Larry King Live

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Larry King Live
Larry King Live title card
Naslovni kadar
FormatTalk show
KreatorLarry King
VoditeljLarry King
Zemlja porijekla Sjedinjene Države
Produkcija
Trajanje60 min.
Emitiranje
Originalni kanalCNN
Originalno prikazivanje3. jun 1985. – 16. decembar 2010.
Eksterni linkovi
Službene stranice

Larry King Live je bila američka talk show emisija koju je vodio Larry King, a koja se emitirala na programu TV-kanala CNN od 1985. do 2010. Predstavljala je najgledaniju i u historiji CNN-a najdugovječniju emisiju, koju je u prosjeku svake večeri gledalo preko milion ljudi.[1]

Emitirala se iz CNN-ovih studija u Los Angelesu. Ponekad bi se emitirala i iz CNN-ovih studija u New Yorku, a ponekad i iz Washingtona, gdje je King prije angažmana na CNN-u bio stekao nacionalnu reputaciju kao radio-voditelj za Mutual Broadcasting System. King je svake večeri u emisiji intervjuirao jednu ili više istaknutih ličnosti, uglavnom celebrityje, političare i poslovne ljude.

Emisija je u prosjeku trajala po jedan sat, te se, ovisno o regiji, emitirala tri puta dnevno. Bila je dostupna i svjetskoj publici preko satelitskog kanala CNN International.

Larry King Live je na programu CNN-a zamijenila emisija Piers Morgan Tonight, talk show emisija koju od januara 2011. vodi britanski novinar i TV-voditelj Piers Morgan.

Izvori[uredi | uredi kod]

  1. „End Of Qtr Data-Q107 (minus 3 hours).xls” (PDF). Arhivirano iz originala na datum 2009-03-24. Pristupljeno 21. X 2010. 

Eksterni linkovi[uredi | uredi kod]