Razgovor s korisnikom:178.148.245.30

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Hvala vam za eksperimentiranje na Wikipediji. Vaš test je radio, i vraćen je na prethodnu izmjenu ili uklonjen. Koristite igralište za bilo kakve testove koje želite raditi. Pogledajte stranicu dobrodošlice da naučite više o doprinosu našoj enciklopediji.

Koliko god vaši doprinosi po pitanju novih članaka o nogometašima bili hvalevrijedni i koliko god oni punili bilancu naših članaka (iako su onakvi za brisanje, ali ja ih sredim), daljnje unošenje besmislenih podataka (Shakira, Baggio, Real Madrid) neće biti tolerirano i bit ćete blokirani na kraći rok. Pisati nove članke možete, ali unositi lažne besmislice u već postojeće ne. Također, bilo bi dobro da se prijavite što bi olakšalo rad i vama i nama. Također, kod pisanja novih članaka, pazite na točnost podataka. Pozdav --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:18, 30 april-травањ 2012 (CEST)


Vama je privremeno zabranjeno uređivati Wikipediju zbog razornih izmjena. Slobodno možete praviti korisne izmjene nakon što period blokade istekne, ali imajte na umu da vandalizam (uključujući brisanje sadržaja stranica, dodavanje nasumičnog teksta, spama, netačnih informacija, kršenje privatnosti, lični napadi; i ponovljena napadna kršenja neutralnog gledišta) neće biti tolerisana.

Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.