Razgovor s korisnikom:Milifzilif

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, Milifzilif! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

--E.A.Poe 01:04, 13 juni 2017 (CEST)[odgovori]

Ako vi mozete bezdusno brisati bez validnog argumenta, tek postavljenu stranu gdje bi neko mozda kasnije doprinio, mogu i drugi. Pitanje je, zelite li rat?

Uklanjanje sadržaja[uredi kod]

Ja cu vas moliti da prestanete da brisete clanke koji su potkrijepljeni linkovima i informacijama. Bezdusno je i djetinjasto kad samo izbrisete, bez poruke prije toga. Radi se o visesatnom radu. Vi ste poceli.


Molit ću vas lijepo da ne radite onakve manevre na člancima. Isto se kosi s osnovnim pravilima Wikipedije i smatra se vandalizmom --E.A.Poe 01:04, 13 juni 2017 (CEST)[odgovori]

Ajme meni, evo još jednog križara xD Dakle, ajmo postepeno. Pod jedan, praksa ove Wikipedije je da se sadržaj sa stranice za razgovor ne uklanja i ne briše, osim ako ne predstavlja očiti napad, uvredu, vulgarno obraćanje ili otkrivanje neprimjerenih osobnih podataka, što moja poruka nije predstavljala; isti je dozvoljeno arhivirati, ali to je drugi par cipela. Što se tiče članka, članak kojeg ste napisali nije obrisan bez validnog argumenta, dapače, pobrisan je naprosto jer osoba o kojoj se piše nije dovoljno relevantna, prema mojoj procjeni, za članak na Wikipediji. Slobodni ste pokrenuti pitanje o tome na administratorskoj tabli pa ako prođe, članak će ostati. Naravno, to je samo tema. Članak u onoj formi je besmislen i neenciklopedijski, a ovaj projekt ne može ovisiti o nečijem "možda kasnije" - tako loše napisani članci se naprosto brišu i tu je priči kraj. Ukoliko ste voljni napisati neki članak o relevantnoj temi i u enciklopedijskoj formi, vjerujte, ima i previše materijala za pisanje; ovakve hvalilačke lokalpatriotske pamfletiće u onako napisanom obliku jednostavno ne možemo odžavati na projektu jer ruši njegov ugled. Postoje pravila i smjernice, njih se valja pridržavati.
Što se pak pitanja rata tiče, ne znam o čemu govorim. Bombardirat ćemo se? Rovovska bitka? Ničija zemlja? Hoće biti Wonder Woman? Svakako, mislim da je pitanje deplasirano pa se na njega neću ni osvrtati. Imali smo mi posla i s većim ribama pa smo to uspješno rješavali :)
Ja vas srdačno pozivam da nastavite doprinositi Wikipediji, ali sukladno pravilima i smjernicama, dopunjujući potreban sadržaj. Nekonstruktivni doprinosi su besmisleni, za vas i za nas, vama je gubitak vremena jer na koncu nećete postići ništa (mislim, nadam se da vodite zanimljiviji privatni život od toga da svu kreativnu energiju fokusirate na osvetnički pohod na Wikipediju), a nama isto tako gubitak vremena, pri čemu će Wikipedija pretrpiti nikakvu štetu a vi ćete nepovratno izgubiti vrijeme koje ste mogli utrošiti u nešto puno konstruktivnije. Proljeće je, vrijeme ljubavi i zaljubljivanja, valja to iskoristiti :) --E.A.Poe 01:28, 13 juni 2017 (CEST)[odgovori]
Ako su one tri rečenice i nekoliko skupljenih linkova višesatni rad, onda sam ja u ovih 10-ak godina mogao zidom opasati ekvator :D Kao što rekoh, dobili ste objašnjenje što i zašto. Očekujem da ćete poštivati proceduru --E.A.Poe 01:32, 13 juni 2017 (CEST)[odgovori]

Upozorenje[uredi kod]

Iako je namjera konstruktivnih doprinosa odavno nepostojeća, zamolit u vas još jednom da prekinete s opstruiranjem, i to ovako djetinjastim, rada ovog projekta. Ukoliko ne prestanete, bit ću prisiljen blokirati vas. Hvala --E.A.Poe 01:42, 13 juni 2017 (CEST)[odgovori]