TV KCable

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
TV KCable
Tipkomercijalna
DržavaSrbija
DostupnostCeo svet
Početak
emitovanja

28. Avgust 2011

TV KCable (TV Kosava Cable) je televizija u Srbiji sa internet stream frekvencijom.

Sa radom je počela 28. April. 2011 kao jedna od prvih srpskih internet televizija. Prikazivaila je informativno-zabavni program.Pre gašenja bilo je planirano emitovanje putem kablovskog operatera IKOM i nekoliko tematskih kanala kao što su K2,Film,Music,Tehno.

[uredi | uredi kod]

Dizajn logoa bio je nadasve jednostavan,ali je izbrisan sa interneta.PISANA VERZIJA LOGOA:[K].

Zabavni program[uredi | uredi kod]

Emitovale su se emisije Top smeh i Top smeh novogodisnji special koji su sami proizvodili,emisija AFV,koju su sami obrađivali na srpski,Ninja Warrior takodje i Ginisove rekorde sa titlom.

Informativni program[uredi | uredi kod]

Nije emitovala program uzivo,ali je re-emitovala BKTV NEWS,Voice of America (srpsku verziju) i jos par emisija sa drugih televizija.

Muzički program[uredi | uredi kod]

Muzika je imala prioritet na ovoj televiziji.Izmedju emisija nije se emitovao blok reklama,već mali muzički blok od 2. do 3. pesme,naravno popularne pop-folk muzike i strane muzike osamdesetih godina prošlog veka.

Gašenje[uredi | uredi kod]

Na početku programa ova televizija je obećavala,ali iz nepoznatog razloga 28. Avgusta 2014 godine bez najave njihov sajt je ugašen,a njihov online striming servis je prikazivao logo Kanala 1.Televizija se zatim cepala na ATV Beograd,TV AJAX,KInfo i BG Plus.Ni jena od ovih televizija nije bila gledana kao KCable čak i kada se njihova gledanost sabere.