Razgovor:Mario Šoštar

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Mario Šoštar.
Rad na člancima


Doista mi nije jasno po kojim kriterijima ova osoba zaslužuje:

  1. Etiketu književnika
  2. Članak na Wikipediji

On je, realno, potpuno anoniman lik na hrvatskoj književnoj sceni. Nikada se u životu nisam susreo s njegovim imenom ili djelom, a činjenica da sam objavljuje svoje knjige govori samo o tome da ima novca. Ne vidim na koji način spomenuta osoba zadovoljava kriterije da o njoj postoji članak na Wikipediji. Ovo je besplatna reklama, a to Wikipediji ne treba --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:56, 5 jun-липањ 2013 (CEST)

Objavio je dva romana, od kojih je jedan recenziran na najpopularnijem (ili jednom od najpopularnijih) hrvatskih novinskih portala, odnosno jednom od rijetkih koji ima nešto nalik na ozbiljnu kulturnu rubriku. To je dovoljan kriterij. A to što se članak ovdje stvorio kao nespretan pokušaj besplatnog PR-a je druga priča. --OC Ripper (razgovor) 15:11, 5 jun-липањ 2013 (CEST)
Čak i ako je roman de facto izdan vlastitim sredstvima bez ikakve daljnje relevantne naklade i što je, de facto, nedostupan? Mislim, čovjek živi od e-bookova :/ --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:03, 5 jun-липањ 2013 (CEST)
Ja sam već glasovao po ovom pitanju :)
Hr wiki ga je pobrisala--Rjecina2 (razgovor) 22:24, 5 jun-липањ 2013 (CEST)
Hoće li se ovaj članak obrisati ili ostati ovde na Wiki? Više od 2 meseca stoji šablon za brisanje. -- Kolega2357 Razgovor 14:16, 10 avgust-коловоз 2013 (CEST)
Nisam siguran da oko toga postoji konsenzus. --OC Ripper (razgovor) 15:27, 10 avgust-коловоз 2013 (CEST)
Čovjek je nekog vraga napisao i ukoričio; možda je to bez ikakve književne specifične težine, ali u lemmi se niti ne inzistira da ti romani imaju književnu vrijednost. Pustimo mu lemmu. Maria Sieglinda von Nudeldorf (razgovor) 18:12, 30 rujan-септембар 2013 (CEST)