Lista epizoda NCIS: Los Angeles

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

NCIS: Los Angeles je Američka televizijska serija koja je premijerno emitovana na kanalu CBS 22. septembra 2009. godine. Serija je smeštena u Los Angeles u Californiji i prati rad članova Ureda za Specijalne Projekte, odeljenja Mornaričko-zločinsko istraživačke službe za tajne zadatke. Program i likovi su predstavljeni u dvodelnoj epizodi tokom šeste sezone serije NCIS 28. aprila i 5. maja 2009. godine.

11. maja 2015. godine CBS je produžio seriju za sedmu sezonu. 25. marta 2016. godine produžena za osmu sezonu. 23. marta 2017. godine produžena za devetu sezonu. 18. aprila 2018. godine produžena za desetu sezonu.

Od 19. maja 2019. godine serija NCIS: Los Angeles broji 10 sezona i 240 epizoda.

Pregled[uredi | uredi kod]

Sezona Epizode Emitovanje
Početak emitovanja Kraj emitovanja
Uvod 2 28. 4. 2009 (2009-04-28) 5. 5. 2009 (2009-05-05)
1 24 22. 9. 2009 (2009-09-22) 25. 5. 2010 (2010-05-25)
2 24 21. 9. 2010 (2010-09-21) 17. 5. 2011 (2011-05-17)
3 24 20. 9. 2011 (2011-09-20) 15. 5. 2012 (2012-05-15)
4 24 25. 9. 2012 (2012-09-25) 14. 5. 2013 (2013-05-14)
5 24 24. 9. 2013 (2013-09-24) 13. 5. 2014 (2014-05-13)
6 24 29. 9. 2014 (2014-09-29) 18. 5. 2015 (2015-05-18)
7 24 21. 9. 2015 (2015-09-21) 2. 5. 2016 (2016-05-02)
8 24 25. 9. 2016 (2016-09-25) 14. 5. 2017 (2017-05-14)
9 24 1. 10. 2017 (2017-10-01) 20. 5. 2018 (2018-05-20)
10 24 30. 9. 2018 (2018-09-30) 19. 5. 2019 (2019-05-19)
11 24 29. 9. 2019 (2019-09-29) 5. 2020 (2020-05)

Epizode[uredi | uredi kod]

Uvod (2009)[uredi | uredi kod]

Probne epizode (NCIS sezona 6)
Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
13522 "Legenda (1. deo)" Tony WharmbyShane Brennan28. 4. 2009 (2009-04-28)
Specijalni agenti MZIS-a Leroj Džetro Gibs i Timoti MekGi lete u Los Anđeles da rade sa MZIS-ovim Odeljenjem za Specijalne Projekte u Los Anđelesu i njegovom ekipom da bi rešili ubistvo vojnika i na kraju otkrivaju da je ubistvo povezano sa članom terorističke spavačke ćelije sa sedištem u Los Anđelesu. Epizoda se završava kada se agent OSP-a Dži Kalen nalazi sa čovekom za koga je otkriveno da je Majkl Rivkin, dečko oficira za vezu između Mosada i MZIS-a Zive David
13623 "Legenda (2. deo)" James Whitmore ml.Shane Brennan5. 5. 2009 (2009-05-05)
Saznavši da je Rivkin u Los Anđelesu u potrazi za istom terorističkom ćelijom, ekipa MZIS-a duplira svoje snage da zaustavi Rivkina dok pokušavaju da uhapse živog člana ćelije. Na žalost, Rivkin zakomplikuje stvari uspavljujući (ubijajući) teroriste pre nego što ih MZIS-ovci uhvate. U G.K., Toni DiNozo je prisiljen da preispita Zivinu odanost MZIS-u nakon Rivkinovog pojavljivanja u LA-u. Pred kraj epizode na Kalena je pucanu iz kola u pokretu. Ishodi Kalenovih povreda se neznaju na kraju epizode. Ipak, u sledećoj epizodi MZIS-a pod nazivom "Uvek verni (1. deo)" je otkriveno da Kalen nije ubijen, ali je u kritičnom stanju i bori se za život. 

