Lista epizoda NYPD Blue

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Dole je naveden popis svih epizoda američke televizijske serije NYPD Blue.

Pregled serije[uredi - уреди | uredi izvor]

Sezona Epizode Emitovanje
Prvo emitovanje Poslednje emitovanje
1 26 septembar 21, 1993 (1993-09-21) novembar 1, 1994 (1994-11-01)
2 18 novembar 15, 1994 (1994-11-15) maj 23, 1995 (1995-05-23)
3 22 oktobar 24, 1995 (1995-10-24) maj 21, 1996 (1996-05-21)
4 22 oktobar 15, 1996 (1996-10-15) maj 20, 1997 (1997-05-20)
5 27 septembar 30, 1997 (1997-09-30) novembar 24, 1998 (1998-11-24)
6 7 decembar 1, 1998 (1998-12-01) februar 16, 1999 (1999-02-16)
7 16 februar 23, 1999 (1999-02-23) februar 15, 2000 (2000-02-15)
8 26 februar 22, 2000 (2000-02-22) januar 13, 2001 (2001-01-13)
9 10 februar 20, 2001 (2001-02-20) maj 22, 2001 (2001-05-22)
10 23 novembar 6, 2001 (2001-11-06) maj 21, 2002 (2002-05-21)
11 22 septembar 24, 2002 (2002-09-24) maj 20, 2003 (2003-05-20)
12 13 septembar 23, 2003 (2003-09-23) mart 9, 2004 (2004-03-09)
13 9 mart 16, 2004 (2004-03-16) maj 11, 2004 (2004-05-11)
14 20 septembar 21, 2004 (2004-09-21) mart 1, 2005 (2005-03-01)
Total 261 septembar 21, 1993 (1993-09-21) – mart 1, 2005 (2005-03-01)

Ciklus 1 (1993.-1994.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
on Keli David Caruso Ceo ciklus /
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
POT Lora Majkls Sherry Stringfield Epizode 1-22 /
Dženis Likalsi Amy Brenneman Epizode 1-24 /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence / Epizode 1,4,6-9,11,13-16,18-26
Greg Medavoj Gordon Clapp / Epizode 3,5-6,8-19,21-26
Dona Abandando Gail O'Grady / Epizode 8-26
Adrijan Lesniak Justine Miceli / Epizode 25-26
  1. Temelj
  2. Biti ili ne biti
  3. Braon apetit
  4. Istinska priznanja
  5. Emisija obavljena
  6. Lična greška
  7. NJPO-v Lu
  8. Bura u š-šolji
  9. Ledene gluposti
  10. Oskar, Majer, Vajner
  11. Iz zeca u večnost
  12. Gore na krovu
  13. Oteta Abandando
  14. Skoči Džek Hajšmene
  15. Steroidni momak
  16. Odjednom riba
  17. Crnac može da skoči
  18. Braća Zepo Marks
  19. Domar Serž
  20. Dobra vremena, Čarli
  21. Oružje i ružičnjak
  22. Rokajući Robin
  23. Suđenja i muke
  24. Od koga je Skel Rols
  25. Tuženi policajac
  26. Mrtvi i nestali

Ciklus 2 (1994.-1995.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Bobi Simon Jimmy Smits Ceo ciklus /
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Dona Abandando Gail O'Grady Ceo ciklus /
Adrijan Lesniak Justine Miceli / Epizode 1,3,5-11,13,18
Dajen Rasel Kim Delaney / Epizode 14-18
Džon Irvin Bill Brochtrupp / Epizode 13-18
  1. Simon kaže
  2. Poslednje podešavanje
  3. Dupla Abandando
  4. Kladi se u život
  5. Done, znamo za naš pederski izgled
  6. E dupe, Bobe
  7. ?
  8. Bes velikih usta
  9. Put sa Endijem
  10. Ubistvo sa zubima u sebi
  11. Bombe padaju
  12. Neameričke parole
  13. Prljave čarape
  14. Nagoveštaj
  15. Bokserska pobuna
  16. Kladioničar i tiket
  17. Detektiv u banci
  18. POT Sipovic

