Blake Lively

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Blake Lively

Na CW prezentaciji maja 2009
Rođenje 25. avgust 1987.
Los Anđeles, Kalifornija, SAD
Polje Gluma

Blejk Kristina Lajvli (rođena 25. avgusta 1987. u Los Anđelesu, Kalifornija) je američka glumica. Najpoznatija je po ulozi Serene van der Vudsen u TV seriji Gossip Girl.

Karijera

[uredi | uredi kod]

Lajvli započinje glumačku karijeru 1998. u filmu Peskar, koji je režirao njen otac. 2005. glumi Bridžit u filmu Sestre po farmerkama koji joj donosi nominaciju u takmičenju Teen Choice Awards. 2008. glumi u drugom delu filma Sestre po farmerkama 2.

Lajvli 2006. glumi u filmu Accepted, a nakon toga imala je i par manjih uloga.

Privatni život

[uredi | uredi kod]

Blejk je najmlađa ćerka Elejn i Ernija Lajvli koji se takođe bave glumom. Ima dve sestre, Lori i Robin, i dva brata, Erika i Džejsona koji su takođe povezani sa glumom. Lajvli je išla u srednju školu u Burbanku gde je bila član hora, navijačica i predsednica razreda.

Lajvli je od 2004. do 2007. bila je u vezi sa prijateljem iz detinjstva Keli Blatsom. Kasnije 2007. govorilo se da se Lajvli zabavlja sa kolegom iz serije Gossip Girl. Njena veza sa kolegom Penom Badžli poznata je od maja 2008. nakon što je par fotografisan na putovanju u Meksiku.[1] . Njihova veza je trajala 4 godine.

Godine 2012. se udala za kanadskog glumca Rajana Rejnoldsa.

Izvori

[uredi | uredi kod]