Razgovor s korisnikom:НиколаБ

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, НиколаБ! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

-- Kolega2357 Razgovor 23:44, 10 decembar-просинац 2012 (CET)

Replika[uredi kod]

Evo, kolega je nedavno blokiran. Ja nisam. Uz to sam i kolega administrator. Pa, apropo svih vaših divnih komentara, mudra replika jednog malenog, krezubob zeke: Krenite od 53. sekunde --E.A.Poe 12:27, 18 juni 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]

Nothing Nikola. Kako ne potroše mastilo već jednom? Zoranzoki21 (razgovor) 16:13, 18 juni 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]

Čovjek mora biti posebna vrsta primitivčine i neljuda da Bambija okarakterizira kao "seosku filozofiju". Blažena didaktika. Međutim, možda nisam bio najjasniji prvi put, pa ću opet ponoviti, jer vidim da se nečiji gramofon pokvario pa vrti istu stvar (ili je papiga izletjela iz krletke): Krenite od 53. sekunde :) --E.A.Poe 17:48, 18 juni 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]

НиколаБ rasturi ovu kopirnicu. Ako treba i na METI. Pozz.77.46.246.209 18:20, 21 juni 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]

НиколаБ разбиј копирницу.[uredi kod]

НиколаБ разбиј копирницу.