Popis epizoda serije CSI: Miami

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
(Preusmjereno sa Popis epizoda CSI: Miami)

Slijedi lista epizoda američke dramske serije CSI: Miami.

Prva, druga i treća sezona imaju 24 epizode, isto kao i peta i osma. Četvrta i sedma sezona su imale po 25 epizoda. Šesta sezona je imala samo 21 epizodu zbog štrajka scenarista. Deveta sezona ima 22 epizode, dok je deseta i poslednja sezona imala 19 epizoda.

Serija CSI: Miami broji 10 sezona i 232 epizode.

Pregled serije[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona Epizode Originalna premijera
Prva prikazana Posljednja prikazana
Pilot 1 9. Maj 2002.
1 24 23. Septembar 2002. 19. Maj 2003.
2 24 22. Septembar 2003. 24. Maj 2004.
3 24 20. Septembar 2004. 23. Maj 2005.
4 25 19. Septembar 2005. 22. Maj 2006.
5 24 18. Septembar 2006. 14. Maj 2007.
6 21 24. Septembar 2007. 19. Maj 2009.
7 25 22. Septembar 2008. 18. Maj 2009.
8 24 21. Septembar 2009. 24. Maj 2010.
9 22 3. Oktobar 2010. 8. Maj 2011.
10 19 25. Septembar 2011. 8. April 2012.

Epizode[uredi - уреди | uredi izvor]

Pilot: (2002)[uredi - уреди | uredi izvor]

Naslov Scenario Režija Premijera Produkcijski kod
"Van Nadležnosti" Anthony E. Zuiker, Ann Donahue i Carol Mendelsohn Danny Cannon 9. maj 2002 (2002-05-09) 222
Bivši šef policije iz Las Vegasa je pronađen ubijen, a njegova sedmogodišnja ćerka je pronađena živa u Majamiju. Ketrin i Vorik zatim putuju na Floridu, gde uz pomoć istražitelja iz Majamija koje predvodi Horejšio Kejn love ubicu. 

Sezona 1: (2002–03)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 1)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
1 1 "Zlatni Padobran" Joe Chappelle Steven Maeda septembar 23, 2002 (2002-09-23)

Megan Doner se vraća u istražiteljsku jedinicu na vremena za rad kad se avion srušio u Everglejdsu. Dok su u potrazi za preživelima, oni neobjašnjivo otkrivaju žensko telo pronađeno pet kilometara od mesta nesreće. Kada je jedini preživeli rekao da je žena otvorila vrata aviona u cilju da se ubije, Horejšio je sumnjičav. Ekipa sada mora da rekonstruiše ono što se dogodilo na tom fatalnom letu, pogotovo kada se delovi baš i ne uklapaju.

  • Prva pojava Horejšia Kejna, Keli Dukejn, Erika Delka, dr. Aleks Vuds, Tima Spidla i Megan Doner. 
2 2 "Gubljenje Lica" Joe Chappelle Steven Maeda i Gwendolyn M. Parker septembar 30, 2002 (2002-09-30)
Ogrlica bomba je eksplodirala i ubila čoveka i dobrog Horejšiovog prijatelja. Pošto mu je prijatelj (i mentor) nastradao, Horejšio radi dvostruko teško u ovom slučaju što brine Megan koja je izgubila muža na dužnosti. Sa još tri bombe, stavljeni su na probu da saznaju ko to radi i ko su mete. Sa dokazima u ruci, traže se kolumbijsku luku i otkrivaju stvari o radnicima za koje misle da će pomoći u slučaju. Međutim, novi dokazi ukazuju na to da je bombaš Odeljenja za bombe. 
3 3 "Mokro Stopalo/Suvo Stopalo" Tucker Gates Eddie Guerra oktobar 7, 2002 (2002-10-07)
Horejšio i njegova ekipa istražuju otkriće delova torzoa muškarca koji je otkrio skup ribara kad su isekli ajkulu koju su uhvatili, a ostaci muškarca su se prosuli. Megan uskoro shvata da je čovek ubijen kada otkrije ranu od metka na lešu. Kasnije je druga žrtva pronađena kako pluta u gumi za plivanje. 
4 4 "Samo Jedan Poljubac" Scott Brazil Laurie McCarthy i Matt Witten oktobar 14, 2002 (2002-10-14)
Mrtav muškarac sa prerezanim grlom i delimično spaljenim licem je otkrivena na jednoj plaži Majamija zajedno sa mladom devojkom u nesvesti koja je pretučena i bačena u okean. Istraga vodi Horejšija do istaknute porodice na Floridi i njene glave koja je nekada bila uključena u misteriozni slučaj koji je mučio Horešija godinama. 
5 5 "Pepeo Pepelu" Bryan Spicer Mark Israel oktobar 21, 2002 (2002-10-21)
Kada je sveštenik pronađen mrtav u svojoj crkvi nakon što je brutalno ubijen, Megan, Keli i Spidl moraju da raspetljaju neurednu mrežu porodičnih problema koji su doveli do njegove smrti. Sa druge strane, Horejšio i Erik pokušavaju da reše emocionalni slučaj vozila koje eksplodiralo i koji je bio dom majci sa detetom. 
6 6 "Slomljeno" Deran Sarafian Ildy Modrovich i Laurence Walsh oktobar 28, 2002 (2002-10-28)
Cela ekipa istražuje mesto zločina u zatvorenom zabavnom parku kad je devojčica pronađena ugušena u kupatilu. Oni moraju da pronađu nemilosrdnog čoveka odgovornog za gnusni zločin brže nego što je to uobičajeno dok su svi na tom mestu zadržani dok se sve ne raščisti. Za ono što izgleda kao običan pokušaj otmice se ispostavlja da je mnogo više nego što je bilo ko od detektiva očekivao. 
7 7 "Bez daha" Charlie Correll Steven Maeda i Gwendolyn Parker novembar 4, 2002 (2002-11-04)
Golo telo stripera koji je nastupao u toku privatna zabave na imanju Kokonat Grouv je pronađeno sledećeg jutra u obližnjem ružičnjaku, a istražitelji imaju poteškoća oko utvrđivanja uzroka smrti. U međuvremenu, Megan i Erik istražuju slučaj plivača koji je iznenada pao mrtav od ubodne rane nakon nakon što se popeo na brod udaljen sedam milja u Atlantiku. 
8 8 "Klanica" Dick Pearce Laurie McCarthy novembar 11, 2002 (2002-11-11)
Horejšio i njegova ekipa moraju da otkriju dokaze u brutalnom ubistvu čitave porodice u svojoj kući. Jedini preživeli su dete uprljano krvlju i otac koji je na operaciji. Neposredna pretpostavka je da je majka odgovorna - zbog postporođajne depresije - ali dokazi otkrivaju potresan, drugačiji ishod. 
9 9 "Zona Ubijanja" Daniel Attias Mark Israel i Lois Johnson novembar 18, 2002 (2002-11-18)
Snajper cilja u centru grada Majamija, a Horejšio i njegova ekipa moraju da žure da bi zaustavili ubicu pre nego što napadne ponovo. 
10 10 "Užasna Misao" Greg Yaitanes Ildy Modrovich i Laurence Walsh novembar 25, 2002 (2002-11-25)
Horejšio, Spidl i Keli kopaju po dokazima u ubistvu jednog čudnog, neuobičajenog profesora na fakultetu kad je pronađen mučen kako visi na drvetu. Njihove sumnje su odmah usmerene na njegovih trinaestoro sektaških studenata. S' druge strane, Delko i Megan istražuju automobil koji je pronađen u vodi sa lešom u gepeku i odmah sumnjaju da je to prevara osiguranja. 
11 11 "Kampski Strah" Deran Sarafian Eddie Guerra i Steven Maeda decembar 16, 2002 (2002-12-16)

Istražitelji istražuju smrt mlade manekenke čije je telo pronađeno u blizini popravnog kapma za devojčice. Na drugom kraju grada, Delko i Spidl istražuju bizarnu smrt čoveka koji je očigledno spaljen iznutra. U međuvremenu, zbog nemogućnosti da se nosi sa poslom više i osećaja da je to podseća na rad njenog pokojnog muža, poručnik Doner podnosi ostavku i napušta ekipu zauvek ostavljajući Horejšiju poruku.

  • Poslednja pojava Megan Doner. 
12 12 "Ulazne Rane" David Grossman Laurie McCarthy i Gwendolyn M. Parker januar 6, 2003 (2003-01-06)
Oženjenom čoveku i njegovom saradniku koji su bili u potrazi za malo vannastavne zabave je prekinuta zabava kada su pronašli mrtvu prostitutku u bungalovu, što vodi do porodičnog čoveka koji je skrivao sumnjivu prošlost. Ekipa se bavi krađom kola u kojoj je ubijen jedan nemački turista, ali okolnosti izgledaju više kao ubistvo jer je supruga ostavljena nepovređena nakon pucnjave. 
13 13 "Ležaj" Charlie Correll Elizabeth Devine januar 27, 2003 (2003-01-27)
Ekipa istražuje proizvodnju smrtonosne droge u pokretnoj laboratoriji, a jedna starija žena je ubijena u domu za stara lica. 
14 14 "Prinudni Ulaz" Artie Mandelberg Mark Israel i Lois Johnson februar 3, 2003 (2003-02-03)
Goli čovek je pronađen vezan za krevet, nakon što se ugušio dok je seksualno zlostavljan. Istovremeno, vlasnik krematorijuma je pronađen mrtav. Dok istražuju, otkrivaju desetine tela koja nikada nisu kremirana. 
15 15 "Hodajuća Mrtvakinja" Jeannot Szwarc Ildy Modrovich i Laurence Walsh februar 10, 2003 (2003-02-10)
Pljačkaš je pronađen mrtav na ulici sa slomljenim vratom. Ali Horejšiova ekipa ima veći problem na svojim rukama jer su tokom obdukcije Aleks i Horejšio shvatili da je čovek bio izložen zračenju. Sada ekipa mora da se trka sa vremenom da bi pronašla čovekovog ubicu pre sledeće žrtve, a advokat umire od trovanja zračenjem. 
16 16 "Dokazi Nevidljivih Stvari" Joe Chappelle David Black februar 17, 2003 (2003-02-17)

Ekipa istražuje ruskog imigranta koji je izboden na smrt. Jedini svedok zločina je striptizeta koja igrala za njega.

  • Prva pojava Frenka Tripa. 
17 17 "Jednostavan Čovek" Greg Yaitanes Steven Maeda februar 24, 2003 (2003-02-24)

Pre nego što je Horejšio trebalo da svedoči u slučaju ubistva u kojem je okrivljeni suprug gradske savetnice, dobio je nove činjenice koje bi mogle da dokažu da je čovek nevin. Tu su i novi podaci koji se vrte oko otkrića druge žrtve koja bi odgovarala profilu navodnog ubice - ako čovek na suđenju nije kriv.

  • Prva pojava Jeline Salas. 
18 18 "Dan Objave" David Grossman Elizabeth Devine, Ildy Modrovich i Laurence Walsh mart 10, 2003 (2003-03-10)
Istraga pljačke nudi kratak pogledi na privatni život istražitelja, čiji su živci na rubu kada postanu osumnjičeni u zločinu koji pokušavaju da reše. 
19 19 "Dupla Kapisla" Joe Chappelle Marc Dube mart 31, 2003 (2003-03-31)
Horejšio se bori sa FBI-jem i saveznim šerifima u pokušaju da otkrije zašto je prekrasna žena ubijena pored bazena u hotelu "Rici". Dokazi ukazuju da ju je ubio profesionalni ubica, a slučaj postaje stvarno zbunjujuć kada saveznjake počne da zanima. Sa druge strane, Keli se suočava sa tim da njen otac ima problem sa alkoholom. 
20 20 "Mladićev Grob" Peter Markle Lois Johnson april 14, 2003 (2003-04-14)
Horejšiu je prišao jedan pravnik kome je pomogao da se skloni pre nekoliko godina, i moli ga za pomoć u pronalaženju njegovog nestalog maloletnog sina. Kako istraga napreduje, Horejšio otkriva da dečak možda planira smrtonosni napad. Sa druge strane, Spidla počinje da privlači seksi manekenka koja je možda bila uključena u smrti svog dečka. 
21 21 "Prolećni Raspust" Deran Sarafian Steven Maeda april 28, 2003 (2003-04-28)
Horejšio i njegova ekipa istražuju smrt dva studenta koji su bili u Majamiju za letnji raspust. Prvi je maloletnica pronađena mrtva na plaži sa slomljenim vratom i ljudskim tragovima ugriza na nogama. Drugi je mladić pronađen na dnu motelskog bazena koji je navodno umro pre nego što je pao u vodu. 
22 22 "Bure Baruta" Charlie Correll Corey Miller maj 5, 2003 (2003-05-05)
Spidl i Delko su prisutni kada se noćnom klubu zapalio, po svemu sudeći zbog pirotehnike Di Džeja, ubivši 16 ljudi i ranivši desetine drugih. Ali započeta istraga otkriva da je možda podmetnut požar da bi se prikrilo ubistvo. Takođe, Horejšio ispituje smrt prostitutke koja je pronađena mrtva u kupatilu sudije u njegovom domu. 
23 23 "Nakaze i Štipanja" Deran Sarafian Elizabeth Devine i John Haynes maj 12, 2003 (2003-05-12)
Eksplozija u oronuloj štali je skoro ubila Horešjija i njegovu ekipu odmah nakon pronalaska mrtvog čoveka unutra, vezanog uz trakom. Slučaj postaje ličan za Horešjija kada je otkriveno da je vodeći osumnjičeni poznavao njegovog pokojnog brata. U laboratoriju, Aleks je šokirana saznanjem da je ubijeni muž njene najbolje drugarice navodno bio žrtva slučajnog ranjavanja. 
24 24 "Telesni Račun" Joe Chappelle Ildy Modrovich i Laurence Walsh maj 19, 2003 (2003-05-19)
Problem počinje kada je zatvorenik izboden na smrt u dvorištu zatvora. Ubrzo nakon što je Horejšio stigao na mesto zločina, helikopter se pojavljuje iznad popravne ustanove. On se odmah boji da je ubistvo bilo mamac za postavljanje bekstva. To su potvrdila i trojica zatvorenika kad su uskočili u helikopter i pobegli. Kako istraga napreduje, identiteti begunaca postaju poznati i užasna realizacija se proteže preko Horejšija: Dva begunca su hladnokrvne ubice koji već imaju izabrane žrtve. 

