Lista epizoda NCIS: Los Angeles

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije

NCIS: Los Angeles je Američka televizijska serija koja je premijerno emitovana na kanalu CBS 22. septembra 2009. godine. Serija je smeštena u Los Angeles u Californiji i prati rad članova Ureda za Specijalne Projekte, odeljenja Mornaričko-zločinsko istraživačke službe za tajne zadatke. Program i likovi su predstavljeni u dvodelnoj epizodi tokom šeste sezone serije NCIS 28. aprila i 5. maja 2009. godine.

11. maja 2015. godine CBS je produžio seriju za sedmu sezonu. 25. marta 2016. godine produžena za osmu sezonu. 23. marta 2017. godine produžena za devetu sezonu. 18. aprila 2018. godine produžena za desetu sezonu.

Od 14. maja 2017. godine serija NCIS: Los Angeles broji 8 sezona i 192 epizode.

Pregled[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 april 28, 2009 (2009-04-28) maj 5, 2009 (2009-05-05)
1 24 septembar 22, 2009 (2009-09-22) maj 25, 2010 (2010-05-25)
2 24 septembar 21, 2010 (2010-09-21) maj 17, 2011 (2011-05-17)
3 24 septembar 20, 2011 (2011-09-20) maj 15, 2012 (2012-05-15)
4 24 septembar 25, 2012 (2012-09-25) maj 14, 2013 (2013-05-14)
5 24 septembar 24, 2013 (2013-09-24) maj 13, 2014 (2014-05-13)
6 24 septembar 29, 2014 (2014-09-29) maj 18, 2015 (2015-05-18)
7 24 septembar 21, 2015 (2015-09-21) maj 2, 2016 (2016-05-02)
8 24 septembar 25, 2016 (2016-09-25) maj 14, 2017 (2017-05-14)
9 24 oktobar 1, 2017 (2017-10-01) maj 20, 2018 (2018-05-20)
10 TBA septembar 2018 (2018-09) maj 2019 (2019-05)


Epizode[uredi - уреди | uredi izvor]

Uvod (2009)[uredi - уреди | uredi izvor]

Probne epizode (NCIS sezona 6)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
135 22 "Legenda (1. deo)" Tony Wharmby Shane Brennan april 28, 2009 (2009-04-28)
Specijalni agenti MZIS-a Leroj Džetro Gibs i Timoti MekGi lete u Los Anđeles da rade sa MZIS-ovim Odeljenjem za Specijalne Projekte u Los Anđelesu i njegovom ekipom da bi rešili ubistvo vojnika i na kraju otkrivaju da je ubistvo povezano sa članom terorističke spavačke ćelije sa sedištem u Los Anđelesu. Epizoda se završava kada se agent OSP-a Dži Kalen nalazi sa čovekom za koga je otkriveno da je Majkl Rivkin, dečko oficira za vezu između Mosada i MZIS-a Zive David
136 23 "Legenda (2. deo)" James Whitmore ml. Shane Brennan maj 5, 2009 (2009-05-05)
Saznavši da je Rivkin u Los Anđelesu u potrazi za istom terorističkom ćelijom, ekipa MZIS-a duplira svoje snage da zaustavi Rivkina dok pokušavaju da uhapse živog člana ćelije. Na žalost, Rivkin zakomplikuje stvari uspavljujući (ubijajući) teroriste pre nego što ih MZIS-ovci uhvate. U G.K., Toni DiNozo je prisiljen da preispita Zivinu odanost MZIS-u nakon Rivkinovog pojavljivanja u LA-u. Pred kraj epizode na Kalena je pucanu iz kola u pokretu. Ishodi Kalenovih povreda se neznaju na kraju epizode. Ipak, u sledećoj epizodi MZIS-a pod nazivom "Uvek verni (1. deo)" je otkriveno da Kalen nije ubijen, ali je u kritičnom stanju i bori se za život. 

