P.S. RED I

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
"P.S. RED I"
Singl koji izvodi TK from 凛として時雨
Datum izdanja6. ožujka 2019.
FormatCD, digitalni download
Snimanje2018.
Žanralternativni rock
IzdavačSony
AutoriTK from 凛として時雨
TK from 凛として時雨 – kronologija singlova
"katharsis"
(2018)
"P.S. RED I"
(2019)
"melt"
(2019)
"P.S. RED I"

"P.S. RED I" je četvrti samostalni singl japanskog pjevača Tōrua Kitajime, forntmena benda Ling tosite sigure. Singl je snimnjen kao uvodna pjesma za japansku distribuciju Oscarom nagrađenog filma Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018.), a premijerno je objavljen 6. ožujka 2019. godine. Uz naslovni singl izdana je i pjesma "moving on", a na diskovima je bila prisutna i instrumentalna verzija naslovnog singla. "P.S. RED I" je izdan kao redovni singl te kao posebno [First Press Limited Edition] izdanje, što je bio slučaj i s TK-jevim prethodnim singlom, "katharsis".

Sony Pictures Japan je već 10. prosinca 2018. godine objavio teaser trailer za japansko izdanje filma Spider-Man: Into the Spider-Verse, u sklopu kojega je pušten i prvi teaser za pjesmu.[1] Puna pjesma mogla se poslušati krajem siječnja 2019. godine, a spot je službeno objavljen 8. ožujka 2019. godine.[2] TK će ponovo, mada ovoga puta u sklopu benda Ling tosite sigure, doprinijeti japanskoj adaptaciji ovog serijala, jer je singl "Neighbormind" bio glavna tema za japansku sinkronizaciju igranog filma Spider-Man: Far From Home.

Pjesma je tokom inicijalne distribucije zauzela 25. mjesto na Oriconovoj ljestvici, a CD je prodan u više od 3,000 primjeraka.[3]

Obje pjesme s ove singlice reizdane su kao posebno sainou mix izdanje na albumu 彩脳 iz 2020. godine.

Popis pjesama[uredi | uredi kod]

Br. Naslov Trajanje
1. "P.S. RED I"   4:16
2. "moving on"   4:36
3. "P.S. RED I" (instrumental) 4:16
Ukupno trajanje:
13:08

Reference[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]