Sezona 1 (2009–10)[uredi | uredi kod]

Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig, Linda Hunt i James Todd Smith ulaze u glavnu postavu. Peter Cambor i Adam Jamal Craig napuštaju glavnu postavu na kraju sezone odnosno 21. epizode.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
11 "Identitet" James Whitmore ml.Shane Brennan22. 9. 2009 (2009-09-22)
22 "Jedini lak dan" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill29. 9. 2009 (2009-09-29)
33 "Grabljivac" Tony WharmbyDave Kalstein6. 10. 2009 (2009-10-06)
44 "Traži i uništi" Steve BoyumGil Grant13. 10. 2009 (2009-10-13)
55 "Pucanj" David M. BarrettShane Brennan20. 10. 2009 (2009-10-20)
66 "Neka ostane stvarno" Leslie LibmanMatt Pyken3. 11. 2009 (2009-11-03)
77 "Otpor" Paris BarclayShane Brennan10. 11. 2009 (2009-11-10)
88 "Zaseda" Rod HolcombLindsay Sturman17. 11. 2009 (2009-11-17)
99 "Namerna slučajnost" Steven DePaulSpeed Weed24. 11. 2009 (2009-11-24)
1010 "U ognju" Terrence O'HaraSinopis: R. Scott Gemmill i Gil Grant
Scenario: R. Scott Gemmill
15. 12. 2009 (2009-12-15)
1111 "Povreda sigurnosti" Perry LangSinopis: Shane Brennan i R. Scott Gemmill
Scenario: R. Scott Gemmill
5. 1. 2010 (2010-01-05)
1212 "Prošli životi" Elodie KeeneDave Kalstein12. 1. 2010 (2010-01-12)
1313 "Nestao" David M. BarrettGil Grant i Matt Pyken26. 1. 2010 (2010-01-26)
1414 "MD50" Jonathan FrakesSpeed Weed i R. Scott Gemmill2. 2. 2010 (2010-02-02)
1515 "Bankarstvo" Terrence O'HaraDave Kalstein9. 2. 2010 (2010-02-09)
1616 "Kineska četvrt" Alan J. LeviLindsay Sturman2. 3. 2010 (2010-03-02)
1717 "Puna trka" David M. BarrettJoseph C. Wilson9. 3. 2010 (2010-03-09)
1818 "Krvna braća" Karen GaviolaTim Clemente16. 3. 2010 (2010-03-16)
1919 "Ruka ruci" Paris BarclayMatt Pyken6. 4. 2010 (2010-04-06)
2020 "Slava" Dennis SmithSpeed Weed27. 4. 2010 (2010-04-27)
2121 "Nađen" James Whitmore ml.R. Scott Gemmill4. 5. 2010 (2010-05-04)
2222 "Lov" Steven DePaulCorey Miller11. 5. 2010 (2010-05-11)
2323 "Sagoreli" Steve BoyumSinopis: Gil Grant i Dave Kalstein
Scenario: Dave Kalstein
18. 5. 2010 (2010-05-18)
2424 "Kalen G." Tony WharmbyShane Brennan25. 5. 2010 (2010-05-25)


Sezona 2 (2010–11)[uredi | uredi kod]

Na početku druge sezone Peter Cambor je unazađen u epizodne uloge. Eric Christian Olsen, koji se epizodno pojavljivao u prošloj sezoni, je unapređen u glavnu postavu. Renée Felice Smith, koja se epizodno pojavljivala od epizode "Posebna dostava" do epizode "Dostava (2. deo)", je unapređena u glavnu postavu u epizodi "Nered".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
251 "Trgovina ljudima" James Whitmore ml.Shane Brennan21. 9. 2010 (2010-09-21)
262 "Crna udovica" Kate WoodsDave Kalstein21. 9. 2010 (2010-09-21)
273 "Na granici" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill28. 9. 2010 (2010-09-28)
284 "Posebna dostava" Tony WharmbyGil Grant5. 10. 2010 (2010-10-05)
295 "Mali anđeli" Steven DePaulFrank Military12. 10. 2010 (2010-10-12)
306 "Nerešena igra" Dennis SmithJoseph C. Wilson19. 10. 2010 (2010-10-19)
317 "Anonimni" Norberto BarbaChristina M. Kim26. 10. 2010 (2010-10-26)
328 "Nagrada" Félix AlcaláDave Kalstein9. 11. 2010 (2010-11-09)
339 "Oproštaj (1. deo)" Steven DePaulR. Scott Gemmill16. 11. 2010 (2010-11-16)
3410 "Dostava (2. deo)" Tony WharmbyFrank Military i Shane Brennan23. 11. 2010 (2010-11-23)
3511 "Nered" Jonathan FrakesGil Grant i David Kalstien14. 12. 2010 (2010-12-14)
3612 "Nadzor" Karen GaviolaLindsay Jewett Sturman11. 1. 2011 (2011-01-11)
3713 "Arhanđel" Tony WharmbyR. Scott Gemmill i Shane Brennan18. 1. 2011 (2011-01-18)
3814 "Zatvor (1. deo)" Jan EliasbergChristina M. Kim i Frank Military1. 2. 2011 (2011-02-01)
3915 "Olovni vojnici" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill8. 2. 2011 (2011-02-08)
4016 "Prazan tobolac" James Whitmore ml.Dave Kalstein15. 2. 2011 (2011-02-15)
4117 "Lično" Kate WoodsJoseph C. Wilson22. 2. 2011 (2011-02-22)
4218 "Mirniji način (2. deo)" Tony WharmbyShane Brennan1. 3. 2011 (2011-03-01)
4319 "Unutrašnji neprijatelj" Steven DePaulLindsay Jewett Sturman22. 3. 2011 (2011-03-22)
4420 "Pljačka" Terrence O'HaraFrank Military i Christina M. Kim29. 3. 2011 (2011-03-29)
4521 "Raketaš" Dennis SmithRoger Director12. 4. 2011 (2011-04-12)
4622 "Plan B" James Whitmore ml.Dave Kalstein i Joseph C. Wilson3. 5. 2011 (2011-05-03)
4723 "Varalica (1. deo)" John Peter KousakisR. Scott Gemmill10. 5. 2011 (2011-05-10)
4824 "Porodica (2. deo)" James Whitmore ml.Shane Brennan17. 5. 2011 (2011-05-17)


