Tatsumaite Sennou

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
"竜巻いて鮮脳"
Singl koji izvodi Ling tosite sigure
s albuma last aurorally
Datum izdanja11. svibnja 2022.
Formatdigitalni download
Snimanje2022.
Žanrpost-hardcore
Trajanje3:44
IzdavačSony Music
AutoriTōru Kitajima
Ling tosite sigure – kronologija singlova
"Perfake Perfect"
(2021)
"竜巻いて鮮脳"
(2022)
"Marvelous Persona"
(2022)
"竜巻いて鮮脳"

"竜巻いて鮮脳" (japanski: Tatsumaite Sennou) je singl japanskog rock benda Ling tosite sigure koji je premijerno izdan 2022. godine.[1] Singl je izdan kako bi se obilježila 20. obljetnica od osnivanja benda u Saitami. Bio je to deseti, jubilarni singl benda te prvi objavljen 2022. godine; prethodni singl, "Perfake Perfect", objavljen im je 2021. u sklopu suradnje na projektu Psycho-Pass kao uvodna pjesma za teatarsku dramu Psycho-Pass: Virtue and Vice 2. Singl je premijerno objavljen 11. svibnja 2022. godine isključivo kao digitalno izdanje, što je bilo atipično za sam bend, koji je uglavnom objavljivao fizička izdanja zajedno s digitalnima, i sadržavao je samo naslovnu pjesmu. Glazbu i tekst napisao je, kao i obično, frontmen benda, TK. Pjesma trenutno nije dio nijednog albuma, ali je za očekivati da će kasnije biti objavljena i na albumu, s obzirom da su gotovo svi raniji singlovi benda kasnije izdani bilo na studijskim albumima, bilo u sklopu kompilacije; jedina iznimka od ovoga zasad je singl "Who What Who What", koji je objavljen 2015. godine kao uvodna pjesma za film Psycho-Pass: The Movie te nije reizdan ni na kojem albumi niti na kompilaciji Best of Tornado. Singlovi "Neighbormind", "laser beamer" i "Perfake Perfect" također nisu dio nijednog albuma, ali bend nije objavio nijedan album od njihova izlaska tako da to i nije neobično te je za očekivati da će i ti singlovi biti uključeni u neko kasnije izdanje benda ukoliko se ono bude pojavilo.

U svrhu bolje promocije pjesme, bend je snimio i spot, koji je također premijerno objavljen 11. svibnja 2022. godine. Spot je režirao Masaki Watanabe. U kontekstu diskografije benda, ovo je bio prvi singl nakon debitantskih singlova "Telecastic fake show" i "moment A rhythm" iz 2008. godine koji nije bio snimljen i izdan u sklopu projektne suradnje s nekom televizijskom produkcijom; većina ranijih singlova izdana je u sklopu suradnje s produkcijom animea Psycho-Pass, dok je "DIE meets HARD" objavljen u sklopu suradnje s produkcijom igrane serije Shimokitazawa DIE HARD 2017. godine (dvostruki singl "Neighbormind / laser beamer" iz 2019. također nije bio dio projekta, ali je "laser beamer" bio objavljen kao uvodna pjesma za teatarsku dramu Psycho-Pass: Virtue and Vice, dok je "Neighbormind" iskorišten kao uvodna pjesma za japansku sinkronizaciju filma Spider-Man: Far From Home, tako da se ne radi o potpuno identičnom slučaju). "laser beamer" je ujedno bio i prvi singl benda koji je izdan samo digitalno, kao i ovaj singl, iako je ranije spomenuto dvostruko singl izdanje dobilo i fizičko izdanje, kao što je obično slučaj s projektima benda.

Podaci o rangiranju singla na top listama u Japanu nisu dostupni, a za pretpostaviti je – kao i u slučaju ranijih singlova – da se nije rangirao izvan matične zemlje.

Reference[uredi | uredi kod]

Vanjske veze[uredi | uredi kod]