Lista berlinskih U-voz i S-voz stanica

Izvor: Wikipedia

Ovo je lista metro stanica u Berlinu. Podzemna železnica Berlina se zove U-voz (U-Bahn), a nadzemna S-voz (S-Bahn).

  1. Afrikanische Straße
  2. Alexanderplatz
  3. Alt-Mariendorf
  4. Alt-Reinickendorf
  5. Altstadt Spandau
  6. Alt-Tegel
  7. Alt Tempelhof
  8. Amrumer Straße
  9. Anhalter Bahnhof
  10. Attilastraße
  11. Augsburger Straße
  12. Babelsberg
  13. Zoologischer Garten
  14. Bayerischer Platz
  15. Berliner Straße
  16. Bernau
  17. Bernauer Straße
  18. Bernau-Friedenstal
  19. Betriebsbhf. Rummelsburg
  20. Beusselstraße
  21. Biesdorf-Süd
  22. Birkenstraße
  23. Birkenwerder
  24. Bismarckstraße
  25. Blankenburg
  26. Blankenfelde
  27. Blaschkoallee
  28. Blissestraße
  29. Boddinstraße
  30. Borgsdorf
  31. Bornholmer Straße
  32. Borsigwerke
  33. Botanischer Garten
  34. Breitenbachplatz
  35. Britz-Süd
  36. Buch
  37. Buckower Chaussee
  38. Bülowstraße
  39. Bundesplatz
  40. Cottbusser Platz
  41. Dahlem-Dorf
  42. Deutsche Oper
  43. Eberswalder Straße
  44. Eichborndamm
  45. Eisenacher Straße
  46. Elsterwerdaer Platz
  47. Erkner
  48. Ernst-Reuter-Platz
  49. Fehrbelliner Platz
  50. Feuerbachstraße
  51. Frankfurter Allee
  52. Frankfurter Tor
  53. Franz-Neumann-Platz
  54. Französische Straße
  55. Friedenau
  56. Friedrichsfelde
  57. Friedrichshagen
  58. Friedrichstraße
  59. Friedrich-Wilhelm-Platz
  60. Frohnau
  61. Gesundbrunnen
  62. Gleisdreieck
  63. Gneisenaustraße
  64. Görlitzer Bahnhof
  65. Görlitzer Bahnhof
  66. Greifswalder Straße
  67. Grenzallee
  68. Griebnitzsee
  69. Güntzelstraße
  70. Halemweg
  71. Halensee
  72. Hallesches Tor
  73. Hansaplatz
  74. Haselhorst
  75. Hausvogteiplatz
  76. Heidelberger Platz
  77. Heiligensee
  78. Heinrich-Heine-Straße
  79. Hellersdorf
  80. Hennigsdorf
  81. Hermannplatz
  82. Hermannstraße
  83. Hermsdorf
  84. Hirschgarten
  85. Hohen Neuendorf
  86. Hohenzollerndamm
  87. Hohenzollernplatz
  88. Holzhauser Straße
  89. Hönow
  90. Humboldthain
  91. Innsbrucker Platz
  92. Jakob-Kaiser-Platz
  93. Jannowitzbrücke
  94. Johannisthaler Chaussee
  95. Jungfernheide
  96. Kaiserdamm
  97. Kaiserin-Augusta-Straße
  98. Karl-Bonhoeffer-Nervenklinik
  99. Karl-Marx-Straße
  100. Karlshorst
  101. Karow
  102. Kaulsdorf Nord
  103. Kleistpark
  104. Klosterstraße
  105. Kochstraße
  106. Adenauerplatz
  107. Konstanzer Straße
  108. Köpenick
  109. Kottbusser Tor
  110. Krumme Lanke
  111. Kurfürstendamm
  112. Kurfürstenstraße
  113. Kurt-Schumacher-Platz
  114. Landsberger Allee
  115. Lankwitz
  116. Berlin Hauptbahnhof
  117. Lehnitz
  118. Leinestraße
  119. Leopoldplatz
  120. Lichtenberg
  121. Lichtenrade
  122. Lichterfelde Ost
  123. Lichterfelde Süd
  124. Lichterfelde West
  125. Lindauer Allee
