (2012-05-01)
20923 "Gore u dimu (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Binder8. maj 2012 (2012-05-08)
21024 "Dok nas smrt ne rastavi (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg15. maj 2012 (2012-05-15)


Sezona 10 (2012–13)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 10)

Brian Dietzen se pridružio glavnoj postavi na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2111 "Izuzetna predrasuda (5. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg25. septembar 2012 (2012-09-25)
2122 "Oporavak" Dennis SmithScott Williams2. oktobar 2012 (2012-10-02)
2133 "Feniks" Terrence O'HaraSteven D. Binder9. oktobar 2012 (2012-10-09)
2144 "Izgubljeni na moru" Tony WharmbyChristopher J. Waild23. oktobar 2012 (2012-10-23)
2155 "Imenjak" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea30. oktobar 2012 (2012-10-30)
2166 "Potres od bombi (1. deo)" Leslie LibmanNicole Mirante-Matthews13. novembar 2012 (2012-11-13)
2177 "Potres od bombi (2. deo)" Thomas J. WrightGina Lucita Monreal20. novembar 2012 (2012-11-20)
2188 "Oteta" James Whitmore ml.Sinopsis: Scott Williams
Scenario: Reed Steiner
27. novembar 2012 (2012-11-27)
2199 "Đavolja opklada" Arvin BrownSteven D. Binder11. decembar 2012 (2012-12-11)
22010 "Bolje pazi" Tony WharmbyGeorge Schenck i Frank Cardea18. decembar 2012 (2012-12-18)
22111 "Šabat šalom (1. deo)" Dennis SmithChristopher J. Waild8. januar 2013 (2013-01-08)
22212 "Šiva (2. deo)" Arvin BrownSinopsis: Scott Williams
Scenario: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
15. januar 2013 (2013-01-15)
22313 "Saobraćajna nesreća" Dennis SmithSinopsis: Gina Lucita Monreal
Scenario: Gary Glasberg i Gina Lucita Monreal
29. januar 2013 (2013-01-29)
22414 "Kanarinac" Terrence O'HaraChristopher J. Waild5. februar 2013 (2013-02-05)
22515 "U nastavku" Tony WharmbyNicole Mirante-Matthews19. februar 2013 (2013-02-19)
22616 "Obilazak" Mario Van PeeblesSteven D. Binder26. februar 2013 (2013-02-26)
22717 "Glavni osumnjičeni" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea5. mart 2013 (2013-03-05)
22818 "Potraga" Michael WeatherlyScott Williams19. mart 2013 (2013-03-19)
22919 "Nalet" Thomas J. WrightBill Nuss26. mart 2013 (2013-03-26)
23020 "Potera za duhovima (3. deo)" Arvin BrownNicole Mirante-Matthews9. april 2013 (2013-04-09)
23121 "Berlin (4. deo)" Terrence O'HaraScott Williams i Gina Lucita Monreal23. april 2013 (2013-04-23)
23222 "Osveta (5. deo)" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea30. april 2013 (2013-04-30)
23323 "Dvostruko slepilo (6. deo)" Dennis SmithChristopher J. Walid i Steven D. Binder7. maj 2013 (2013-05-07)
23424 "Dabogda... (7. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg14. maj 2013 (2013-05-14)


Sezona 11 (2013–14)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 11)

