film A moment

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
film A moment
Video album - TK from 凛として時雨
Datum izdanja 27. travnja 2011.
Žanr alternativni rock, post-rock, post-hardcore
Trajanje 19:35
Jezici japanski jezik
Izdavač Sony
TK from 凛として時雨 - kronologija


film A moment
(2011)
flowering
(2012)

film A moment je prvi solo uradak što ga je izdao japanski muzičar TK from Ling tosite sigure, a objavljen je 27. travnja 2011. godine od strane Sonyja. film A moment je zapravo posebno DVD-video izdanje s tri pjesme i knjigom fotografija u ukupnom trajanju od nešto manje od 20 minuta. Uradak je zauzeo 20. mjesto na Oriconovoj ljestvici tokom 2011. godine.

DVD zapravo sadrži video snimke iz Škotske i Irske, što ih je u video8 formatu snimio sam TK. Daisuke Shimada je režirao sam video, a koji je bio, kao jedinstveni video spot, popraćen trima pjesmama - "introduction", "white silence" i "film A moment". Dvije potonje pjesme bit će uvrštene na TK-jev prvi solo album, flowering, ali u obliku posebnih, albumskih verzija. Knjiga s fotografijama zapravo je fotografski dnevnik s putovanja na preko 100 stranica, a nastao je tokom TK-jevog posjeta ranije spomenutim zemljama.

Iako je TK bio principijelni vokal, instrumentalist i autor pjesama, pjesmu "white silence" izveo je u duetu sa Shion Yukawa, dok su na pjesmi "film A moment" surađivali 345 (kao pomoćni vokal) i Pierre (kao gitarist), TK-jeve kolege iz benda Ling tosite sigure.

Fotografski materijal s ovog izdanja bio je kratko dostupan javnosti tokom izložbe u Tokiju, koja je bila otvorena od 24. lipnja do 10. srpnja 2011. godine.

Popis pjesama[uredi - уреди | uredi izvor]

Svu glazbu napisao TK from Ling tosite sigure.

Br. NaslovIzvođači Trajanje
1. "introduction"  TK from 凛として時雨  
2. "white silence"  TK from 凛として時雨, Shion Yukawa  
3. "film A moment"  TK from 凛として時雨  
Ukupno trajanje:
19:35

Vanjske poveznice[uredi - уреди | uredi izvor]