Sezona 3 (2011–12)[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
491 "Leng H. (3. deo)" Tony WharmbyShane Brennan20. 9. 2011 (2011-09-20)
502 "Kiber napad" Dennis SmithR. Scott Gemmill27. 9. 2011 (2011-09-27)
513 "Zaštitna mreža" Terrence O'HaraDave Kalstein i Shane Brennan4. 10. 2011 (2011-10-04)
524 "Rok" Kate WoodsGil Grant11. 10. 2011 (2011-10-11)
535 "Žrtva" John Peter KousakisJoseph C. Wilson18. 10. 2011 (2011-10-18)
546 "Vuk samotnjak" James Whitmore ml.Christina M. Kim25. 10. 2011 (2011-10-25)
557 "Čast" Tony WharmbyJordana Lewis Jaffe i R. Scott Gemmill1. 11. 2011 (2011-11-01)
568 "Pohlepa (1. deo)" Jan EliasbergFrank Military8. 11. 2011 (2011-11-08)
579 "Izdaja (2. deo)" Karen GaviolaFrank Military15. 11. 2011 (2011-11-15)
5810 "Dug" Steven DePaulDave Kalstein22. 11. 2011 (2011-11-22)
5911 "Viša sila" Kevin BrayJoe Sachs13. 12. 2011 (2011-12-13)
6012 "Posmatrači" Tony WharmbyR. Scott Gemmill3. 1. 2012 (2012-01-03)
6113 "Izlazna strategija[1]" Dennis SmithGregory Weidman10. 1. 2012 (2012-01-10)
6214 "Partneri" Eric LaneuvilleGil Grant i Dave Kalstein7. 2. 2012 (2012-02-07)
6315 "Kameleon" Terrence O'HaraFrank Military14. 2. 2012 (2012-02-14)
6416 "Blaj K. (1. deo)" Jonathan FrakesJoseph C. Wilson21. 2. 2012 (2012-02-21)
6517 "Blaj K. (2. deo)" Terrence O'HaraDave Kalstein28. 2. 2012 (2012-02-28)
6618 "Zmaj i vila" Tony WharmbyJoe Sachs20. 3. 2012 (2012-03-20)
6719 "Osveta" James Whitmore ml.Frank Military27. 3. 2012 (2012-03-27)
6820 "Rodoljubni činovi" Dennis SmithJordana Lewis Jaffe10. 4. 2012 (2012-04-10)
6921 "Dodir smrti" Tony WharmbyMichele Fazekas, Tara Butters i R. Scott Gemmill1. 5. 2012 (2012-05-01)
7022 "Komšija gleda" Robert FlorioChristina M. Kim8. 5. 2012 (2012-05-08)
7123 "Naslepo (1. deo)" John Peter KousakisGil Grant15. 5. 2012 (2012-05-15)
7224 "Naslepo (2. deo)" Terrence O'HaraShane Brennan15. 5. 2012 (2012-05-15)


