Razgovor s korisnikom:95.178.155.151

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Molba, 3. put[uredi kod]

U vezi s naseljima u Istri i na Kvarneru, ponovo vas molim da poštujete sledeće:

  1. Imena gradova i naselja na teritoriju bivše Jugoslavije navodimo na srpskohrvatskom jeziku, a u zagradi na drugim jezicima, npr. slovenskom, makedonskom, jezicima narodnosti i sl.
  2. Šablon o gradu ili naselju dolazi na sam početak članka, a iza šablona slede početak samog članka i datoteke. Nemojte postavljati slike ispred šablona.
  3. Molim vas da ne uklanjate iz uvodne rečenice ime države u kojoj se dotično naselje nalazi, kao i da ne brišete internu poveznicu na članak o toj državi, dakle Hrvatskoj ili Sloveniji.

Hvala i pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 16:45, 30 januar 2021 (CET)[odgovori]

Odgovor, 2. put Molim ne mijenjajte moje nadopune, ako je Crikvenica u Hrvatskom primorju, a jeste, zašto mijenjate da je na istočnom Jadranu što je preširok pojam u odnosno na preciziran pojam povijesne pokrajine Hrvatsko primorje (koji se razlikuje od pojma hrvatsko primorje). molim ne raditi korekcije bez predznanja! Zašto ste, npr. za Staru Novalju, ispravljali i 2 puta u uvodnoj rečenici napisali da je na otoku Pagu. 2. Upozorio sam Vas na krajnje debilan šablon Naselja u Hrvatskoj gdje karta Hrvatske je na 1. mjestu, a ne fotka. Pogledajte na slovensku i talijansku Wikipediju gdje nema takvog kretenizma sa šablonima naselja. Ne znam jeste li shvatili zašto se treba TOLERIRATI postavljanje fotografije ispred takvog šablona dokle god se on ne ispravi i fotka bude na vrhu, kao što je to kod ŠABLONA općina i gradova u Hrvatskoj. 3. U uvodnom tekstu o nekom naselju na engleskom jeziku sasvim je normalo i potrebno u uvodnom tekstu navesti najprije državu u kojoj se nalazi pa onda regionalnu pripadnost i ostale podatke, ali za KORISNIKE naše Wikipedije sasvim je neprimjereno napisati ime države i iza nje staviti točku i tek onda ostale informacije! Molim da to ne radite. Prosječnom, imalo obrazovanijem korisniku je npr. za Bečej najvažnije: grad i broj stanovnika, je li u Banatu ili Bačkoj, pa onda ime AP, a onda ime Države. Eto u slovenskoj wikipediji često se uopće ni ne navodi za slovenska naselja da se nalaze u Sloveniji jer je to apsolutno jasno iz šablona. Ponavljam molbu da ne mijenjate redosljed pojmova o nekom naselju na način na koji Vi to radite. Ako piše da je neko mjesto u slovenskoj Istri, ne kapiram zašto nepotrbno ubacujete još da je u Sloveniji? Hvala na razumijevanju. ZA KVALITETNIJU NAŠU WIKIPWDIJU... Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 95.178.155.151 (razgovordoprinosi)

Neće za sva naselja na sh.wiki važiti jedna pravila, a za naselja na Kvarneru i Istri druga. Čini mi se da uporno pokušavate zabašuriti u člancima to u kojim se državama ta naselja nalaze, a na moju molbu odgovarate primenom izraza da se neko naselje nalazi pod Hrvatskom, kao da je okupirano, ili mičete ime države na kraj uvodnog dela članka i pritom uklanjate internu poveznicu na članak o toj državi. Još jednom vas molim da to ne činite, kao i da ne postavljate fotografije ispred šablona, te da nazive naselja na stranim jezicima i jezicima narodnosti pišete u zagradi, nakon naziva na sh i nakon naznake o kojem stranom jeziku/jeziku narodnosti je reč. --Igor Windsor (razgovor) 18:05, 30 januar 2021 (CET)[odgovori]

Ne mogu vjerovati, opet ste izbrisali za Crikvenicu Da je u Hrvatskom primorju i stavili da je na istočnom Jadranu. Bogasmu, pa onda stavite za svako naselje na obali ex Jugoslavije da je na istočnoj obali Jadrana! za imbecilni šablon o naseljima u Hrvatskoj nemae odgovora osim zapovijedi. Neću Vam 3. put ponavljati argumentaciju za poboljšanje kvalitete. Molim da mi ubuduće odgovarate na moje primjedbe i ne skrećete sa teme Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 95.178.155.151 (razgovordoprinosi)

Tema su one tri stvari na početku. Radi se o više-manje jednostavnim tehničkim principima i principima encoklopedijskog pisanja. Ako ih se budete pridržavali, sve će biti u redu. Pozdrav, --Igor Windsor (razgovor) 18:29, 30 januar 2021 (CET)[odgovori]

P.S Ako budete razmatrali moje primjedbe i ne dirate moj redosljed u uvodima naselja sve će biti u redu. Molim ispravite onu nebulozu o Crikvenici te Vas još jednom molim da s ostalim adminima raspravite o problemu kretenizma šablona Naselja u Hrvatskoj. Armando


Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.