Sezona 2: (2003–04)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 2)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
25 1 "Krvna Braća" Danny Cannon Ann Donahue septembar 22, 2003 (2003-09-22)
Horejšio istražuje ubistvo modela namerno pregažene ispred hotela "Majami" od strane vozača koji je pobegao sa mesta zločina. Kada dokazi dovedu do osumnjičenog, vladina birokratija donosi neočekivani preokret na postupak. Horejšio i Jelina počinju da se suočavaju sa svojim osećanjima jedno prema drugom. 
26 2 "Zona Smrti" Joe Chappelle Michael Ostrowski septembar 29, 2003 (2003-09-29)
Telo muškarca koji je bio uključen u pronalazak potonulog blaga je otkriveno zakačeno za zid njegove nove jahte krvavim kopljem ispaljenim iz podvodne puške iz neposredne blizine. 
27 3 "Teško Vreme" David Grossman Steven Maeda oktobar 6, 2003 (2003-10-06)
Horejšio lovi odgovorno lice za okrutni napad na ženu koju je namamio u prazan stan i pretukao daskom. 
28 4 "Smrtonosno Suočavanje" Deran Sarafian Elizabeth Devine oktobar 13, 2003 (2003-10-13)
Kada je maloletna teniserka oteta iz svoje spavaće sobe, istraga dovodi do plovnih puteva kada je devojčicina ruka pronađena u stomaku aligatora. Delko zove stručnjaka - svog starog druga sa fakulteta, sada sručnjaka za aligatore, Džefa Korvina, da pomogne. 
29 5 "Najbolja Odbrana" Scott Lautanen Shane Brennan oktobar 20, 2003 (2003-10-20)
Dva mlada vlasnika gradske kafane su pobijena nakon radnog vremena i još jedan muškarac je ranjen u napadu, koji je navodno počinio maskirani napadač. U međuvremenu, Keli otac najavljuje da je sada javni branilac i treba mu njena pomoć sa slučajem ubistva u kojem je žena navodno izbola svog dečka na smrt u svom automobilu šrafcigerom. 
30 6 "Uragan Anthony" Joe Chappelle Ildy Modrovich i Laurence Walsh novembar 3, 2003 (2003-11-03)
Uragan Entoni udara Majami. Čovek i njegova supruga pokušavaju da pobegnu od besa oluje kada je uragan naleteo i ubio čoveka u zaslepljujućoj oluji. Horejšio smatra da je nedostatak udarnih rana na kolenima žrtve ukazuje na to da je on udario automobil, a ne automobil njega. U naizgled nepovezanom slučaju, Horejšio proalazi još jednu žrtvu uragana nabijenu na ogradu. Međutim, kada istražitelji otkriju razbacane ostatke dokaza nakon oluje, čini se da ova dva slučaja mogu da imaju smrtonosnu vezu. U međuvremenu, nakon što Keli svedoči kako čovek pljačka kuću, ona shvata da ima još jedan slučaj na rukama kad sazna da je njegova bivša žena unutra upucana i ubijena. 
31 7 "Grand Pri" David Grossman Michael Ostrowski i Steven Maeda novembar 10, 2003 (2003-11-10)
Trkača auto-trka je zahvatio nevidljivi plamen i on je umro u toku trke kvalifikacija na Grand Priju Americi. 
32 8 "Stariji Brat" Joe Chappelle Ann Donahue i Jonathan Glassner novembar 17, 2003 (2003-11-17)
Horejšio je krenuo da pronađe ubice svog brata i zaštiti bratanca za koga nije znao ni da postoji kada se Suzi, bivša zavisnica od meta, pojavila sa Rejevom vanbračnom ćerkom. Tim istražuje voajersku internet stranicu u vezi sa ubistvom jednog deoničara. 
33 9 "Mamac" Deran Sarafian Steven Maeda i Shane Brennan novembar 24, 2003 (2003-11-24)
Mladu ženu je napala ajkula i ona kasnije umire, ali je otkriveno da je ona prvo upucana. Slučaj postaje još teži za istražitelje kada je jedan od njihovih saradnika postao glavni osumnjičenog. Mrtva žena je radila za privatnu istražiteljsku agenciju koja je specijalizovana za praćenje i zotkrivanje oženjenih muškaraca koji su osumnjičeni za neverstva. 
34 10 "Izuzetno" Karen Gaviola Elizabeth Devine i John Haynes decembar 15, 2003 (2003-12-15)
Mlada žena je bačena preko ograde od garaže, ali je istraga njene smrti otkrila dokaz da je ubijena pre pada i da je verovatno bila oteta. Sat žrtve dovodi do njenog dečka koji govori detektivima da je bila uzbuđenja kad je bila otet u toku izuzetne vrste igre uloga. U međuvremenu, Delko upada u nevolje kada slučajno omete slučaj kada je naleteo na lanac obijača kola. 
35 11 "Komplikacije" Scott Lautanen Sunil Nayar i Corey Miller januar 5, 2004 (2004-01-05)
Anesteziolog koji je radio u klinici za negu lepote je otkriven obešen u dupleksu, ali istraga ukazuje na ubistvo, a ne na samoubistvo. Slučaj intenzivira kada se saznalo da je doktor izgubio pacijenta nedelju dana ranija tokom rutinske plastične operacije i da je suprug žrtve verovao da je ona ubijena. 
36 12 "Svedok Ubistva" Duane Clark Ildy Modrovich, Laurence Walsh i Michael Ostrowski januar 12, 2004 (2004-01-12)
Deoničar dijamanatima koji je nosio dva miliona dolara u robi je ubijen nakon što je njegov automobil udarilo drugo vozilo i kada je izašao da se suoči sa vozačem. Jedini svedok zločina je čovek zaosato u razvoju koji kaže da je ubica neko ko se zove Kolton. U međuvremenu, izvan grada, Spidl i Delko istražuju smrt maloletnice otkrivene na stepeništu sa slomljenim vratom. Ubrzo nakon što je žrtva odneta sa mesta zločina, njeno telo nestaje tokom prevoza u Majami. 
37 13 "Krvavi Mesec" Scott Lautanen Jonathan Glassner i Marc Dube februar 2, 2004 (2004-02-02)
Prodavac cigareta je pronađen u svojoj radnji vezan, tučen, osakaćen i ubijen klinom, alatkom za pravljenje cigareta koju karakterišu zaobljene oštrice. Istraga vodi Horejšija do skupa koji pomaže kubanskim izbeglicama. Na drugom kraju grada, 25-godišnji muškarac je ubijen dok je podizao novac sa bankomata, ali motiv izgleda nije pljačka jer je gotovina koju je izvukao ostavljena. 
38 14 "Lagana Vatra" Joe Chappelle Shane Brennan i Michael Ostrowski februar 9, 2004 (2004-02-09)
Delko i Aleks su skoro spaljeni živi dok su istraživali smrt lovca pronađenog upucanoog u blizini navodno kontrolisanog požara u Everglejdsu. Vatra iznenada besni i izmiče kontroli i zadržava ih, prisiljavajući ih da se sklone ispod cirade. Kasnije, drugo telo je otkriveno, a ovaj put je to mlada žena koja je izgleda pretučena na smrt. Horejšio veruje da seksualni prestupnik stoji iza napada - i vatre. 
39 15 "Uhodaci" Deran Sarafian Elizabeth Devine i Steven Maeda februar 16, 2004 (2004-02-16)
Poznati fotograf je pronađen mrtav u svom automobilu nakon nesreće, ali Horejšio veruje da je ubijen. Istraga dovodi do filmske zvezde A-spiska, koji je uhvaćen u optužujućem položaju na fotografijama koje je snimio paparaco. 
40 16 "Invazija" Félix Enríquez Alcalá Brian Davidson i Jonathan Glassner februar 23, 2004 (2004-02-23)
Kada je bivši šampion u surfovanju ubijen u svojoj kući, istražitelji su odlučni da pronađu ubice. Ted Henderson je ubijen u svojoj kući i njegovo telo je nestalo, dok su njegova supruga i sin ostali tučeni i vezani. Dok pretresa kuću, Horejšio pronalazi heroin u sobi sina i saznaje da je tajno preprodavac droge. 
41 17 "Novac ni Zašta" Karen Gaviola Marc Dube mart 1, 2004 (2004-03-01)
Horejšio je brzo došao na mesto zločina kada je blindirani kamion koji je prevozio 3 miliona i 200 tisuća dolara opljačkan u odvažnoj pljački u centru. Tokom zastoja, vozač je poginuo, a Horejšio je oborio jednog od dva lopova. Drugi beži sa plenom, ali za novac se ispostavlja da je falsifikovan. Tim mora da shvati šta se desilo sa novcem banke pre nego što je zameljen lažnim novčanicama. Da dan bude još gori za Horejšija, Jelina ga uhodi s njegovim bratancem i pretpostavlja da je devojčica njegovo vanbračno dete, a ne ćerka njenog pokojnog supruga. 
42 18 "Budući" Fred Keller Elizabeth Devine, Steven Maeda i John Haynes mart 22, 2004 (2004-03-22)
Horejšiov i Spidlov slučaj zavisi od iskaza forenzičko-dokaznog entuzijaziste koji je ukrao krvavu lateksnu rukavicu sa mesta ubistva čoveka koji je izboden na smrt nožem skakavcem. Kada ga je Spidl našao, budući istražitelj je pod utiskom zbog lakoće kojom je Spidl bio u stanju da ga pronađe, pa njih dvoje razvijaju odnos. U međuvremenu, Delko i Keli istražuju ubistvo mlade žene čije je telo pronađeno umotano u plastičnu kesu za đubree u kontejneru u blizini kluba "Rici Majami" gde je radila. 
43 19 "Rok" Deran Sarafian Ildy Modrovich, Laurence Walsh i Sunil Nayar mart 29, 2004 (2004-03-29)
Džoš Dalton, vrući, mladi izveštač za "Majamisko Sunce", svedoči ubistvu svog prijatelja, pomoćnik gradskog poslanika, u Majamiskom narko okrugu Zlatni trougao. Džoš, koji je sumnjivo nepovređen u napadu, tvrdi da su tamo došli zbog priče, ali Horejšio veruje da postoji više u toj situaciju. Kasnije, drugi novinar iz istih novina je pronađen ubijen u gepeku svog automobila, koji je prijavljen da je ukraden. Sada, kada dokazi odbacuju Džošovu verziju onoga što se dogodilo, istražitelji se nalaze zakačeni u svetu brzog novinarstva i saznaju da je opasno tanka linija između istine i onog što se prodaje u novinama. 
44 20 "Zakletva" Duane Clark Alison Lea Bingeman april 19, 2004 (2004-04-19)
Policajac se srušio i umro nakon povlačenja preko automobila, a istraga otkriva da je ubijen. Horejšiju raste sumnja kada Unutrašnja kontrola postaje uključena u slučaj, što ga vodi da veruje da ubistvo nije bio slučajan zločin. U međuvremenu, Keli pomaže zlostavljanoj ženi koja živi s' jednim od osumnjičenih u istrazi. Jelina počinje da izlasi sa Horejšiovim neprijateljem koji je na čelu istrage Unutrašnje kontrole. 
45 21 "Neprizemljenje" Joe Chappelle Shane Brennan, Marc Dube i Jonathan Glassner maj 3, 2004 (2004-05-03)
Nakon što se mali avion srušio na plaži u Majamiju i nakon što je pilot umro, Horejšio pronalazi ostatke na mestu pada od hemikalija koje se koriste u izradi kokaina, a izgleda da je poslovni partner žrtve možda sabotirao avion. Međutim, kada dokazi ukazuju na to da je pilot možda umro pre pada, ekipa istražuje komšiluk - sve žrtve su bogati stanovnici slepe ulice gde su požuda, ljubomora i pohlepa opasni motivi za ubistvo. 
46 22 "Pad" David Grossman Ildy Modrovich i Corey Miller maj 10, 2004 (2004-05-10)
Telohranitelj je pronađen mrtav nakon pucnjave na koncert rep zvezde, a istražitelji moraju istraže. Rep zvezda 10-Veliki neće da razgovara sa policijom u vezi sa ubistvom ili zašto bi neko pokušao da ga ubije. Ali, kada dokazi ukazuju na to da je možda telohranitelj 10-Velikog bio prava meta, istražitelji moraju da zavire u opasan svet lične sigurnosti. U međuvremenu, Aleks dobija potres svog života kada se pretpostavljeni leš iz nedavne saobraćajne nesreće probudio u njenoj mrtvačnici, a imao je samo hipotermiju. 
47 23 "Majami/Nju Jork Nonstop[1]" Danny Cannon Anthony E. Zuiker, Ann Donahue i Carol Mendelsohn maj 17, 2004 (2004-05-17)
Kada se maloletnica se vratila kući sa velike žurke u noćnom klubu za maloletne i našla je svoje roditelje pobijene, a potraga za ubicom vodi Horešjija u Novi Jork. Pre nego što je stigao, novojorški detektivi, koje predvodi detektiv Mek Tejlor, su prozvani da istraže ubistvo policajca na tajnom zadatku za koga se ispostavilo da je glavni osumnjičeni u slučaju u Majamiju. Međutim, medicinski veštak je utvrdio da je on mrtav 72 sata, pa nije mogao da bude živ u vreme dvostrukog ubistva u Majamiju. Nakon dalje istrage, Horejšio i Mek utvrđuju da je pravi ubica ubio novojorškog policajca, pa je onda iskoristio njegovu legitimaciju da dođe u Majami, a i dalje je na slobodi. 
48 24 "Nevinost" Joe Chappelle Steven Maeda, Sunil Nayar i John Haynes maj 24, 2004 (2004-05-24)
Glumica iz filmova za odrasle je pronađena zadavljena u parku, a istažitelji moraju da pronađu ubicu. Krv i ljudsko tkivo je pronađeno ispod noktiju Ešli Anders i DNK odgovara DNK direktora društva koji uvozi njene filmove, a on je registrovani seksualni prestupnik. Takođe, Keli otkriva audio traku njegove tajnice na kojoj je on preti Ešli. Međutim, događa se nesreća u laboratoriji na ovom ključnom dokazu i Delko je poslednja osoba koja je radila na njoj. Sada je BUK-ovac Rik Stetler postavljen na slučaj, na Horejšiov užas, dok istražitelji pokušavaju da otkriju dodatne dokaze kako bi pronašli devojčinog ubicu. 