Sezona 4 (2012–13)[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
731 "Kraj igre" Terrence O'HaraShane Brennan25. 9. 2012 (2012-09-25)
742 "Regrut" James Whitmore ml.R. Scott Gemmill2. 10. 2012 (2012-10-02)
753 "Peti čovek" John Peter KousakisDave Kalstein9. 10. 2012 (2012-10-09)
764 "Mrtvo političko telo" Tony WharmbyJordana Lewis Jaffe23. 10. 2012 (2012-10-23)
775 "Iz prošlosti (1. deo)" Dennis SmithFrank Military30. 10. 2012 (2012-10-30)
786 "Neprijateljska buđenja (2. deo)" Karen GaviolaFrank Military13. 11. 2012 (2012-11-13)
797 "Površnost" Paul A. KaufmanGil Grant20. 11. 2012 (2012-11-20)
808 "Usput" Kate WoodsCheo Hodari Coker27. 11. 2012 (2012-11-27)
819 "Zlatni standard" Tony WharmbyJoseph C. Wilson11. 12. 2012 (2012-12-11)
8210 "Slobodna vožnja" Jonathan FrakesTim Clemente i R. Scott Gemmil18. 12. 2012 (2012-12-18)
8311 "Vožnja" Steven DePaulJoe Sachs8. 1. 2013 (2013-01-08)
8412 "Papirni vojnici" Terrence O'HaraJordana Lewis Jaffe15. 1. 2013 (2013-01-15)
8513 "Odabrani" Paul A. KaufmanCheo Hodari Coker29. 1. 2013 (2013-01-29)
8614 "Strelište" Larry TengDave Kalstein5. 2. 2013 (2013-02-05)
8715 "Istorija" James Whitmore ml.Scott Sullivan19. 2. 2013 (2013-02-19)
8816 "Lokhej" Diana C. ValentineJoseph C. Wilson26. 2. 2013 (2013-02-26)
8917 "Traži se (3. deo)" Chris O'DonnellR. Scott Gemmill5. 3. 2013 (2013-03-05)
9018 "Crveno (1. deo)" Tony WharmbyShane Brennan19. 3. 2013 (2013-03-19)
9119 "Crveno (2. deo)" Tony WharmbyShane Brennan26. 3. 2013 (2013-03-26)
9220 "Čistoća" Eric LaneuvilleJoe Sachs9. 4. 2013 (2013-04-09)
9321 "Vaskrsenje" Eric A. PotDave Kalstein i Gil Grant23. 4. 2013 (2013-04-23)
9422 "Vrana i labud" Robert FlorioR. Scott Gemmill30. 4. 2013 (2013-04-30)
9523 "Pregovori" John Peter KousakisCheo Hodari Coker7. 5. 2013 (2013-05-07)
9624 "Spuštanje (4. deo)" Terrence O'HaraFrank Military14. 5. 2013 (2013-05-14)


Sezona 5 (2013–14)[uredi | uredi kod]

Miguel Ferrer se na početku sezone pridružio glavnoj postavi.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
971 "Uspon (5. deo)" Terrence O'HaraFrank Military24. 9. 2013 (2013-09-24)
982 "Udarac" Jonathan FrakesSara Servi i R. Scott Gemmill1. 10. 2013 (2013-10-01)
993 "VEZO" Larry TengKyle Harimoto8. 10. 2013 (2013-10-08)
1004 "Reznjikov N." Tony WharmbyShane Brennan15. 10. 2013 (2013-10-15)
1015 "Nepisano pravilo" Larry TengJoseph C. Wilson i Jordana Lewis Jaffe22. 10. 2013 (2013-10-22)
1026 "Stariji brat" Steven DePaulJordana Lewis Jaffe29. 10. 2013 (2013-10-29)
1037 "Dug dan" Dennis SmithJoe Sachs5. 11. 2013 (2013-11-05)
1048 "Usputna šteta" Diana C. ValentineJoseph C. Wilson12. 11. 2013 (2013-11-12)
1059 "Oporavak" Paul A. KaufmanGil Grant19. 11. 2013 (2013-11-19)
10610 "Zaleđeno jezero" John Peter KousakisDave Kalstein26. 11. 2013 (2013-11-26)
10711 "Dizanje gvozdene zavese" Tony WharmbyJordana Lewis Jaffe10. 12. 2013 (2013-12-10)
10812 "Božićna provala" Karen GaviolaKyle Harimoto17. 12. 2013 (2013-12-17)
10913 "Vernost" Eric LaneuvilleFrank Military i Andrew Bartels14. 1. 2014 (2014-01-14)
11014 "Ratni pokliči" James HanlonR. Scott Gemmill4. 2. 2014 (2014-02-04)
11115 "Tuhon" Christine MooreDave Kalstein25. 2. 2014 (2014-02-25)
11216 "Riba na suvom" Terrence O'HaraJoe Sachs4. 3. 2014 (2014-03-04)
11317 "Između redova" Dennis SmithJoseph C. Wilson18. 3. 2014 (2014-03-18)
11418 "Nulti dan" Tony WharmbyAndrew Bartels25. 3. 2014 (2014-03-25)
11519 "Plen rata" Frank MilitaryFrank Military1. 4. 2014 (2014-04-01)
11620 "Iznenadna sreća" Eric A. PotGil Grant8. 4. 2014 (2014-04-08)
11721 "Tri srca" Diana C. ValentineDave Kalstein i Kyle Harimoto15. 4. 2014 (2014-04-15)
11822 "Još jedna prilika" Tony WharmbyDavid North29. 4. 2014 (2014-04-29)
11923 "Izloženost" Robert FlorioJoseph C. Wilson i Jordana Lewis Jaffe6. 5. 2014 (2014-05-06)
12024 "Velika nevolja (1. deo)" Larry TengR. Scott Gemmill13. 5. 2014 (2014-05-13)


