Razgovor s korisnikom:Bokisingl

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Tema: KAKO POSTIĆI USPEH U ŽIVOTU?'

Uspeh u životu se može postići u mnogim oblastima i na više načina. Ovde se to prikazuje ostvarenim primerima iz prakse.

Primeri praktično ostvarenih uspeha u životu obrađeni su i zajedno sa pratećom dokumentacijom i komentarima prikazani su na sajtu www.borskainicijativa.com

Tema KAKO POSTIĆI USPEH U ŽIVOTU obrađena je u četiri naslova i to:

Radulovićeva saznanja - (prvi deo) od 10.06.2009.,

Radulovićeva saznanja (drugi deo) od 12.06.2009.,

Radulovićeva saznanja (treći deo) od 20.06.2009. i

Radulovićeva saznanja (četvrti deo) od 21.06.2009.

RADULOVIĆEVA SAZNANJA - prvi deo sadrži dva podnaslova sa kratkim objašnjenjima i navedenom pratećom dokumentacijom:

1) KAKO NAPLATITI PLAGIJAT, NAĆI BUDALE ZA PLAĆANJE PLAGIJATA I FORMIRATI CRNI FOND?

Za ovakvu priliku potrebno je da ste menadžer jedne firme i da dobro poznajete menadžera druge firme, naročito iz inostranstva i to toliko dobro da će on pristati da Vam za neku korist iz kase svoje firme isplati određenu sumu deviza za neki prepisani projekat, studiju i slično. Kako se to radi videti priloge 1, 2, i 3.

1-kako-naplatiti-plagijat

2-budale-koje-placaju-plagijat

3-kako-se-prave-crni-fondovi

2) KAKO OBEZBEDITI SEBI STAN NA EKSKLUZIVNOJ LOKACIJI I LAGODAN ŽIVOT U BEOGRADU?

Za ovakvu priliku potrebno je da ste menadžer jedne firme i da u svojoj firmi imate ekipu ljudi koji će pristati da za neku korist podrže Vašu ideju da u Beogradu izmislite fiktivno predstavništvo svoje firme u kome će Vas bez konkursa postaviti za direktora i dodeliti Vam stan i dobru platu. Pošto se radi o fiktivnoj firmi da bi Vam se obezbedio stan treba da dobro poznajete menadžera neke firme iz Beograda koji će za neku korist pristati da bude posrednik za nabavku stana za vašu fiktivnu firmu, tj. za Vas. Ako se u vašoj matičnoj firmi digne frka u vezi vašeg zbrinjavanja u Beogradu uvek možete da registrujete fiktivno predstavništvo i kupite poslovni prostor gde ćete zaposliti još po nekog vernog saradnika iz matične firme, pa kad prođe gužva i dodeljeni stan prevedete za sitne pare u svoje vlasništvo fiktivnu registraciju možete ukinuti da ne bi matična firma nepotrebno plaćala porez a nakon toga možete od matične firme da primate apanažu ili penziju tako što ćete sa novim direktorom matične firme za neku korist postići da vama i vašim vernim saradnicima i dalje isaplaćuje solidnu apanažu ili penziju na osnovu ugovora o radu za nepostojeće poslove u nepostojećoj firmi a vi ćete biti slobodni da za platu i radni staž steknete radno anganžovanje u nekoj drugoj firmi i u njoj mirno sačekate legalno penzionisanje. Kako se to radi videti priloge 1-12.

1-zakljucak-o-dodeli-stana

2-odluka-o-kupovini-stana

3-odluka-o-usmeravanju-stanova

5-zahtev-za-informisanje-radnika

6-ukidanje-poslovnog-predstavnistva

7-penzija-kao-ugovor-o-radu-za-nepostojece-poslove-u-nepostojecoj-firmi

8-penzija-kao-ugovor-o-radu-za-nepostojece-poslove-u-nepostojecoj-firmi

9-penzija-kao-ugovor-o-radu-za-nepostojece-poslove-u-nepostojecoj-firmi

10-penzija-kao-ugovor-o-radu-za-nepostojece-poslove-u-nepostojecoj-firmi

11-penzija-kao-ugovor-o-radu-za-nepostojece-poslove-u-nepostojecoj-firmi

12-cuvari-poslovne-tajne

RADULOVIĆEVA SAZNANJA - drugi deo sadrži dva podnaslove sa kratkim objašnjenjima i navedenom pratećom dokumentacijom:

3) KAKO BEZ TENDERA I BEZ DOKAZA O PRIZNATOJ INOVACIJI ILI REGISTROVANOJ DELATNOSTI SKLAPATI UGOVORE O AUTORSKIM DELIMA SA SVOJIM PRIJATELJIMA, ROĐACIMA, UTICAJNIM NAMEŠTENICIMA I PENZIONERIMA? (zbog obimnosti praktični deo pod naslovom „Izjava svedoka za Ki-106-02” podeljen je na četiri dela).

