Cariba Heine

Izvor: Wikipedija
(Preusmjereno sa stranice Kariba Hajn)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Kariba Hajn
Biografske informacije
RođenjeKariba Hajn
1. oktobar 1988.
Južnoafrička Republika

Kariba Hajn (engl. Cariba Heine) je australijska glumica, rođena 1. oktobra 1988. u Južnoafričkoj Republici. Najpoznatija je po ulozi Riki Čedvik u tinejdžerskoj i dečjoj televizijskoj seriji H2O: Samo dodaj vodu.

Karijera[uredi | uredi kod]

Rođena je u JAR, ali se 1991. godine preselila u Australiju. Već sa tri godine, počela je da se bavi plesom, u plesnom studiju svoje majke. Kariba je najmlađa osoba koja je ikada plesala u poznatoj operi Stargazes Convention u Sidneju, Australija. Tokom 2004. godine, sa plesnom trupom je išla na turneju, uključujući i mnogobrojne uspešne nastupe po SAD. Pojavila se i u nekoliko muzičkih spotova.

Australijska javnost ju je upoznala 2005. godine, kada je učestvovala u emisiji Plesom do snova. Ipak, najpoznatija je postala ulogom Riki Čedvik u televizijskoj seriji H2O: Samo dodaj vodu. Zajedno sa Kler Holt i Fibi Tonkin, Kariba je postala jedna od najpoznatijih mladih glumica u Australiji, a njena uloga je postala najomiljenija.

2007. godine, imala je gostujuću ulogu u popularnoj TV seriji Glupi glupi čovek, 2008. se pojavila u trećoj sezoni popularne serije Blue Water High.

Vanjske veze[uredi | uredi kod]