Ciklus 3 (1995.-1996.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Bobi Simon Jimmy Smits Ceo ciklus /
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Dona Abandando Gail O'Grady Epizode 1-20 /
Adrijan Lesniak Justine Miceli Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp / Epizode 1,5,8,16,22
  1. UC
  2. Tora! Tora! Tora!
  3. Jedna velika smešna porodica
  4. Hejvin može da čeka
  5. Prljavi veš
  6. Kurt Rasel
  7. Bik koji stari
  8. Hladni grejači
  9. Izvini, Ving je osumnjičen
  10. Džungla na tabli
  11. Goruća ljubav
  12. Ove stare kosti
  13. Šaka dolara
  14. Otkačeni profesor
  15. Glavni slučaj
  16. Devojka priča
  17. Holi i riba na naduvavanje
  18. Opljačkani smo
  19. Osakaćena tetka
  20. Smrt u porodici
  21. Zatvaranje vremena
  22. Nije kriv, brat mi je

Ciklus 4 (1996.-1997.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Bobi Simon Jimmy Smits Ceo ciklus /
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Džil Kirkendal Andrea Thompson / Epizode 6-9,10-14,17-18,20
  1. Mobi Greg
  2. Debeli Stju
  3. Da, nemamo
  4. Gde je Svaldo
  5. Gde je Van Gog
  6. Da, gospodine, to je moja beba
  7. Mufljuzna avantura Teda i Keri
  8. Nesposobnjakoviću
  9. Čovek koji zatvara pukotine na brodu
  10. Moj divlji irski nos
  11. Alis se ne uklapa ovde
  12. Gore-dole
  13. Tom i Džeri
  14. Orgininalni
  15. Poslednje sijanje zadnjeg svetla
  16. Kakav glupan
  17. Nabijeno iskustvo
  18. Volim Lusi
  19. Loš rep
  20. Nemoguća emisija
  21. Je l' Pariz gori?
  22. Iskustvo u sušenju

Ciklus 5 (1997.-1998.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Bobi Simon Jimmy Smits Ceo ciklus /
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Džil Kirkendall Andrea Thompson Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence / Epizode 1,13,16-20,21-23,25,27
Džon Irvin Bill Brochtrupp / Epizode 16,23,27
  1. Ovaj pupoljak je za tebe
  2. Sve dobro se završava dobor
  3. Tri devojke i beba
  4. Istina je negde tamo
  5. Niko ne može sam
  6. Mrtvac govori
  7. Mutne radnje
  8. Izgubljeni Izrael -I deo-
  9. Izgubljeni Izrael -II deo-
  10. Sećanje na prošlost grba
  11. Pod nečem si
  12. Vendina kutija
  13. Blizanci Pits
  14. Pletilja mržnje
  15. Ne ubijaj blasnika
  16. Taj koji je pobegao
  17. Govori u svoje ime, Bruse Pejtone
  18. Ne želim da umrem
  19. Ničice pre zakona
  20. Vreme je za čekić
  21. Semeno razmišljanje
  22. Medeni mesec na Nijagarinim vodopadima
  23. Top gumica
  24. Policajac u boci
  25. Ukočenost u broju
  26. Bratovljev čuvar
  27. Srca i duše

Ciklus 6 (1998.-1999.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Deni Sorenson Rick Schroder Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
Džil Kirkendall Andrea Thompson Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp / Epizode 2,4,7
  1. Deni Boj
  2. Češki odskok
  3. Pobesneli bik
  4. Mesto prljavštine
  5. Pokaži i reci
  6. Velika teorija praska
  7. Šta ima, Čak?

