Karan Arjun

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Karan Arjun
RežijaRakesh Roshan
ProdukcijaRakesh Roshan
UlogeSalman Khan,
Shahrukh Khan,
Amrish Puri,
Rakhee,
Kajol,
Mamta Kulkarni,
Amrish Puri
Premijera13 januar 1995
Jezikhindi
Trajanje175 min.
DržavaIndija Indija
Kompanija
DistributerFilm Craft
Karan Arjun na Internet Movie Database

Karan Arjun (Devanagari: करन अरजुन Nastaliq: کرن اَرجُن) je indijski Bolivud film, glavne uloge - Salman Khan, Shahrukh Khan, Kajol, Mamta Kulkarni, Raakhee, Amrish Puri, Johnny Lever i Ranjeet. Film je režisirao Rakesh Roshan, a pisac je Ravi Kapoor i Sachin Bhowmick. Karan Arjun je miks bolivudske muzike, religioznih tonova i akcionog filma. Film je ostvaren 13 januara 1995.

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Priča je vezana za dva brata Karan Singha (Salman Khan) i Arjun Singha (Shahrukh Khan), koje je podigla samohrana majka Durga u malom selu u Indiji. Jednoga dana, kada su posjetili svoga bogatog đeda, posle 20 godina, bivaju ubijeni od strane ljubomornog Durjan Singha, koji želi da imanje njihovog đeda zadrži za sebe. Durga ne može da prihvati smrt njene đece i ide u hram, da se moli boginji Kali, da joj vrati njenu đecu. Iste te noći oni su ponovo rođeni u različitim porodicama kao Vijay i Ajay. Durga se neprestano moli boginji i govori kroz selo kako su njena đeca živa, a Durjan je zlostavlja.

Ajay (Salman Khan je reinkarnacija Karana) odrasta kao šampion u uličnim borbama, đe zarađuje pare kako bi platio ljekove za svog oca. Saxena, biznismen nudi mu novac za potrebnu operaciju za svog oca i on nastavlja da radi kod njega.

Vijay (Shahrukh Khan je reinkarnacija Arjuna) je odrastao uz svog ujaka, posle smrti njegovih roditelja. On je konjušar, koji radi u blizini Saxenine kuće i tu upoznaje Soniu (Kajol), koja treba da se uda za Durjaninog sina. Njih dvoje se zaljublju.

Kada je Saxena saznao za njihovu ljubav, on odlučuje da je uda što prije. Vijay dolazi na zabavu i tu se tuče sa Arjunom. Kada Saxena pokuša da ubije Vijaya, Arjun ga zaustavlja govoreći "Trči Arjune, trči". Viyaj je pobjegao, ali je Saxena zatvorio Ajaya.

Sonia odlučuje da izvrši samoubistvo, ali Vijay ide da je spase. Dolaskom u selu, on se prisjeća svega, ko je bio u prošlom životu. Uskoro, on dovodi sa sobom i Arjuna i njih dvojica počinju da se bore protiv Durjana, zajedno sa svojom majkom. Posle duge borbe, Arjun i Vijay na kraju ubijaju Durgu, i tako se osvetili i sebe i svoju majku.

Uloge[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]

Šablon:Rakesh Roshan Films