Sezona 6 (2014–15)[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1211 "Velika nevolja (2. deo)" Dennis SmithR. Scott Gemmill29. 9. 2014 (2014-09-29)
1222 "Srce službe (1. deo)" John Peter KousakisR. Scott Gemmill6. 10. 2014 (2014-10-06)
1233 "Prezidijum (2. deo)" Dennis SmithErin Broadhurst i R. Scott Gemmill13. 10. 2014 (2014-10-13)
1244 "Treći hor (3. deo)" Diana C. ValentineDana Scanlon i R. Scott Gemmill20. 10. 2014 (2014-10-20)
1255 "Tajni budžet" Dennis SmithFrank Military27. 10. 2014 (2014-10-27)
1266 "Lovci na MVK-ovce" Chris O'DonnellSara Servi i Frank Military3. 11. 2014 (2014-11-03)
1277 "Iščezao" David RodriguezKyle Harimoto10. 11. 2014 (2014-11-10)
1288 "Sivi čovek" James HanlonAndrew Bartels17. 11. 2014 (2014-11-17)
1299 "Izdajnik" Eric A. PotMichael Udesky i R. Scott Gemmill24. 11. 2014 (2014-11-24)
13010 "Pad vlasti" Christine MooreJoseph C. Wilson8. 12. 2014 (2014-12-08)
13111 "Obmana" Tony WharmbyKyle Harimoto i Andrew Bartels15. 12. 2014 (2014-12-15)
13212 "Vrtlog" Larry TengDave Kalstein5. 1. 2015 (2015-01-05)
13313 "Na dužnosti" Karen GaviolaTim Clemente19. 1. 2015 (2015-01-19)
13414 "Crni vetar" Dennis SmithJoe Sachs2. 2. 2015 (2015-02-02)
13515 "Šuma od drveća" Diana C. ValentineGil Grant9. 2. 2015 (2015-02-09)
13616 "Rok trajanja" Terence NightingallDave Kalstein23. 2. 2015 (2015-02-23)
13717 "Stručnost" Eric LaneuvilleJordana Lewis Jaffe9. 3. 2015 (2015-03-09)
13818 "Borba sa senkama" Tony WharmbyAndrew Bartels23. 3. 2015 (2015-03-23)
13919 "U čast Blejz" Terrence O'HaraJoe Sachs30. 3. 2015 (2015-03-30)
14020 "Bes" Frank MilitaryFrank Military13. 4. 2015 (2015-04-13)
14121 "Svetlosni signal" Diana C. ValentineJordana Lewis Jaffe20. 4. 2015 (2015-04-20)
14222 "Brisani prostor (1. deo)" Robert FlorioGil Grant27. 4. 2015 (2015-04-27)
14323 "Kolček A. (2. deo)" James HanlonJoseph C. Wilson11. 5. 2015 (2015-05-11)
14424 "Černov K. (3. deo)" John Peter KousakisKyle Harimoto18. 5. 2015 (2015-05-18)