Za ovakvu priliku potrebno je da u firmi imate pomoć poverljivog rukovodioca koji će pronaći poverljive osobe koje će uz diskreciju pristati da se za sklopljeni ugovor o delu u korist organizatora odreknu dela svog honorara. Kako se to radi videti priloge 2.1 , 2.2., 2.3 i 2.4.

21-izjava-svedoka-za-ki-106-02-prvi-deo

22-izjava-svedoka-za-ki-106-02-drugi-deo

23-izjava-svedoka-za-ki-106-02-treci-deo

24-izjava-svedoka-za-ki-106-02-cetvrti-deo

4) KAKO UTAJITI ZLATNIKE NAVODNO NA IME PREZENTA STRANIM POSLOVNIM PARTNERIMA?

Za ovakvu priliku potrebno je da imate pomoć vernog poslovnog saradnika koji će potvrditi vašu priču da ste trebovane zlatnike na ime prezenta za strane poslovne partnere bez prijave na carini i bez potvrde o uručenju navodno predali nekim poslovnim partnerima. Kako se to radi videti prilog 1 i 2.

1-kako-prisvojiti-zlatnike

2-zlatnici-za-seika

RADULOVIĆEVA SAZNANJA treći deo' sadrži tri podnaslova sa kratkim objašnjenjima i navedenom pratećom dokumentacijom:

5) KAKO SMENITI NEZGODNE SINDIKALCE SA SINDIKALNIH FUNKCIJA I KAKO UGASITI NEPOŽELJNU REPREZENTATIVNU SINDIKALNU ORGANIZACIJU?

Za ovakvu priliku potrebno je da za neku korist ostvarite dobre odnose sa predsednikom sindikalne centrale u koju je učlanjen sindikat koji vam smeta da utajite poreze, doprinose i zarade zaposlenih, itd. Kako se to radi videti prilog 1, 2, i 3.

1-narudzbenica-za-smenjivanje-sindikalaca

2-isporuka-narucenog-smenjivanja-sa-sindikalnih-funkcija

3-narudzbenica-za-gasenje-sindikata-nakon-smenjivanja-sindikalacaezakonitih-otpustanja-sindikalnih-predstavnika

6) KAKO PRONAĆI ZAKONSKU MOGUĆNOST ZA OTPUŠTANJE ONIH KOJI KRITIKUJU VAŠE USPEŠNE POSLOVNE INOVACIJE SAMO ZATO ŠTO SU NEZAKONITE?''''

Za ovakvu priliku potrebno je da za neku korist u firmi obezbedite pomoć članova kolegijuma koji će uz pomoć tračeva i kleveta ocrniti nepoželjne i izglasati vam saglasnost da pronađete mogućnost da ih otpustite sa posla. Kako se to radi videti prilog 1.

1-presuda-kolegijuma-za-neposlusne-sindikalce

7) KAKO NEPOŽELJNE OTPUSTITI BEZ ISPLATE ZAOSTALIH ZARADA I BEZ UPLATE POREZA I DOPRINOSA?

Za ovakvu priliku potrebno je da za neko „žmurenje“ zbog neke nezakonitosti obezbedite učešće nekog kompromitovanog podređenog rukovodioca u firmi koji će nakon otpuštanja nepoželjnih retroaktivno (više meseci unazad) falsifikovati službenu evidenciju iz šihtanih knjiga prikazujući tu evidenciju kao neopravdane izostanke. Kako se to radi videti prilog 1, 2 i 3.

1-sekretarica-nece-da-falsifikuje-sihtanu-knjigu

2-kako-se-ucenjuju-potcinjeni

3-predlog-br-ps-69-16072003-za-pokretanje-disciplinskog-postupka-protiv-MV

RADULOVIĆEVA SAZNANJA - četvrti deo sadrži dva podnaslova sa kratkim objašnjenjima i navedenom pratećom dokumentacijom:

8) KAKO PODIĆI SEBI POPULARNOST POISTOVEĆIVANJEM SA JUNAKOM IZ HUMORESKE?'

Za ovakvu priliku potrebno je da tužite vlasnika i urednika novina koje su objavile humoresku u kojoj ste se prepoznali u liku glavnog junaka. Kako se to radi videti prilog 1.

1-tuzio-nas-mula-jusuf-19.10.2004.

9) KAKO PRED PRAVOSUDNIM INSTITUCIJAMA ZATAŠKATI KRŠENJE ZAKONA OD STRANE VAS I VAŠIH SARADNIKA? ' Za ovakvu priliku potrebno je da za neku korist obezbedite učešće nekih službenih lica iz pravosudnih institucija. Kako se to radi videti priloge 1-6.

1-optuznica-ojt-za-kt-345-04

2-resenje-os-bor-br-kv-70-05-15.06.2005.

3-zalba-ojt-na-resenje-os-bor-br-kv-70-05-15.06.2005.

4-resenje-os-zajecar-br-kz-434-05-16.01.2006.

5-prituzba-na-kv-70-05

6-prituzba-okruznom-sudu-zajecar-10.09.2008.

Slobodan Radulović