Razgovor:Fali Ramadani

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Problemi s člankom[uredi kod]

Prvo, očito je radio Google translate ili nešto slično. Drugo, značaj, neutralnost, propaganda, antireklama...? --Igor Windsor (razgovor) 18:58, 15 decembar-просинац 2014 (CET)

Ovo treba pod hitno obrisati. Ako ne bude prigovora, budem ja to sredio :) --Biljezim se sa štovanjem,Poe 21:02, 15 decembar-просинац 2014 (CET)
Vidim ovo i cudim se. Zbog cega? Fali Ramadani je jako poznat, takodje vi znate srpskohrvatski pa mozete popraviti greske (pisac izgleda nije bio nas). Pored toga, sve sta pise je iz izvora i tacno to pise u izvorima, ucemu je problem? Nema to veze sa neutralnostom ili necim. Ako vi neznate o tim stvarima ili sto srpskohrvatske lopovske mediji sve kriju, ovde u Austriji, Svajcarskoj idt. tako bas nije. Ima izvora za sve sto pise o Faliju i sve je iz izvora. Neutralno i antireklama bi bila, kad sve te stvari koje su poznati vi nebi ovde napisali. Upravo to sve pise na nemackoj sstrani o njemu, i to sve iz dobrih izvora. To nisu licne izmisljotine to pise tamo, bas sam to procitao. Pa kad na nemackoj strani to tako pise i opstaje, sta se vi bunite. Ramadani je nemaac po drzavljanstvu i dobro DFB, OFV itd znaju sta on radi i koj e. Ako to neznaju FHNS, FSS itd, Wikipedija tu nije kriva. Totalno sam protiv brisanja, jel je to censura, a drugo spekulacije vase strane, izvori su totalno na strani opstanka te strane. Pozdrav...2A00:5BA0:8000:6029:3C1A:3C60:6393:817D 05:11, 16 decembar-просинац 2014 (CET)
S obzirom da Google (ili, preciznije, Google News) izbacuje niz medijskih naslova o dotičnoj ličnosti, mislim da je odavno prešao prag kriterija za značaj, što znači da članak treba ostati. Naravno, ne u ovakvom obliku i s ovako neurednim i potencijalno problematičnim sadržajem. --OC Ripper (razgovor) 10:09, 16 decembar-просинац 2014 (CET)
Slazem se do negde sa OC Ripperom, ali problematicni sadrzaj ima izvore i to nemacke itd. I u nemackpoj javnosti, austriji itd. je to bilo skandal. Svi ti ljudi su jako pozanti u nemackoj, cela porodica Osmani (i oni imaju clanak na vikipediji (GER) i takdodje bivsi predsednik Bajer iz Leverkuzena Kalmund. Takav kakav je clamak je ok. --131.220.74.107 15:42, 29 maj-свибањ 2015 (CEST)