Razgovor s korisnikom:62.68.113.218

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Registracija[uredi kod]

Poštovanje, vrijedan ste korisnik i zato bi zamolio da se registrirate pod nekim nickom, registracija sama po sebi nije teška i moguća je i bez e-mail adrese. Time bi nama koji kontroliramo nedavne izmjene olakšali posao jer vaši konstruktivni prilozi potiskuju stare vandalizme koje onda kasnije nije više moguće pregledati. Sve najbolje za Novu. :) --Orijentolog (razgovor) 01:08, 31 decembar-просинац 2015 (CET)

Uzgred, ne znam koji je točan razlog da se u gotovo svim decembarskim datumima sadržaj "Događaja" duplirao i to s internim linkovima na engleske nazive, međutim, kod svih takvih uređivanja članci su vraćeni u prvobitno stanje. Zamolio bi da se takva nekonstruktivna praksa obustavi. --Orijentolog (razgovor) 06:24, 31 decembar-просинац 2015 (CET)

Ovo je razgovorna stranica s anonimnim korisnikom koji još nije napravio račun ili ga ne koristi. Zbog toga moramo da koristimo brojčanu IP adresu kako bismo identifikovali njega ili nju. Takvu adresu može dijeliti više korisnika. Ako ste anonimni korisnik i mislite da su vam upućene nebitne primjedbe, molimo Vas da napravite račun ili se prijavite da biste izbjegli buduću zabunu sa ostalim anonimnim korisnicima.