Natalia Sánchez

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Natalija Sančez
Biografske informacije
RođenjeNatalija Sančez Molina
27. mart 1990.
Sevilja

Natalija Sančez Molina (šp. Natalia Sánchez Molina) je španska glumica i pevačica, poznata po ulozi Marije Terese "Tete" Kapdevila u seriji Seranovi i kao članica grupe Santa Husta Klan. Rođena je 27. marta 1990. godine u Sevilji, u španskoj oblasti Andaluzija.

Biografija[uredi | uredi kod]

Glumica[uredi | uredi kod]

Svoje debi ostvarila je 2001. godine u filmu Klara i Elena. Pre nego što je dobila ulogu Tete u seriji Seranovi, imala je manje uloge u serijama Compañeros i Periodistas, 2002. godine. Ipak, postala je jedna od najpoznatijih mladih glumica u Španiji ulogom u seriji Seranovi, 2003. godine. Igrajući tinejdžerku Mariju Teresu Kapdevila, koju svi zovu Tete, glumila je uz neka od najpoznatijih glumačkih imena Španije, kao što su Antonio Resines, Belen Rueda i Hesus Bonilja. Tokom svoje karijere, snimila je filmove Hipnos (2004), Los Recuerdos de Alicia (2005), Los Aires Difíciles (2006) i Los Totewackers (2007), mada su to uglavnom bile manje uloge.

Pevačica[uredi | uredi kod]

Tokom snimanja serije Seranovi, 2005. godine je nastala grupa Santa Husta Klan, skraćeno SHK. Članovi grupe su postali Natalija Sančez, Viktor Elijas, Adrijan Rodrigez i Andres de la Kruz. Snimili su dva albuma, A Toda Mecha (2005) i DPM (2006). Singlovi sa prvog albuma bili su "A Toda Mecha" i "De 1 Al 10", a sa drugog "Con Angelina Jolie Se Me Va La Olla". Oba diska su postigla platinast tiraž u Španiji, a svi koncerti bili su im rasprodati. Pesme koje Natalija sama peva su "Soy La Cana" i "Pienso En Ti" sa prvog albuma, kao i "Entre Munecas" i "Besame" sa drugog.

Trenutno, budućnost grupe je neizvesna. Naime, Viktor Elijas je osnovao novu grupu, The Folks. Takođe, postoje glasine da će Adrijan Rodrigez snimiti svoj solo album, i da to sve stavlja tačku na Santa Husta Klan.

Ipak, po najnovijim vestima, izgleda da grupa Santa Husta Klan planira da izda novi album, a da je Viktor snimio sa grupom The Folks samo tri pesme da bi im pomogao da postanu popularniji.

Karijera[uredi | uredi kod]

Gluma[uredi | uredi kod]

Spoljašnje veze[uredi | uredi kod]