Razgovor s korisnikom:Ero

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Prvi članak: Ero[uredi kod]

Za početak vrlo dobro. Pročitaj sva uputstva da vidiš kakva su pravila na Vikipediji. --Belirac 18:32, 16 oktobar-листопад 2009 (CEST)

Troslovnik[uredi kod]

U kategoriju Troslovnik-K ne možeš uvrstiti članak s naslovom Cannes jer se onda u kategoriji ne vidi troslov. Ali se može uvrstiti "redirect" Kan (Azurna obala).

Da bi saznao postoje li "redirecti" za neki članak, učitaj taj članak pa ispod naslova "alati" na lijevoj strani ekrana izaberi opciju "Šta je povezano ovde" (vidi to, npr. za Cannes ovdje).--Belirac 19:55, 17 oktobar-листопад 2009 (CEST)

Mala sugestija[uredi kod]

Kada su u pitanju relatvno male, kozmetičke promjene kao što je stavljanje kategorija, ne bi bilo loše da se označi okvir "Mala izmjena - Мала измена". Time bi izmjena bila označena kao mala, te bi se pomoću filtera olakšalo praćenje svih izmjena na Wikipedija, pogotovo kada je u pitanju veliki broj u relativno kratkom vremenu. --OC Ripper 13:57, 18 oktobar-листопад 2009 (CEST)

Još jedna mala sugestija[uredi kod]

Prije nego što sačuvaš neku promjenu, u polje "Opis promjene" napiši ukratko o čemu se radi. Možeš, na primjer, kopirati onaj redak kojim si dodao novu kategoriju. Ta napomena pomaže ostalim saradnicima da vide šta si radio, a da ne moraju ulaziti u "uređivanje". --Belirac 21:55, 25 oktobar-листопад 2009 (CET)

Još jedna sugestijica[uredi kod]

Kad kategoriziraš ime u "Troslovnik" ili "Četveroslovni", nemoj stavljati zarez iza imena (npr. SEAN, Penn). To treba raditi samo ako kategoriziraš prezime (npr. PENN, Sean). --Belirac 10:57, 9 studeni-новембар 2009 (CET)