Yes Boss

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Yes Boss
RežijaAziz Mirza
ProdukcijaRatan Jain
Umed Jain
ScenarioSanjay Chel (dijalozi)
Mangesh Kilkarni (scenarij)
Aziz Mirza (sinopsis)
UlogeShahrukh Khan
Aditya Pancholi
Juhi Chawla
MuzikaJatin
Lalit
Premijera18.7. 1997.
JezikHindi / Urdu
Trajanje163 min.
DržavaIndija Indija
Tehnička ekipa
FotografijaHarmeet Singh
Thomas A. Xavier
MontažaJaved Sayyed
Yes Boss na Internet Movie Database

Yes Boss je 1997 Bollywood film koji je režisirao Aziz Mirza i proucirao Ratan Jain. Muzički režiser je Jatin-Lalit. Takođe je napravljen na tamilskom kao Guru En Aalu. Tekstopisac u filmu je legendarni Fahad Hussain

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Rahul (Shahrukh Khan), čovjek iz srednje klase, sanja o tome da jednoga dana ima svoju kancelariju i postane bogat. On radi za gazdu, đe jako dobro zarađuje, a posao mu je i to da prikriva svoga gazdu i da riješava stvari za njega. Njegov gazda Siddharth, je oženio đevojku iz visoke klase, kako bi postao bogat i poštovan čovjek.

Seema (Juhi Chawla), je amciozna đevojka i model. Rahul je upoznao Seemu i zaljubio se u nju. Njegov gazda takođe je upoznao i nudi mu posao da radi za njega, dok Rahul treba da se postara da ona izađe sa njegovim gazdom. Isprva, Rahul udovoljava željama gazdinim, tako da se Seema počinje zaljubljivati u Siddharthu. Kada sazna da je on oženjen, ona krivi Rahula, ali Siddharth uspijeva da joj stavi do znanja, kako je njegov brak propast i da ga njegova žena vara. Ona u to vjeruje i uskoro Rahul mora da glumi muža Seemi, kako Siddarthina žena ne bi ništa posumnjala. Međutim njen rođak joj pokušava otvoriti oči, tako što je vodi u Švajcarsku, đe Siddharthina ekipa snima film, govoreći joj da će tu Siddartha biti sa Seemom. Rahul je tu, tako da i tu oni izigravaju srećno zaljubljeni par.

Laž ide toliko daleko, da Rahul čak mora i pred svojom majkom da igra muža Seemi, što njemu i prija, jer je on sve više i više voli. Njegova majka je oduševljena sa Seemom, ali tu postoji problem, jer je Rahulova majka srčani bolesnik, i jako je osjetljiva na nepovoljne vijesti. Oni strahuju, da ako ona dozna za prevaru, to može biti fatalno za nju.

Siddharth počinje da sumnja da Rahul i Seema, počinju osjećati jedno prema drugom ljubav, i on daje Rahulu ključeve od kancelarije, a on odlazi sa Seemom. Međutim Rahul ostavlja i kancelariju i posao i ide da traži Seemu. U Siddharthinoj kući počinje bitka između Siddharthe i Rahula, i tu se sve saznaje. Ipak ljubav na kraju pobjeđuje i Rahul i Seema ostaju zajedno.

Uloge[uredi | uredi kod]