Razgovor o šablonu:Infokutija vojni sukob

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Problemi sa šablonom[uredi kod]

  1. Loš naslov. Temelji se na šablonu en.wiki koji pokriva *sve* razine oružanih sukoba. Dakle, mislim da je bolje koristiti originalni naslov "Infokutija vojni sukob" (sredit će i probleme sa redirectima).
  1. Idealno rješenje za ovaj i druge šablone jest da prepoznaje unose i na ekavici i na ijekavici. Unutra već postoji rješenje za "mesto"/"mjesto". Moje je skromno mišljenje da se umjesto "zapovednik" vs. "zapovjednik" koristi "komandant", a da bot kasnije "prevede"sve eventualne unose sa odgovarajućih šablona/predložaka na hr.wiki i sr.wiki. --OC Ripper 12:02, 15 oktobar-листопад 2010 (CEST)

A što se šablonskih unosa sa sr.wiki, hr.wiki i bs.wiki nije li elegantnije rješenje jednostavno ubaciti "Bitka (SR"), "Infookvir rat (HR)" i sl. ? --OC Ripper 12:04, 15 oktobar-листопад 2010 (CEST)

Meni je svejedno sto se tice naslova ako se gleda da ono strana, opis slike, datum i ostalo bude sto slicnije sr. wiki. Sastavi sta treba promeniti i sredicu to. --BokicaK 12:06, 15 oktobar-листопад 2010 (CEST)

ovaj šablon ima problem jer automatski dodeljuje naslov isti kao naslov stranice.--Mladifilozof (razgovor) 02:25, 5 studeni-новембар 2012 (CET)