Sezona 1 (2009–10)[uredi - уреди | uredi izvor]

Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig, Linda Hunt i James Todd Smith ulaze u glavnu postavu. Peter Cambor i Adam Jamal Craig napuštaju glavnu postavu na kraju sezone odnosno 21. epizode.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1 1 "Identitet" James Whitmore ml. Shane Brennan septembar 22, 2009 (2009-09-22)
2 2 "Jedini lak dan" Terrence O'Hara R. Scott Gemmill septembar 29, 2009 (2009-09-29)
3 3 "Grabljivac" Tony Wharmby Dave Kalstein oktobar 6, 2009 (2009-10-06)
4 4 "Traži i uništi" Steve Boyum Gil Grant oktobar 13, 2009 (2009-10-13)
5 5 "Pucanj" David M. Barrett Shane Brennan oktobar 20, 2009 (2009-10-20)
6 6 "Neka ostane stvarno" Leslie Libman Matt Pyken novembar 3, 2009 (2009-11-03)
7 7 "Otpor" Paris Barclay Shane Brennan novembar 10, 2009 (2009-11-10)
8 8 "Zaseda" Rod Holcomb Lindsay Sturman novembar 17, 2009 (2009-11-17)
9 9 "Namerna slučajnost" Steven DePaul Speed Weed novembar 24, 2009 (2009-11-24)
10 10 "U ognju" Terrence O'Hara Sinopis: R. Scott Gemmill i Gil Grant
Scenario: R. Scott Gemmill
decembar 15, 2009 (2009-12-15)
11 11 "Povreda sigurnosti" Perry Lang Sinopis: Shane Brennan i R. Scott Gemmill
Scenario: R. Scott Gemmill
januar 5, 2010 (2010-01-05)
12 12 "Prošli životi" Elodie Keene Dave Kalstein januar 12, 2010 (2010-01-12)
13 13 "Nestao" David M. Barrett Gil Grant i Matt Pyken januar 26, 2010 (2010-01-26)
14 14 "MD50" Jonathan Frakes Speed Weed i R. Scott Gemmill februar 2, 2010 (2010-02-02)
15 15 "Bankarstvo" Terrence O'Hara Dave Kalstein februar 9, 2010 (2010-02-09)
16 16 "Kineska četvrt" Alan J. Levi Lindsay Sturman mart 2, 2010 (2010-03-02)
17 17 "Puna trka" David M. Barrett Joseph C. Wilson mart 9, 2010 (2010-03-09)
18 18 "Krvna braća" Karen Gaviola Tim Clemente mart 16, 2010 (2010-03-16)
19 19 "Ruka ruci" Paris Barclay Matt Pyken april 6, 2010 (2010-04-06)
20 20 "Slava" Dennis Smith Speed Weed april 27, 2010 (2010-04-27)
21 21 "Nađen" James Whitmore ml. R. Scott Gemmill maj 4, 2010 (2010-05-04)
22 22 "Lov" Steven DePaul Corey Miller maj 11, 2010 (2010-05-11)
23 23 "Sagoreli" Steve Boyum Sinopis: Gil Grant i Dave Kalstein
Scenario: Dave Kalstein
maj 18, 2010 (2010-05-18)
24 24 "Kalen G." Tony Wharmby Shane Brennan maj 25, 2010 (2010-05-25)


Sezona 2 (2010–11)[uredi - уреди | uredi izvor]

