Razgovor s korisnikom:109.121.32.89

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

ovo je srpskohrvatska wiki, ne engleska da se postavlja tekst na engleskom. --Munja-x86 (razgovor) 20:38, 18 maj-свибањ 2015 (CEST)

Poziv[uredi kod]

Pozivam vas na stranicu na razgovor kako bi raspravili bilo kakve nedoumice i sporne dijelove u tekstu koji ste uređivali. Nadam se da ćemo moći postići neki dogovor. Zahvaljujem na vašem strpljenju i uređivanju. Međutim, ne smatram da sa sam se upustio u "whitewash" bilo koga. Ako i jesam pogriješio, to ću priznati, no bilo bi dobro da se predstave pouzdani, valjani i neutralni izvori, a da se moji ne brišu. Isto tako, pozivam vas da se ulogirate, jer bi to olakšalo diskusiji. Zahvaljujem.--Seiya (razgovor) 13:10, 19 maj-свибањ 2015 (CEST)


Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.