Austin & Ally

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno sa stranice Ostin i Ali)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Austin & Ally
Žanrtinejdžerski sitkom
KreatorKevin Kopelow
Heath Seifert
Nastupaju
Kompozitor muzičke teme
  • Joleen Belle
  • Julia Michaels
  • Mike McGarity
Uvodna tema"Can't Do It Without You", izvodi: Ross Lynch
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
Jezik/ciengleski
Broj sezona3
Broj epizoda(Lista epizoda)
Produkcija
Izvršni producent(i)
  • Kevin Kopelow
  • Heath Seifert
  • Rick Nyholm
Postavke kamere
Trajanje22–26 min.
Producentska kompanija/e
Emitiranje
Originalni kanalDisney Channel
Originalno prikazivanje2. 12. 2011 (2011-12-02) – trenutno (trenutno)
Eksterni linkovi
Službene stranice

Austin & Ally (Ostin i Ali) je američka tinejdžerska humoristička TV serija. Prvi put je emitovana na Dizni kanalu.[1][2][3] Govori o pevaču Ostinu i njegovoj partnerki Ali. Serija se emituje na engleskom sa prevodom. Odigrane su dvije sezone,a već se počela prikazivati i treća. Snimljena je u Majamiju 2011. godine. Glavnu ulogu, Ostina Muna glumi Ross Lynch, njegovu partnerku Ali glumi Laura Marano, najboljeg prijatelja Deza glumi Kalum Vorti i menadžera Triš glumi Rejni Rodrigus.

Sve je počelo kada je Ostin čuo Ali kako svira prelepu pesmu. On ju je obradio i postavio na Internet uz pomoć Deza. Ali se u početku ljutila, ali je brzo shvatila da Ostin želi da dokaže ocu da se on može baviti muzikom. Njih dvoje su postali poslovni partneri. Napisali su mnogo pesama pomoću kojih je Ostin postao veoma popularan. Pošto Ali ima veliku tremu od scene niko njen rad ne primećuje, ali je ona ipak zadovoljna zbog Ostinovog uspeha. Na kraju oni postaju i ljubavni partneri , dok u međuvremenu Ostin pomaže Ali da se olobodi svog straha od scene.U trećoj sezoni Ostin i Ali su snimili dokumentarac o njima. Posle velikih popularnih serija Hana Montana , Igraj , Čarobnjaci sa veverli Plejsa i Ugodni život na palubi Ostin i Ali je dosegla petu po redu popularnost.

Likovi[uredi | uredi kod]

Ostin Mun[uredi | uredi kod]

austin Mun (Ross Lynch) je talentovani pjevač i plesač. On je sladak,šarmantan, ima dobar glas i odlično pleše. Austin obožava palačinke. Njegovo srednje ime je "Monika".On je vrlo detinjast i voli da skuplja plišane mede, takođe ima veliki strah od suncobrana,a taj strah je prebrodio uz pomoć Deza.

Ali Doson[uredi | uredi kod]

Ali Doson (Laura Marano) je Ostinova partnerka. Ona lepo peva samo ima tremu od scene, pa joj Ostin pomaže da se oslobodi straha. Vrlo je ozbiljna, a ponekad i dosadna. Ali ima oca Lastera i majku Peni koja radi u Africi. Njeni najbolji prijatelji su Ostin i Dez, i najbolja drugarica Triš. Ona se ni sa kim više i ne druži.

Ali je dobra, nesebična sedamnaestogodišnjakinja koja radi sa tatom u prodavnici instrumenata Sonik Bum. Najviše vremena provodi u sobi pišući pesme u svoju pesmaricu, koju neda nikom da čita. Ona je jako loša u plesanju. U prvoj sezoni ona je imala strah od scene zato što misli da će pogrešiti i da će joj se ljudi smejati. Tek u drugoj sezoni se ohrabrila.

Ali ima smeđu kosu. U drugoj sezoni je imala kovrdžavu, smeđu kosu sa plavim završecima.Oči su joj smeđe. Ona je visoka i mršava. Najčešće nosi šarene haljine a u drugoj sezoni je češće nosila pantalone i jednobojne majice.

Triš De La Rosa[uredi | uredi kod]

Patricija Marija De La Rosa poznatija kao Triš (Rejni Rodrigus) je Ostinova menadžerka.Ona ne može ni jedan posao gde se zaposli držati ni 2 dana ali Ostinov menadžer je njen omiljeni posao.Ona je Alina najbolja drugarica.

Dez Perado[uredi | uredi kod]

Dezmond "Dez" Perado (Kalum Vorti) je Ostinov najbolji drug.On je veoma otkačen.Stalno nosi čudnu odjeću.Sanja da postane režiser.

Pored ovih likova ima mnogo sporednih.

Reference[uredi | uredi kod]

  1. „"Good Luck Charlie, It's Christmas!," A Disney Channel Original Movie Premieres Friday, December 2”. Disney Channel. October 24, 2011. Arhivirano iz originala na datum 2012-06-16. Pristupljeno 2013-11-30. 
  2. „"Austin & Ally," A Comedy About An Unlikely Friendship, Premieres Sunday, December 4 on Disney Channel”. Disney Channel. November 1, 2011. Arhivirano iz originala na datum 2013-07-28. Pristupljeno 2013-11-30. 
  3. „Austin & Ally”. 

Vanjske veze[uredi | uredi kod]