Razgovor:Demografija Kosova

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Demografija Kosova.
Rad na člancima


Kosovo stub.svg

Ovaj članak je deo Kosovo wikiprojekta, čija je namera da stvori i poboljša članke koji obrađuju teme vezane za Kosovo. Cilj projekta je objektivna i detaljna obrada kosovskih tema na Wikipediji srpskohrvatskog jezika. Ukoliko želite da sarađujete, ili da se bliže informišete o projektu, pogledajte stranicu Kosovo wikiprojekta.


demografija kosova[uredi izvor]

hehe, napisali ste da je u 18. st. u Metohiji bilo 38 ooo Srba muslimanske vjere. Vjerojatno postoji suptilniji način da zamaskirate albansku većinu. Isto tako, simptomatično je da niste prikazali ni jedan turski popis stanovništva Kosova jer kako kažete, "Turci nisu bilježili narode već vjeru". Valjda je jasno bi vjerski popis dao jasnu sliku o tome tko je bio većina, a tko manjina na Kosovu. Bilo bi logično da se objavili bar jedan turski popis jer je Kosovo bilo u sastavu turske države, umjesto što ste objaviljivali "popise stanovništva" koji su obavili razni avanturisti sa Zapada.

kelsos Prethodni nepotpisani komentar napisao je korisnik 95.178.215.234 (razgovordoprinosi)

slobodno stavite sve podatke koje imate u članak, to i jeste suština Wikipedije. --Mladifilozof (razgovor) 16:24, 7 april-травањ 2014 (CEST)