Sezona 3: (2004–05)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 3)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
49 1 "Izgubljeni Sin" Duane Clark Ann Donahue i Elizabeth Devine septembar 20, 2004 (2004-09-20)

Običan slučaj, koji počinje otkrićem metka u telu poslovnog čoveka na praznoj jahti koja je udarila u most, ekipi otkriva podatke koji ukazuju na to da je mrtav čovek isporučivao otkupninu za otetog sina. Slučaj uskoro ima tragičan obrt kad Spidl umre od povreda zadobijenih u pucnjavi u zlatari, ostavljajući tim slomljen i odlučniji nego ikada da sazna ko je odgovoran.

  • Poslednja stalna pojava Timotija Spidla. 
50 2 "Za i Protiv" Karen Gaviola John Haynes i Steven Maeda septembar 27, 2004 (2004-09-27)
Žena je ubijena tokom zabave na imanju na Zvezdanom ostrvu kada je čovek zapucao na jedan čamac. Kada je bivši robijaš je uhapšen, on se ponaša kao da je spostveni advokat i dokazuje da je pametniji nego što izgleda. Stvari postaju složenije nakon činjenice da je glavni svedok u slučaju mali sin mrtve žene koga Horejšio hoće da zaštiti, odbijajući da ga pusti da svedoči. 
51 3 "Pod Uticajem" Scott Lautanen Marc Dube i Corey Miller oktobar 4, 2004 (2004-10-04)

Istražitelji moraju da pronađu ubicu nakon što je mlada žena gurnuta pod autobus u pokretu. Aleks pronalazi modricu u obliku ruke na leđima žrtve, dokazujući da je gurnuta pod autobus, a njen dečko, Džej Siver, je glavni osumnjičeni. Kada jedan od Džejevih protivnika iz ureda takođe završi mrtav, Džej otkriva da ima psihotičnog uhodu, Klaudiju. U međuvremenu, Kelin otac traži od nje pomoć kad se boji da je možda nekoga ubio nakon što je malo popio u toku noći, a Horejšio dovodi novog istražitelja, Rajana Volfa, na slučaj na Kelin užas.

  • Prva pojava Rajana Volfa. 
52 4 "Ubistvo u Bljesku" Fred Keller Anne McGrail i Sunil Nayar oktobar 11, 2004 (2004-10-11)
E-poštom i SMS porukama izazvano je masovno okupljanje studenata za obavljanje nasumičnog zadatka na terenu za golf. Međutim, kako se gomila raspršila, telo srednjoškolca je pronađeno. Izvorna poruka je izazvala "mafija-bljesak" koji je povezan sa srednjoškolcem čiji je otac vrlo moćni advokat. U međuvremenu Horejšio i Jelina istražuju smrt mlade zavisniceod meta pronađene u kontejneru, kod kog je kupovala drogu. 
53 5 "Legalno" Duane Clark Michael Ostrowski i Ildy Modrovich oktobar 18, 2004 (2004-10-18)
18-godišnja devojka je izbodena na smrt u kupatilu poznatog Majamiskog noćnog kluba. Horejšio saznaje da je žrtva, Dženi Prajs istražna saradnica koja je radila za kontrolu alkoholnih pića i koja je pratila maloletnike koji piju. Međutim, slučaj postaje složeniji kada je otkrivena još jedna žrtva ubijena u blizini slupanog automobila. U međuvremenu, Keli i Rajan rade zajedno kako bi se utvrdilo da li nesigurni i maloletni dečak koji je bio u klubu te noći ima bilo kakve veze s' ubistvom. 
54 6 "Đavolja Noć" Scott Lautanen Steven Maeda i Corey Miller oktobar 25, 2004 (2004-10-25)
Supruga poznatog bejzboliste je brutalno ubijena u svojoj kući, a njen razvratni muž se tereti za kazneno delo. POrota na slučaju, kao i optuženi i njegov branilac, posećuju kuću kako bi ispitali mesto zločina, ali kad su se svetla prigušila, kao što je bilo kad je žrtva ubijena, a zatim se ponovo osvetlila, bejzbolista je pronađen mrtav sa satarom u glavi i porukom koja glasi "kriv". U međuvremenu, Horejšio dobija poziv od Jeline, koja mu govori da je njen sin, Rej ml., nestao. 
55 7 "Zločinački Talas" Karen Gaviola Elizabeth Devine novembar 8, 2004 (2004-11-08)
Dok veliki cunami ide pravo prema Majamiju, desetosatno upozorenje daje građanima dovoljno vremena da evakuišu grad. U tom haosu, dve osobe su ubijene na parkingu, a dokazi vode Horejšija da otkrije zaveru da se opljačka banka tempiranu da se iskoristi evakuacija. U svetlu oluje, Rajan i Aleks otkrivaju telo koje je izbačeno sa mesnog groblja, ali i 13 tela od kojih je samo 12 tamo sahranjeno. U međuvremenu, Horejšio sumnja da Jelinu fizički zlostavlja njen dečko, BUK-ovac Rik Stetler. 
56 8 "Brza Ubistva" Fred Keller Sunil Nayar i Marc Dube novembar 15, 2004 (2004-11-15)
Istraga o ubistvu vodi Horejšija i ekipu u svet brzos sastančenja. Ričard Lejken je pronađen ubijen gvozdenom šipkom van salona nakon večeri brzog sastančenja. Ekipa otkriva da je njegov automobil prekriven acetonom, koji doveo do jedne od ženskih osoba. Sada, kada Horejšio i ekipa saznaju da je Lejken nedavno svedočio za ozbiljan napad na košarci, oni kreću u lov na dva počinioca umesto jednog. 
57 9 "Piratski" Duane Clark Michael Ostrowski i Steven Maeda novembar 22, 2004 (2004-11-22)
Ekipa istražuje savremena piratstva uz obale Majamija nakon što je šest tela otkriveno kako pluta u moru vezani zajedno za uže. Horejšio sumnja da je brod otet, a neki iz posade su pobijenih i bačeni u more. Dokazi ukazuju da su se drugi članovi posade možda spasili čamcem za spasavanje. Pomoću radara i GPS tehnologije, istražitelji pronalaze preživele, ali njihove priče se ne podudaraju. Sada, Horejšio i ekipa moraju da saznaju što se zapravo dogodilo u okeanu dok sami ne krenu da istražuju podzemlje Majamiske milicije i trgovaca oružja. 
58 10 "Posle Pada" Scott Lautanen Ildy Modrovich, Marc Dube i John Haynes novembar 29, 2004 (2004-11-29)
Istražitelji moraju da istraže kada je pešak ubijen nakon što je čovek pao sa zgrade pravo na njega. Horejšio i ekipa smatraju da žrtva koja je pronađena na pločniku nije isti čovek koji je pao sa zgrade nego nesrećnik na koga je pao. Istražitelji otkrivaju da je pala žrtva na seks DVD-u koji uključuje vrhovnog Majamiskog sudiju i ženu s' prljavim seksualnim životom. Kad je žena pronađena mrtva, wkipa mora da kopa u složenim ličnim životima onih u Majamiskom pravosudnom sastavu kako bi pronašli ubicu. 
59 11 "Zavisnost" Steven DePaul Charles Holland decembar 13, 2004 (2004-12-13)
Kad je žena ubijena tokom onoga što izgleda kao krađa kola, istražitelji razgovaraju sa mužem, najstarijim od trojice braće koji pokreću svoj unosan porodični posao. Međutim, kada je otkriveno da je žrtva bila zavisna od kockanja koje je moglo da dovede preduzeće do bankrota, ekipa mora da prati dokaze kako bi pronašli ubicu. U međuvremenu, Aleks unajmljuje oporavljenog alkoholičara kao prevoznika tela i mora da istraži kad je optužen za pokradanje mrtvih. 
60 12 "Pucanje" Norberto Barba Corey Miller i Sunil Nayar januar 3, 2005 (2005-01-03)
Kad se desila pucnjava bande u hitnoj, Horejšio i ekipa moraju da nađu članove bande koji su odgovorni. Dokazi ukazuju da je redar u bolnici prepoznao ranjenog člana bande, koji je možda ubio jednog redarevog prijatelja i obavestio članove svoje bande o tome gde je. Međutim, dokazi ne odgovaraju i istražitelji otkrivaju da ga je varala devojka, a ne da je to osveta bande, što stoji iza pucnjave. U međuvremenu, Rajan ispituje majku u hitnoj nakon što njene priče u vezi svog deteta ne piju vodu. 
61 13 "Pandur Ubica" Jonathan Glassner Steven Maeda i Krystal Houghton januar 17, 2005 (2005-01-17)
Tokom rutinsko saobraćajnog zaustavljanja, policajac je ubijen, a sada Horejšio i ekipa moraju da pronađu ubicu. Jedini svedok ubistva je civil koji se vozio zajedno sa policajcem, a koji je sada nestao. Dokazi sa puta dovode istražitelje do Misi Maršal, maloletnice koja je bila sa ubicom u vreme ubistva. U međuvremenu, Horejšiov i Rebekin odnos je u opasnosti kad se ne vide oči u oči na slučaju. 
62 14 "Jednonoćni Štand" Greg Yaitanes Michael Ostrowski i John Haynes februar 7, 2005 (2005-02-07)
Istražitelji otkrivaju složenu operaciju falsifikovanja nakon što je portir pronađen ubijen u jednoj od Majamiskih najpoželjnijih hotela. Prtljag koji je pokojni portir nosio, kao i ukradeni posebni papir na koji je novac štampan vodi istražitelje do otkrića složene operacije falsifikovanja. Sezona krstarenja je u Majamiju, što znači da broj stanovnika Majamija buja čime ekipa ima još više osumnjičenih za ubistvo. U međuvremenu, Keli mora da istraži kada je žena nestala i kasnije je pronađena mrtva, nakon što su ona i njen suprug prisustvovali vrućoj i flert žurci. 
63 15 "Identitet" Gloria Muzio Ann Donahue i Ildy Modrovich februar 14, 2005 (2005-02-14)
Kad istražitelji pronađu ženu koju je progutala celu i ubila džinovska zmija, oni otkrivaju tajnu operaciju krijumčarenja droge. Dokazi vode Horejšija i ekipu do operacije krijumčarenja droge u kojoj su velike zmije korišćene kako bi prebacivali nezakonitu drogu u zemlju kako bi se izbeglo otkrivanje na carini. Međutim, kada Horejšio sazna da Klavo Kruz, Horejšiov neprijatelj koji se krije iza svog diplomatskog imuniteta, možda stoji iza operacije, ekipa mora da pronađe zakonski način da stavi zločinca iza rešetaka. U međuvremenu, Keli i Volf istražuju kada su dve žene tvrde da su prava žrtva krađe identiteta, a da je druga krivac. 
64 16 "Ništa za Gubljenje" Karen Gaviola Elizabeth Devine i Marc Dube februar 21, 2005 (2005-02-21)
Dokazi vode istražitelje do verovanja da je neko podmetnuo masovni požar u Everglejds, kako bi se prikrilo ubistvo. Tamošnji zatvorenici su dovedeni kao slobodna radna snaga u pomoć u borbi protiv divljeg požara u Everglejdsu. Međutim, kada je serijski ubica Tod Kendrik pobegao sa mesta zločina, Horejšio mora da ga nađe pre nego što opet napadne. Ali stvari postaju gore kad Kendrik otme Aleks i prisili je da ga izleči uz pretnju oružjem, prisiljavajući Horejšija da je nađe pre nego što bude kasno. U međuvremenu jedan student je pronađen ubijen, a vatra je uništila mesto zločina i dokaze. Međutim, kada je ekipa otkrila nezakonitu operacije i domaće streljivo u blizini, istražitelji otkritivaju pravi razlog zašto je momak bio napolju. 
65 17 "Avion s' Novcem" Scott Lautanen Sunil Nayar i Steven Maeda mart 7, 2005 (2005-03-07)
Neko koristi lasersku svetlost da zaslepi pilota i sruši avion koji nosi 1,2 milijarde u obveznicama koje treba da dostavi bankama na istočnoj obali. Dokazi sa mesta zločina otkrivaju žrtvu, mladu radnicu iz fonda, koja je bila u avionu, ali je ubijena pre nesreće. Sada, iako ekipa ima malo sa čim da radi, jer se bogata porodica protivi obdukciji žrtve, Horejšio mora da prati trag novca. U međuvremenu, Keli radi na slučaju s bivšim dečkom, detektivom Hejgenom, a njihova romantična povesti može da uzrokuje probleme za oboje. 
66 18 "Kraj Igre" Jonathan Glassner Michael Ostrowski i Corey Miller mart 21, 2005 (2005-03-21)
Izuzetni skejtista i proveravač video igrica je pronađen mrtav na pola platforme koja se koristi za programiranje igricu izuzetnog skejtanja. Istražitelji otkrivaju da je nosio reflektujuće senzore kad je ubijen, tako da je uređaj za otkrivanje pokreta koji se koristi za proizvodnju tih video-igrica zabeležio ubistvo kao što se dogodilo, ali ne i ubicu. Sada ekipa zadire u vrlo konkurentni svet programera i proveravača video-igrica da bi pronašla ubicu. U međuvremenu Horejšio pomaže staroj Spidlovoj drugarici kada je ukraden video snimak njenog seksa. 
67 19 "Seks i Porez" Scott Shiffman Ildy Modrovich & Brian Davidson april 11, 2005 (2005-04-11)
IRS agent ubijen dok je pokušavao ući u posjed jahtu nepodmirenu obveznika. Ubrzo nakon toga, CSIjevci otkriti drugi IRS agent ubijen. Sada, samo kada svatko ima razloga mrziti IRS, Horatio mora pronaći tko stoji iza onoga što bi moglo biti niz ubojstava neposredno prije poreza dan. 
68 20 "Sastanak s' Ubicom" Karen Gaviola Elizabeth Devine & John Haynes april 18, 2005 (2005-04-18)
Horatio život se zauvijek promijenio kada sazna važne informacije o svom bratu. Horatio sada mora otkriti što učiniti s tim informacijama o njegovim bratom, Raymond, i da li ili ne reći Yelina. U međuvremenu, tim istražuje kad je žena ubijena u prepunoj baru nakon što je pristupio ženski zaposlenik servis koji pomaže ljudima pick-up žene. Isto tako, kada Delko izgubi značku nakon nekog neodgovornim ponašanjem i to se koristi u zločin, on mora pronaći značku prije nego što je ponovno koristiti. 
69 21 "Trzaj" Joe Chappelle Steven Maeda & Marc Dube maj 2, 2005 (2005-05-02)
Nakon gorkog pritvoru boj, hici su ispaljeni ispred zgrade suda. Meci lete, a cilj je djevojčici majka. Horatio ide po ocu, koji je sumnja ne mogu biti djevojke biološki otac nakon svega. Međutim, kada je otkrio sjenovito pokraj majčina, tim utvrdi da ona ima mnogo neprijatelja koji bi htjeli uzeti pucao u nju. U međuvremenu, Delko istražuju kad čovjek padne sa 16-ospratnice. 
70 22 "Osveta" Norberto Barba Corey Miller & Sunil Nayar maj 9, 2005 (2005-05-09)
Kada je bivši srednjoškolski nogometna zvijezda je ubijen na okupljanju, CSI mora pronaći ubojicu. Žrtva je bio veliki čovjek na kampusu u srednjoj školi, a tu su i puno gostiju na okupljanju s razloga da mu zamjeraju sve ove godine. Sada, ekipa mora istražiti sve, od glave navijačica u školskoj nepotpunim, da vidim koji je održao desetljeće stara neraspoloženje dovoljno velik da ubije. U međuvremenu, Horatio i Delko doći na mjesto događaja i otkriti da je već obrađena, što dovodi Horatio otkriti više informacija o njegov brat možda bio živ. 
71 23 "Udareno" Scott Lautanen Ann Donahue & Elizabeth Devine & Ildy Modrovich maj 16, 2005 (2005-05-16)
Sjekira ubojica na smrt je dao odgodu izvršenja samo nekoliko trenutaka prije nego što će se održati, na temelju činjenice da postoji svibanj biti pokvarenu DNK analize koristi na suđenju. Sada, bez korištenja DNK dokaze, tim mora utrka protiv vremena i preispitati sve fizičke dokaze u predmetu, kao što su dobili poziv na novi dvostrukog ubojstva koja izgleda sumnjivo kao u slučaju oni rade. 
72 24 "10-7" Joe Chappelle Ann Donahue & Elizabeth Devine & Michael Ostrowski maj 23, 2005 (2005-05-23)