Ciklus 7 (1999.-2000.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Deni Sorenson Rick Schroder Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Džejms Martinez Nicholas Turturro Ceo ciklus /
Džil Kirkendall Andrea Thompson Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
POT Silvija Kostas Sharon Lawrence / Epizode 2-3,6,8-9
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizoda 3
  1. Mrtvakinja šeta
  2. Rafaelov pakao
  3. Imam san
  4. Zaraženo neponašanje
  5. Ne zajebavaj se sa mnom
  6. Gospodin Roberts
  7. Judin sveštenik
  8. Nacrtaću ti mapu
  9. Pogled govori to
  10. Sigurna kuća
  11. Mračna noć
  12. Rupa u Huanu
  13. Čovek sa dve desne cipele
  14. Golaći su mrtvi
  15. Ovi pucnji su za Žakin
  16. Braća pod oružjem

Ciklus 8 (2000.-2001.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Deni Sorenson Rick Schroder Ceo ciklus /
Artur Fensi James McDaniel Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Džil Kirkendall Andrea Thompson Epizode 1-16 /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon / Epizoda 19-26
Koni MekDauel Charlotte Ross / Epizoda 25
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizode 3,22,26
  1. Evo ga, ide Džouns
  2. Svako izigrava mazgu
  3. Kreten
  4. Ko ubija u snu
  5. Mal
  6. Dobro došli u Novi Jork
  7. Dosije Irvin
  8. Prespavati
  9. Pod stresom zbbog uspeha
  10. Zbogom, Čarli
  11. Otkotrljaj čauru
  12. Srećni Lusijano
  13. Čaj i saosećanje
  14. Ovaj stari bračni drug
  15. Šišmiše Lariju
  16. Poslednja runda
  17. Bez Dejva u Novom Jorku
  18. Teško je probuditi se
  19. Franko, dragi moj, boli me uvo
  20. Porodične veze
  21. Budale Rusi
  22. Pisanje grešaka
  23. Tastbina, odmetnici
  24. Raselmanija
  25. O, varvarine
  26. U mirnoj noći

Ciklus 9 (2001.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Deni Sorenson Rick Schroder Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney Epizode 1-8 /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Džil Kirkendall Andrea Thompson Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon Ceo ciklus /
Koni MekDauel Charlotte Ross Ceo ciklus /
Toni Rodrigez Esai Morales Epizode 3-10 /
Artur Fensi James McDaniel / Epizode 1-3
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizode 1,3-4
  1. Voajerčić
  2. Grobnica začarane večeri
  3. Let za Fensija
  4. Nos i nos
  5. LJubav boli
  6. Svi u bazen
  7. Umreti za svedočenje
  8. Izgubljeno vreme
  9. Tajni zadaci
  10. U vetru

Ciklus 10 (2001.-2002.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Džon Klark ml. Mark-Paul Goselaar Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Koni MekDauel Charlotte Ross Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon Ceo ciklus /
Toni Rodrigez Esai Morales Ceo ciklus /
Rita Ortiz Jacqueline Obradors Epizode 8-22 /
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizode 3-8,10,16
  1. Laže k'o pas
  2. Džoni je dobio svoje zlato
  3. Dva Klarka u kafani
  4. Put pod noge, Klark
  5. Policajci i pljačkaši
  6. Bebeća ljubav
  7. Mama je otišla
  8. Šteneća ljubav
  9. Evo ga sin
  10. LJubomorna srca
  11. Hampti je odbačen
  12. O, mama
  13. Tako dobar safari
  14. Ručni posao
  15. Oružje i creva
  16. Mali tata je tu
  17. Ciganka me proklela
  18. Manje je smrt
  19. Slab udar
  20. Uništeni Edip
  21. Mrtvo meso u Novom Delhiju
  22. Postavi bolje nego ikad -I deo-
  23. Postavi bolje nego ikad -II deo-

