Razgovor:Brendan Behan

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Brendan Behan.
Rad na člancima


Ovaj članak je deo LGBT wikiprojekta, čiji je zadatak da stvori i poboljša članke koji obrađuju teme vezane za homoseksualne (lezbejke, gejeve), biseksualne i transrodne (LGBT) osobe. Cilj projekta je objektivna i detaljna obrada LGBT tema na Wikipediji srpskohrvatskog jezika. Ukoliko želite da surađujete, ili da se bliže informišete o projektu, pogledajte stranicu LGBT wikiprojekta.


Ja sam još uvek dosta nova u ovom editovanju i ovome i onome... Hajde, molim vas, neka mi neko kaže zašto se sad ovaj članak ne pojavljuje kao rezultat na search enginu kad ukucam 'Brendan Behan'? (I šta da radim po tom pitanju?) Hvala :) PrisonerC 16:02, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

Ja nisam imao nikakvih problema. --OC Ripper 17:36, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

Meni se i dalje uporno dešava isto: kad ga searchujem iz sajdbara (ili kako se god to zvalo), normalno mi nađe članak, al kad searchujem sa one 'traži' strane, onda mi ne izbacuje nikakve rezultate. *zbun* PrisonerC 17:40, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

Misliš na ono podebljano dugme ispod "Traži-Тражи"? Odmah do njega je "search". --OC Ripper 17:44, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

Ma znam :)) Al idi na ovaj link http://sh.wikipedia.org/wiki/Special:Search?search=Brendan+Behan&fulltext=Search PrisonerC 18:22, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

Vidim da si u pravu. Pretpostavljam da za par sati/dana, kada se updejtira baza, neće biti takvih problema. --OC Ripper 19:48, 8 rujan-септембар 2006 (CEST)

A, pa ako je samo to u pitanju, onda super :))) PrisonerC