Dok istražuje ubojstvo muškarca angažirao kako bi prljave bombe koje su teroristi namjeravaju krenuti u Miamiju, Horatio pronađe krvavu otisak svog brata, Raymonda, kojega je vjerovao da je mrtav. Međutim, kada je Raymond sin je otet, on izlazi iz duboke tajnom zadatku, a otuđene braće moraju raditi zajedno kako bi spasiti dječaka. U međuvremenu, dok obradu mjesta zločina, nepoznati napadač drži pištolj na Calleigh glavu, a nakon što je smrtonosni sukob u svom balistički laboratoriju, ona ostavljen sumnjajući da ona može nastaviti kao CSI.

  • Poslednja stalna pojava Jeline Salas. 

Sezona 4: (2005–06)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 4)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
73 1 "Iz Groba" Karen Gaviola Ann Donahue & Elizabeth Devine septembar 19, 2005 (2005-09-19)

Tim mora pronaći vezu između dva mjesta zločina; ubijanje dilera droge i silovanja domaćica dobro-off porodice koji je slučajno trudna.

  • Prva pojava Natalije Boe Viste 
74 2 "Krv u Vodi" Duane Clark Dean Widenmann & Sunil Nayar septembar 26, 2005 (2005-09-26)
Kada se bogate porodice zarobljen na gori jahti u vodi punoj ajkula, CSI-a mora istražiti kako se to dogodilo. 
75 3 "Plen" Scott Lautanen Corey Miller & Barry O'Brien oktobar 3, 2005 (2005-10-03)
CSI mora istražiti tamnu stranu Miami noćnih klubova kada tinejdžera turističke nestane. Sara Jennings je bio na putu na Bahame preko Miami za klasu putovanje kada divlju noć provoda, piće i seks su izmakle kontroli. Dakle, CSI mora da otkrije ko je ona sa i ono što se dogodilo te noći kako bi je naći. U međuvremenu, Horatio je prošlost u Njujorku izlazi na površinu kada stari neriješeni slučaj zemljišta na stolu. 
76 4 "48 Sati za Život" Norberto Barba John Haynes & Marc Dube oktobar 10, 2005 (2005-10-10)
Horatio i njegov tim pokušavaju da shvatim kako da oslobodi nevinog mladića nakon što ga je oštra ispitivanja sa Frank Tripp šalje u zatvor. 
77 5 "Tri Načina" Jonathan Glassner Marc Guggenheim & Ildy Modrovich oktobar 17, 2005 (2005-10-17)
Tri prigradskih domaćice na vikend je djevojčica u Majamiju su premijera osumnjičeni, kada je u hotelu zgodnog bazen dječak pronađena mrtva. Kada se Horatio dojavio da je njegov tim se suočava pregled efikasnosti iznenađenje, on mora vjerovati Calleigh, Eric i Ryan da rade zajedno kako bi pronašli ubicu. Međutim, kada su nezavisno pratiti dokaze, svaki otkriva da je njihova mjesta, analiza na različite ubica. 
78 6 "Pod Sumnjom" Sam Hill Sunil Nayar & Barry O'Brien oktobar 24, 2005 (2005-10-24)
CSI mora trci sa vremenom kada su sve dokaze u slučaju ubistva ukazuje na Horatio. Kada je otkrio ubijena žena, Horatio priznaje da ju je vidi i da je on posljednja osoba da vidi živu. Iako dokazi logički ukazuje na Horatio kao ubicu, naš CSI sada mora kopati dublje pronaći pravog ubicu i naučiti koji bi imao motiv i način da ga smesti. 
79 7 "Krivični Let[2]" Scott Lautanen Elizabeth Devine & Anthony E. Zuiker & Ann Donahue novembar 7, 2005 (2005-11-07)
Osuđeni serijski ubojica bježi nakon sabotira avion koji ga je letio iz New Yorka u Miami, gdje je navodno zakopano tijelo. Nakon bježe na nesreće, čovjek ide na ubilački pohod i oduzme student. Mac Taylor dolazi u Miami da pomogne Horatio i ekipa prate ubica od Mac prvobitno uhapšen čovjek u New Yorku. 
80 8 "Pogođen" Karen Gaviola Corey Miller & Barry O'Brien novembar 14, 2005 (2005-11-14)
CSI su prozvani da istraži ubistvo mlade žene koja je bila pred potpisivanjem joj papire za razvod. Uskoro je muž ispostavi da je idealan osumnjičeni. Jedina čudna stvar o ovom slučaju je oružje ubistvo: pištolj za eksere. Međutim, stvari postaju lični za tim kada Ryan je napadnuta i ostavio ozlijeđena nakon što je pucao u oči sa nailgun dok vraćajući mjestu zločina. 
81 9 "Urbani Đavolji prilog" Matt Earl Beesley Dean Widenmann & Marc Guggenheim novembar 21, 2005 (2005-11-21)
Eric našao usred pljačke, dok u banci. Tim ubrzo saznaje da je pljačka banke je dio video igre pod nazivom Urban Hellraisers koji se odigrava u stvarnom životu. Da ih zaustavi, Ryan mora igrati igru ​​i shvatiti sljedeći potez pljačkaša 'pred drugim zločin dogodi. 
82 10 "U ruševinama" Scott Lautanen Ildy Modrovich novembar 28, 2005 (2005-11-28)
Narko bos je ubijen u svom Coconut Grove vilu i osumnjičeni uhapšen na sceni tvrdi da prodaje marihuanu Delko. Stetler, od unutrašnjih poslova, istražuje i slučaj brzo staje lični kada Horatio bude uključen. Što se tiče snimanja, CSI saznali da su možda bili uključeni dva revolveraša. Također, Calleigh donosi veliku odluku o svom poslu. 
83 11 "Naplata" Sam Hill Marc Dube & Ildy Modrovich & Marc Guggenheim decembar 19, 2005 (2005-12-19)
Horatio lovi za čovjeka odgovoran za brutalno silovanje na ženu godina unazad, nakon nove DNK tehnologija pronalazi osuđeni silovatelj nevin. Alexx i Eric istraži doktor čiji pacijent umro od toksičnog šoka nakon slepog creva. 
84 12 "Rezultat" Jonathan Glassner Barry O'Brien januar 9, 2006 (2006-01-09)
CSI istražuje brutalno ubistvo čovjeka koji je učio kako da pokupi žene u vruće noćnom klubu. U međuvremenu, Horatio pokušava da pomogne Marisol, Delko sestra, koji je uhapšen zbog droge. 
85 13 "Prigušivač" Ernest R. Dickerson Sunil Nayar januar 23, 2006 (2006-01-23)
Mala Noche napada ponovo i to je do CSI da ih sruši jednom i za sve. Također, velike tajne otkrivaju o likovima i njihova ljubav života. 
86 14 "Vera" Scott Lautanen Corey Miller januar 30, 2006 (2006-01-30)
Kada dokazi pokazuju da je niz ubistava je povezan s organiziranim kriminalom, Horatio i njegov tim su umesto dovesti do par filma studenti koji imaju scenarij koji sadrži detalje zločina. U međuvremenu, Ryan saznaje da je njegov vid se pogoršava nakon što je ranjen u epizodi "Pogođen" i kao takva, može ugroziti ne samo svoju karijeru kao CSI, ali i njegova budućnost u laboratoriji zločin. Epizoda završava sa Ryan mahnito udara na njegov ormar vrata kao Horatio tiho gleda na iz daljine. 
87 15 "Kosturi" Karen Gaviola John Haynes & Elizabeth Devine februar 6, 2006 (2006-02-06)
Kada Horatio je neprijatelj, Walter Resden cilja nekoga iz svoje prošlosti, Horatio pokušava da ga zaustavi. Također odnos Delko sa Natalia je testiran kada ona misli da može biti trudna. 
88 16 "Devijacija" Scott Lautanen Krystal Houghton februar 27, 2006 (2006-02-27)
DNK alexx je naći širom njen četvrti gdje je sumnja da je odgovoran za smrt osuđenog pedofila. CSI tim uskoro saznaje da je način razmišljanja u susjedstvu moglo dovesti do bilo kakve zajednice žele čovjek otišao. U tim mora saznati ko je pravi ubica je očistiti Aleks. 
89 17 "Sudar" Sam Hill Dean Widenmann mart 6, 2006 (2006-03-06)
Iz onoga što čini da je bio strašno saobraćajnoj nesreći koja tvrdi da je život žene zapravo ispada da je slučaj ubistva. Dokazi se pojavljuje više informacija i drugog tijela. Tokom istrage Natalia prizna tajnu istoriju bračnog zlostavljanja kako bi se pomoglo da se slučaj riješen. 
90 18 "Dupla Opasnost" Scott Lautanen Brian Davidson mart 13, 2006 (2006-03-13)
Miami-Dade okrugu advokat gubi suđenje za ubistvo je veliki publicitet u kojoj je suprug optužen za ubistvo njegove mlada i onda bacanje njenog tijela u jezeru. Međutim, tijelo žene se oporavila nakon suđenja, zaključuje, i ' dvostrukog suđenja' klauzula isključuje muž bude ponovo sudi. Sada, kao CSI strahuju da pravda ne može biti zadovoljena, novi dokazi ukazuju na to da je suprug možda zapravo praksa na drugom žrtvu prvo i Horatio vjeruje da je CSI biti u mogućnosti da biste dobili muža sudi pod različitim osnovama. 
91 19 "Otmica" Eagle Egilsson Ildy Modrovich mart 20, 2006 (2006-03-20)
Nakon što je grupa bogatih mladih žena automobili su ukradeni od luksuznih Toplice, dokaz vodi CSI da mislim da je to dio mnogo većeg automobila cijepanje prevara i svaka od tih žena su se na meti za dom pljačke. Pitanja postaju gore kada Horatio otkriva da je Marisol je i na spa tokom pljačke i on postaje zaštitnim njenog sada joj je život ugrožen. U međuvremenu, Ryan mora nositi sa posljedicama smrzavanja tokom racije na chopshop. 
92 20 "Slobodan Pad" Scott Lautanen Marc Dube april 10, 2006 (2006-04-10)
CSI tim mora da pokuša da sazna ko je pokušao da ubije mladi par (uveden u epizodi 86), koji su pušteni iz zatvora. Bračni par, koji je postao Bonnie i Clyde tipa "miljenici medija" uskoro otkriti da ih nisu svi smatra takvim. Calleigh moraju raditi sa bivšim prijateljem da pomogne u rješavanju slučaja. 
93 21 "Prekid" Sam Hill John Haynes april 24, 2006 (2006-04-24)
CSI tim mora locirati ženu koja je oteta i birali pogrešan broj na svom mobilnom telefonu. Da pokuša da joj locirati tim prvo mora shvatiti koji otetih žena pokušava da kontaktira na prvom mjestu. U međuvremenu, Marisol ima tešku odluku da se i Horatio joj pomaže. Natalia je iznenađen kada je Ryan traži dozvolu Delko je da je odvede na sastanak. 
94 22 "Otvorena Voda" Scott Lautanen Marc Dube & Ildy Modrovich maj 1, 2006 (2006-05-01)
Brodu koji je usidren u Miami je scena za dvostruko ubistvo. Tim istražuje dugu listu potencijalnih osumnjičenih i uskoro lista se drastično skraćen kada CSI je naći veliku količinu novca nedostaje kabinu žrtve. U međuvremenu, Horatio i Marisol je odnos razvija dalje. 
95 23 "Šok (1. Deo)" Karen Gaviola Brian Davidson & Corey Miller maj 8, 2006 (2006-05-08)
Tokom A-liste House Party, nasljednica se nalazi struja u svojoj kadi. Na listi osumnjičenih uključuje njenog muzičar dečko, njen asistent, a njen glavni modeliranje rivala. Delko saznaje da Horatio i Marisol su uskoro biti oženjen i ima mješovite osjećaje o njihovoj svadbi. 
96 24 "Bezakonje (2. Deo)" Duane Clark Ann Donahue & Sunil Nayar maj 15, 2006 (2006-05-15)
Banda Suđenje Mala Noche se zaustavlja kada je okrivljeni bježi uz pomoć lažnog svjedoka i napadač u publici. Delko smatra da je prekrasan, ali poremećeni bivši ljubavnik je proganja svaka žena koja je sada blizu previše, uključujući i njegovu sestru. Kada je hit naredio Mala Noche bande na Horatio, Marisol ipak je onaj koji se kritički ranjen metkom iz snajpera i kasnije podlegne joj ranu i umire. Kada je napadač pronađena, Caine i Delko oboje osvetnik u želji da vidi pravdu. 
97 25 "Jedan od Naših (3. Deo)" Matt Earl Beesley Barry O'Brien & Krystal Houghton & Elizabeth Devine maj 22, 2006 (2006-05-22)
Horatio i Delko pretraživanje Miami srušiti Mala Noche bande jednom i za sve nakon ubistva Marisol. Nadalje, nakon što je još jedan snimanja Mala Noche u vezi, službenik Aaron Jessop je ubio bombu mine iznenađenja na mesta zločina. Potraga za okončanje zločina pohod je ugrožena kada federalci, koju je predvodio Agent Glen Cole, RAID CSI laboratorija u potrazi za nestalim gotovinu dokaza, na osnovu nepoznati tip. Tenzije rastu i mladež se konačno otkriva kao Natalia Boa Vista, iako je asistent SA, Monika West, uz pomoć njen verenik, trezor Agent Peter Elliot, koji je otkrio da se iza nedostaje novca. Eventualni hvatanje vođa bande Diego Rijaz donosi dodatne probleme, kao što je udara nagodbu i deportirani u Brazil - ostavljajući Caine i Delko na novu misiju traže pravdu. 