Na početku druge sezone Peter Cambor je unazađen u epizodne uloge. Eric Christian Olsen, koji se epizodno pojavljivao u prošloj sezoni, je unapređen u glavnu postavu. Renée Felice Smith, koja se epizodno pojavljivala od epizode "Posebna dostava" do epizode "Dostava (2. deo)", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Nered".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
25 1 "Trgovina ljudima" James Whitmore ml. Shane Brennan septembar 21, 2010 (2010-09-21)
26 2 "Crna udovica" Kate Woods Dave Kalstein septembar 21, 2010 (2010-09-21)
27 3 "Na granici" Terrence O'Hara R. Scott Gemmill septembar 28, 2010 (2010-09-28)
28 4 "Posebna dostava" Tony Wharmby Gil Grant oktobar 5, 2010 (2010-10-05)
29 5 "Mali anđeli" Steven DePaul Frank Military oktobar 12, 2010 (2010-10-12)
30 6 "Nerešena igra" Dennis Smith Joseph C. Wilson oktobar 19, 2010 (2010-10-19)
31 7 "Anonimni" Norberto Barba Christina M. Kim oktobar 26, 2010 (2010-10-26)
32 8 "Nagrada" Félix Alcalá Dave Kalstein novembar 9, 2010 (2010-11-09)
33 9 "Oproštaj (1. deo)" Steven DePaul R. Scott Gemmill novembar 16, 2010 (2010-11-16)
34 10 "Dostava (2. deo)" Tony Wharmby Frank Military i Shane Brennan novembar 23, 2010 (2010-11-23)
35 11 "Nered" Jonathan Frakes Gil Grant i David Kalstien decembar 14, 2010 (2010-12-14)
36 12 "Nadzor" Karen Gaviola Lindsay Jewett Sturman januar 11, 2011 (2011-01-11)
37 13 "Arhanđel" Tony Wharmby R. Scott Gemmill i Shane Brennan januar 18, 2011 (2011-01-18)
38 14 "Zatvor (1. deo)" Jan Eliasberg Christina M. Kim i Frank Military februar 1, 2011 (2011-02-01)
39 15 "Olovni vojnici" Terrence O'Hara R. Scott Gemmill februar 8, 2011 (2011-02-08)
40 16 "Prazan tobolac" James Whitmore ml. Dave Kalstein februar 15, 2011 (2011-02-15)
41 17 "Lično" Kate Woods Joseph C. Wilson februar 22, 2011 (2011-02-22)
42 18 "Mirniji način (2. deo)" Tony Wharmby Shane Brennan mart 1, 2011 (2011-03-01)
43 19 "Unutrašnji neprijatelj" Steven DePaul Lindsay Jewett Sturman mart 22, 2011 (2011-03-22)
44 20 "Pljačka" Terrence O'Hara Frank Military i Christina M. Kim mart 29, 2011 (2011-03-29)
45 21 "Raketaš" Dennis Smith Roger Director april 12, 2011 (2011-04-12)
46 22 "Plan B" James Whitmore ml. Dave Kalstein i Joseph C. Wilson maj 3, 2011 (2011-05-03)
47 23 "Varalica (1. deo)" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill maj 10, 2011 (2011-05-10)
48 24 "Porodica (2. deo)" James Whitmore ml. Shane Brennan maj 17, 2011 (2011-05-17)


Sezona 3 (2011–12)[uredi - уреди | uredi izvor]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
49 1 "Leng H. (3. deo)" Tony Wharmby Shane Brennan septembar 20, 2011 (2011-09-20)
50 2 "Kiber napad" Dennis Smith R. Scott Gemmill septembar 27, 2011 (2011-09-27)
51 3 "Zaštitna mreža" Terrence O'Hara Dave Kalstein i Shane Brennan oktobar 4, 2011 (2011-10-04)
52 4 "Rok" Kate Woods Gil Grant oktobar 11, 2011 (2011-10-11)
53 5 "Žrtva" John Peter Kousakis Joseph C. Wilson oktobar 18, 2011 (2011-10-18)
54 6 "Vuk samotnjak" James Whitmore ml. Christina M. Kim oktobar 25, 2011 (2011-10-25)
55 7 "Čast" Tony Wharmby Jordana Lewis Jaffe i R. Scott Gemmill novembar 1, 2011 (2011-11-01)
56 8 "Pohlepa (1. deo)" Jan Eliasberg Frank Military novembar 8, 2011 (2011-11-08)
57 9 "Izdaja (2. deo)" Karen Gaviola Frank Military novembar 15, 2011 (2011-11-15)
58 10 "Dug" Steven DePaul Dave Kalstein novembar 22, 2011 (2011-11-22)
59 11 "Viša sila" Kevin Bray Joe Sachs decembar 13, 2011 (2011-12-13)
60 12 "Posmatrači" Tony Wharmby R. Scott Gemmill januar 3, 2012 (2012-01-03)
61 13 "Izlazna strategija[1]" Dennis Smith Gregory Weidman januar 10, 2012 (2012-01-10)
62 14 "Partneri" Eric Laneuville Gil Grant i Dave Kalstein februar 7, 2012 (2012-02-07)
63 15 "Kameleon" Terrence O'Hara Frank Military februar 14, 2012 (2012-02-14)
64 16 "Blaj K. (1. deo)" Jonathan Frakes Joseph C. Wilson februar 21, 2012 (2012-02-21)
65 17 "Blaj K. (2. deo)" Terrence O'Hara Dave Kalstein februar 28, 2012 (2012-02-28)
66 18 "Zmaj i vila" Tony Wharmby Joe Sachs mart 20, 2012 (2012-03-20)
67 19 "Osveta" James Whitmore ml. Frank Military mart 27, 2012 (2012-03-27)
68 20 "Rodoljubni činovi" Dennis Smith Jordana Lewis Jaffe april 10, 2012 (2012-04-10)
69 21 "Dodir smrti" Tony Wharmby Michele Fazekas, Tara Butters i R. Scott Gemmill maj 1, 2012 (2012-05-01)
70 22 "Komšija gleda" Robert Florio Christina M. Kim maj 8, 2012 (2012-05-08)
71 23 "Naslepo (1. deo)" John Peter Kousakis Gil Grant maj 15, 2012 (2012-05-15)
72 24 "Naslepo (2. deo)" Terrence O'Hara Shane Brennan maj 15, 2012 (2012-05-15)