Ciklus 11 (2002.-2003.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Džon Klark ml. Mark-Paul Goselaar Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Koni MekDauel Charlotte Ross Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon Ceo ciklus /
Toni Rodrigez Esai Morales Ceo ciklus /
Rita Ortiz Jacqueline Obradors Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney / Epizoda 21
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizoda 9
  1. O, dole
  2. Dobili ste poštu
  3. Beko u orasima
  4. Naći ćemo se u parku
  5. Smrt biciklom
  6. Moliti se bogu
  7. Čizme
  8. Oduvaj zvonce
  9. Polupepeo
  10. Zdrav MekDauelin pokret
  11. Ne šalim se
  12. Uhapšeni događaj
  13. Dno gore
  14. Smej se sve do klinike
  15. Travestit ti je uzeo pištolj
  16. Gola buđenja
  17. Na zidu
  18. Vojnički život
  19. Upoznaj babu i dedu
  20. Možda beba
  21. Jo, Adrijan
  22. 22 zanošenja

Ciklus 12 (2003.-2004.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Džon Klark ml. Mark-Paul Goselaar Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Koni MekDauel Charlotte Ross Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon Ceo ciklus /
Toni Rodrigez Esai Morales Ceo ciklus /
Rita Ortiz Jacqueline Obradors Ceo ciklus /
Dajen Rasel Kim Delaney / Epizode 5-8
Edi Gibson John F. O'Donohue / Epizoda 13
  1. Kakav majmun
  2. Tvoj autobus, Tode
  3. Striža gluposti
  4. Slobodan pornić
  5. Biti u toku
  6. Smireni Endi
  7. Je l' se za to umire?
  8. I venera je...
  9. Samo šmokljani plaćaju porez
  10. Ti si bomba
  11. Prolaženje kamena
  12. Brbljiv-brbljiv, bum-bum
  13. Uzmi mi ženu, molim te

Ciklus 13 (2004.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Džon Klark ml. Mark-Paul Goselaar Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Koni MekDauel Charlotte Ross Epizoda 1 /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
POT Valeri Hejvud Garcelle Beuvais-Nilon Ceo ciklus /
Rita Ortiz Jacqueline Obradors Ceo ciklus /
Edi Gibson John F. O'Donohue Ceo ciklus /
  1. Pukovnik znanje
  2. Matori galamDžija
  3. Na ogradi
  4. U boga verujemo
  5. Braća Grim
  6. Piter? Jedva da ga znam
  7. Trejlor Treš
  8. Šta je tvoj otrov?
  9. Ko je tvoj otac?

Ciklus 14 (2004.-2005.)[uredi - уреди | uredi izvor]

Lik Glumac Glavni Epizodni
Endi Sipovic Dennis Franz Ceo ciklus /
Džon Klark ml. Mark-Paul Gosselaar Ceo ciklus /
Greg Medavoj Gordon Clapp Ceo ciklus /
Boldvin Džouns Henry Simmons Ceo ciklus /
Rita Ortiz Jacqueline Obradors Ceo ciklus /
Džon Irvin Bill Brochtrupp Ceo ciklus /
Tomas Bejl Currie Graham Ceo ciklus /
Lora Marfi Bonnie Somerville Ceo ciklus /
Bobi Simon Jimmy Smits / Epizoda 6
  1. Haljina za uspeh
  2. Riba van vode
  3. Velike kugle od gvožđa
  4. Razvod u detektivskom stilu
  5. Smaraš me
  6. Stvar sa vidom
  7. Moja večera sa Endijem
  8. Sviđa mi se
  9. Klub 3H
  10. Mrtav Donald
  11. Balaviti
  12. Volim svoje žene, ali, o, dete
  13. Stoli, poželi želju
  14. Strah od kauča
  15. Bomba
  16. Matori Kriver
  17. Narednik Sipovic od srca voli bend u klubu
  18. Leni, berberin
  19. Bejl za šefa
  20. Dan za promene