Sezona 5: (2006–07)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 5)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
98 1 "Rio (4. Deo)" Joe Chappelle Sunil Nayar septembar 18, 2006 (2006-09-18)

Horatio i Delko putuju u Rio da da Riaz, čovjek odgovoran za ubistvo Marisol, je pušten iz pritvora. Iako postoje, Horatio susreće Yelina i naginje da je njegov brat može biti povezan sa Riaz. U međuvremenu, Ray Jnr. prihvata rade od Rijaz do mule drogu u Miami, ne znajući nedavne smrti njegovog oca. Rijaz se napokon našao u Rio, a umire u nož-borba sa Delko i Caine. Povratak u Miami, Natalia, sada CSI, pomaže Ryan istraži premlaćivanje smrt žene, i njen neiskustvo dovodi do problema za Calleigh u uredu. Caine, sada natrag u Miami, uspio pronaći i spasiti njegov nećak.

  • Pojava Jeline Salas. 
99 2 "Pod Maskom" Matt Earl Beesley Marc Dube & John Haynes septembar 25, 2006 (2006-09-25)
Istraga rutina ubistvo u hotelu postaje složeniji kada je nepoznati vozila ruši Calleigh je Hummer u tijelo vode, ugrožavanja većina dokaza prikupljenih na sceni. Otkriveno je da je žrtva bila tajni agent u Crypt Kings biker banda, radeći zajedno sa još operativno po imenu Jake Berkeley, Calleigh bivši akademije iz razreda i dečka. Dalje istrage banda otkriti oružje ubistva kao CornerShot uređaja, a učešće bande u pucnjave. 
100 3 "Stope Smrti" Sam Hill Ann Donahue & Elizabeth Devine oktobar 2, 2006 (2006-10-02)
Tim istražuje pljačku i sumnjive dvostrukog ubistva na "Bling-bling" stranka domaćin poznatog nakita dizajner u gradu. Uskoro su da je jedna od žrtava, a osoba po imenu Dakota Hudson, stavljen je na popis na "Death Pool 100". Istrage okrenuti prema onima spremna da profitiraju od njene prerane smrti, na kraju dovodi do otkrića lažnih dijamanata i offshore kockanje i krivotvorenja. Ryan je također uhvaćen, jedan je sramota Calleigh, držeći mrtvih bazen u vezi "super-bilješke". 
101 4 "Liči Na Ubistvo" Scott Lautanen Ildy Modrovich & Barry O'Brien oktobar 9, 2006 (2006-10-09)
Tim istražuje smrt jednog poznatog muškog modela nakon njegovo tijelo je pronađeno zaglavio pod brod. Kasnije su otkrili bolestan i uvrnut tajne agencije je radio kada drugi model padne na njegovu smrt iz hotela. 
102 5 "Eminentna Smrt" Eagle Egilsson Corey Miller & Brian Davidson oktobar 16, 2006 (2006-10-16)
Tijelo lokalnog političara nalazi se u praznu kuću. Čitav kraj je bio uznemiren da je podržavaju korištenje eminentnih domene, dopuštajući vladi da ih prisili da napuste svoje domove. U periodu od istrage, neki članovi tima moraju nositi sa svojim neprijateljima u prošlosti, dok neki imaju da se pomire sa prirodom profesije su sprovodi. 
103 6 "Prokletstvo Kovčega" Joe Chappelle Sunil Nayar & Krystal Houghton oktobar 23, 2006 (2006-10-23)
Kada vjernik u Santeria, mješavinu katolicizma i afričkih vudu, pronađen je ubijen ispred svoje Svetište žrtvovanja životinja, bizarni incidenti početi događa oko CSI laboratorija i ljudi pretpostavljaju da u laboratoriju je proklet. Međutim, u slučaju neočekivano se kada CSI otkriju da je žrtva možda su ubijeni tokom zamršen zaplet uključuje ukradeni zlato. 
104 7 "Visoko Oktanski" Sam Hill Marc Dube novembar 6, 2006 (2006-11-06)
Nakon nesreće u kojoj je odrubljena glava vozača tokom opasan trik, dokazi vodi CSI da mislim da je više nego nesreća. Dok prikupljanje dokaza, CSI smatraju mora ići u svijet "sideshows." 
105 8 "Mračna komora" Karen Gaviola John Haynes novembar 13, 2006 (2006-11-13)
Ubistvo i otmica postaje lični kada DNK na mjestu zločina otkriva da je Natalia sestra Anya je jedan od otetih žena koje su u potrazi za. Tim pronalazi sigurno punu fotografija nestalih žena i oni moraju pronaći fotograf koji je koristio svoju kameru da namami bezazlen žene. 
106 9 "Ide Ide Smrt" Matt Earl Beesley Elizabeth Devine novembar 20, 2006 (2006-11-20)
Nakon mlada žena je pronađena mrtva ubrzo nakon što je aukciji u dobrotvorne svrhe, tim smatra da je žena pokušava da otkriju pravu prirodu domaćina ovog događaja. Kao tim prodire dublje u istragu uskoro otkriti veći zaplet koji bi mogao staviti Miami u opasnosti. 
107 10 "Priznanje Kao Takvo" Joe Chappelle Brian Davidson novembar 27, 2006 (2006-11-27)
Mornarički regrut je pronađen mrtav na civilno strelište sa raznim rupama od metaka u njega, ali postoji na sceni nema krvi. CSI saznaju da je žrtva bila mrtva prije nego što je ubio i da je njegovo tijelo je povučen na opseg. Kao što je slučaj napreduje, Horatio određuje ubistvo može biti vezan za smrt Marine u Iraku koji je ubijen u borbi. Natalia je šokirana saznanjem da Nick pitao Valera napolje i da je ona prihvatila. 
108 11 "Rikošet" Gina Lamar Barry O'Brien decembar 11, 2006 (2006-12-11)
Kada je osumnjičen za terorizam Sonya Barak na meti svog naroda za atentat, ide u bijegu, a Horatio postavlja da je snimanje, i da je zaštiti i da joj pred lice pravde. Calleigh i Ryan istražuju kada je mrtvo tijelo pronađeno u prtljažniku bijeg vozila Sonya. 
109 12 "Unutrašnja Kontrola" Scott Lautanen Corey Miller januar 8, 2007 (2007-01-08)
Nick je ubijen u svom Condo i Natalia je uhapšen zbog zločina kada dokaze na sceni sugerira da ga je ubila, ali Horatio pokušava očistiti svoje ime. Dokazi također otkriva da Delko i Nick ranije borio u dan. U drugom slučaju, bogat jedan čovjek je pronađen mrtav u svojoj vili sa granita vrhu polica za knjige na njega. Istraga otkriva da je žrtva vidi terapeuta koji ga je odjednom pao kao pacijent. To je iznenada otkriveno da su u vezi ova dva slučaja. 
110 13 "Žar" Joe Chappelle Krystal Houghton januar 22, 2007 (2007-01-22)
Nakon Frank korake na minu na mjesto zločina Horatio i bombe tehničara mora deaktivirati bombu. Delko udari sa velikim tužbu nakon istražuje domaće spor. 
111 14 "Ničija Zemlja (1. Deo)" Scott Lautanen Dominic Abeyta februar 5, 2007 (2007-02-05)
Životi dva CSI stavljaju u opasnost kada stari neprijatelj Horatio je povratak. Kada je otet kamion pun oduzetih oružja i oružje su pušteni natrag u javnosti, Horatio povezuje zločin Clavo Cruz, čovjek je stavio daleko za ubistvo pre nekoliko godina. Međutim, na dan Clavo je čitanja optužnice, a oduzeta raketa je lansirana u sudnicu da pomogne njegov bijeg, s Aleks unutra. U međuvremenu, Calleigh i Ryan istražuje kada je jedanaest godina dječak snimio jedan od ukradenih oružja. Epizoda završava šokantno otkriće da Delko je pucao u glavu. 
112 15 "Čovek Ranjen (2. Deo)" Karen Gaviola Ildy Modrovich februar 12, 2007 (2007-02-12)
U periodu posle zasjede na parkingu, Delko nađe bori se za život nakon što je pucao u glavu. Istraga otkriva Cruz mogu biti uključeni sa prodajom ilegalnih afričkih dijamanata. 
113 16 "Provala u Kući" Sam Hill Barry O'Brien & Krystal Houghton februar 19, 2007 (2007-02-19)
Roditelji dadilja su ubijeni na imanju gdje je ona brine o 12-godišnjeg dječaka u elitnom naselju. Istraga otkriva roditelji dječaka bio drogiran na obližnjem stranke i da je lopov u susjedstvu koji mogu biti povezani sa zločinima. Također, Horatio istražuje sumnjive prošlosti doktora koji uključuje puno mrtvih pacijenata. 
114 17 "Grizli Ubica" Eagle Egilsson Elizabeth Devine & Brian Davidson februar 26, 2007 (2007-02-26)
Lovac je napao i ubio crnog medvjeda, ali dokazi ukazuju žrtva može su postavili kao mamac. Istraga otkriva smrt može biti paravan za ubistvo skupe kurve i njen tjelohranitelj koji su bili dio ilegalne prostitucije servisiranje elita klijenata u Miami. 
115 18 "Trostruka Pretnja" Scott Lautanen Corey Miller & Sunil Nayar mart 19, 2007 (2007-03-19)
Bogati trgovac nekretnina je ubijen na pliš vili u kojoj je ručak, u organizaciji njegova supruga, se održava kako bi prikupio novac za dječje bolnice. Kasnije, na gradilištu u vlasništvu žrtva, prekinuta tijelo žene je pronađeno. Također, Delko kolege brinu da on možda neće biti spremni da se vrate na posao nakon što je greši tokom istrage. 
116 19 "Krvne veze" Carey Meyer John Haynes & Marc Dube april 9, 2007 (2007-04-09)
Horatio sumnja da županije nadzornik i Indijanac vlasnici kasina mogu biti uključeni u ubistvo kada je žrtva Pronađeno skalpiran blizini osnivanje kockanje. 
117 20 "Žurba" Sam Hill Ildy Modrovich & Krystal Houghton april 16, 2007 (2007-04-16)
Horatio istražuje ubistvo filmska zvijezda je unutar osoba centru za rehabilitaciju. Sonda otkriva da iskren priznanja glumac dok u terapiji, uključujući i neke štetne tajne, možda doveli direktno do njegove smrti. 
118 21 "Upravo Ubijen" Eagle Egilsson Ty Scott april 23, 2007 (2007-04-23)
Sporna razvod ispada fatalno kada ljubavnica muž je ubijen i druge leševe pratiti. 
119 22 "Pečen" Anthony Hemingway Corey Evett & Matt Partney april 30, 2007 (2007-04-30)

Čovjek je ubijen u požaru u svojoj kući, ali njegova djevojka izmiče. U međuvremenu, Horatio mora otpustiti Ryan kada on ne otkrije da je znao jedan od osumnjičenih.

  • Pojava Jeline Salas. 
120 23 "Prekidač u Slučaju Opasnosti" Scott Lautanen Corey Miller & Marc Dube maj 7, 2007 (2007-05-07)
Nakon ubistva sumnja kradljivac automobila u tim otkriva da je on možda bio uključen s impresivan narko i sumnjalo se da je droga radi off Miami obale. 
121 24 "Rođen da Ubija" Karen Gaviola Sunil Nayar & Ann Donahue maj 14, 2007 (2007-05-14)
Horatio lovi za serijski ubica koji brendova svoje žrtve sa "Y" znak. Kada se hapšenje, navodni krivac se utvrdi da posjeduje trebalo "ubica gen" zbog dodatnih Y kromosom. Ali, baš kao što je CSI vjeruju da sam zatvoren slučaj, ubistva ponovo početi. 

Sezona 6: (2007–08)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 6)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
122 1 "Opasan Sin" Sam Hill Marc Dube & Krystal Houghton septembar 24, 2007 (2007-09-24)

Horatio istražuje ubistva uslovno službenika i uskoro dolazi u vjeruju da je jedan od glavnih osumnjičenih u zločinu može biti sin nikada nije znao da ima. Da biste potvrdili svoje sumnje, on unajmljuje Yelina da istraži pozadinu dečaka. Kasnije, supruga je zatvorski čuvar je otet i održava za otkupninu.

  • Pojava Jeline Salas. 
123 2 "Sajberski" Matt Earl Beesley Corey Evett & Matt Partney oktobar 1, 2007 (2007-10-01)
Uhode okrenuti nevinu tinejdžerske plivanje zvijezda u seks simbol, malterisanje njene fotografije nad svim interneta, uzrokujući komplikacije za CSI tim kada je momak plivača ubijen tokom plivački miting. Kad joj sljedeći je otkriveno Horatio može biti u opasnosti nakon što je njegovo svjedočenje u porotu. 
124 3 "Van Unutrašnjosti" Gina Lamar Sunil Nayar & John Haynes oktobar 8, 2007 (2007-10-08)
Nakon što Horatio sin nestao kada je napadnut zatvor transport Horatio mora ga naći. Nakon učenja o identitetu Kyle on je ciljano kako bi se u poručnika Caine, koji ga mora pronaći prije nego što bude prekasno. Tripp i upada u nevolje kada se sumnja da je pucao na gluhe žene kao zatvorenici pobjegli. U međuvremenu, Ryan izaziva napetost sa svojim bivšim kolegama kada se zaposlio kao vještak odbrane. 
125 4 "Bum, Bum, Dužan Si" Karen Gaviola Brian Davidson & Barry O'Brien oktobar 15, 2007 (2007-10-15)

Mlada žena umre od trovanja ugljen-monoksidom, ali čovjek s njom preživljava, u ono što se čini da je samoubistvo pakt koji se odnose na njihove kreditne kartice dug. U međuvremenu, Delko počinje vidi njegovo mrtvo kolega Tim Speedle zbog halucinacija proizlaze iz povrede mozga je zadobio u protekloj sezoni.