Sezona 4 (2012–13)[uredi - уреди | uredi izvor]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
73 1 "Kraj igre" Terrence O'Hara Shane Brennan septembar 25, 2012 (2012-09-25)
74 2 "Regrut" James Whitmore ml. R. Scott Gemmill oktobar 2, 2012 (2012-10-02)
75 3 "Peti čovek" John Peter Kousakis Dave Kalstein oktobar 9, 2012 (2012-10-09)
76 4 "Mrtvo političko telo" Tony Wharmby Jordana Lewis Jaffe oktobar 23, 2012 (2012-10-23)
77 5 "Iz prošlosti (1. deo)" Dennis Smith Frank Military oktobar 30, 2012 (2012-10-30)
78 6 "Neprijateljska buđenja (2. deo)" Karen Gaviola Frank Military novembar 13, 2012 (2012-11-13)
79 7 "Površnost" Paul A. Kaufman Gil Grant novembar 20, 2012 (2012-11-20)
80 8 "Usput" Kate Woods Cheo Hodari Coker novembar 27, 2012 (2012-11-27)
81 9 "Zlatni standard" Tony Wharmby Joseph C. Wilson decembar 11, 2012 (2012-12-11)
82 10 "Slobodna vožnja" Jonathan Frakes Tim Clemente i R. Scott Gemmil decembar 18, 2012 (2012-12-18)
83 11 "Vožnja" Steven DePaul Joe Sachs januar 8, 2013 (2013-01-08)
84 12 "Papirni vojnici" Terrence O'Hara Jordana Lewis Jaffe januar 15, 2013 (2013-01-15)
85 13 "Odabrani" Paul A. Kaufman Cheo Hodari Coker januar 29, 2013 (2013-01-29)
86 14 "Strelište" Larry Teng Dave Kalstein februar 5, 2013 (2013-02-05)
87 15 "Istorija" James Whitmore ml. Scott Sullivan februar 19, 2013 (2013-02-19)
88 16 "Lokhej" Diana C. Valentine Joseph C. Wilson februar 26, 2013 (2013-02-26)
89 17 "Traži se (3. deo)" Chris O'Donnell R. Scott Gemmill mart 5, 2013 (2013-03-05)
90 18 "Crveno (1. deo)" Tony Wharmby Shane Brennan mart 19, 2013 (2013-03-19)
91 19 "Crveno (2. deo)" Tony Wharmby Shane Brennan mart 26, 2013 (2013-03-26)
92 20 "Čistoća" Eric Laneuville Joe Sachs april 9, 2013 (2013-04-09)
93 21 "Vaskrsenje" Eric A. Pot Dave Kalstein i Gil Grant april 23, 2013 (2013-04-23)
94 22 "Vrana i labud" Robert Florio R. Scott Gemmill april 30, 2013 (2013-04-30)
95 23 "Pregovori" John Peter Kousakis Cheo Hodari Coker maj 7, 2013 (2013-05-07)
96 24 "Spuštanje (4. deo)" Terrence O'Hara Frank Military maj 14, 2013 (2013-05-14)


