Eva Luna (telenovela)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Eva Luna
Žanrmelodrama
Formattelenovela
ScenarioLeonardo Padrón
RežijaCarlos Perez Santos
NastupajuBlanca Soto
Guy Ecker
Julián Gil
Vanessa Villela
Uvodna temaÉl
izvodi: Jenni Rivera
Zemlja porijekla Sjedinjene Američke Države
 Venezuela
Broj epizoda114
Produkcija
Producent(i)Peter Tinoco
Carlos Sotomayor
Trajanje1 h (po epizodi)
Emitiranje
Originalni kanalUnivision
Venevisión
Originalno prikazivanje1. novembar 201011. april 2011

Eva Luna (sh. Eva Luna) je američka telenovela produkcijske kuće Venevision, snimana tokom 2010. i 2011. godine u Majamiju.[1] Predstavlja rimejk američke telenovele Aguamarina iz 1997.

Godine 2012. je prikazana u Hrvatskoj na programu Doma TV.

Sinopsis[uredi | uredi kod]

Ovo je priča o ljubavi između uspešnog publiciste Danijela Viljanueve i lepe Eve Gonzales. Eva upoznaje Danijela i njegovog najboljeg prijatelja Leonarda na jednom vašaru, gde je dobila sezonski posao, kako bi pomogla svojoj porodici. Narednog dana, njen otac gine nakon što ga udari auto na ulici, a vozač beži sa mesta nesreće. Eva se kune da ce pronaći osobu koja je odgovorna za smrt njenog oca, ni ne sluteći da je to Leonardo, koji je vozio Danijelov auto.

Sa druge strane, Leonardo je očaran Evinom lepotom i nudi joj posao - brinuće se o njegovom bolesnom očuhu, don Huliju Arismendiju. Danijel, koji je u vezi sa Leonardovom sestrom Viktorijom, postaje Evin zaštitnik u trenutku kada se Leonardo opkladi sa njim tvrdeći da će za manje od mesec dana odvesti Evu u krevet. Ne želeći to, Danijel se beznadežno zaljubljuje u lepu negovateljicu.

Međutim, odlučan u nameri da Evu zadrži samo za sebe, Leonardo će je ubediti da je Danijel kriv za smrt njenog oca. Dok radi u vili Arismendijevih, Evu maltretiraju Viktorija i njena zla majka, ali uživa veliku naklonost don Hulija. Kada starac iscenira svoju smrt, Eva odlazi iz kuće i uz njegovu pomoć stvara novi identitet.

Sada je manekenka Luna, za koju se ispostavlja da je naslednica ogromnog bogatstva don Hulija Arismendija. Eva Luna će saznati da Danijel ipak nije ubica njenog oca, ali moraće da se se bori sa proračunatom Viktorijom za njegovu ljubav, a tu je i Leonardo koji čini sve da zagorča život Danijelu...

Likovi[uredi | uredi kod]

  • Eva (Blanka Soto) – Prelepu i fatalnu Evu krase veliko srce i dobrota. Međutim, ona će uskoro osetiti gorak ukus sudbine kada joj se u život upletu mržnja i zavist. Na prvi pogled se zaljubi u Danijela, ali zbog raznih faktora Eva je odlučna da mu ne podari svoje srce.
  • Danijel (Gaj Eker) – Šarmantan i strastven Danijel uspešan je čovek i otac. Veren je za Viktoriju, ali kada sretne Evu biva začaran njenom fatalnom lepotom.
  • Leonardo (Hulijan Hil) – Prepreden i lukav manipulator. Izrazito privlačne veštine Leonardo je opsednut lepom Evom. U stanju je da učini sve kako bi ispunio svoju ambiciju.
  • Viktorija (Vanesa Viljela) – Leonardova sestra i Danijelova verenica. Oduvek želi moć i bogatstvo. Nije navikla da gubi u životu. Kada joj Eva otme Danijela, Viktorija se zaklinje na osvetu.
  • Marsela (Susana Dostamantes) – Leonardova i Viktorijina majka. Misli samo na ugled porodice i krije velike tajne od svog muža Hulija. Kada Eva postane vlasnica modne kuće "Arismendi", planira da je ubije. Na kraju završava spaljena u zatvoru.
  • Debora (Franses Ondivela) – Alisijina i Evina majka. Marselina prijateljica, čuva njene tajne, Veruje Marseli koja radi protiv nje. Ismajilova bivša žena.
  • Alisija (Sofija Stamatides) – Evina mlađa sestra. Zaljubljena u Leonarda, ali nakon što čuje da je on ubio njenog oca, okreće se Toniju koji je već godinama čeka i voli.
  • Hulio (Horhe Lavat) – Evin i Danijelov blizak prijatelj. Leonardov očuh, Viktorijin biološki otac i Marselin bivši muž.

Uloge[uredi | uredi kod]

Glumac: Uloga:
Blanka Soto Eva Gonzales Eva Luna
Gaj Eker Danijel Viljanueva
Hulijan Hil Leonardo Arismendi
Vanesa Viljela Viktorija Arismendi
Susana Dostamantes Marsela Arismendi
Horhe Lavat Hulio Arismendi
Lupita Ferer Husta Valdes
Sofija Stamatides Alisija Gonzales
Hari Gejtner Francisko Konti
Franses Ondiviela Debora Aldana
Alehandro Čaban Toni Santana
Greides Gil Klaudija
Ana Silveti Renata Kuervo
Hose Giljermo Kortines Bruno Lombardi
Franklin Virgez "El Galo"
Sonja Noemi Matilde
Danijela Šmit Marisol
Karlos Fero Karlos
Gabriela Borges Laurita Viljanueva
Raul Hikes don Rikardo
Letisija Morales Džeki
Karlos Hustis Tomas Rejes
Alberto Salaberi Heorhio
Lis Koleandro Aurelia
Sivija Prisila Perales Lilijana Solis
Beatriz Šantal Rita
Vanesa Lotero Marija
Kari Musa Rosaura

Napomene i reference[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]