  • Poslednja pojava Tima Spidla. 
126 5 "Duboko Zamrzavanje" Sam Hill Elizabeth Devine oktobar 22, 2007 (2007-10-22)
Legendarni junak je izboden na smrt dok razgovarate sa reporter na telefonu. Slučaj pogađa hitnu snag kada laboratoriju nije dozvoljeno da preuzme tijelo zbog želje žrtve da se kriogenski zamrznuti. Izgleda Pljačka se da je motiv, ali kao sonda produbljuje to naučio na ikonu sportske nije poštovan od svih. Također, Stetler uči o odnosu između Calleigh i Jakea, i stavlja pritisak na njih da to završi. 
127 6 "Pomračenje sunca" Christine Moore Corey Miller oktobar 29, 2007 (2007-10-29)
Čovjek je zadavljena u blizini hotela bazen u totalno pomračenje Sunca i dokazi pronađeni na sceni sugerira ubica ne može biti u potpunosti ljudsko biće. Dvanaest sati kasnije, žena je ubijena na sličan način u svom stanu. Sonda otkriva prvi droge žrtva bavio iz hotela, Cabana, dok je druga žrtva provela većinu svog vremena u Internet pričaonice. Također, Ryan je ponovo, a Aleks je odveden u bolnicu nakon urušavanja u laboratoriju. 
128 7 "Lančana Reakcija" Scott Lautanen Brian Davidson & Matt Partney & Corey Evett novembar 5, 2007 (2007-11-05)
Model umire od strujnog udara na pisti tokom revije, a istraga otkriva smrt nije bila nesreća, ali ubistvo. Sonda se pojavi dokaz da je žrtva je povezan sa čovjeka koji je kidnapovao Horatio sin, što može značiti da je Kyle je u većoj opasnosti od Horatio bojali. 
129 8 "Permanent Vacation" Eagle Egilsson Barry O'Brien & Krystal Houghton novembar 12, 2007 (2007-11-12)
Jedan mladić je ubijen u hotelu lift, a pojavljuje se ubistvo ima veze sa bandu inicijacije. U međuvremenu, svaki član porodice žrtve je savijen na osvetu na strijelca. 
130 9 "Ne Prilazite" Joe Chappelle Marc Dube & John Haynes novembar 19, 2007 (2007-11-19)
Calleigh i sama mogla naći u nevolji nakon što je uključen u snimanje na dužnosti. U međuvremenu, pucnjava vodi detektivi na poseban ubistvo, koji je povezan sa dilerima droge. 
131 10 "IMZ: Moja Dadilja" Jonathan Glassner Corey Miller & Krystal Houghton novembar 26, 2007 (2007-11-26)
Dadilja bogate porodice je ubijen tokom bujno stranke. Istraga otkriva žrtva je upravo otpušten iz svog posla ljubomorni majke djece i da 250.000 $ nedostaje iz kuće sigurno. Osumnjičeni bazen raste veći kada je tim otkriti skrivenu kameru u sobi i da mrtvi dadilja i prethodni dadilja kako je znao kombinaciju. 
132 11 "Gerilci u Magli" Carey Meyer Barry O'Brien & Brian Davidson decembar 10, 2007 (2007-12-10)
Tri trgovca oružjem ubijeno novim high-tech oružja pod nazivom "Vaporizer." I nakon Horatio intervjua direktor izvođača radova odbrane da je oružje, on je pretvara mrtav. 
133 12 "Poverljivi Majami" Sam Hill Marc Dube decembar 17, 2007 (2007-12-17)
Dok istražuje ubistvo mlade žene, CSI otkrije meta laboratoriju u njenom stanu i beskrupuloznom agent FBI sa tajni život svoje. 
134 13 "Građanin Kejn" Gina Lamar Sunil Nayar januar 14, 2008 (2008-01-14)
Milijarder je ubijen u svom Miami kući pre nego što je mogu potpisati važan pravni dokument. Kada Horatio stiže na scenu, on je šokirana otkrićem da udovici žrtve je svog bivšeg ljubavnika i Kyle majka. Ona je također vodeći osumnjičeni za ubistvo njenog muža. Na sudu, Kyle počinje suđenje za otmicu i njegova majka je jasno da će učiniti sve da povrati starateljstvo nad njim. 
135 14 "Možete Da Ubijete Mladu" Eagle Egilsson Barry O'Brien mart 24, 2008 (2008-03-24)
CSI istražuje smrt mladu koja ih vodi u striptiz klub za istragu. Kao što je više istraga ide dalje, u CSI saznaje mlada ne može biti meta koju je ubojica. 
136 15 "Zaseda (1. Deo)" Sam Hill Corey Evett & Matt Partney mart 31, 2008 (2008-03-31)
CSI pronaći tijelo Kathleen Newberry, ali novac je dobila nedostaje. Horatio plaća još jednu posjetu Julia Winston, ali Julia je Horatio uhapšen zbog ubistva Antonio Rijaz i izručen u Brazil. Dok istražuje slučaj, Calleigh saznaje njen zločina slike su ukradeni i objavljeni na internetu. Web stranica na kraju dovodi do ex-laborant Dan Cooper, koji ima privatnu kivan Calleigh. Calleigh je otet od strane nekoga koji ju poznaje preko interneta. 
137 16 "Ulažem Sve (2. Deo)" Joe Chappelle Krystal Houghton april 1, 2008 (2008-04-01)
Calleigh je otmičari želim da prikrije ubistvo. Horatio se vraća iz Brazila, i on i trku tim da Calleigh pred njom otmičari odlučiti ona više nije potrebna. 
138 17 "Ubiti Grabljivca" Matt Earl Beesley Brian Davidson april 21, 2008 (2008-04-21)
Tim izvire u akciju da zaustavi osvetnik koji ubija i ubija internet predatore, koji su bili izloženi na emisije koja mami predatori pretvarajući se da tinejdžerke. Horatio završava epizoda dok se priprema da muči predatora, tvrdeći da je on opirao hapšenju. 
139 18 "Tunelni Vid" Karen Gaviola Tamara Jaron april 28, 2008 (2008-04-28)
Nakon tijelo se nalazi u ponor, istragu tima u smrt žrtve ih dovodi do pljačke u kojoj je meta drži šokantnu tajnu. 
140 19 "Rok i Teško Mesto" Gina Lamar Marc Dube maj 5, 2008 (2008-05-05)

Kada Alexx sin postaje osumnjičeni za ubistvo, štedi njega ima teške posljedice. Alexx odlučuje da napusti svoj posao kao mrtvozornik kada shvati da je previše vremena provodi sa mrtvima. Ona odlazi provesti više vremena sa svojom porodicom iz kojih je odrasla daleko.

  • Poslednja stalna pojava dr. Aleks Vuds. 
141 20 "Niz Žicu" Eagle Egilsson Sunil Nayar maj 12, 2008 (2008-05-12)
Horatio suočava utakmicu u privatni detektiv (Tom Sizemore) koji se sistematski uništava tim. Calleigh je skinut sa slučaja zbog svoje nedavne otmice i tako je Eric zbog pucnjave u sezoni pet. Slučaj je čovjek ginu nakon šala 911 poziva. 
142 21 "Idu Balističari (1. Deo)" Sam Hill Corey Miller maj 19, 2008 (2008-05-19)
Čovjek umire kad padne sa upražnjeno visoke zgrade ustati. Kada se novi medicinski ispitivač, Shannon Higgins dolazi na scenu da pregleda tijelo, ona je pucao u glavu i umre gotovo odmah, što je izazvalo pucnjavi između policije Miamia i nevidljivog strijelca. Istraga otkriva čovjek je bio uključen u nezakonite prodaje municiju. Ali slučaj postaje lični kada Horatio povezuje žrtve Kyle je očuh. Na kraju epizode, Horatio je smrtno pucao iz nepoznatog ubice. Tada je i sam ubojica šalje poruku Wolfe: "Gotovo je". 

Sezona 7: (2008–09)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 7)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
143 1 "Vaskrsenje (2. Deo)" Joe Chappelle Barry O'Brien septembar 22, 2008 (2008-09-22)

Tim traži osobu koja je pucala Horatio dok je stajao na aerodromu asfaltu. Nekoliko osumnjičenih brzo se pojavljuju, a jedna od njih je član tima. Istraga pokreće tim za pronalaženje i oporaviti slučajeva spojenih-legure metaka sposoban piercing oklopnih vozila koja su već preplavili ulice u Miamiju.

  • Pojava Jeline Salas. 
144 2 "Ne Mogu Opet Da Zapalim" Matt Earl Beesley Corey Evett & Matt Partney septembar 29, 2008 (2008-09-29)

Čovjek koji je zapaljen srušio kroz beach party i umire na pijesku. Sonda otkriva žrtva je bio uključen u krađu benzina iz high-end vozila i da je možda naišao na mnogo veći zločin odvija. Novi medicinski ispitivač, Tara Cijena pridružuje tim i odmah hvata Delko oku.

  • Prva pojava dr. Tare Prajs. 
145 3 "I Šta Te Ter Da Ubijaš?" Sam Hill Tamara Jaron oktobar 6, 2008 (2008-10-06)
Smrt psihijatra kćer ima nesretan komplikacija kada Eric otkriva da je jedan od njenih pacijenata. Valera vraća, i laboratorija dobija novi trag tehničar, Luke Reynolds. 
146 4 "Razjareni Hanibal" Gina Lamar Brian Davidson oktobar 13, 2008 (2008-10-13)
Dva muškaraca pronađena mrtva u Everglades, sa jednom pokazuje znakove što je žrtva kanibal, može biti povezan sa Mixed Martial Arts teretanu vodi sjene ruski. 
147 5 "Bomba" Eric Mirich Marc Dube oktobar 20, 2008 (2008-10-20)
Horatio intervenes when Julia is caught bouncing checks, then intervenes when Kyle fights with a neighbor. When the neighbor turns up dead, Horatio is faced with putting his son behind bars. Meanwhile, is the explosion at an upscale boutique that kills a 17 year old girl a random act or was the victim targeted? 
148 6 "Posada za Spasavanje" Joe Chappelle Corey Miller novembar 3, 2008 (2008-11-03)
Tokom velika banda suđenja svjedok je ubijen ispred dva CSI, prisiljavajući tim da pokuša pronaći drugi način da se dole vođa bande. 
149 7 "Varljiva Smrt" Sam Hill Krystal Houghton novembar 10, 2008 (2008-11-10)
Horatio i njegov tim CSI istražuje ubistvo prevarant koji je prevario udate žene na seks da ukrade novac. Oni ne bi u policiju, jer oni ne žele svoje muževe da saznaju da su varali na njih. Nalaze se u hotelu od strane menadžera, žena sav u krvi bez sjećanje na ono što se dogodilo, a čovjek lisicama za krevet post i izboden na smrt. Tim vjeruje da je bilo osvete ubistvo jednog od žene ili muževe, ili bi to moglo biti nešto više? 
150 8 "Ode Beba Ode" Carey Meyer Dominic Abeyta novembar 17, 2008 (2008-11-17)
10-mjesečnoj djevojčici je oteo od majke na otvorenom restoranu od strane muškarca i žene. Uskoro 500.000 $ otkup je tražio, ali Calleigh poziva roditelje da ne plati da bi se osigurala Žena se održava u životu. Istraga otkriva lice iza otmice može biti neko bliže slučaj nego na prvom zamisliti. 
151 9 "Snaga Putovanja" Joe Chappelle Corey Evett & Matt Partney novembar 24, 2008 (2008-11-24)
Leš pokazuje slične rane na prethodnu ubistvo donosi overzealous detektiv u kontakt sa timom. Ali je on više od samo policajac i da mrzi? 
152 10 "Motel "DeLuka"" Gina Lamar Sunil Nayar decembar 8, 2008 (2008-12-08)
Kada strijelac cilja motela gdje boravi Delko, Horatio mora gledati u Delko prošlosti pronaći ubicu. 
153 11 "Vrhunac" Marco Black Brian Davidson decembar 15, 2008 (2008-12-15)
CSI istražuje ubistvo četvrti dobročinitelj, koji je bio poznat po ulicama kao velečasni Mike za svoj rad pokušavajući da klinci od bandi. 
154 12 "Glavni Slučaj" Sam Hill Tamara Jaron januar 12, 2009 (2009-01-12)
CSI tim koristi radikalne tehnologiju i pokušaj otkrivanja tajne muškarca koji je sav u krvi, bez memorije svog porijekla. 
155 13 "Isključeni Su" Matt Earl Beesley Barry O'Brien januar 19, 2009 (2009-01-19)
Delko i Calleigh istražuju kada je ubistvo počinjeno u trci konja. U međuvremenu, Horatio se vratio u sukob sa ruske mafije nakon što je jedan od prijatelja Ryan je napadnuta. 
156 14 "Dim Ide u Tvog IMZ-ovca" Joe Chappelle Krystal Houghton februar 2, 2009 (2009-02-02)

Dok Calleigh i Ryan istraži tijelo unutar potkrovlju praznu kuću, neko ih zamke u tu i postavlja požar u kući. Kasnije, Calleigh pati od respiratornih problema, što je navelo Eric priznati da Calleigh da "ne može da zamisli živi svoj život bez nje." Alexx Woods se vraća spasiti Calleigh od umiranja. U međuvremenu, ostatak tima drži u potrazi za ubicom koji čovjek naći u kući. Oni otkrivaju crno tržište ljudskim organima.

  • Pojava dr. Aleks Vuds. 
157 15 "Pretpostavljena Krivica" Larry Detwiler Corey Miller februar 9, 2009 (2009-02-09)
Horatio i njegov tim ići glava-to-head sa branioca koji mogu biti uključeni u ubistvo zataškavanja. 
158 16 "Potoni ili Plivaj" Sam Hill Marc Dube mart 2, 2009 (2009-03-02)

Tokom istrage ubistva Derek Powell verenica, Eric je bačen u zatvor zbog njegovog propusta da se pomiri sa svojim lažnim rodni list i njegov otac nema pomoći. Nakon toga Calleigh i Eric dijele svoj prvi kanon poljubac.

