Popis epizoda CSI: Miami

Izvor: Wikipedia

Slijedi lista epizoda američke dramske serije CSI: Miami.

U I, II i III sezoni imaju24 epizode, isto kao i V i VIII sezona [1]. IV i VII sezona su imala 25 epizoda. VI sezona je imala samo 21 epizodu zbog štrajka holivudskih scenarista 2007-2008.

Na dan 20.7. 2010. je ukupno emitirano 191 epizoda CSI: Miami.

Pregled serije[uredi - уреди]

Season Episodes Premijera sezone Finale sezone Originalno emitiranje Datum DVD izdanja
Region 1 Region 2 Diskova
1 24 23. septembar 2002.- 19. maj 2003. 2002–2003 29. jun 2004. 21. februar 2005. 7
2 24 22. septembar 2003. 24. maj 2004. 2003–2004 31. decembar 2004. 20. februar 2006. 7
3 24 20. septembar 2004. 23. maj 2005. 2004–2005 22. novembar 2005. 23. oktobar 2006. 7
4 25 19. septembar 2005. 22. maj 2006. 2005–2006 31. oktobar 2006. 15. oktobar 2007. 7
5 24 18. septembar 2006. 14. maj 2007. 2006–2007 30. oktobar 2007. 21. septembar 2008. 6
6 21 24. septembar 2007. 19. maj 2008. 2007–2008 9. septembar 2008. 27. jul 2009. 6
7 25 22. septembar 2008. 18. maj 2009. 2008–2009 15. septembar 2009. jul 2010. 7
8 24 September 21, 2009 May 24, 2010 2009–2010 jesen 2010. jul 2011. -
9 22 septembar 2010. maj 2011. 2010-2011 jesen 2011. jul 2012. -


Epizode[uredi - уреди]

Pilot - CSI: Crime Scene Investigation[uredi - уреди]

Naslov Scenario Režija Premijera Produkcijski kod
"Cross Jurisdictions" Anthony E. Zuiker, Ann Donahue i Carol Mendelsohn Danny Cannon 9. maj 2002 (2002-05-09) 222
Bivši šef detektiva Las Vegasa je ubijen, a njegova 7-godišnja kćer pronađena živa u Miamiju. Catherinei Warrick putuju na Floridu gdje pomažu miamijskim forenzičarima kako bi uhvatili ubicu. 

Sezona 1: 2002–2003[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 1)

CSI: Miami (sezona 1)

Sezona 2: 2003–2004[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 2)

CSI: Miami (sezona 2)

Sezona 3: 2004–2005[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 3)

CSI: Miami (sezona 3)

Sezona 4: 2005–2006[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 4)

CSI: Miami (sezona 4)

Sezona 5: 2006–2007[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 5)

CSI: Miami (sezona 5)

Sezona 6: 2007–2008[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (Sezona 6)

CSI: Miami (Sezona 6)

Sezona 7: 2008–2009[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (Sezona 7)

CSI: Miami (Sezona 7)

Sezona 8: 2009–2010[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (Sezona 8)

CSI: Miami (Sezona 8)

Sezona 9: 2010-2011[uredi - уреди]

Glavni članak: CSI: Miami (sezona 9)

CSI: Miami (sezona 9)

Reference[uredi - уреди]