Alexx Woods

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
(Preusmjereno sa Aleks Vuds)
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Alexx Woods
lik iz CSI: Miami
AlexxWoods.jpg
Prvo pojavljivanje2x22, "Cross Jurisdictions" (CSI: Crime Scene Investigation)
Zadnje pojavljivanje8x05, "Bad Seed"
Tumač/ica ulogeKhandi Alexander
Informacije
Zanimanjeljekar (patolog)
Rođenje
Smrt

Dr.l Alexx Woods je izmišljeni lik ljekarke koji je bila jedna od protagonistica američke TV-serije CSI: Miami, i koju je tumačila Khandi Alexander.

Fiktivna biografija[uredi - уреди | uredi kôd]

Alexx Woods se rodila 13. augusta 1963. godine u New Yorku, ali je živjela, odrasla i školovala se u Los Angelesu. U Miamiju je počela raditi kao mrtvozornica i patolog, te blisko surađivati sa timom forenzičara Policije Miami-Dadea. Bila je udana za muža koji je kasnije bio ubijen; u tom braku je rodila dvoje djece - sina Bryana i kćer Jamie.

Woods se isticala izuzetnom emotivnošću, kao i sklonošću da sa svojim mrtvim "pacijentima" razgovara kao da su živi, pri čemu ju je posebno pogađalo ako su žrtve bile mlade. Tokom suradnje sa forenzičkim timom se zbližila sa njegovim članovima, postavši svojevrsna majčinska figura Ericu Delku i Ryanu Wolfeu.

Na kraju upetljanost njenog sina u maloljetnički kriminal dovede do situacije u kojoj zaključi da bi njeno dalje prisustvo kompromitiralo forenzički tim, te odlučuje dati otkaz, a što Horatio Caine prokomentira time "da mora provesti više vremena sa živima" i da su joj, ako se želi vratiti "vrata uvijek otvorena". U nekoliko kasnijih epizoda se povremeno pojavljuje kao ljekarka koja radi u hitnoj službi, spašavajući živote.

Izvori[uredi - уреди | uredi kôd]


Vanjske veze[uredi - уреди | uredi kôd]