Sezona 5 (2013–14)[uredi - уреди | uredi izvor]

Miguel Ferrer se na početku sezone pridružio glavnoj postavi.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
97 1 "Uspon (5. deo)" Terrence O'Hara Frank Military septembar 24, 2013 (2013-09-24)
98 2 "Udarac" Jonathan Frakes Sara Servi i R. Scott Gemmill oktobar 1, 2013 (2013-10-01)
99 3 "Omni" Larry Teng Kyle Harimoto oktobar 8, 2013 (2013-10-08)
100 4 "Reznjikov N." Tony Wharmby Shane Brennan oktobar 15, 2013 (2013-10-15)
101 5 "Nepisano pravilo" Larry Teng Joseph C. Wilson i Jordana Lewis Jaffe oktobar 22, 2013 (2013-10-22)
102 6 "Stariji brat" Steven DePaul Jordana Lewis Jaffe oktobar 29, 2013 (2013-10-29)
103 7 "Dug dan" Dennis Smith Joe Sachs novembar 5, 2013 (2013-11-05)
104 8 "Usputna šteta" Diana C. Valentine Joseph C. Wilson novembar 12, 2013 (2013-11-12)
105 9 "Oporavak" Paul A. Kaufman Gil Grant novembar 19, 2013 (2013-11-19)
106 10 "Zaleđeno jezero" John Peter Kousakis Dave Kalstein novembar 26, 2013 (2013-11-26)
107 11 "Dizanje gvozdene zavese" Tony Wharmby Jordana Lewis Jaffe decembar 10, 2013 (2013-12-10)
108 12 "Božićna provala" Karen Gaviola Kyle Harimoto decembar 17, 2013 (2013-12-17)
109 13 "Vernost" Eric Laneuville Frank Military i Andrew Bartels januar 14, 2014 (2014-01-14)
110 14 "Ratni pokliči" James Hanlon R. Scott Gemmill februar 4, 2014 (2014-02-04)
111 15 "Tuhon" Christine Moore Dave Kalstein februar 25, 2014 (2014-02-25)
112 16 "Riba van vode" Terrence O'Hara Joe Sachs mart 4, 2014 (2014-03-04)
113 17 "Između redova" Dennis Smith Joseph C. Wilson mart 18, 2014 (2014-03-18)
114 18 "Nulti dan" Tony Wharmby Andrew Bartels mart 25, 2014 (2014-03-25)
115 19 "Plen rata" Frank Military Frank Military april 1, 2014 (2014-04-01)
116 20 "Iznenadna sreća" Eric A. Pot Gil Grant april 8, 2014 (2014-04-08)
117 21 "Tri srca" Diana C. Valentine Dave Kalstein i Kyle Harimoto april 15, 2014 (2014-04-15)
118 22 "Još jedna prilika" Tony Wharmby David North april 29, 2014 (2014-04-29)
119 23 "Izloženost" Robert Florio Joseph C. Wilson i Jordana Lewis Jaffe maj 6, 2014 (2014-05-06)
120 24 "Velika nevolja (1. deo)" Larry Teng R. Scott Gemmill maj 13, 2014 (2014-05-13)


