Razgovor s korisnikom:Nesmir Kudilovic

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Pozdrav, Nesmir Kudilovic! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!
Wikipedia je projekt slobodne internetske enciklopedije koju svako može uređivati.

Ako se prvi put nalazite na Wikipediji i želite joj doprinositi, preporučamo da odvojite nešto vremena i proučite pet osnovnih načela, te se upoznate sa Wikipedijinim smjernicama i preporukama. Ako vam zatreba pomoć pri uređivanju, možete da pregledate stranice pomoći i prođete kroz uvodni kurs/tečaj.

Na stranicama za razgovor uvijek se potpisujte: bilo da utipkate 4 tilde ~~~~ bilo da kliknete na ikonu na traci za uređivanje. Izmjene članaka se nikad ne potpisuju.

Na stranici Nedavnih izmjena možete saznati za nove zanimljive članke, ko je trenutno aktivan, odnosno šta se trenutno na Wikipediji radi. Na stranici Pijace možete pročitati o novostima na Wikipediji i obratiti se zajednici, bilo da sudjelujete u diskusijama ili postavljate pitanje.

Nadamo se da će vam ovdje biti ugodno, te da ćete svojim doprinosima postati stalni saradnik - Wikipedijanac! Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na Pijaci. Još jednom, dobrodošli na Wikipediju i sretan rad!

Hello and welcome to the Serbo-Croatian Wikipedia! We appreciate your contributions. If you do not speak Serbo-Croatian, that's no problem. Talk to us via our village pump in your native language or find and contact users who speak your language. We hope you enjoy your time here!

OC Ripper (razgovor) 20:19, 16 rujan-септембар 2013 (CEST)

Re: Slike nedelje

[uredi kod]

Iskreno govoreći, nikad se time nisam bavio, niti znam tko se bavio do sada. --Orijentolog (razgovor) 13:29, 20 august 2019 (CEST)[odgovori]

Bok Nesmir, Možeš mi se javiti na mail ian.pandza@gmail.com trebam te nešto pitati

Pozdravi iskusnom suradniku

[uredi kod]

Poštovani kolega Nesmire

Drago mi je što ponovno postajemo kolege... i oprostite na usporenoj reakciji, trebao sam to ranije napraviti

--Vitek (razgovor) 23:36, 25 rujan-септембар 2019 (CEST)

Re: Svaziland

[uredi kod]

Znam, mada nije to toliko bitno ovdje jer malo će tko žugati oko toga, čak i kad su sami članci u pitanju. Zapravo, neće nitko. Kod kategorija najčešće radim baš tako samo zbog navike, kod članaka izbjegavam, iako se više puta desilo jer alternativa je da vučem za rukav admine, što ne volim. Kad si već tu, recider koje je najbolje rješenje za São Tomé i Príncipe i kategoriju {{kat:|Sao Tome i Principe}}, al jugoslavensko-srpskohrvatsko, npr. šta kaže EJ? HE i Proleksis daju San Tome i Prinsipe. --Orijentolog (razgovor) 11:11, 22 decembar 2019 (CET)[odgovori]

Povratak

[uredi kod]

Poštovani kolega Nesmire

Hvala na komplimentima... što se tiče mog povratka na hr. wiki - maybe baby, iako još uvjek imam blagu zadršku dok je jedan od administratora Speedy, još bi Željka pa i Robertu još mogao nekako prožvakati. Ponekad sam vrlo tvrdoglav, znate da sam napisao Ja se ne vraćam na hr wiki, dok njom upravlja takva vlada ... znam da je Kubura, kao jedan od glavnih mutikaša raskrinkan, ali ostalo je ipak još previše njih u sjeni...ali nikad ne reci nikad.

--Vitek (razgovor) 19:33, 1 januar 2021 (CET)[odgovori]