Razgovor s korisnikom:August Dominus

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, August Dominus! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

-- Kolega2357 Razgovor 20:45, 5 decembar-просинац 2012 (CET)

Pravoslavlje u Hrvata[uredi kod]

Da li možeš ovo 10. septembra 2010. formirano je Udruženje hrvatskih pravoslavnih vernika (Udruga hrvatskih pravoslavnih vjernika) kojem je cilj formiranje autokefalne hrvatske pravoslavne crkvene organizacije i slobodno identifikovanje pravoslavnih kršćana pripadnicima hrvatske nacije. da referenciraš bilo bi poželjeno? -- Kolega2357 Razgovor 06:40, 14 srpanj-јул 2013 (CEST)

Tvoju izmenu sam vratio jer potpuna neistina pod 1. Pod 2 ovo je laž i glupost. 3 tekst na hr wiki koji si preneo je pristrasan. -- Kolega2357 Razgovor 11:36, 14 srpanj-јул 2013 (CEST)

Zašto uporno unosiš lažne informacije u članak to nije dobro? -- Kolega2357 Razgovor 14:02, 14 srpanj-јул 2013 (CEST)

U tekstu piše kako je Katoličanstvo uticalo na stvaranje hrvatske nacije, a Pravoslavlje na srpsku naciju. Gde je tu logika? Ne možeš da izjednačavaš Hrvatsku pravoslavnu zajednicu koja je nekakonska sa Srpskom pravoslavnom crkvom. -- Kolega2357 Razgovor 14:06, 14 srpanj-јул 2013 (CEST)

Wikidata[uredi kod]

Sledeći put kada napraviš članak dodaje interwiki na Wikidata. Pozdrav! -- Kolega2357 Razgovor 20:19, 24 srpanj-јул 2013 (CEST)

Ne moram te opet podsećati kada prebaciš članak uvek dodaj interwiki na Wikidata ovako si prebacio gomilu članaka a sve to treba dodati na Wikidata. --Kolega2357 Razgovor 18:32, 8 jun-липањ 2014 (CEST)

Članci[uredi kod]

Uz svo dužno poštovanje tvojim doprinosima, ali molim te lijepo da prekineš pisati članke premalenog ili nikakvog značaja za koje su jedine reference žuti tisak i novine. Takav materijal ne čini enciklopedijski sadržaj i nije potreban na jednoj enciklopediji. Trenutno to tretiram kao naivnost, nakon ove poruke više neću. Pozdrav --Biljezim se sa štovanjem,Poe 22:48, 10 rujan-септембар 2013 (CEST)

[1] Obrati pažnju koje tekstove prebacuješ sa hr wiki jer ima tamo dosta neprimerenog sadržaja što se tiče istorije. --Kolega2357 Razgovor 01:14, 31 siječanj-јануар 2014 (CET)

Šta ćemo s ovim "piramidalnim ustrojem"--DobarSkroz (razgovor) 00:00, 16 april-травањ 2014 (CEST)

Četnik[uredi kod]

Obrati pažnju šta radiš predložići da ti se oduzme Autopatrol status u koliko budeš ostavljao i dalje nazive četnik, četnici u člancima i Domovinski rat. Nemoj izbegavati odgovor na nešto što je dobronamerno. --Kolega2357 Razgovor 00:14, 9 jun-липањ 2014 (CEST)

Slažem se da ova Wikipedija morati članke na temu i to je dobrodošlo svakako. Drugo napadače treba nazivati paravojni a ne četnički (četnik je pogrdan naziv za Srbe i ako se mnogi Srbi pale na četnike) to isto važi da se Hrvati ne mogu nazivati pogrdnim nazivima kao što su ustaše, ustaša i tako dalje.

Čisto jezikoslovno gledajući ne postoje bošnjački/bosanski, crnogorski, srpski i srpskohrvatski jezik. Sve je to dubrovački (hrvatski).

Ovako nešto je politička provokacija. Slobodno prebaci članke o svim opštinama ali nemoj zaboraviti da dodaješ interwiki na Wikidata. Juče smo Igorwindsor i ja sve to sredili jer nije bilo ni jednog interwikija.

Ovde te niko neće blokirati tvojih stavova. --Kolega2357 Razgovor 10:39, 9 jun-липањ 2014 (CEST)

Doprinos u članku Brodska tvrđa[uredi kod]

Poštovani kolega

Ono što ste Vi unijeli, piše par redaka dolje - pa sam to dupliciranje poništio.

--Vitek (razgovor) 04:04, 24 maj-свибањ 2015 (CEST)

Spam[uredi kod]

[2] Moze li bez ovakvih stvari? --Kolega2357 (razgovor) 19:03, 22 februar 2016 (CET)[odgovori]

Zamolio bih te da, sljedeći put kada dođeš, svoje pjesničke eskapade ne nanosiš ovdje. Zajednica je dugo tolerirala takve ispade i blagonaklono ih revertala, ali sada to već postaje simptomatično i namjerno, da ne kažem bezobrazno i zlonamjerno. Sljedeći takav ispad će biti nešto strože sankcioniran. Unaprijed hvala --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:15, 22 februar 2016 (CET)[odgovori]
Zašto se meni čini da ti doslovno kopiraš tekstove iz tih knjiga? Ako jesi, molio bih te da prestaneš jer je to ozbiljno kršenje autorskih prava --Biljezim se sa štovanjem,Poe 17:44, 17 maj 2016 (CEST)[odgovori]