Sezona 6 (2014–15)[uredi - уреди | uredi izvor]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
121 1 "Velika nevolja (2. deo)" Dennis Smith R. Scott Gemmill septembar 29, 2014 (2014-09-29)
122 2 "Srce službe (1. deo)" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill oktobar 6, 2014 (2014-10-06)
123 3 "Prezidijum (2. deo)" Dennis Smith Erin Broadhurst i R. Scott Gemmill oktobar 13, 2014 (2014-10-13)
124 4 "Treći hor (3. deo)" Diana C. Valentine Dana Scanlon i R. Scott Gemmill oktobar 20, 2014 (2014-10-20)
125 5 "Tajni budžet" Dennis Smith Frank Military oktobar 27, 2014 (2014-10-27)
126 6 "Lovci na MVK-ovce" Chris O'Donnell Sara Servi i Frank Military novembar 3, 2014 (2014-11-03)
127 7 "Iščezao" David Rodriguez Kyle Harimoto novembar 10, 2014 (2014-11-10)
128 8 "Sivi čovek" James Hanlon Andrew Bartels novembar 17, 2014 (2014-11-17)
129 9 "Izdajnik" Eric A. Pot Michael Udesky i R. Scott Gemmill novembar 24, 2014 (2014-11-24)
130 10 "Pad vlasti" Christine Moore Joseph C. Wilson decembar 8, 2014 (2014-12-08)
131 11 "Obmana" Tony Wharmby Kyle Harimoto i Andrew Bartels decembar 15, 2014 (2014-12-15)
132 12 "Vrtlog" Larry Teng Dave Kalstein januar 5, 2015 (2015-01-05)
133 13 "Na dužnosti" Karen Gaviola Tim Clemente januar 19, 2015 (2015-01-19)
134 14 "Crni vetar" Dennis Smith Joe Sachs februar 2, 2015 (2015-02-02)
135 15 "Šuma od drveća" Diana C. Valentine Gil Grant februar 9, 2015 (2015-02-09)
136 16 "Rok trajanja" Terence Nightingall Dave Kalstein februar 23, 2015 (2015-02-23)
137 17 "Stručnost" Eric Laneuville Jordana Lewis Jaffe mart 9, 2015 (2015-03-09)
138 18 "Borba sa senkama" Tony Wharmby Andrew Bartels mart 23, 2015 (2015-03-23)
139 19 "U čast Blejz" Terrence O'Hara Joe Sachs mart 30, 2015 (2015-03-30)
140 20 "Bes" Frank Military Frank Military april 13, 2015 (2015-04-13)
141 21 "Svetlosni signal" Diana C. Valentine Jordana Lewis Jaffe april 20, 2015 (2015-04-20)
142 22 "Brisani prostor" Robert Florio Gil Grant april 27, 2015 (2015-04-27)
143 23 "Kolček A. (1. deo)" James Hanlon Joseph C. Wilson maj 11, 2015 (2015-05-11)
144 24 "Černov K. (2. deo)" John Peter Kousakis Kyle Harimoto maj 18, 2015 (2015-05-18)


Sezona 7 (2015–16)[uredi - уреди | uredi izvor]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
145 1 "Aktivne mere" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill septembar 21, 2015 (2015-09-21)
146 2 "Citadel" Eric Laneuville Dave Kalstein septembar 28, 2015 (2015-09-28)
147 3 "Vozeći gospođicu Dijaz" James Hanlon Andrew Bartels oktobar 5, 2015 (2015-10-05)
148 4 "Zapovest i upravljanje" Terrence O'Hara Kyle Harimoto oktobar 12, 2015 (2015-10-12)
149 5 "Kriv je Rio" Dennis Smith R. Scott Gemmill oktobar 19, 2015 (2015-10-19)
150 6 "Bez reči" Diana C. Valentine Erin Broadhurst i Frank Military novembar 2, 2015 (2015-11-02)
151 7 "Otključan um" Chris O'Donnell Frank Military novembar 9, 2015 (2015-11-09)
152 8 "Poslednji pozdrav" John Peter Kousakis Dave Kalstein novembar 16, 2015 (2015-11-16)
153 9 "Dezerteri" Dennis Smith Jordana Lewis Jaffe novembar 23, 2015 (2015-11-23)
154 10 "Unutrašnja kontrola" Eric Pot Chad Mazero i R. Scott Gemmill decembar 7, 2015 (2015-12-07)
155 11 "Otkazani Božić" Paul A. Kaufman Joseph C. Wilson decembar 14, 2015 (2015-12-14)
156 12 "Srž istine" Karen Gaviola Joe Sachs januar 4, 2016 (2016-01-04)
157 13 "Anđeli i demoni" James Hanlon Andrew Bartels januar 18, 2016 (2016-01-18)
158 14 "Povratak" Eric Laneuville Erin Broadhurst januar 25, 2016 (2016-01-25)
159 15 "Babuška (1. deo)" Dennis Smith Kyle Harimoto i R. Scott Gemmill februar 8, 2016 (2016-02-08)
160 16 "Babuška (2. deo)" Terrence O'Hara Kyle Harimoto i R. Scott Gemmill februar 22, 2016 (2016-02-22)
161 17 "Odložena osveta" Rick Tunell Frank Military and Chad Mazero februar 29, 2016 (2016-02-29)
162 18 "Cena razmene" Tawnia McKiernan Jordana Lewis Jaffe mart 14, 2016 (2016-03-14)
163 19 "Sedmo dete" Frank Military Frank Military mart 21, 2016 (2016-03-21)
164 20 "Seulac" Diana C. Valentine Joe Sachs mart 28, 2016 (2016-03-28)
165 21 "Glava zmije" Robert Florio Joseph C. Wilson april 11, 2016 (2016-04-11)
166 22 "Grendžer O." Dennis Smith Kyle Harimoto april 18, 2016 (2016-04-18)
167 23 "Gde ima dima..." James Hanlon Andrew Bartels april 25, 2016 (2016-04-25)
168 24 "Oko za oko" John P. Kousakis R. Scott Gemmill maj 2, 2016 (2016-05-02)