Sezona 7 (2015–16)[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1451 "Radne mere (4. deo)" John Peter KousakisR. Scott Gemmill21. 9. 2015 (2015-09-21)
1462 "Citadel" Eric LaneuvilleDave Kalstein28. 9. 2015 (2015-09-28)
1473 "Vozeći gospođicu Dijaz" James HanlonAndrew Bartels5. 10. 2015 (2015-10-05)
1484 "Zapovest i upravljanje" Terrence O'HaraKyle Harimoto12. 10. 2015 (2015-10-12)
1495 "Kriv je Rio" Dennis SmithR. Scott Gemmill19. 10. 2015 (2015-10-19)
1506 "Bez reči" Diana C. ValentineErin Broadhurst i Frank Military2. 11. 2015 (2015-11-02)
1517 "Otključan um" Chris O'DonnellFrank Military9. 11. 2015 (2015-11-09)
1528 "Poslednji pozdrav" John Peter KousakisDave Kalstein16. 11. 2015 (2015-11-16)
1539 "Dezerteri" Dennis SmithJordana Lewis Jaffe23. 11. 2015 (2015-11-23)
15410 "Unutrašnja kontrola" Eric PotChad Mazero i R. Scott Gemmill7. 12. 2015 (2015-12-07)
15511 "Otkazani Božić" Paul A. KaufmanJoseph C. Wilson14. 12. 2015 (2015-12-14)
15612 "Srž istine" Karen GaviolaJoe Sachs4. 1. 2016 (2016-01-04)
15713 "Anđeli i demoni" James HanlonAndrew Bartels18. 1. 2016 (2016-01-18)
15814 "Povratak" Eric LaneuvilleErin Broadhurst25. 1. 2016 (2016-01-25)
15915 "Babuška (1. deo)" Dennis SmithKyle Harimoto i R. Scott Gemmill8. 2. 2016 (2016-02-08)
16016 "Babuška (2. deo)" Terrence O'HaraKyle Harimoto i R. Scott Gemmill22. 2. 2016 (2016-02-22)
16117 "Odložena osveta" Rick TunellFrank Military and Chad Mazero29. 2. 2016 (2016-02-29)
16218 "Cena razmene" Tawnia McKiernanJordana Lewis Jaffe14. 3. 2016 (2016-03-14)
16319 "Sedmo dete" Frank MilitaryFrank Military21. 3. 2016 (2016-03-21)
16420 "Seulac" Diana C. ValentineJoe Sachs28. 3. 2016 (2016-03-28)
16521 "Glava zmije" Robert FlorioJoseph C. Wilson11. 4. 2016 (2016-04-11)
16622 "Grendžer O." Dennis SmithKyle Harimoto18. 4. 2016 (2016-04-18)
16723 "Gde ima dima..." James HanlonAndrew Bartels25. 4. 2016 (2016-04-25)
16824 "Oko za oko" John P. KousakisR. Scott Gemmill2. 5. 2016 (2016-05-02)


Sezona 8 (2016–17)[uredi | uredi kod]

Miguel Ferrer je preminuo tokom snimanja ove sezone i poslednja epizoda u kojoj se pojavio je bila "Naplata".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1691 "Meta od visoke vrednosti" Tawnia McKiernanR. Scott Gemmill25. 9. 2016 (2016-09-25)
1702 "Utroba zveri" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill25. 9. 2016 (2016-09-25)
1713 "Damin gambit" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill2. 10. 2016 (2016-10-02)
1724 "Crno tržište" James HanlonJordana Lewis Jaffee16. 10. 2016 (2016-10-16)
1735 "Oružje duha" Benny BoomKyle Harimoto23. 10. 2016 (2016-10-23)
1746 "Dom je tamo gde je srce" Eric PotJoseph C. Wilson30. 10. 2016 (2016-10-30)
1757 "Voz ludaka" Diana C. ValentineFrank Military6. 11. 2016 (2016-11-06)
1768 "Uporedni otpornici" Eric LaneuvilleJoe Sachs13. 11. 2016 (2016-11-13)
1779 "Glasnost" John P. KousakisAndrew Bartles20. 11. 2016 (2016-11-20)
17810 "Sirene" Jonathan FrakesErin Broadhurst27. 11. 2016 (2016-11-27)
17911 "Vesti koje donosimo" James HanlonChad Mazero18. 12. 2016 (2016-12-18)
18012 "Kulinda" Tawnia McKiernanKyle Harimoto8. 1. 2017 (2017-01-08)
18113 "Topla voda (1. deo)" Dennis SmithAnastasia Kousakis15. 1. 2017 (2017-01-15)
18214 "Pod opsadom (2. deo)" Ruba NaddaR. Scott Gemmill29. 1. 2017 (2017-01-29)
18315 "Naplata (3. deo)" Terrence O'HaraJordana Lewis Jaffe19. 2. 2017 (2017-02-19)
18416 "Stare fore" Terence NightingallAndrew Bartels5. 3. 2017 (2017-03-05)
18517 "Kraljica" Eric LaneuvilleJoseph C. Wilson12. 3. 2017 (2017-03-12)
18618 "Bekstvo" Tony WharmbyErin Broadhurst19. 3. 2017 (2017-03-19)
18719 "767" Benny BoomKyle Harimoto26. 3. 2017 (2017-03-26)
18820 "Iz Havane s' ljubavlju" Dennis SmithJoe Sachs9. 4. 2017 (2017-04-09)
18921 "Ratni ožiljci (1. deo)" James Whitmore ml.Jordana Lewis Jaffe i Andrew Bartels23. 4. 2017 (2017-04-23)
19022 "Zlatni dani (2. deo)" Ruba NaddaJoseph C. Wilson i Lee A. Carlisle30. 4. 2017 (2017-04-30)
19123 "Pušten iz kaveza (1. deo)" Frank MilitaryFrank Military7. 5. 2017 (2017-05-07)
19224 "Oslobođen (2. deo)" John P. KousakisR. Scott Gemmill14. 5. 2017 (2017-05-14)