Cote de Pablo je napustila glavnu postavu nakon epizode "Prošlost, sadašnjost, budućnost". Emili Wickersham, koja se epizodno pojavljivala od epizode "Provera hrabrosti" do epizode "Nostalgija", ju je zamenila u epizodi "Lančana reakcija".
Iz epizoda "Grad polumeseca (1. deo)" i "Grad polumeseca (2. deo)" nastala je serije "NCIS: New Orleans".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2351 "Viski, Tango, Fokstrot (8. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg24. septembar 2013 (2013-09-24)
2362 "Prošlost, sadašnjost, budućnost (9. deo)" James Whitmore ml.Sinopsis: Christopher J. Waild i Gary Glasberg
Scenario: Gary Glasberg
1. oktobar 2013 (2013-10-01)
2373 "Pod radarom" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea8. oktobar 2013 (2013-10-08)
2384 "Anoniman je bila žena" Terrence O'HaraSteven D. Binder15. oktobar 2013 (2013-10-15)
2395 "Nekadašnji lopov" Arvin BrownChristopher Silber22. oktobar 2013 (2013-10-22)
2406 "Nafta i voda" Thomas J. WrightJennifer Corbett29. oktobar 2013 (2013-10-29)
2417 "Bolji anđeli" Tony WharmbyGina Lucita Monreal5. novembar 2013 (2013-11-05)
2428 "Pokriće" Holly DaleGeorge Schenck i Frank Cardea12. novembar 2013 (2013-11-12)
2439 "Provera hrabrosti" Dennis SmithChristopher J. Waild19. novembar 2013 (2013-11-19)
24410 "Đavolje trojstvo" Arvin BrownSteven D. Binder10. decembar 2013 (2013-12-10)
24511 "Nostalgija" Terrence O'HaraScott Williams17. decembar 2013 (2013-12-17)
24612 "Lančana reakcija (10. deo)" James Whitmore ml.Christopher Silber7. januar 2014 (2014-01-07)
24713 "Sopstvenim stopama (11. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Monreal14. januar 2014 (2014-01-14)
24814 "Čudovišta i ljudi (12. deo)" Dennis SmithJennifer Corbett4. februar 2014 (2014-02-04)
24915 "Pancir" Leslie LibmanChristopher J. Waild25. februar 2014 (2014-02-25)
25016 "Obučen da ubija" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea4. mart 2014 (2014-03-04)
25117 "Mač i zid" Arvin BrownSteven D. Binder18. mart 2014 (2014-03-18)
25218 "Grad polumeseca (1. deo)" James Whitmore ml.Gary Glasberg25. mart 2014 (2014-03-25)
25319 "Grad polumeseca (2. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg1. april 2014 (2014-04-01)
25420 "Stranica nije pronađena" Terrence O'HaraChristopher J. Waild8. april 2014 (2014-04-08)
25521 "Navodno" Arvin BrownScott Williams15. april 2014 (2014-04-15)
25622 "Strelac" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea29. april 2014 (2014-04-29)
25723 "Admiralova ćerka" James Whitmore ml.Christopher Silber i Steven D. Binder6. maj 2014 (2014-05-06)
25824 "Poštuj oca svoga" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monreal13. maj 2014 (2014-05-13)


Sezona 12 (2014–15)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 12)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2591 "Dvadeset kilometara (1. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams23. septembar 2014 (2014-09-23)
2602 "Ubi glasnika" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea30. septembar 2014 (2014-09-30)
2613 "Tako to ide (2. deo)" Leslie LibmanSteven D. Binder7. oktobar 2014 (2014-10-07)
2624 "Zahvat gušenja" Terrence O'HaraChristopher J. Waild14. oktobar 2014 (2014-10-14)
2635 "San Dominik" Arvin BrownChristopher Silber21. oktobar 2014 (2014-10-21)
2646 "Preporučan roditeljski nadzor" Thomas J. WrightJennifer Corbett28. oktobar 2014 (2014-10-28)
2657 "Tragači" Tony WharmbyGina Lucita Monreal11. novembar 2014 (2014-11-11)
2668 "Uvek jaki" Dennis SmithMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett18. novembar 2014 (2014-11-18)
2679 "Kazna" Bethany RooneyScott Williams25. novembar 2014 (2014-11-25)
26810 "Kućni red" Terrence O'HaraChristopher J. Waild16. decembar 2014 (2014-12-16)
26911 "Provera (3. deo)" Alrick RileySteven D. Binder6. januar 2015 (2015-01-06)
27012 "Unutrašnji neprijatelj" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea13. januar 2015 (2015-01-13)
27113 "Za koje gradimo, borimo se" Rocky CarrollJennifer Corbett3. februar 2015 (2015-02-03)
27214 "Marš" Tony WharmbyChristopher Silber10. februar 2015 (2015-02-10)
27315 "Groznica (4. deo)" Bethany RooneyScott Williams17. februar 2015 (2015-02-17)
27416 "Bljesak iz prošlosti" Dennis SmithDavid J. North24. februar 2015 (2015-02-24)
27517 "Svemogući umetnik" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal10. mart 2015 (2015-03-10)
27618 "Stanje nadogradnje" Holly DaleChristopher J. Waild24. mart 2015 (2015-03-24)
27719 "Strpljenje" Thomas J. WrightSteven D. Binder31. mart 2015 (2015-03-31)
27820 "Nema dobrog" Arvin BrownGeorge Schenck i Frank Cardea7. april 2015 (2015-04-07)
27921 "Izgubljeni u prevodu" Tony WharmbyJennifer Corbett14. april 2015 (2015-04-14)
28022 "Gnom (1. deo)" Dennis SmithScott Williams28. april 2015 (2015-04-28)
28123 "Izgubljeni dečaci (2. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal5. maj 2015 (2015-05-05)
28224 "Nedođija (3. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg12. maj 2015 (2015-05-12)