Sezona 8 (2016–17)[uredi - уреди | uredi izvor]

Miguel Ferrer je preminuo tokom snimanja ove sezone i poslednja epizoda u kojoj se pojavio je bila "Naplata".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
169 1 "Meta od visoke vrednosti" Tawnia McKiernan R. Scott Gemmill septembar 25, 2016 (2016-09-25)
170 2 "Utroba zveri" Terrence O'Hara R. Scott Gemmill septembar 25, 2016 (2016-09-25)
171 3 "Damin gambit" Terrence O'Hara R. Scott Gemmill oktobar 2, 2016 (2016-10-02)
172 4 "Crno tržište" James Hanlon Jordana Lewis Jaffee oktobar 16, 2016 (2016-10-16)
173 5 "Oružje duha" Benny Boom Kyle Harimoto oktobar 23, 2016 (2016-10-23)
174 6 "Dom je tamo gde je srce" Eric Pot Joseph C. Wilson oktobar 30, 2016 (2016-10-30)
175 7 "Ludi voz" Diana C. Valentine Frank Military novembar 6, 2016 (2016-11-06)
176 8 "Uporedni otpornici" Eric Laneuville Joe Sachs novembar 13, 2016 (2016-11-13)
177 9 "Glasnost" John P. Kousakis Andrew Bartles novembar 20, 2016 (2016-11-20)
178 10 "Sirene" Jonathan Frakes Erin Broadhurst novembar 27, 2016 (2016-11-27)
179 11 "Donosimo vesti" James Hanlon Chad Mazero decembar 18, 2016 (2016-12-18)
180 12 "Kulinda" Tawnia McKiernan Kyle Harimoto januar 8, 2017 (2017-01-08)
181 13 "Topla voda" Dennis Smith Anastasia Kousakis januar 15, 2017 (2017-01-15)
182 14 "Pod opsadom" Ruba Nadda R. Scott Gemmill januar 29, 2017 (2017-01-29)
183 15 "Naplata" Terrence O'Hara Jordana Lewis Jaffe februar 19, 2017 (2017-02-19)
184 16 "Stari trikovi" Terence Nightingall Andrew Bartels mart 5, 2017 (2017-03-05)
185 17 "Kraljica Pin" Eric Laneuville Joseph C. Wilson mart 12, 2017 (2017-03-12)
186 18 "Bekstvo" Tony Wharmby Erin Broadhurst mart 19, 2017 (2017-03-19)
187 19 "767" Benny Boom Kyle Harimoto mart 26, 2017 (2017-03-26)
188 20 "Iz Havane s' ljubavlju" Dennis Smith Joe Sachs april 9, 2017 (2017-04-09)
189 21 "Ratni ožiljci" James Whitmore ml. Jordana Lewis Jaffe i Andrew Bartels april 23, 2017 (2017-04-23)
190 22 "Zlatni dani" Ruba Nadda Joseph C. Wilson i Lee A. Carlisle april 30, 2017 (2017-04-30)
191 23 "Pušten iz kaveza" Frank Military Frank Military maj 7, 2017 (2017-05-07)
192 24 "Oslobođeni" John P. Kousakis R. Scott Gemmill maj 14, 2017 (2017-05-14)


