Korisnik:Belirac/Godišnjak maturanata 4. a razreda generacije 2006. / 2010.

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretragu
Godišnjak maturanata 4. a razreda generacije 2006. / 2010.
Autor(i)kolektivno djelo
DržavaHrvatska
Jezikhrvatski
IzdavačGimnazija Beli Manastir
Datum izdanja2010.
Stranica64
ISBNnema

"Godišnjak maturanata 4. a razreda generacije 2006. / 2010." je maturalni godišnjak 4. a razreda Gimnazije Beli Manastir koji je svoje gimnazijsko školovanje završio školske godine 2009/2010.

Opis knjige[uredi | uredi kod]

Knjiga je dimenzija 16 x 23,5 i ima 64 stranice finog papira, odštampane u boji, s koricama od debelog papira. Na koricama piše "Gimnazija Beli Manastir : Godišnjak maturanata generacije 2006. / 2010.", a na prvoj stranici, osim naslova, piše još i "Beli Manastir, svibanj 2010.". Drugih bibliografskih podataka u knjizi nema. Štampana je u tridesetak primjeraka.

Autori[uredi | uredi kod]

Knjiga (tekstovi, fotografije, prijelom) kolektivno je djelo učenika 4. a razreda Gimnazije Beli Manastir.

Sadržaj[uredi | uredi kod]

Na 1. i 2. stranici fotografijama su prikazani učenici 1. a odnosno 4. a razreda. Na 4. i 5. stranici fotografijama su prikazani njihovi profesori, na 6. stranici ostali djelatnici škole (ravnatelj, administratorica, računopolagatelkjica i tajnica), na 7. stranici objavljen je tekst dipl. ing. Ljiljane Jeftimir, razrednice i profesorice informatike i matematike, a stranice 8. do 49. posvećene su učenicima (većini dvije, a nekima jedna). Učenici su na jednoj stranici predstavljeni portret-fotografijom, fotografijom iz ranog djetinjstva, kratkom biografijom i svojim "provalama" na časovima te serijom fotografija na drugoj stranici.

Na stranicama 50. i 51. objavljene su "Provale profesora", a na stranicama 52-63. brojne fotografije iz škole i s maturalnog putovanja. Stranica 64. ostavljena je za bilješke. Na okomitoj margini svake stranice odštampana je – bodljikava žica.

Napomena[uredi | uredi kod]

Godišnjak je pripremljen po ugledu na Godišnjak maturanata Gimnazije Beli Manastir generacije 2008./2009. izdan prethodne godine, koji je bio prvi godišnjak u historiji Gimnazije Beli Manastir.

U bibliotekama[uredi | uredi kod]

Knjiga nema ISBN ni CIP, a nema je ni u elektronskim katalozima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu (NSK) te u Skupnom katalogu knjižnica u Hrvatskoj i Zajedničkoj bazi podataka, FOI Varaždin, što vjerovatno znači da izdavač nije dostavio obavezne primjerke u NSK.