  • Pojava Jeline Salas. 
159 17 "Razvodnička Žurka" Karen Gaviola Corey Evett & Matt Partney mart 9, 2009 (2009-03-09)
CSI mora riješiti bizarnom slučaju koji uključuje mrtvaca koji je imao dva odvojena života. Horatio pokušava spasiti Kyle od nestalna roditeljstva Julia. 
160 18 "Rizik Letenja" Joe Chappelle Sunil Nayar mart 16, 2009 (2009-03-16)
Kada je stjuardesa naći izboden u avionu, CSI saznati sve prljave tajne putovanja avionom. 
161 19 "Specifična Meta (1. Deo)" Sam Hill Tamara Jaron mart 23, 2009 (2009-03-23)
Otkriće tima da su na meti ruske mafije pokazuje jednostavan kući invazije u novom svjetlu. Na kraju, to je otkrila da je Mob kidnapovali Ryan i njega drži kao taoca, dok mu i mučenje. 
162 20 "Volf u Ovčijoj Koži (2. Deo)" Carey Meyer Krystal Houghton mart 30, 2009 (2009-03-30)
Kada je otet i mučen od strane ruske mafije Ryan, on je prisiljen da očisti mjesto zločina i uokviruju muškarca za ubistvo, kako bi se spasiti život mladića koji je Mob su zarobljena. To je do Horatio i ekipa da pronađu svoje lokacije i spasiti taoca prije vremena ponestane. 
163 21 "Grane i Plastika" Allison Liddi-Brown Brian Davidson april 13, 2009 (2009-04-13)
Ron Saris vraća, tražeći osvetu na Julia, nakon što ga je Horatio otkriva u vezi sa ubistvom vezan za ekstremne plastične operacije. 
164 22 "Mrtva na Mestu" Gina Lamar Corey Miller april 27, 2009 (2009-04-27)
Tokom emisije Ženidba, žena po izboru princa da bude njegova žena je ubijena. Glavni osumnjičeni je onaj koji je odbijen. Zatim, CSI udubi u skandalozne svijet TV zabavljanje emisija. Oni otkrivaju da su neki od takmičara nije bilo u programu da nađe muža. Također, Horatio pokušava da zaštiti jedna od žena od čovjeka koji je špijunirao ih pored prozora. 
165 23 "Usputna Šteta" Sam Hill Marc Dube maj 4, 2009 (2009-05-04)
Horatio i timski rad da shvatim zašto je naizgled normalna porodica meta brutalnog bombaškom napadu u restoranu. Dok su kopaju kroz porodice i pozadina restoran zaposlenih, smatraju više priča nego što se na prvi pogled. U međuvremenu, Ryan hvata Tara radi nešto sumnjivo. 
166 24 "Otopljeni" Matt Earl Beesley Corey Evett & Matt Partney maj 11, 2009 (2009-05-11)

CSI istražuje slučaj muškarca kuhano živi u Ron Saris bazen. Julia spirale izvan kontrole i jedan od tima najmračnije tajne dolazi na vidjelo.

  • Poslednja pojava dr. Tere Prajs. 
167 25 "Besnilo (1. Deo)" Joe Chappelle Barry O'Brien maj 18, 2009 (2009-05-18)

Ruske mafije šef Ivan Sarnoff bježi iz zatvora nakon što je otrovan. U međuvremenu, na tajnom zadatku uloga Yelina je otkrio i Horatio bori da je spase; Delko razmišlja pomažući njegove krivične oca koji je bio uključen u Ivan beg, iako Calleigh moli ga da ne.

  • Poslednja pojava Jeline Salas. 

Sezona 8: (2009–10)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 8)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
168 1 "Van Vremena (2. Deo)" Sam Hill Tamara Jaron septembar 21, 2009 (2009-09-21)

Nastavak priče prošle sezone; tim traži Delko. U međuvremenu, postoji Flash Back do 1997. godine kada je H doveo tim zajedno.

  • Prva pojava Džesija Kardoze. Pojava dr. Aleks Vuds. 
169 2 "Neprijateljsko Preuzimanje" Allison Liddi-Brown Corey Evett & Matt Partney septembar 28, 2009 (2009-09-28)
Naoružani napadač napada Miami laboratoriju i drži četiri osobe, među kojima Cardoza, taoca. Horatio je da služi kao pregovarač, gdje je napadač ima prilično jedinstveni zahtjev u zamjenu za taoce. 
170 3 "Munjevita Akcija" Gina Lamar Melissa Scrivner oktobar 5, 2009 (2009-10-05)

Calleigh svjedočenje pred IA može ugroziti budućnost Delko je. U međuvremenu tri odbojkaši misteriozno umre tijekom igre, a laboratorija tech Louisiana dokazuje ključni u pucanje slučaju.

  • Prva pojava Voltera Simonsa. 
171 4 "Na Javnom Mestu" Larry Detwiler Robert Hornak oktobar 12, 2009 (2009-10-12)
CSI tim istražuje kada je biznismen koji je prevario milijune od ljudi pronađen mrtav u njegovom privatnom avionu dok je se u posjed. Međutim, stvari postaju komplikovane kada drugi Repoman pojavi sa istim dokumentaciju kao prvi. 
172 5 "Loše Seme" Matt Earl Beesley Brian Davidson oktobar 19, 2009 (2009-10-19)

Smrtonosne epidemije u Miamiju koji je povezan sa smrtonosnim poljoprivredne prakse se istražuje kao ubistvo. Alexx vraća da pomogne tim sa slučajem i Delko pitanja da li je on i dalje želi da bude CSI.

  • Poslednja pojava dr. Aleks Vuds. 
173 6 "Brate, Gde Mi Je Mladoženja?" Carey Meyer Brett Mahoney novembar 2, 2009 (2009-11-02)
Mladoženja nestao, a CSI ponovno njegova razvratnog momačkoj večeri za rješavanje slučaja i ubistvo. U međuvremenu, Simmons službeno se pridružuje grupi kao novi CSI. 
174 7 "Srećan Put[3]" Sam Hill Barry O'Brien novembar 9, 2009 (2009-11-09)
Ray Langston iz Las Vegasa putuje u Miami da pomogne ubistvo sa mogućim vezama na ljudsku nogu koja je otkrivena u Vegasu. 
175 8 "Tačka Udara" Eric Mirich Krystal Houghton novembar 16, 2009 (2009-11-16)
CSI istražuje stravičan saobraćajnoj nesreći otkriti ko ili šta je uzrok tome. Sonda otkriva najmračnije tajne vozača uključenih. 
176 9 "Klauzula Ubistva" Scott Lautanen Jeremy R. Littman novembar 23, 2009 (2009-11-23)
Horatio i njegov tim istražuju kada je čovjek gura i pada u rezervoar koji sadrži kutiju meduza , što je istraga nastavlja tim su doveli do vjeruju da je kompanija ubijaju svoje zaposlene za svoju politiku životnog osiguranja. U međuvremenu, misteriozna žena iz Jesse prošlosti neočekivano pojavi. 
177 10 "Ubistvena Tačka" Marco Black Marc Dube decembar 7, 2009 (2009-12-07)
CSI istražuje kada je pronašao tijelo popisa radnika u automobilu uključeni u automobilu potjera velike brzine. Istraga vodi do otkrića meta laboratorija, koji stavlja Ryan i živote Natalia je u opasnosti kad eksplodira. 
178 11 "Delko za Odbranu" Gina Lamar Tamara Jaron decembar 14, 2009 (2009-12-14)
Tim otkriva da Delko radi za advokata brani beskućnik optužen za silovanje i ubistvo bogate žene. 
179 12 "Poteškoća" Sam Hill Corey Evett & Matt Partney januar 11, 2010 (2010-01-11)
Kada Amerike draga (Phoenicks) zapalio se tokom koncerta, CSI izlagati tamnu stranu pop zvezde. Calleigh je ispitivao Stetler nad njom kilometraža razlike. 
180 13 "Umri od Mača" Matt Earl Beesley Melissa Scrivner januar 18, 2010 (2010-01-18)
Čovjek je sjeckani na pola, i laboratoriji pokušava vezati slučaj japanskog mafijaša, koji traži starateljstvo nad svojim biološkim sinom, koji je usvojen od strane žrtve. U međuvremenu, gubitak sluha Natalia je skoro joj žrtve tokom istrage čini. 
181 14 "U Vetru" Allison Liddi-Brown Brett Mahoney februar 1, 2010 (2010-02-01)
Horatio i CSI ima samo 24 sata da biste saznali ako je muškarac na smrt je zaista kriv za ubojstvo supruge i mlade kćeri. 
182 15 "Miami, Imamo Problem" Sam Hill Brian Davidson februar 8, 2010 (2010-02-08)
Mrtvo tijelo padne s neba, i tim otkriva da je bio putnik na privatnom poslovni prostor let. 
183 16 "L.A." Rob Zombie Barry O'Brien mart 1, 2010 (2010-03-01)
Horatio i Delko putuju u Los Angeles očistiti Cardoza jednog dokaza ometanja tvrdnju da ugrožava tužilaštva u predmetu ubistva Miami. 
184 17 "Isečena" Carey Meyer Krystal Houghton mart 8, 2010 (2010-03-08)
Tim nema nikakve problema osumnjičenih kada je mrzio recepcioner ubio sjekirom i njeno tijelo je gurnuo niz lifta. Pravi poteškoća je pronalaženje ko je to uradio. 
185 18 "Beščašće" Sam Hill Marc Dube mart 22, 2010 (2010-03-22)
Horatio sin, Kyle, traži pomoć svog oca u rješavanju ubistva, kada je otkrije gori tijelo u garaži svog najboljeg prijatelja. Istraga otkriva porodice uhvaćen u ljubavnu vezu. 
186 19 "Prolećni Raspust" Larry Detwiler Corey Evett & Matt Partney april 12, 2010 (2010-04-12)
CSI rad na rješavanju tri odvojena ubistva koja su se dogodila tijekom Spring Break odmor: mokrim T-shirt natjecatelj koji je pronađen zakopan u pijesku (istraživao Ryan i Jesse), Žena je otkrio u industrijskom stroj za pranje rublja (istragom Calleigh), i čovjek koji je pronađen nabijena na bazen Cabana (istraživao Horatio i Walter). Tim otkriva da su sva tri slučaja su povezane. 
187 20 "Povratno paljenje" Don Tardino Tamara Jaron & Melissa Scrivner april 19, 2010 (2010-04-19)
Duh žrtve progoni Calleigh dok je ona u stanju riješiti njegovo ubistvo. 
188 21 "Otapanje" Matt Earl Beesley K. David Bena & Brian Davidson maj 3, 2010 (2010-05-03)
Tim istražuje ubistvo koje se dogodilo u toku pljačka dijamanata. Međutim, stvari se komplikuju kada se dokazi ukraden iz laboratorije i Eric Delko vraća. 
189 22 "Najdraža Mama" Gina Lamar Krystal Houghton & Brett Mahoney maj 10, 2010 (2010-05-10)
Kada je ubijen u predgrađu nogomet mama, CSI otkrivaju mračne prošlosti svoje porodice, dok Delko nastavlja svoju tajnom zadatku. Na kraju epizode, Delko je oko na dohvat ruke njegov iskaz na državnog odvjetnika, kada joj je eksploziju njen auto ubija i kuca Delko na zemlju. 
190 23 "Tempirana Bomba" Sam Hill Corey Evett & Matt Partney maj 17, 2010 (2010-05-17)
Kada se Horatio bivša djevojka ubijena u eksploziji, tim izgleda u okviru svoje odjel za pronalaženje ubica. Tim je nelagodno kao Eric se vraća da malo tajne istrage i dokaza dovodi do otkrića ukradenih dijamanata u Ryan kući. Oni moraju pronaći pravog krivca i oslobodi Ryan prije nego stvari izmaknu kontroli. 
191 24 "Sve Pada Dole (1. Deo)" Joe Chappelle Barry O'Brien & Marc Dube maj 24, 2010 (2010-05-24)

Delko vraća u laboratoriju na vrijeme da pomogne uhvatiti serijskog ubicu koji se ruga CSI ih ostavlja zagonetne naznake, a više ih je potrebno za dekodiranje tih zagonetki, što je veći broj žrtava raste.

  • Poslednja stalna pojava Džesija Kardoze. 

Sezona 9: (2010–11)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 9)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
192 1 "Pali (2. Deo)" Sam Hill Tamara Jaron oktobar 3, 2010 (2010-10-03)

CSI tim gubi Jesse Cardoza kada psihotični genij radi divlje u Miami. U Cliffhanger epizodu iz prošle sezone, ubica je objavio gas u ventilacioni sistem u laboratoriju i nesposoban tim. CSI mora saznati ko je ubica i tukao sat prije nego što bude prekasno.