Sezona 9 (2017–18)[uredi | uredi kod]

Nia Long se pridružila glavnoj postavi na početku sezone.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
1931 "Nepozvani na žurku" John Peter KousakisR. Scott Gemmill1. 10. 2017 (2017-10-01)
1942 "Šaljivdžija je umro" Rick TunellKyle Harimoto8. 10. 2017 (2017-10-08)
1953 "Imovina" Tawnia McKiernanKyle Harimoto15. 10. 2017 (2017-10-15)
1964 "Javno mesto" Dennis SmithJoseph C. Wilson22. 10. 2017 (2017-10-22)
1975 "Mauntbenk (1. deo)" Terrence O'HaraJordana Lewis Jaffe29. 10. 2017 (2017-10-29)
1986 "Mogu li dobiti svedoka?" James HanlonChad Mazero5. 11. 2017 (2017-11-05)
1997 "Lansirni položaj" James Whitmore ml.Frank Military12. 11. 2017 (2017-11-12)
2008 "Ovako mi radimo" John Peter KousakisR. Scott Gemmill19. 11. 2017 (2017-11-19)
2019 "Prevari me dvaput" Benny BoomAndrew Bartels26. 11. 2017 (2017-11-26)
20210 "Strankinja" Eric PotErin Broadhurst10. 12. 2017 (2017-12-10)
20311 "Sve je sjajno" Ruba NaddaChad Mazero17. 12. 2017 (2017-12-17)
20412 "Pod pritiskom" Diana C. ValentineJoe Sachs7. 1. 2018 (2018-01-07)
20513 "Zatočenici (1. deo)" James HanlonR. Scott Gemmill14. 1. 2018 (2018-01-14)
20614 "Zbogom, Vijetname (2. deo)" John Peter KousakisR. Scott Gemmill11. 3. 2018 (2018-03-11)
20715 "Obaveze" Lily MariyeKyle Harimoto18. 3. 2018 (2018-03-18)
20816 "Ratnik mira" Terence NightingallAndrew Bartels25. 3. 2018 (2018-03-25)
20917 "Čudovište" Dennis SmithAdam George Key i Frank Military1. 4. 2018 (2018-04-01)
21018 "Breme prošlosti (2. deo)" James Whitmore ml.Jordana Lewis Jaffe8. 4. 2018 (2018-04-08)
21119 "Van crta" Suzanne SaltzJoseph C. Wilson22. 4. 2018 (2018-04-22)
21220 "Povratak" Eric PotLee A. Carlisle i Andrew Bartels29. 4. 2018 (2018-04-29)
21321 "Gde svi znaju kako se zoveš" Rick TunellChad Mazero i Jordana Lewis Jaffe6. 5. 2018 (2018-05-06)
21422 "Osveta" Yangzom BrauenErin Broadhurst i Kyle Harimoto13. 5. 2018 (2018-05-13)
21523 "Crta na pesku (1. deo)" Frank MilitaryFrank Military20. 5. 2018 (2018-05-20)
21624 "Bez izlaza (2. deo)" John Peter KousakisJoe Sachs i R. Scott Gemmill20. 5. 2018 (2018-05-20)


Sezona 10 (2018–19)[uredi | uredi kod]

Nia Long je napustila glavnu postavu nakon epizode "Plaćenici (5. deo)".

