Razgovor o datoteci:01 - Milosevic na 14 kongresu SKJ.PNG

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Šta je problem sa ovom slikom? Na srpskoj Wikipediji se takođe koristi pod uslovima poštene upotrebe. --Mladifilozof (razgovor) 14:54, 11 studeni-новембар 2013 (CET)

Stvar je prosto tehničle prirode jer nije adekvatno atribuirano autorsko pravo. Naime, kod snimaka ekrana filmova ili serija, vlasnik autorskog prava uvijek je ili distributer filma ili produkcija kuća tako da samo valja urediti i napisati tko je nositelj autorskih prava, odnosno tko je distributer filma --Biljezim se sa štovanjem,Poe 14:57, 11 studeni-новембар 2013 (CET)
Pa zar onda nije bolje da zatražiš da se popuni polje "nositelj autorskih prava" nego da po ekspresnom kriteriju brišeš celu sliku? Zašto praviti desetodupli posao? --Mladifilozof (razgovor) 14:19, 15 studeni-новембар 2013 (CET)

Rekao sam ti već, brisanje slike stavljam da sam imam podsjetnik da neke slike nisu sređene. Svakako, neovisno o činjenici je li brisanje podsjetnik ili ne, svaka nesređena slika trebala bi biti brisana tako da, tehnički, ne množim si posao, samo sam, s obzirom na to da znam da nemaš loših namjera i da smo o ovome vodili razgovore, tebi produžio rokove i dao šansu da se slike srede. Kada se srede, slobodno ukloni brisanje i problema nema --Biljezim se sa štovanjem,Poe 20:11, 15 studeni-новембар 2013 (CET)