Sezona 13 (2015–16)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 13)

Michael Weatherly je napustio glavnu postavu na kraju sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2831 "Zaustaviti krvarenje (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams22. septembar 2015 (2015-09-22)
2842 "Slobodan dan" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal29. septembar 2015 (2015-09-29)
2853 "Inkognito" James Whitmore ml.George Schenck i Frank Cardea6. oktobar 2015 (2015-10-06)
2864 "Dvostruka nevolja" Dennis SmithChristopher J. Waild13. oktobar 2015 (2015-10-13)
2875 "Zaključana" Bethany RooneySteven D. Binder20. oktobar 2015 (2015-10-20)
2886 "Virus" Rocky CarrollJennifer Corbett27. oktobar 2015 (2015-10-27)
2897 "16 Godina" Mark HorowitzBrendan Fehily3. novembar 2015 (2015-11-03)
2908 "Spasitelji" Tony WharmbyScott Williams10. novembar 2015 (2015-11-10)
2919 "Dan na sudu" Dennis SmithGeorge Schenck i Frank Cardea17. novembar 2015 (2015-11-17)
29210 "Rođena braća" Arvin BrownSinopis: Jennifer Corbett
Scenario: Gary Glasberg i Jennifer Corbett
24. novembar 2015 (2015-11-24)
29311 "Točak koji se okreće" Terrence O'HaraSteven D. Binder15. decembar 2015 (2015-12-15)
29412 "Sestrinski grad (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waild5. januar 2016 (2016-01-05)
29513 "Već viđeno" Rocky CarrollMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett19. januar 2016 (2016-01-19)
29614 "Pritisak" Thomas J. WrightBrendan Fehily9. februar 2016 (2016-02-09)
29715 "OIAS" Bethany RooneyJennifer Corbett16. februar 2016 (2016-02-16)
29816 "Labavi" Alrick RileyScott Williams23. februar 2016 (2016-02-23)
29917 "Posle radnog vremena" Terrence O'HaraCindi Hemingway1. mart 2016 (2016-03-01)
30018 "Nišan" Tony WharmbyGary Glasberg i Gina Lucita Monreal15. mart 2016 (2016-03-15)
30119 "Osnovane sumnje" Thomas J. WrightGeorge Schenck i Frank Cardea22. mart 2016 (2016-03-22)
30220 "Šarada" Edward OrnelasBrendan Fehily5. april 2016 (2016-04-05)
30321 "Vratiti pošiljaocu (1. deo)" Leslie LibmanChristopher J. Waild19. april 2016 (2016-04-19)
30422 "Kućni prag (2. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monreal i Jennifer Corbett3. maj 2016 (2016-05-03)
30523 "Mrtvo slovo (3. deo)" James Whitmore ml.Steven D. Binder10. maj 2016 (2016-05-10)
30624 "Prvo porodica (4. deo)" Tony WharmbyGary Glasberg i Scott Williams17. maj 2016 (2016-05-17)


Sezona 14 (2016–17)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 14)

