Milan Radonjić

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
GDJ-World-Flags-Globe.svg Ovaj članak ili jedan njegov dio nije preveden ili je samo djelimično preveden.
Ako smatrate da ste sposobni prevesti ga, pogledajte kako uređivati članak, kliknite na link uredi i prevedite ga vodeći računa o standardima Wikipedije i srpskohrvatskog jezika.
Milan Radonjić
Rođen/a 11. april 1973. (1973-04-11) (dob: 47)
Beograd, SR Srbija, SFRJ (danas Srbija)
Ostala imena Vidoviti Milan
Zanimanje medij, TV voditelj, zabavljač
Poznat/a po televizijskom čitanju tarota

Milan Radonjić (Beograd, 11. aprila 1973.), srpski okultist i zabavljač. Popularnost stekao kao televizijski voditelj ezoteričnih emisija u kojima je nastupao kao majstor tarota.

Biografija[uredi - уреди | uredi izvor]

U početku, posle završene srednje škole, Radonjić je radio kao noćni tarot tumač u emisijama na lokalnim TV stanicama u Srbiji, kao što su TV Duga i TV Palma Plus. U svojim emisijama je stekao veliko interesovanje. Uključujući i pojedinačne i višestruke stranice intervjua u Jutarnjem listu,[1] Večernjem listu[2] i u Blicu, Shodno tome, a posebno nakon što je u Srbiji donešen zakon o zabranjivanju TV kartica, počeo je da radi na pet televizijskih stanica u Bosni i Hercegovini, uključujući i nacionalne OBN televizija sa sedištem u Sarajevu, uključujući i jedan broj televizijskih stanica u Hrvatskoj, koje su Nova TV sa sedištem u Zagrebu, a prvi puta u Hrvatskoj pojavio se u emisiji Noćna mora Željka Malnara na Z1 Televiziji. Navodno njegov ugovor sa OBN televizijom vredi 780 hiljada dolara, ali da kao i većina stvari koje Radonjić javno tvrdi.[3] Posle niza bizarnih video snimaka na internetu sa predviđanjima Radonjića i saveta, kao što su "Vi ćete zatrudneti u sedam dana ako pročitate Pinokija svaki dan".

U svoj uobičajnoj šali pola u ozbiljno stilu Radonjić tvrdi da su njegove pretpostavke koje pokazuju šta će se desiti u 2017. godini tačne. Za samo godinu dana 15 odsto ljudi ga shvata i razume. On je izjavio da je kupio YouTube i da su ga Barak Obama i Bil Gejts konsultovali za savet.[4]

Djela[uredi - уреди | uredi izvor]

  • Tarot poetika duha. Banja Luka, 2007.

Reference[uredi - уреди | uredi izvor]

Eksterni linkovi[uredi - уреди | uredi izvor]