Razgovor o šablonu:Na današnji dan/19.11.

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

problem ?[uredi kod]

Ako imaš vremena smanji Milli Vanili (tekstovi ?). Vraćam društvo na mjesto rata--Rjecina2 (razgovor) 18:24, 28 decembar-просинац 2014 (CET)

tekstove ću napisati do sljedećeg novembra. Ne brini. Što se Društva tiče - valja napisati po čemu je ono relevantno, a ne tko je osnivač. Ovakva rečenica stilski i strukturalno nema smisla --Biljezim se sa štovanjem,Poe 18:28, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Ti mora da se šališ.
Bez da ponavljam one prije o Breni i slično.
Sada iz šablona brišeš oca srpske drame po kojim se naziva srpska kazališna nagrada na dan kada je osnovao društvo čije otvaranje je blagoslovio državni poglavar.
Mora da se šališ ???--Rjecina2 (razgovor) 18:47, 28 decembar-просинац 2014 (CET)
Pa... s obzirom da su Milli Vanili prvi bend koji je izazvao takav skandal (kasnije se to desilo s Tatuom, ako se sjećaš) da je imao takav odjek. Da, važnije je od datuma rođenja Lepe Brene po cijeloj seriji parametara.
Pa... da? Mislim, je li to tekst o osnivanju društva ili o Popoviću? Ako je komemoracija osnivanja društva, onda stilski, tekst mora biti vezan uz društvo. Ako je tekst o Popoviću, onda ima biti tekst o Popoviću. Taj je Popović valjda rođen, ili umro na neki datum, zar nije? --Biljezim se sa štovanjem,Poe 18:50, 28 decembar-просинац 2014 (CET)