Wilder Valderrama i Jennifer Esposito su se pridružili glavnoj postavi na početku ove sezone. Duane Henry, koji se pojavio epizodno u epizodi "Mrtvo slovo (3. deo)", je unapređen u glavnu postavu u epizodi "Fili".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3071 "Odmetnik" Tony WharmbyGary Glasberg i Jennifer Corbett20. septembar 2016 (2016-09-20)
3082 "Biti loš" James Whitmore ml.Steven D. Binder27. septembar 2016 (2016-09-27)
3093 "Povlašćeni podatak" Edward OrnelasGeorge Schenk i Frank Cardea4. oktobar 2016 (2016-10-04)
3104 "LJubavna barka" Terrence O'HaraChristopher J. Waild11. oktobar 2016 (2016-10-11)
3115 "Fili" Allan ArkushScott A. Williams18. oktobar 2016 (2016-10-18)
3126 "Šibicarenje" Thomas J. WrightBrendand Fehily25. oktobar 2016 (2016-10-25)
3137 "Dom hrabrih" Alrick RileyGina Lucita Monreal15. novembar 2016 (2016-11-15)
3148 "Neprijateljski borac" Tony WharmbyJennifer Corbett22. novembar 2016 (2016-11-22)
3159 "Plati pa igraj" Arwin BrownCindi Hemingway6. decembar 2016 (2016-12-06)
31610 "Veza koja povezuje" Arwin BrownSteven D. Binder13. decembar 2016 (2016-12-13)
31711 "Viloubi (1. deo)" Tony WharmbyGina Lucita Montreal3. januar 2017 (2017-01-03)
31812 "Van vidika (2. deo)" Rocky CarolGeorge Schenk i Frank Cardea17. januar 2017 (2017-01-17)
31913 "Nastavi dalje" Terrence O'HaraSinopsis: Scott Williams
Scenario: Matthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett
24. januar 2017 (2017-01-24)
32014 "Bez prestanka" Mark HorowitzBrendan Fehily7. februar 2017 (2017-02-07)
32115 "Pandorina kutija (1. deo)" Arin BrownCindi Hemmingway14. februar 2017 (2017-02-14)
32216 "Mnogo veličanstvenih stvari" Michael ZinbergSteven D. Binder i David J. North21. februar 2017 (2017-02-21)
32317 "Šta leži iznad" Leslie LibmanScott Williams7. mart 2017 (2017-03-07)
32418 "N.U.A." Thomas J. WrightJennifer Corbett14. mart 2017 (2017-03-14)
32519 "Zid" Bethany RooneyGina Lucita Monreal28. mart 2017 (2017-03-28)
32620 "Činija trešanja" Edward OrnelasBrendan Fehily4. april 2017 (2017-04-04)
32721 "Jedna knjiga, dve korice" Terrence O'HaraDavid J. North18. april 2017 (2017-04-18)
32822 "Gospodar zveri" Bethany RooneyChristopher J. Waild2. maj 2017 (2017-05-02)
32923 "Nešto plavo" James Whitmore ml.Jennifer Corbett i Scott Williams9. maj 2017 (2017-05-09)
33024 "Randevu (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Steven D. Binder16. maj 2017 (2017-05-16)


Sezona 15 (2017–18)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 15)

Maria Bello, koja se pojavila epizodno u epizodi "Kosturi", je unapređena u glanvu postavu u epizodi "Lažiraj to dok ne napraviš". Pauley Perrette i Duane Henry su napustili seriju nakon epizode "Dva koraka nazad (2. deo)".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3311 "Podeljena kuća (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder26. septembar 2017 (2017-09-26)
3322 "Dva po ceni jednog" James Whitmore ml.Scott Williams3. oktobar 2017 (2017-10-03)
3333 "Izlazna strategija" Terrence O'HaraChristopher J. Waild10. oktobar 2017 (2017-10-10)
3344 "Kosturi" Rocky CarrollJennifer Corbett17. oktobar 2017 (2017-10-17)
3355 "Lažiraj dok ne uspeš" Tom WrightDavid J. North24. oktobar 2017 (2017-10-24)
3366 "U zamci" Bethany RooneyBrendan Fehliy31. oktobar 2017 (2017-10-31)
3377 "Teret dokaza (1. deo)" Dennis SmithGina Lucita Monreal7. novembar 2017 (2017-11-07)
3388 "Glasovi" Tony WharmbySteven D. Binder14. novembar 2017 (2017-11-14)
3399 "Spremni?" Terrence O'HaraScott Williams21. novembar 2017 (2017-11-21)
34010 "Dvostruki pad" Alrick RileyChristopher J. Waild12. decembar 2017 (2017-12-12)
34111 "Velika plima" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binder2. januar 2018 (2018-01-02)
34212 "Mračne tajne" Bethany RooneyGeorge Schenck i Frank Cardea9. januar 2018 (2018-01-09)
34313 "Porodične veze" Rocky CarrollBrendan Fehily23. januar 2018 (2018-01-23)
34414 "Prijatelje drži blizu... (2. deo)" Mark HorowitzGina Lucita Monreal6. februar 2018 (2018-02-06)
34515 "...A neprijatelje još bliže (3. deo)" Thomas J. WrightJennifer Corbett27. februar 2018 (2018-02-27)
34616 "Rukovati nežno" Alrick RileyMatthew R. Jarrett i Scott J. Jarrett6. mart 2018 (2018-03-06)
34717 "Đubre jednog čoveka" Michael ZinbergScott Williams20. mart 2018 (2018-03-20)
34818 "Smrt odozgo" Rocky CarrollChristopher J. Waild27. mart 2018 (2018-03-27)
34919 "Brojčano ograničenje" Leslie LibmanDavid J. North i Steven D. Binder3. april 2018 (2018-04-03)
35020 "Neviđen prizor" Bethany RooneyBrendan Fehily17. april 2018 (2018-04-17)
35121 "Korak napred (1. deo)" James Whitmore ml.Gina Lucita Monreal1. maj 2018 (2018-05-01)
35222 "Dva koraka unazad (2. deo)" Michael ZinbergJennifer Corbett8. maj 2018 (2018-05-08)
35323 "Razlaz" Michael ZinbergSinopsis: David J. North i Christopher J. Waild
Scenario: Christopher J. Waild
15. maj 2018 (2018-05-15)
35424 "Sastanak sa sudbinom (1. deo)" Tony WharmbyGeorge Schenck, Frank Cardea i Scott A. Williams22. maj 2018 (2018-05-22)