  • Poslednja pojava Džesija Kardoze. 
193 2 "Iznenadna Smrt" Matt Earl Beesley Corey Evett & Matt Partney oktobar 10, 2010 (2010-10-10)
Kada se boca djevojka ubijena u ekskluzivnom klubu, Horatio mora pretraživati ​​Miami je najelitnije listu gostiju da joj je ubojica. 
194 3 "Ne Videti Zlo (1. Deo)" Gina Lamar Krystal Houghton oktobar 17, 2010 (2010-10-17)
Slepac je jedini svjedok otmice mlade djevojke i vodi momčad na poznati neprijatelja, Joe LeBrock. A jailbreak javlja i LeBrock otkriva da su ciljanje Caine. 
195 4 "Potera (2. Deo)" Don Tardino Marc Dube oktobar 24, 2010 (2010-10-24)
U tim mora saznati zašto je ubica, Memmo Fierro, od Horatio supruga, Marisol Delko-Caine, izašao iz zatvora i zaustaviti ga prije nego neko drugi postane sledeća žrtva. U situaciji kao taoca, Horatio i Eric ne ga ubiti, jer je tamo njegova kći. Memmo izmiče i neuhvaćen do kraja epizode. 
196 5 "Pospanost u Majamiju" Sam Hill Brian Davidson oktobar 31, 2010 (2010-10-31)
Kada čovjek kaže da je video ubistvo pre nego što se dogodilo, Natalia se šalje na tajnom zadatku da sazna istinu. 
197 6 "Rijaliti Ubistva" Marco Black Melissa Scrivner novembar 14, 2010 (2010-11-14)
Kada je realnost zvijezda ubijen, CSI istražuje cast, je opsjednut navijači, i skrivene prošlosti zvijezde 'da je ubica. Tokom istrage, Horatio traži laboratorija droge kad sazna jedan od realnosti zvezdica dao mladić opasna droga koja se ne može normalno identifikovani. 
198 7 "Na Ulici" Tim Story Scott Landy novembar 21, 2010 (2010-11-21)
Kada ribar za dlaku izmiče smrti, CSI imaju Dodge metaka da bi ga živog i saznati ko je za njim. 
199 8 "Srećan Rođendad" Sam Hill Barry O'Brien & Marc Dube decembar 5, 2010 (2010-12-05)
Kada se nalazi tukli ženu koja je osam mjeseci trudna, Horatio i lov na tim dole napadača. 
200 9 "Krvavi Šećer" Rod Holcomb Gregory Bassenian decembar 12, 2010 (2010-12-12)
Istraga eksplozije u rafineriji šećera otkriva šokantnu tajnu među zaposlenicima rafinerije. 
201 10 "Pobednik Napravljen u Paklu" Eric Mirich Brett Mahoney januar 2, 2011 (2011-01-02)
Kada istraga mrtvog milioner vodi CSI elitnoj zabavljanje, Ryan predstavlja kao bogati biznismen da razotkrije laži provodadžija je 
202 11 "L-U-L" David Arquette Melissa Scrivner & K. David Bena januar 9, 2011 (2011-01-09)
Kada hidranta ispire sve dokaze na mjestu zločina, CSI mora ponovo vrlo bizaran dvostruko ubistvo. 
203 12 "Odvajanje" Sam Hill Corey Evett & Matt Partney januar 16, 2011 (2011-01-16)
Kada CSI istražuje ubistvo u valjak derbi, jedino što kraći od suknje djevojaka su njihove strasti. 
204 13 "Poslednji Stav" Matt Earl Beesley Brian Davidson februar 20, 2011 (2011-02-20)
Ubica je Horatio supruge vraća i preuzima kontrolu nad gradom, a Horatio ga mora zaustaviti prije nego što više zločina i haos dogoditi. 
205 14 "Kamenovana" Allison Liddi Tamara Jaron februar 27, 2011 (2011-02-27)
Kada je popularna srednjoškolka kamenovana do smrti, Horatio i njegov tim mora saznati koji je osvete na nju. Istrage udario na prepreku kada otkriju da je djevojka bila možda i nije toliko popularna nakon svega. 
206 15 "Krvava Želja" Gina Lamar Krystal Houghton Ziv mart 6, 2011 (2011-03-06)
Horatio i njegov tim moraju pratiti niz serijski ubojica koji pokušava da ubije ženu koja jedva izlazi smrt. 
207 16 "Lovište" Adam Rodriguez Adam Rodriguez mart 13, 2011 (2011-03-13)
Kada je muškarac iz vatrenog oružja ubio lukom i strijelom, Horatio ide protiv sat riješiti slučaj koji uključuje ekskluzivni sportski klub koji lovi ljude za sport. U međuvremenu, Horatio pomaže žrtva ovog sporta locirati svog nestalog brata. 
208 17 "Posebna Dostava" Allison Liddi Michael McGrale mart 20, 2011 (2011-03-20)
Kada su isporuku čovjeka i domaćica o njegovoj ruti isporuke ubijen na isti dan, tim otkriva da postoji veza između dva kada je osumnjičeni doživi pretjera o drogama. 
209 18 "O Licu (3. Deo)" Sam Hill Corey Evett & Matt Partney mart 27, 2011 (2011-03-27)
Nakon Natalia je otet i zarobljen od strane pobjegao zatvorenik, ona čuje šokantan tajni. 
210 19 "Kavez" Larry Detwiler Tamara Jaron & K. David Bena april 10, 2011 (2011-04-10)
Horatio i njegov tim pokušavaju da zaštite - ali mora otkriti tajne - mješoviti borilačke vještine borac čiji je bivši prijatelj (koji je svjedočio protiv) je pobjegao zatvora. 
211 20 "Oboji U Crno" Gina Lamar Krystal Houghton Ziv & Melissa Scrivner april 17, 2011 (2011-04-17)
Student je pronađen mrtav u kampusu bazenu i CSI su prisiljeni da budu inovativni kao njihov jedini svjedok je student umetnosti sa kognitivnim problemima memorije. 
212 21 "I.Z." Matt Earl Beesley Brett Mahoney maj 1, 2011 (2011-05-01)
Horatio juri niz osumnjičenog za ubistvo čiji je čitav život je šarada. 
213 22 "Upomoć (1. Deo)" Sam Hill Marc Dube & Barry O'Brien maj 8, 2011 (2011-05-08)
Horatio mora ponovo snimili beguncu kada je njihov transportni avion srušio i tim je šokirana otkrićem da je bjegunac je planirano više od toga. Epizoda završava sa Randy North snimanja Horatio, ostavljajući potpukovnik ozlijedio dok Natalia se nalazi u prtljažniku automobila koji je zatim bačen u okean, ostavljajući oba njihova sudbina nepoznata. 

Sezona 10: (2011–12)[uredi - уреди | uredi izvor]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 10)
Br.
ukupno 
Br. u
sezoni 
Naslov  Režija  Scenario  Originalni datumair premijere 
214 1 "Protivmere (2. Deo)" Sam Hill Marc Dube & Barry O'Brien septembar 25, 2011 (2011-09-25)
Nakon Horatio herojski spašava Natalia, naš CSI mora trci sa vremenom da je želio bjegunaca Jack Toller i Randy North. Kao tim fazama elaborat zamku da privuče North iz skrovišta, Toller prodaje njegova dva preostala graviranje ploče u zamjenu za nešto novca i mlada žena planira na tome da njegova sljedeća žrtva. CSI zatim snimite Sjeverna i koristiti ga izmamiti Toller tako da mogu spasiti djevojku on planira ubiti. Ali kada je setup ide na jug, i Toller nestaje, tim je prisiljen da preispita Toller originalnog predmeta za bilo last minute tragove gdje se on nalazi. 
215 2 "Tajna poruka" Gina Lamar Doreen J. Blauschild oktobar 2, 2011 (2011-10-02)
CSI istražuje ubistvo koje će voditi momčad u svijet žigola. 
216 3 "Prohujalo sa Vihorom" Don Tardino Brian Davidson oktobar 9, 2011 (2011-10-09)
Tornado dodiruje dole na sceni ubistva, oštetivši dokaze i stavljanje Ryan i Walter u velikoj opasnosti. 
217 4 "Gle, Ko je Sarkastičan (1. Deo)" Marco Black Krystal Houghton oktobar 16, 2011 (2011-10-16)
Tim juri sadistički ubojica koji se ženske oči, i novi neprijatelj osporava Horatio. 
218 5 "Kajanje Ubice" Sam Hill Brett Mahoney oktobar 23, 2011 (2011-10-23)
Meksički šerif čiji je život ugrožen od strane narko-kartela traže Horatio pomoć. Neki Mala Noche su povezani sa slučajem i Horatio je prisiljen da traži stari neprijatelj za insajderske informacije. 
219 6 "Po Knjizi" Gina Lamar Melissa Scrivner oktobar 30, 2011 (2011-10-30)
U napuštenom dvorcu, CSI pronaći tijelo viseći koji se pojavljuje da su ubijeni od strane vampira. 
220 7 "Grešnik Uzima Sve" Larry Detwiler Michael McGrale & Greg Bassenian novembar 6, 2011 (2011-11-06)
Poker sa visokim ulozima igra se završava brzo kada je maskirani ubica ubija jednog od igrača. 
221 8 "Mrtvo Zvono (2. Deo)" Sam Hill Tamara Jaron novembar 13, 2011 (2011-11-13)
Kada je još jedan leš nađen sa nestalim očima, Horatio sumnja se vratio. 
222 9 "Nekoliko Mrtvih Ljudi" Don Tardino K. David Bena novembar 20, 2011 (2011-11-20)
CSI istražuje kada su tri osuđenih ubica pušten iz zatvora i neko počinje da ih ubija jednog po jednog. 
223 10 "Odavno Nema" James Wilcox Marc Dube & Barry O'Brien decembar 4, 2011 (2011-12-04)
Horatio je utvrđeno da je porodica koja u potpunosti nestao. 
224 11 "Krunisanje" Gina Lamar Brett Mahoney & Krystal Houghton Ziv decembar 11, 2011 (2011-12-11)
CSI izlagati Semenska trbuhu dječje izbora za mis kada je majka takmičar je ubijen. Ali, kao jedna od djevojaka nestane, tim čini šokantno otkriće. 
225 12 "Prijateljska Vatra" Sam Hill Tamara Jaron & Greg Bassenian januar 8, 2012 (2012-01-08)
Ekscentrični genije je ubijen sa najviše jedinstvene oružje CSI ikada vidio, Smart pušku. Tim određuje to mora biti rad kolega genije, iako se mora odrediti koji bi najviše koristi od Stoneove smrti. 
226 13 "Ograničenje Brzine" Sylvain White Robert Hornak & Brian Davidson januar 29, 2012 (2012-01-29)
Kada je padobranac ubijen nakon što je njegov padobran se spalili kiselina, CSI otkrivaju da on ima 103 djece i svi od njih su osumnjičeni, zajedno sa svojim porodicama. 
227 14 "Poslednja Slama" Bill Gierhart Melissa Scrivner & Michael McGrale februar 19, 2012 (2012-02-19)
CSI istražuje ubistvo žene koja je jahao konja na lokalnom stabilan i da je bivši sestrinstvu kraljica na koledžu. U početku su sumnjaju sestrinstvu sestra, ali kada i ona je ubijena, tim ostvaruje ubica šalje poruku. Nakon CSI otkriti da su dva ubijenih žena izbacila kćerku stabilnog vlasnika iz istog sestrinstva godina prije, oni sumnjaju da je žena konačno dobila osvetu na nju nasilnici. Međutim, kada se DNK ubice naći na konju prva žrtva, to je otkrio da je žena otac, koji nije mogao stajati na način na koji djevojke sestrinstva slomio prije njegove kćeri samopouzdanje godina, a zatim nastavio svoje muke na stabilan. Nakon što je uhapšen, kći pokušava da se obesi, ali Horatio stiže na vrijeme da je spase. Na kraju, Horatio joj daje nadu i povjerenje da započne novi život. 
228 15 "Nije Dobro Delo" Matt Earl Beesley Grace DeVuono mart 4, 2012 (2012-03-04)
CSI istražuje smrt Henry Duncan kada njegovo tijelo pere na obalu, nakon što je probo zahuktale brodom. Brod, ukradena iz svog vlasnika, nalazi se sa tragovima automobila ulja. Duncan, računovođa, bio dobročinitelj i bio je oko izložiti nepravilnog poslovnim praksama događa unutar svoje kompanije i dom graditelj. Na svom putu na posao Duncan primijetio mladić u nevolji, slijedi ga, i vidi ga u auto sa Tatted momak. Međutim, Duncan biva odsekao vozač kamiona ide u suprotnom smjeru. Ispostavilo se da je dijete je se koristi kao mazga droga. Henry poziva 9-1-1 prijaviti ono što izgleda kao otmicu klinca, a zatim poziva call centar navedene na poleđini kamiona da prijave loše vožnje. Ispostavilo se da je vozač kamiona je dobio otkaz kao rezultat Henry poziv. U osvetu, vozač ukrao brod i ubili Henry. 
229 16 "Neka ti je teška Crna Zemlja" Sam Hill Marc Dube & Barry O'Brien mart 11, 2012 (2012-03-11)
CSI otkriti ženska žrtva na Navarro nekretnina koja odgovara Esteban je MO. Vina Navarro, Esteban baka, dolazi naprijed da pomogne u rješavanju slučaja. Međutim, stvari uzeti zaokret kada je tim također otkriva tri decenije stare ostatke muškarca žrtve, uz dokaze koji povezuju Diego za ubistvo. Prije nego što on može biti uhapšen, Vina puca Diego u ono što se čini da je samoodbranu. Kasnije, tim dekodira mikročip maskiran kao lizalicu u Diego džepu, što ih dovodi do jazbine ubistvo Esteban i potrebne dokaze da ga dalje za dobro. 
230 17 "Rizično" Adam Rodriguez Adam Rodriguez mart 18, 2012 (2012-03-18)
Kada besan pas ubija domar na poznati tenis akademije, jasno je neko projektovan napad ciljati trener Larry Hopper, Miami je najpopularniji teniski trener. Tim otkriva Hopper je bio uključen u slučaj seksualnog zlostavljanja djece prije deset godina, ali naselili izvan suda. Može li žrtva sada se vratiti za osvetu? Calleigh saznaje da Austin North je student na Akademiji i raste sumnjivo kada pro igrača i akademije alumnija, Jack Brody, zauzima poseban interes za njega. Forenzičari dokazati da Brody orkestriran napad, a on je na kraju priznaje da šalje u divljini psa u pokušaju da spriječi Hopper od zlostavljanja Austin sljedeći. To je također otkrio da je domar znao da Hopper je napad mladića, ali je odlučio da pogledam na drugu stranu. 
231 18 "Nered i Zakon (1. Deo)" Allison Liddi Brown Michael McGrale & Greg Bassenian mart 25, 2012 (2012-03-25)
Kada je otrovan slobodni novinar, CSI mora shvatiti da joj ubistvo je izazvala priča je radila na Miami većnik Randall Stafford. Nakon DNK Stafford je pronađeno u njenom stanu, njegova advokata, Darren Vogel i Gabrielle Wade, su u mogućnosti da odbaci dokaze na osnovu ometanja. Tim počinje sumnja novinar je zapravo radio priču o Vogel, ne Stafford, nakon što je otkrila da je Stafford pomogao prikriti ubistvo počinio još jedan od klijenata Vogel-a. Ispostavilo se da je Vogel je ucjenjivanje svoje klijente kako bi se olakšalo njegove firme, a on vjerojatno je Denise ubijen nakon što je otkrila da je na njega kroz Stafford. Prije nego što oni mogu uhapsiti Vogel, Gabrielle priznaje da je bio jedini pokretač kriminaliteta firme, iako je Horatio sumnja Vogel je ucenjuje njoj u biti njegov žrtveni jarac. I Calleigh otkriva Eric da ona razmišlja o usvajanju Austin i Patty North. 
232 19 "Imati Leš (2. Deo)" Sam Hill Barry O'Brien & Marc Dube april 8, 2012 (2012-04-08)
CSI Wolfe je osumnjičeni kada je jedan od neprijatelja tima, ASA Josh Avery, je ubijen. Kada istraga postaje smrtonosna, Samantha Owens završava potrebe da bude spašen. Epizoda završava sa Ryan-a otkrivaju da Sam je odgovoran za ubijanje Josh. Također, Calleigh završava usvajanjem Austin i Patty North. 

Izvori i napomene[uredi - уреди | uredi izvor]

  1. Epizoda "Majami/Nju Jork Nonstop" je pokrenula seriju "CSI: NY".
  2. Epizoda "Krivični Let" je prvi deo dvodelne unakrsne epizode sa "CSI: NY".
  3. Epizoda "Srećan Put" je prvi deo CSI triologije.