Larry King Live

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Larry King Live
Larry King Live title card
Naslovni kadar
Format Talk show
Kreator Larry King
Voditelj Larry King
Zemlja porijekla  Sjedinjene Države
Produkcija
Trajanje 60 min.
Emitiranje
Originalni kanal CNN
Originalno prikazivanje 3. jun 1985. – 16. decembar 2010.
Eksterni linkovi
Službene stranice

Larry King Live je bila američka talk show emisija koju je vodio Larry King, a koja se emitirala na programu TV-kanala CNN od 1985. do 2010. Predstavljala je najgledaniju i u historiji CNN-a najdugovječniju emisiju, koju je u prosjeku svake večeri gledalo preko milion ljudi.[1]

Emitirala se iz CNN-ovih studija u Los Angelesu. Ponekad bi se emitirala i iz CNN-ovih studija u New Yorku, a ponekad i iz Washingtona, gdje je King prije angažmana na CNN-u bio stekao nacionalnu reputaciju kao radio-voditelj za Mutual Broadcasting System. King je svake večeri u emisiji intervjuirao jednu ili više istaknutih ličnosti, uglavnom celebrityje, političare i poslovne ljude.

Emisija je u prosjeku trajala po jedan sat, te se, ovisno o regiji, emitirala tri puta dnevno. Bila je dostupna i svjetskoj publici preko satelitskog kanala CNN International.

Larry King Live je na programu CNN-a zamijenila emisija Piers Morgan Tonight, talk show emisija koju od januara 2011. vodi britanski novinar i TV-voditelj Piers Morgan.

Izvori[uredi - уреди | uredi izvor]

Eksterni linkovi[uredi - уреди | uredi izvor]