Sezona 16 (2018–19)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 16)

Diona Reasonover, koja se epizodno pojavila u prošloj sezoni, je unapređena u glavnu postavu na početku ove sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3551 "Dete sudbine (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder25. septembar 2018 (2018-09-25)
3562 "Voli bližnjeg svog" Terrence O'HaraScott Williams2. oktobar 2018 (2018-10-02)
3573 "Bum" Leslie LibmanBrendan Fehily9. oktobar 2018 (2018-10-09)
3584 "Treći točak" James Whitmore ml.Christopher J. Waild16. oktobar 2018 (2018-10-16)
3595 "Delići" Michael ZinbergGina Lucita Monreal23. oktobar 2018 (2018-10-23)
3606 "Ispod površine" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrett30. oktobar 2018 (2018-10-30)
3617 "Hiljadu reči" Alrick RileyDavid J. North13. novembar 2018 (2018-11-13)
3628 "Prijateljska vatra" Thomas J. WrightJennifer Corbett20. novembar 2018 (2018-11-20)
3639 "Pratiti Endži" Terrence O'HaraGeorge Schenck4. decembar 2018 (2018-12-04)
36410 "Kakvo je ovo dete?" Michael ZinbergScott Williams11. decembar 2018 (2018-12-11)
36511 "Robija i nevolja" Leslie LibmanChristopher J. Waild8. januar 2019 (2019-01-08)
36612 "Poslednja veza" Rocky CarrollBrendan Fehily15. januar 2019 (2019-01-15)
36713 "Ona" Mark HorowitzGina Lucita Monreal12. februar 2019 (2019-02-12)
36814 "Bio jednom jedan Tim" Tony WharmbyDavid J. North i Steven D. Binder19. februar 2019 (2019-02-19)
36915 "Preći crtu" Michael ZinbergJennifer Corbett26. februar 2019 (2019-02-26)
37016 "Medvedi i mečići" Diana ValentineScott Williams12. mart 2019 (2019-03-12)
37117 "Tiha služba" Rocky CarrollScott J. Jarrett i Matthew R. Jarrett26. mart 2019 (2019-03-26)
37218 "Mona Liza" Alrick RileyDavid J. North i Brendan Fehily2. april 2019 (2019-04-02)
37319 "Večito" Tony WharmbyGina Lucita Monreal9. april 2019 (2019-04-09)
37420 "Hajl i oproštaj" Michael ZinbergJennifer Corbett16. april 2019 (2019-04-16)
37521 "Sudija, porota (1. deo)" James Whitmore ml.Christopher J. Waild30. april 2019 (2019-04-30)
37622 "I krvnik (2. deo)" Terrence O'HaraChristopher J. Waild i David J. North7. maj 2019 (2019-05-07)
37723 "Izgubljeno vreme (1. deo)" Diana ValentineSinopsis: Scott Williams
Scenario: Frank Cardea i Scott Williams
14. maj 2019 (2019-05-14)
37824 "Ćerke (2. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder21. maj 2019 (2019-05-21)


Sezona 17 (2019–20)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: NCIS (sezona 17)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
3791 "Iz tame (3. deo)" Terrence O'HaraGina Lucita Monreal24. septembar 2019 (2019-09-24)
3802 "Na svetlo (4. deo)" Tony WharmbySteven D. Binder1. oktobar 2019 (2019-10-01)
3813 "U pokret" Thomas J. WrightScott Williams8. oktobar 2019 (2019-10-08)
3824 "Tuđe cipele" Michael ZinbergChristopher J. Waild15. oktobar 2019 (2019-10-15)
3835 "Potpuno budna" Diana ValentineBrendan Fehily22. oktobar 2019 (2019-10-22)
3846 "U ustanovi" Tony WharmbyDavid J. North5. novembar 2019 (2019-11-05)
3857 "Zauzeto" Rocky CarrollMarco Schnabel12. novembar 2019 (2019-11-12)
3868 "Muzičke stolice" Michael ZinbergKate Torgovnick May19. novembar 2019 (2019-11-19)
3879 "IRL" Terrence O'HaraChristopher J. Waild26. novembar 2019 (2019-11-26)


Spoljašnje veze[uredi - уреди | uredi izvor]