Razgovor:Boris Malagurski

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu

Nije bio samo administrator već je bio i birokrata na srpskoj Wikipediji. --Kolega2357 Razgovor 21:53, 5 april-травањ 2014 (CEST)

stoji niže u članku, ali rekoh da ne opterećujem uvod. --Mladifilozof (razgovor) 22:15, 5 april-травањ 2014 (CEST)

Inače, i nakon svih blokada lik i dan-danas uređuje wiki pod lažnim nalozima (veoma verovatno UrbanVillager [1], ali pošto nemamo čekjuzer dokaz nisam mogao to da navedem u članku. --Mladifilozof (razgovor) 22:20, 5 april-травањ 2014 (CEST)

Isti ti je slučaj kao sa Verlorom na sr wiki i danas on isto ima drugi nalog pod kojim uređuje. UrbanaVillagera možeš staviti kao referencu da je njegov mogući sockpuppet. --Kolega2357 Razgovor 22:25, 5 april-травањ 2014 (CEST)

Kolege oprez[uredi kod]

Ovaj lik se služi raznim nedozvoljenim metodama kako bi promovisao sebe na Wikipediji. Na drugim Wikipedijama je ubacivao razne lažne podatke u svoj članak. Na primer svuda navodi da je film "Kosovo: can you imagine" dobio srebrnu palmu u Meksiku 2009. Odeš na sajt i vidiš da je dobio srebrnu palmu u kategoriji studentskog filma sa još 13 drugih... Ali najluđe od svega je nagrada za najbolji film na nečemu što se zove "BC Days Documentary Film Festival" 2009. u Vankuveru. A onda shvatiš da je reč o festivalu koji se u stvari zvao "British Columbia Days of Serbian Culture", lokalna srpska dijaspora bez ikakvog relevatnog traga. Dakle, kada neko unosi podatke u ovaj članak, budite posebno oprezni. --Mladifilozof (razgovor) 18:34, 6 april-травањ 2014 (CEST)

Kontroverze - dopuna[uredi kod]

Dodajte da je forumaše oslobodio Vrhovni kasacioni sud marta 2016. (https://www.vice.com/rs/article/8qnwqk/tri-godine-sudske-odiseje-oslobodjeni-forumasi-optueni-za-pretnje-borisu-malagurskom)