Razgovor s korisnikom:Munja-x86

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Pozdrav, Munja-x86! Dobrodošli na Wikipediju na srpskohrvatskom jeziku!

Za upoznavanje Wikipedije se preporuča stranica Nedavne izmjene na kojoj se najbrže može saznati za nove zanimljive članke, tko je trenutno aktivan, što trenutno radi, i što je u proteklom vremenu urađeno.

Savjetujemo vam da pročitate što Wikipedija jest, a što Wikipedija nije.
Odgovori na neka od često postavljanih pitanja:

Nadamo se da ćete uživati ovde, dajući svoj doprinos i da ćete postati stalni suradnik, Wikipedijanac! Molimo vas da se potpisujete na stranama za razgovor koristeći četiri tilde (~~~~); to daje Vaše ime, trenutno vrijeme i datum. Za sva dodatna obaveštenja možete me kontaktirati na mojoj stranici za razgovor, da postavite pitanje na stranici koju zovemo pijaca ili se obratite administratorima na njihovoj korisničkoj stranici za razgovor. Još jednom, dobrodošli!
If you don't speak Serbo-Croatian: This is the welcome message sent to new users of sh.wikipedia.

Don't speak Serbo-Croatian? Sh-0? -- talk with us via our village pump in English

--Kolega2357 (razgovor) 02:03, 20 april-травањ 2015 (CEST)

Stranica

Ne mogu za sada da vratim nista normalno jer ne mogu da obrisem gluposti koje je on uneo. --Kolega2357 (razgovor) 02:03, 20 april-травањ 2015 (CEST)

Duplikat

[1], sorry stvarno nisam primijetio....--Wolmar (razgovor) 01:22, 21 april-травањ 2015 (CEST)

To je veoma slozen posao kako na bs wiki uvesti cirilicu. Mada ne vidim razlog zasto bi to radio kada je vecina tamo protiv toga. --Kolega2357 (razgovor) 16:24, 17 maj-свибањ 2015 (CEST)

Kategorije

Kad prebacuješ članke nemoj dirati postojeće kategorije jer bespotrebno nabacuješ desetine nepostojećih. --Orijentolog (razgovor) 23:25, 17 maj-свибањ 2015 (CEST)

Govorim ozbiljno i nije mi nimalo smiješno. --Orijentolog (razgovor) 00:41, 18 maj-свибањ 2015 (CEST)

Nemoj mijenjati šablone kao što je {{razvrstavanje}}, prebacio si bosansku varijantu i "čvorište" koje se ovdje ne rabi (kao ni "razdvojba" ili "višeznačna odrednica"). --Orijentolog (razgovor) 19:45, 19 maj-свибањ 2015 (CEST)

Bez obzira na promjene, treba ostaviti postojeći tekst upute. Ako imaš namjeru mijenjati dizajn najbolje da predložiš par njih na pjaci tako da se izjasne i drugi (to sam i ja napravio prilikom redizajna {{commonscat}}). I ja mislim da je trenutni dizajn ružan, ali ni ona zamijena nije neki korak naprijed. --Orijentolog (razgovor) 19:53, 19 maj-свибањ 2015 (CEST)

Metropola

Poštovani kolega Munja-x86

Vi ste članak Metropola poprilično iskomplicirali, što Vam znači alinija veliki grad ili urbana sredina (nije li to jedno te isto) i nadalje - Pojam je porijeklom grčki i označava "maternji grad" kolonije (u antičkom smislu) i nadalje Množina za ovu riječ u engleskom jeziku bi bila metropolises (((sh))).

Zbog čega sva ta silna komplikacija - umjesto starog uvoda - Metropola (od starogrčke sintagme metropolis metèr = majka + polis = grad, dakle nešto kao majka grada... dobro ovo ste mogli malo proširiti, ali čemu ovakva komplikacija i zašto niste upotrijebili link kolonije kad je i sam termin grčkog porijekla - čemu sad kolonije u antici?

--Vitek (razgovor) 03:31, 18 maj-свибањ 2015 (CEST)

P.S. Bez ljutnje molim, i ne zamjerite...

Re: Engleski

Ok, np. I ja. --Biblbroks (razgovor) 21:48, 18 maj-свибањ 2015 (CEST)

Premještanje

Pozdrav! Kako napreduje uređivanje na .sh? Jesu li razlozi premještanja sa bosanske Wikipedije slični mojima? U svakom slučaju, sretno da bude ovdje; ja pomalo uređujem .sr Wiki, jer mi ne pada na pamet da radim na člancima poput dušika sa .bs, kopiranog dušika sa .bs na .sh i sl., niti sa administratorima kao što je C3r4... --Obsuser (razgovor) 23:29, 25 maj-свибањ 2015 (CEST)

Bosanska enciklopedija

Zdravo, Munjo!

Pročitao sam gornju poruku i odgovor na nju i zainteresirao si me s Bosanskom enciklopedijom koju si spomenuo. Možeš li mi dati link na nju da vidim može li se štogod iskoristiti za (srpskohrvatsku) Wikipediju? Pisao sam do sada neke članke bosanskohercegovačke tematike i nerijetko mi je bilo teško naći kvalitetne izvore za to, a mislim da bi mi navedena Bosanska enciklopedija mogla biti od pomoći. Usput, žao mi je pročitati da ne namjeravaš više pisati na Wikipediji i nadam se da ćeš se ipak predomisliti i vratiti. Srdačan pozdrav, Conquistador (razgovor) 23:48, 8. septembra 2015. (CEST)


Bosna do Jadrana

U 12. stoljeću? Na južnom Jadranu su tada Hum i Duklja, Bosna nije još ni u Donje Krajeve ušla (gornji Vrbas...). Čemu mitomanija? --Ceha (razgovor) 13:50, 2 august 2017 (CEST)Odgovori[odgovori]