Razgovor sa korisnikom:Srbioljub

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Pozdrav, Srbioljub! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Wikipedija jest, a što Wikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!
If you don't speak Serbo-Croatian: This is the welcome message sent to new users of sh.wikipedia.

Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

--OC Ripper (razgovor) 09:46, 27 januar-сијечањ 2016 (CET)

Izmjene[uredi izvor]

Uglavnom jer su nesuvisle ili nepotrebne. Za Guam sam bio pogriješio, to je vraćeno i nisam imao problema s tim. Za kišu ja nisam ni dirao, kao ni za još jednu, a izmjena u Sandžaku je, u najmanju ruku, bila nepotrebna. Što se posljednje izmjene tiče, prvo mi se čini da si pobrkao kontinuum i kontinuitet, a drugo, nema apsolutno nikakvog problema da riječ kontinuum, pogotovo jer se ona često koristi u znanosti, stoji u članku. Mi nismo jezični puristi i ova Wikipedija ne dozvoljava takvu politiku --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:01, 10 rujan-септембар 2016 (CEST)