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2171 "Živeti i umreti u Meksiku (3. deo)" Frank MilitaryFrank Military30. 9. 2018 (2018-09-30)
2182 "Superljudsko biće" Dennis SmithKyle Harimoto7. 10. 2018 (2018-10-07)
2193 "Kraljević" Lily MariyeAndrew Bartels14. 10. 2018 (2018-10-14)
2204 "Spisak za odstrel (4. deo)" Eric PotR. Scott Gemmill21. 10. 2018 (2018-10-21)
2215 "Za sebe" Benny BoomJordana Lewis Jaffe28. 10. 2018 (2018-10-28)
2226 "Plaćenici (5. deo)" Terrence O'HaraR. Scott Gemmill4. 11. 2018 (2018-11-04)
2237 "Jedan od nas" Dennis SmithKyle Harimoto11. 11. 2018 (2018-11-11)
2248 "Rad Paton" Ruba NaddaFrank Military18. 11. 2018 (2018-11-18)
2259 "Biser u grubom" James HanlonChad Mazero25. 11. 2018 (2018-11-25)
22610 "Pljačka" Yangzom BrauenJordana Lewis Jaffe9. 12. 2018 (2018-12-09)
22711 "Veselje" Tawnia McKiernanErin Broadhurst16. 12. 2018 (2018-12-16)
22812 "Zvuk tišine" Terence NightingallJoe Sachs6. 1. 2019 (2019-01-06)
22913 "Bolji anđeli" Diana ValentineFrank Military13. 1. 2019 (2019-01-13)
23014 "Dimna zavesa (1. deo)" Dennis SmithAndrew Bartels27. 1. 2019 (2019-01-27)
23115 "Dimna zavesa (2. deo)" Sherwin ShilatiMatt Klafter i Kyle Harimoto17. 2. 2019 (2019-02-17)
23216 "U prodoru" James HanlonLee A. Carlisle3. 3. 2019 (2019-03-03)
23317 "Dok nas smrt ne rastavi" Tony WharmbyR. Scott Gemmill17. 3. 2019 (2019-03-17)
23418 "Rođen da beži" Lily MariyeJordana Lewis Jaffe24. 3. 2019 (2019-03-24)
23519 "Potraga" Terrence O'HaraAdam George Key i Kyle Harimoto31. 3. 2019 (2019-03-31)
23620 "Tačka gušenja" James WhitemoJoe Sachs i R. Scott Gemmill14. 4. 2019 (2019-04-14)
23721 "Onaj što je zbrisao (1. deo)" Eric A. PotAndrew Bartels i Erin Broadhurst28. 4. 2019 (2019-04-28)
23822 "Nema više tajni (2. deo)" Yangzom BrauenAndrew Bartels i Erin Broadhurst5. 5. 2019 (2019-05-05)
23923 "Čuvar (1. deo)" John Peter KousakisR.Scott Gemmill12. 5. 2019 (2019-05-12)
24024 "Lažna zastava (2. deo)" Dennis SmithFrank Military19. 5. 2019 (2019-05-19)


Sezona 11 (2019–20)[uredi | uredi kod]

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
Naslov Reditelj Scenarista Emitovanje
2411 "Neka sudbina odluči (3. deo)" Christine MooreKyle Harimoto29. 9. 2019 (2019-09-29)
2422 "Mamac" Dennis SmithKyle Harimoto6. 10. 2019 (2019-10-06)
2433 "Oče naš" Benny BoomR. Scott Gemmill i Frank Military13. 10. 2019 (2019-10-13)
2444 "Žuta groznica" Terrence O'HaraAndrew Bartels20. 10. 2019 (2019-10-20)
2455 "Poreklo" Lily MariyeJordana Lewis Jaffe27. 10. 2019 (2019-10-27)
2466 "Sjajni krvavi plan" Terence NightingallSinopsis: Frank Military
Scenario: Terence Nightingall, Kate D. Martin i Frank Military
3. 11. 2019 (2019-11-03)
2477 "Takkmičenje elegancije" Yangzom BrauenLee A. Carlisle10. 11. 2019 (2019-11-10)
2488 "Kadrovi" James HanlonJoe Sachs17. 11. 2019 (2019-11-17)
2499 "Ubiti Bila" Eric A. PotSamantha Chasse i R. Scott Gemmill24. 11. 2019 (2019-11-24)
25010 "Majka" Dennis SmithEric Christian Olsen & Babar Peerzada1. 12. 2019 (2019-12-01)
25111 "Odgovori" Frank MilitaryKyle Harimoto8. 12. 2019 (2019-12-08)
25212 "Pripremni rad" Benny BoomErin Broadhurst5. 1. 2020 (2020-01-05)
25313 "Visoko društvo" John Peter KousakisChad Mazero12. 1. 2020 (2020-01-12)
25414 "Teškoća sa obavezama" James HanlonJordana Lewis Jaffe16. 2. 2020 (2020-02-16)
25515 "Lanac" Diana C. ValentineAndrew Bartels23. 2. 2020 (2020-02-23)
25616 "Alsiadžun" Dennis SmithR. Scott Gemmill1. 3. 2020 (2020-03-01)
25717 "Pripazi na mene" Dan LiuKyle Harimoto8. 3. 2020 (2020-03-08)
25818 "Nestalo vreme" Yangzom BrauenAndrew Bartels22. 3. 2020 (2020-03-22)
25919 "Sreća prati hrabre" Eric A. PotR. Scott Gemmill29. 3. 2020 (2020-03-29)
26020 "Obaranje" Tony WharmbyJordana Lewis Jaffe12. 4. 2020 (2020-04-12)
26121 "Ubistvo vrana" Suzanne SaltzChad Mazero19. 4. 2020 (2020-04-19)
26222 "Zakon ponašanja" Frank MilitaryFrank Military26. 4. 2020 (2020-04-26)


Napomena[uredi | uredi kod]

  1. Epizoda "Izlazna strategija" je jedina epizoda u celoj seriji koja umesto špice ima samo naslov i ime kreatora.

Spoljašnje veze[uredi | uredi kod]