  126. Lipschitzallee
  127. Louis-Lewin-Straße
  128. Magdalenenstraße
  129. Mahlow
  130. Marienfelde
  131. Märkisches Museum
  132. Mehringdamm
  133. Mendelssohn-Bartholdy-Park
  134. Messe Nord / ICC
  135. Mexikoplatz
  136. Mierendorffplatz
  137. Möckernbrücke
  138. Mohrenstraße
  139. Moritzplatz
  140. Nauener Platz
  141. Neue Grottkauer Straße
  142. Neukölln
  143. Neu-Westend
  144. Nikolassee
  145. Nollendorfplatz
  146. Nordbahnhof
  147. Olympia-Stadion
  148. Onkel Toms Hütte
  149. Oranienburg
  150. Oranienburger Straße
  151. Oranienburger Tor
  152. Osdorfer Straße
  153. Oskar-Helene-Heim
  154. Osloer Straße
  155. Ostbahnhof
  156. Ostkreuz
  157. Otisstraße
  158. Pankow
  159. Pankow-Heinersdorf
  160. Pankstraße
  161. Papestraße
  162. Paracelsus-Bad
  163. Paradestraße
  164. Parchimer Allee
  165. Paulsternstraße
  166. Platz der Luftbrücke
  167. Podbielskiallee
  168. Potsdamer Platz
  169. Potsdam Hauptbahnhof
  170. Prenzlauer Allee
  171. Priesterweg
  172. Prinzenstraße
  173. Rahnsdorf
  174. Rathaus Neukölln
  175. Rathaus Reinickendorf
  176. Rathaus Schöneberg
  177. Rathaus Spandau
  178. Rathaus Steglitz
  179. Rehberge
  180. Reinickendorfer Straße
  181. Residenzstraße
  182. Richard-Wagner-Platz
  183. Rohrdamm
  184. Röntgental
  185. Rosa-Luxemburg-Platz
  186. Rosenthaler Platz
  187. Rüdesheimer Platz
  188. Rudow
  189. Ruhleben
  190. Rummelsburg
  191. Samariterstraße
  192. Scharnweberstraße
  193. Schichauweg
  194. Schillingstraße
  195. Schlachtensee
  196. Schlesisches Tor
  197. Schloßstraße
  198. Schöneberg
  199. Schönhauser Allee
  200. Schönholz
  201. Schönleinstraße
  202. Schulzendorf
  203. Schwartzkopffstraße
  204. Seestraße
  205. Senefelderplatz
  206. Siemensdamm
  207. Sonnenallee
  208. Sophie-Charlotte-Platz
  209. Spichernstraße
  210. Spittelmarkt
  211. Stadtmitte
  212. Storkower Straße
  213. Strausberger Platz
  214. Südende
  215. Südstern
  216. Sundgauer Straße
  217. Tegel
  218. Tempelhof
  219. Theodor-Heuss-Platz
  220. Thielplatz
  221. Tierpark
  222. Treptower Park
  223. Turmstraße
  224. Uhlandstraße
  225. Ullsteinstraße
  226. Unter den Linden
  227. Viktoria-Luise-Platz
  228. Vinetastraße
  229. Voltastraße
  230. Waidmannslust
  231. Walther-Schreiber-Platz
  232. Wannsee
  233. Warschauer Straße
  234. Weberwiese
  235. Wedding
  236. Weinmeisterstraße
  237. Westend
  238. Westhafen
  239. Westkreuz
  240. Westphalweg
  241. Wilhelmshagen
  242. Wilhelmsruh
  243. Wilmersdorfer Straße
  244. Wittenau
  245. Wittenbergplatz
  246. Wollankstraße
  247. Wuhletal
  248. Wuhlheide
  249. Wutzkyallee
  250. Yorckstraße
  251. Zehlendorf
  252. Zepernick
  253. Zinnowitzer Straße
  254. Zitadelle
  255. Zwickauer Damm

Eksterni linkovi[uredi - уреди]