Sezona 9 (2017–18)[uredi - уреди | uredi izvor]

Nia Long se pridružila glavnoj postavi na početku sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
193 1 "Uništavači žurke" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill oktobar 1, 2017 (2017-10-01)
194 2 "Šaljivdžija je umro" Rick Tunell Kyle Harimoto oktobar 8, 2017 (2017-10-08)
195 3 "Imućni" Tawnia McKiernan Kyle Harimoto oktobar 15, 2017 (2017-10-15)
196 4 "Javno mesto" Dennis Smith Joseph C. Wilson oktobar 22, 2017 (2017-10-22)
197 5 "Prevarant" Terrence O'Hara Jordana Lewis Jaffe oktobar 29, 2017 (2017-10-29)
198 6 "Mogu li dobiti svedoka?" James Hanlon Chad Mazero novembar 5, 2017 (2017-11-05)
199 7 "Lansirni položaj" James Whitmore ml. Frank Military novembar 12, 2017 (2017-11-12)
200 8 "Ovako mi radimo" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill novembar 19, 2017 (2017-11-19)
201 9 "Prevari me dvaput" Benny Boom Andrew Bartels novembar 26, 2017 (2017-11-26)
202 10 "Stranac" Eric Pot Erin Broadhurst decembar 10, 2017 (2017-12-10)
203 11 "Sve je sjajno" Ruba Nadda Chad Mazero decembar 17, 2017 (2017-12-17)
204 12 "Pod pritiskom" Diana C. Valentine Joe Sachs januar 7, 2018 (2018-01-07)
205 13 "Zatočenici (1. deo)" James Hanlon R. Scott Gemmill januar 14, 2018 (2018-01-14)
206 14 "Zbogom, Vijetname (2. deo)" John Peter Kousakis R. Scott Gemmill mart 11, 2018 (2018-03-11)
207 15 "Podložnosti" Lily Mariye Kyle Harimoto mart 18, 2018 (2018-03-18)
208 16 "Ratnici mira" Terence Nightingall Andrew Bartels mart 25, 2018 (2018-03-25)
209 17 "Čudovište" Dennis Smith Adam George Key i Frank Military april 1, 2018 (2018-04-01)
210 18 "KRvna osveta" James Whitmore ml. Jordana Lewis Jaffe april 8, 2018 (2018-04-08)
211 19 "Van crta" Suzanne Saltz Joseph C. Wilson april 22, 2018 (2018-04-22)
212 20 "Ponovni ulazak" Eric Pot Lee A. Carlisle i Andrew Bartels april 29, 2018 (2018-04-29)
213 21 "Gde svi znaju kako se zoveš" Rick Tunell Chad Mazero i Jordana Lewis Jaffe maj 6, 2018 (2018-05-06)
214 22 "Osveta" Yangzom Brauen Erin Broadhurst i Kyle Harimoto maj 13, 2018 (2018-05-13)
215 23 "Slobodan pad" TBA TBA maj 20, 2018 (2018-05-20)
216 24 "TBA" TBA TBA maj 20, 2018 (2018-05-20)


Sezona 10 (2018–19)[uredi - уреди | uredi izvor]

NCIS: Los Angeles (sezona 10)

Napomena[uredi - уреди | uredi izvor]

  1. Epizoda "Izlazna strategija" je jedina epizoda u celoj seriji koja umesto špice ima samo naslov i ime kreatora.

Spoljašnje veze[uredi - уреди | uredi izvor]