Razgovor sa korisnikom:Habel

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
English language.svg Don't speak Serbo-Croatian? Talk to us in English on our village pump.
Prije nego što počnete raditi na Wikipediji, preporučamo da pogledate stranicu Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta i kako se trenutno radi.

Također preporučamo da prije početka rada na Wikipediji pročitate sljedeće stranice:
Gnome-help.svg Kurs ili tečaj
Upoznajte se s osnovama Wikipedije!
Simple Information.svg Stranice za pomoć
Ovdje se nalazi sadržaj svih stranica za pomoć.
Internet-group-help-faq.svg Najčešće postavljana pitanja
Ovo je spisak najčešće postavljenih pitanja.
Notepad icon wide.svg Kako uređivati stranicu
Upoznajte se s osnovama uređivanja!
Sandbox.svg Igralište
Ovdje možete eksperimentirati.
Nuvola apps kuser.svg Pijaca
Ovo je forum za rasprave među korisnicima.
Unesco Cultural Heritage logo.svg Pet stubova Wikipedije
Upoznajte se s pet stuba koji određuju karakter Wikipedije.
Ambox warning yellow.svg Šta Wikipedia nije
Pogledajte čemu nije mjesto na Wikipediji.
Na stranici za razgovor se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu Insert-signature2.svg na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Nadamo se da ćete ovdje uživati, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni saradnik, Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobro došli na Wikipediju, projekt slobodne enciklopedije. Sretan rad!

Koh-i-Noor (razgovor) 20:35, 7 april-травањ 2012 (CEST)

Obavijest o slikama[uredi kôd]

Shodno s objavljenim izvještajem na Pijaci i odrađenim poslom, ovom prilikom obaviještavam Vas kako jedan dio vaših postavljenih datoteka ne zadovoljava sve kriterije. Radi se o 3 datoteke koje možete pronaći ovdje. Shodno broju vaših slika i procjeni o uštedi vremena, rok za sređivanje vaših slika je 3 dana, odnosno 16. listopada 2012..

Slike morate srediti sukladno naputcima objašnjenima na Pijaci. Ukoliko niste u mogućnosti srediti slike u doglednom roku ili imate kakvih poteškoća i nejasnoća ili Vam je potrebna pomoć, slobodni ste kontaktirati me za pomoć na mojoj stranici za razgovorom. --Biljezim se sa štovanjem,Poe 19:06, 12 oktobar-листопад 2012 (CEST)

Odgovor o slikama[uredi kôd]

Dakle, što se tiče licenciranja, taj dio posla ste korektno uradili (mada bi kod ove slike trebalo promijeniti licencu, ali to ću ja da se ne mučite), ali Vam kod sve tri slike nedostaje {{Infoslika}} popunjem s adektavnim podatcima (kao što je objašnjeno na Pijaci). Dakle, trebate dodati šablon i popuniti podatke i onda će to biti uredu --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:03, 13 oktobar-листопад 2012 (CEST)

ok, postavio sam {{Infoslika}} ali kako sad popuniti "opis", "autor" itd.? gdje je to objašnjeno na pijaci? nisam mogao ništa naći Habel (razgovor) 02:41, 14 oktobar-листопад 2012 (CEST)

Spajanje korisničkog naloga[uredi kôd]

[1] Da li možeš da spojiš svoj korisnički nalog za Wikipeediju tako bude isti za sve projekte? --Kolega2357 Razgovor 01:58, 1 april-травањ 2014 (CEST)