Moors ubistva – razlika između verzija

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Uklonjeni sadržaj Dodani sadržaj
Addbot (razgovor | doprinos)
m Bot: Migrating 10 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16468 (translate me)
m Bot: popravljanje preusmjeravanja
Red 1: Red 1:
'''Moors ubistva''' ili '''Ubistva u močvari''' ([[engleski]] ''Moors Murders'') je naziv koji se koristi za seriju ubistava koje su u [[Engleska|engleskom]] okrugu [[Greater Manchester]] između 1963 . i 1965. počinili [[Ian Brady]] i [[Myra Hindley]]. Naziv su dobili zato što su četiri od pet žrtava pokopane u močvari [[Saddleworth Moor]] blizu [[Oldham]]a u [[Lancashire]]u. Svih pet žrtava su bila djeca ili maloljetnici.
'''Moors ubistva''' ili '''Ubistva u močvari''' ([[engleski jezik|engleski]] ''Moors Murders'') je naziv koji se koristi za seriju ubistava koje su u [[Engleska|engleskom]] okrugu [[Greater Manchester]] između 1963 . i 1965. počinili [[Ian Brady]] i [[Myra Hindley]]. Naziv su dobili zato što su četiri od pet žrtava pokopane u močvari [[Saddleworth Moor]] blizu [[Oldham]]a u [[Lancashire]]u. Svih pet žrtava su bila djeca ili maloljetnici.


== Literatura ==
== Literatura ==

Verzija na datum 17 juni 2013 u 18:40

Moors ubistva ili Ubistva u močvari (engleski Moors Murders) je naziv koji se koristi za seriju ubistava koje su u engleskom okrugu Greater Manchester između 1963 . i 1965. počinili Ian Brady i Myra Hindley. Naziv su dobili zato što su četiri od pet žrtava pokopane u močvari Saddleworth Moor blizu Oldhama u Lancashireu. Svih pet žrtava su bila djeca ili maloljetnici.

Literatura