Mujhe Kucch Kehna Hai

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Mujhe Kucch Kehna Hai
Kino-poster
RežijaSatish Kaushik
ProducentVashu Bhagnani
ScenarioBholu Khan
Aman Jaffery
sinopsis: Rumi Jaffery
A. Karunakaran
UlogeTusshar Kapoor
Kareena Kapoor
MuzikaAnu Malik
FotografijaJohny Lall
MontažaSanjay Verma
DistribucijaPuja Entertainment Ltd.
Datum(i) premijere
25. 5. 2001 (2001-05-25)
Zemlja Indija
Jezikhindi
Bruto prihodINR384,6 million (US$7 million)

Mujhe Kucch Kehna Hai je indijski (bollywoodski) ljubavni film snimljen 2001. u režiji Satisha Kaushika i produkviji Vashu Bhagnanija . Poznat je kao prva glavna uloga Tusshara Kappora kome je partnerica bila Kareena Kapoor. Predstavlja remake telugu filma Tholi prema iz 1998. godine. Nakon premijere je predstavljao iznenađujući hit na indijskom kino-tržištu.

Radnja[uredi | uredi kod]

Priča se vrti oko mladića po imenu Karan ( Tusshar Kapoor ), koji se često bježi iz škole. Iako mu ne idu naučni predmeti, posjeduje muzički talent i svira u bendu. Njegov otac je u Karana razočaran i to rječito izražava zbog čega je Karan stalno ljut. Nakon što ugleda Pooju ( Kareena Kapoor ) na ulici u nju se zaljubljuje. Pokušava je pronaći, ali bez uspjeha te, nakon što izgubi nadu da će je pronaći, odluči prekinuti muzički karijeru i odlazi u drugi drugi kako bi živio sa stricem. Na putu mu se pokvari automobil, i kada nastoji autostopom doći do svog odredište automobil koji mu se zaustavi, na njegovo iznenađenje, vozi Pooja. Dok se međusobno predstavljaju, u njih udara kamion i gura automobil preko litice. Karan uspje spasiti Pooju od pada u provaliju, ali sam u nju pada.

Nakon što se Pooja osvijesti, smatra se odgovornom za njegovu smrt i počinje tražiti njegov leš. U stvarnosti je Karan preživio pad, ali je bez svijesti. Nakon što ga pronađe prolaznik i odvede u bolnicu, Karan ozdravi i vraća se porodici. Nakon što je razmislio o svom životu, odlučuje se posvetiti školovanju umjesto muzici. Kada ga Pooja posjeti kako bi mu se ispričala, Karan joj ponudi svoje prijateljstvo. Nakon nekog vremena mu kaže kako mora otići na školovanje u SAD, a Karan na kraju prizna da je voli. Pooja također priznaje da je u njega zaljubljena te obeća da će mu se vratiti nakon što diplomira.

Uloge ...[uredi | uredi kod]

Soundtrack[uredi | uredi kod]

Anu Malik je komponirao pjesme, a Sameer napisao tekstove. Bonus pjesma KK-a je dodana 35 dana nakon izdanja originalnog albuma.

Popis pjesama[uredi | uredi kod]

Br. NaslovPjevač(i) Trajanje
1. "Dupatta"  Anuradha Sriram 06:06
2. "Guncha Hai"  Sonu Nigam 05:48
3. "Jabse Dekha Hai"  Babul Supriyo, Alka Yagnik 04:06
4. "Maine Koi Jadoo"  Babul Supriyo, Preeti & Pinky 06:04
5. "Mujhe Kuch Kehna Hai"  KK 07:04
6. "Pyaar Re"  KK 07:02
7. "Rabba"  Sonu Nigam 06:52

Vanjske veze[uredi | uredi kod]